Billige flybilletter til Europa

De beste byene å besøke i Europa

Billige flyreiser til Europa

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 398 kr for enveisflyvninger og 857 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Air France

Fly til Europa

Skal du fly til Europa eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Europa. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Europa eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Europa eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Europa som følge av COVID-19?
For tiden er det mange flyselskaper som gir deg flere alternativer. Gå innom kundeserviceportalen vår for informasjon om hvordan du avbestiller flyreisen til Europa i forbindelse med COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Europa med fleksible regler for endring?
I disse dager er fleksibilitet i forbindelse med reiser helt sentralt. Derfor har vi tilføyd alternativet <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, slik at du lettere kan finne frem til billige, fleksible billetter til Europa. Du finner innstillingen til venstre på siden, like under <<Fleksible regler for endring>>.
Hvordan finner jeg billige billetter til Europa?
De siste sju dagene har 857 kr vært laveste pris på fly til Europa. Hvis du leter etter enda rimeligere billetter, er det en god idé å bestille god tid i forveien og ha fleksible reisedatoer. Søk etter fly til Europa, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for en oversikt over prisene på nærliggende datoer.
Hvor mye koster en flyreise til Europa?
Du kunne ha sikret deg en flybillett tur-retur til Europa for mellom 857 kr og 857 kr de siste sju dagene. Den laveste prisen for fly én vei fra Bergen (BGO) var i samme tidsrom bare 398 kr.
Hva er prisen på en flybillett til Europa?
De siste sju dagene kostet en flytur til Europa mellom 857 kr og 857 kr. Se på tilbudene vi har, bestill det som frister mest, og gjør deg klar til et velfortjent avbrekk!

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Europa på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Europa.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Europa som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Europa, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Europa!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Europa under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Europa tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Europa, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Europa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Vueling Airlines
Vueling Airlines