Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Billige flybilletter til Madrid

Billige flyreiser til Madrid

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 582 kr for enveisflyvninger og 835 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Iberia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Air Baltic
Lufthansa
Vueling Airlines
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines

Anmeldelser fra verifiserte kunder

15. nov. 2018

Takk

En verifisert reisende
Lisbon til Madrid · Iberia
18. okt. 2018

Veiledning etter landing til bagasjebåndet var totalt fraværende - ble ledet i feil retning!

En verifisert reisende
Oslo til Madrid · Norwegian Air International Ltd

Fly til Madrid

Fly til Madrid

Det er enkelt å komme seg med fly til Madrid fra norske flyplasser, og det tilbys flere ukentlige flyvninger til denne spennende spanske hovedstaden. På Expedia kan du finne billige flybilletter til Madrid, og ved å bestille leie av bil og overnatting samtidig, kan du spare penger.

Madrid var opprinnelig en liten maurisk by ved navn Magerit på 900-tallet og hadde liten betydning frem til 1500-tallet, da den daværende kongen flyttet sitt sete dit. Det skulle deretter ikke gå lang tid før byen vokste seg stor. I dag preges hovedstaden av de elegante, storslåtte bygningene i sentrum, de gode shoppingmulighetene og de mange interessante museene. Madrid er med andre ord en storby som kan by på noe for enhver smak.

Flyvninger til Madrid fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Madrid fra Oslo Lufthavn (OSL) flere ganger i uken, og denne turen tar ca. 3 timer og 45 minutter. Flyr du fra en annen flyplass i Norge, må du mellomlande enten i Oslo eller i en by som København, London eller Amsterdam for å komme deg til Madrid.

Madrid er en populær by året rundt, men mange velger å bestille flybilletter til Madrid i fellesferiene. Det kan således lønne seg å unngå disse periodene hvis du er ute etter billige flyreiser til Madrid. Madrid er uansett en by som tilbyr et hav av attraksjoner og aktiviteter uavhengig av årstid, så du vil alltid ha nok å se og gjøre her.

Fly til Madrid-Barajas lufthavn (MAD)

Madrid-Barajas lufthavn (MAD) er Spanias største og en av Europas travleste flyplasser. Flyplassen tar imot flyvninger fra en rekke internasjonale destinasjoner, og skal du videre til en annen by i Spania eller til Kanariøyene, finnes det mangt et fly fra Madrid-Barajas som du kan ta.

Madrid-Barajas lufthavn (MAD) ligger rundt 13 kilometer nordøst for sentrum av Madrid. Fra flyplassen kan du ta metrolinje 8 og deretter eventuelt bytte til en annen linje for å komme deg dit du skal. Det går dessuten flere busser herfra, og du kan også ta en drosje, men dette kan ta lenger tid dersom du havner midt i rushtrafikken. Toget er et annet alternativ, og med dette kan du komme deg til byens togstasjoner på kort tid.

Hvor du kan overnatte

Etter å ha fastsatt datoene for din flyreise til Madrid, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du nær plassen Puerta del Sol, vil du befinne deg i kort avstand fra Palacio Real, Plaza Mayor og den kjente handlegaten Gran Vía. Foretrekker du å overnatte ved Atocha tog- og metrostasjon, vil du kunne komme deg raskt til og fra flyplassen, og du vil ha kort vei til Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofìa og Retiro-parken. Overnatter du i stedet litt vest for sentrum, i Puerta del Ángel, vil du befinne deg nær fornøyelsesparken Parques Reunidos og byens dyrehage.

Uavhengig av hvor du vil overnatte, kan du bestille både flyvninger og overnatting på Expedia.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Madrid

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 582 kr for enveisflyvninger og 835 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Iberia
TAP Portugal