Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Edinburgh

Vil du ut og reise? Dra til Edinburgh og opplev de spennende attraksjonene og severdighetene du finner der.

Spar tid og penger med en pakkereise til Edinburgh

Expedia kan hjelpe deg å spare penger med en pakkereise. Noe av det enkleste du kan gjøre for å spare tid og penger er å sette sammen en pakke med overnatting og fly. Med pengene du får til overs kan du unne deg mer under ferien i Edinburgh.

Du kan spare opptil $603 med en pakkereise til Edinburgh.

Vår omfattende internasjonale database tilbyr ikke bare 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden, men gir deg også tilgang til fantastiske tilbud.

Du får noen av de beste tilbudene for reisen til Edinburgh hos Expedia.

Er du usikker på om du skal bestille? Hos oss kan nesten alle reservasjoner endres uten gebyrer.

Pakkereiser til Edinburgh

Denne delen av Edinburgh og Lothian har rundt 440 000 innbyggere.

Oppdag barndommens gleder og bli transportert til magiens og miraklenes rike på Camera Obscura and World of Illusions (slott og opplevelsessenter) og Edinburgh internasjonale klatrearena i Ratho. Butterfly and Insect World og East Links familiepark er også flotte steder hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

Uansett om du liker fargerike fugler eller skjellkledde reptiler, vil du finne noe for enhver på Edinburgh zoologiske hage og Five Sisters Zoo. Edinburgh zoologiske hage og Five Sisters Zoo har begge et rikt mangfold av eksotiske fugler og dyrearter.

De som er interessert i botanikk vil sikkert like en tur rundt Den kongelige botaniske hage.

For frisk luft og avslapning, ta med litt lunsj og finn et stille hjørne på et av områdets grønne steder, som Princes Street Gardens og The Meadows. Dalkeith Country Park og Vogrie Country Park passer bra for deg hvis du vil løpe ute i det fri.

Black Loch har grønne trær, deilig gress og en flott utsikt over vannet.

Sett av litt tid til å utforske de flotte strendene, slik som Portobello strand og Longniddry Bents. Yellowcraigs og Tyninghame Beach er også gode alternativer.

Trenger du en pause fra den stressende hverdagen? Ta turen til Arthur's Seat eller Calton Hill. Naturinteresserte reisende vil også få en flott opplevelse i Holyrood Park og North Berwick Harbour. Holyrood Park og North Berwick Harbour er også populære hos naturelskere.

Sett av litt tid til å besøke noen av de interessante utstillingene i nærheten. Rusle rundt i gangene mens du ser på de forskjellige utstillingene på Our Dynamic Earth og Scotch Whisky-opplevelsen. Det kan også være verdt å besøke Museum of Childhood og Nasjonalt krigsmuseum.

De mange forskjellige bevarte eksemplarer på Surgeon's Hall vil gi besøkende et spennende innblikk i en eksotisk verden. Hvis du kunne tenke deg å lære deg litt om naturhistoriske fenomener, kan du dra innom Surgeon's Hall.

Edinburgh myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler på nesten hvert eneste gatehjørne. Omgi deg med den kule atmosfæren på Skottlands nasjonalgalleri og Det skotske nasjonalgalleriet for moderne kunst. Hvis disse ga deg litt energi, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på Fruitmarket Gallery (galleri) og Talbot Rice-galleriet.

Selv om du ikke er så veldig interessert i historie, vil du nok oppdage noe som vil stimulere fantasien på Skottlands nasjonalmuseum. Hvis du synes dette er interessant, kan du også ta en titt på de mange interessante gjenstandene og artiklene som stilles ut på Skottlands nasjonalmuseum og Newhaven historiske museum.

For å finne ut mer om områdets fargerike fortid, kan du besøke Greyfriars Kirk og Edinburgh universitet. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Heriot Watt University og Real Mary King's Close er også flotte steder å besøke. Dra til områdets gjenværende historiske steder og lær om det som var.

Ta deg en pause og se på det beroligende vannet som passerer under Forth jernbanebro.

Den slående arkitekturen på Palace of Holyroodhouse og Linlithgow Palace er et fascinerende skue for alle, særlig de som interesserer seg for arkitektur. Nyt et rolig øyeblikk i ferien og bare se på den fantastiske arkitekturen på Palace of Holyroodhouse eller Linlithgow Palace.

Du får kanskje ikke se noen kongelige, men det kan hende du får se en vindebro eller noen tårn på Edinburgh Castle og Craigmillar Castle. Dra til Blackness Castle eller Dirleton Castle for flere historiske fortellinger og vakker utsikt. Blackness Castle og Dirleton Castle er to andre kulturelle monumenter som er like formidable.

Lær litt om områdets spirituelle side og nyt den fredelige atmosfæren i St. Giles' katedral eller Rosslyn kapell. Om du vil se på flere religiøse steder, kan du dra til St Mary's Church og St. Michaels sognekirke. Du kan også dra til St Mary's Church og St. Michaels sognekirke.

Dette områdets mest berømte severdigheter overskygger ofte de mindre kjente, men like fullt interessante attraksjonene. Greyfriar's Bobby og Skottlands nasjonalbibliotek er vel verdt et besøk. Hvis du fremdeles har litt tid til overs, kan du også dra til Glenkinchie destilleri eller Omni Centre Edinburgh.

Før du gjør deg klar for å reise, kan det være lurt å kikke på Expedias hotellguide for Edinburgh for å lære mer om denne spennende byens utvalg av praktiske overnattingsalternativer.

The Balmoral Hotel i 1 Princes Street og Destiny Scotland - George IV Apartments i 23 George IV Bridge er to utmerkede eksempler på svært gode hoteller i Edinburgh.

Hvis du ønsker å sjekke de mer økonomiske alternativene, kan du også ta en titt på Lyncliff Hotel i 4 Windsor Street og Angel's Share Hotel i 7-11 Hope Street.

Hvis du heller vil bo nærmere Edinburgh Castle, er Old Town Chambers og Sheraton Grand Hotel & Spa, Edinburgh begge i kort gangavstand.


Guide til Edinburgh


De beste tilbudene på fly + hotell Edinburgh

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Edinburgh

Vis alle de 3 423 overnattingsstedene i Edinburgh
Hampton by Hilton Edinburgh Airport 603 kr
Anmeldelse skrevet 19. jan. 2019
Mer informasjon
 
Hampton by Hilton Edinburgh Airport

Hampton by Hilton Edinburgh Airport

Almond Avenue, Ingliston, Newbridge, Skottland
   
  4,4 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Nytt hotell ved flyplassen, så fint for en natt iforbindelse med tidlig utreise/sein ankomst. God seng og hyggelig personale. Neste gang vil jeg spise et annet sted da restauranten har begrenset meny og ikke smakte noe særlig. Endel småting mangler, som en krok for å henge jakken på eller et skap, ...

  Hilton Edinburgh Carlton 1 049 kr
  Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Hilton Edinburgh Carlton

  Hilton Edinburgh Carlton

  19 North Bridge, Edinburgh, Skottland
    
   4,2 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Flott beliggenhet og god frokost.

   Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian 1 614 kr
   Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019
   Mer informasjon
    
   Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian

   Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian

   Princes Street, Edinburgh, Skottland
     
    4,4 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Verdens beste service!!! Personalet er varme, vennlige og hjelpsomme. Det gjelder alle fra de i resepsjonen til vaktmester, de i restauranten og i frokostsalen. Alle! Nydelige senger. Alt du kan tenke deg til frokost. Fint svømmebasseng og flott trimrom. Helt topp!

    Apex Grassmarket Hotel 812 kr
    Anmeldelse skrevet 23. jun. 2019
    Mer informasjon
     
    Apex Grassmarket Hotel

    Apex Grassmarket Hotel

    31-35 Grassmarket, Edinburgh, Skottland
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Veldig bra hotell, med fantastisk beliggenhet! Fine rom, vi hadde ett med balkong og utsikt over Grassmarket og slottet. Anbefales!

     Moxy Edinburgh Airport 493 kr
     Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Moxy Edinburgh Airport

     Moxy Edinburgh Airport

     1 Fairview Road, Edinburgh, Skottland
       
      4,1 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Trengte et hotell nær flyplassen. Mindre enn 10 minutters gangavstand og lett tilgjengelig. Fint sted med god seng og pent bad. Meget hyggelig betjening.

      DoubleTree by Hilton Edinburgh Airport 789 kr
      Anmeldelse skrevet 8. jan. 2019
      Mer informasjon
       
      DoubleTree by Hilton Edinburgh Airport

      DoubleTree by Hilton Edinburgh Airport

      Edinburgh International Airport, Newbridge, Skottland
        
       4,0 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Enkelt og greitt for tidleg reise frå flyplassen.

       Apex City of Edinburgh Hotel 710 kr
       Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019
       Mer informasjon
        
       Apex City of Edinburgh Hotel

       Apex City of Edinburgh Hotel

       61 Grassmarket, Edinburgh, Skottland
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Veldig sentral beliggenhet. Alt man trenger i nærområde.

        Apex Waterloo Place Hotel 829 kr
        Anmeldelse skrevet 1. apr. 2019
        Mer informasjon
         
        Apex Waterloo Place Hotel

        Apex Waterloo Place Hotel

        23-27 Waterloo Place, Edinburgh, Skottland
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Bra beliggenhet, og gode fasiliteter for trening og bading.

         De beste tingene å gjøre i Edinburgh

         Se de 10 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Edinburgh