Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Lisboa-distriktet

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Lisboa-distriktet

Flyvninger til Lisboa

Lisboa er hovedstaden i Portugal, og også landets største by. Den har en vakker beliggenhet ved den nordlige bredden til elva Tejo, og har et mildt og godt klima. Den portugisiske kysten er et populært reisemål blant nordmenn, og det er både billig og enkelt å komme seg til Lisboa, som er et bra utgangspunkt for et opphold i området. Bruk Expedia til å søke etter flybilletten din, og du vil finne den beste tilgjengelige prisen på billetten. Expedia gir deg også gode priser på hotellrom og leiebil.

Det er mange selskaper som flyr til Lisboa, blant annet SAS, KLM, TAP Portugal og Lufthansa – for å nevne noen. Det er klart flest avganger til byen fra Oslo lufthavn, hvor man også kan fly direkte. Velger du å fly fra en av de andre flyplassene i Norge, er sjansen stor for at du vil mellomland i nettopp Oslo. Selskapene benytter seg av Portela lufthavn, som også ofte kalles Lisboa lufthavn.

Lisboa er en by bygd på syv åser, noe som har gitt den kallenavnet "The City of Seven Hills". Hovedstaden oser av romantikk og gamle tider, og har lenge vært en meget populær by blant kunstnere og forfattere. Byen er imidlertid også en moderne by, med en meget bra uteliv og gode muligheter for shopping. Ta en tur opp til den gamle festningen Castelo de Sao Jorge når du kommer til Lisboa, hvor du har flott utsikt ut over hele byen.

Flyreiser til Lisboa fra flyplasser i Norge

Med Expedia finner du billige billetter til Lisboa uten problemer – så glem ikke å sjekke siden når du skal bestille billetten din!

Velger du en direkteflyvning fra Oslo til Lisboa, kan du regne med at turen tar i overkant av fire timer. Reiser du fra en av de andre byene i Norge må du mellomlande, noe som gjør at reisetiden fort øker til 5 eller 6 timer. Norske statsborgere trenger ikke visum for å besøke Lisboa, men må ha med ID som er gyldig i Portugal. For nordmenn er det bare passet som er gyldig ID i EU, så dette må derfor medbringes på reisen.

Når du bestiller flybilletten din til Lisboa hos Expedia får du ikke bare en veldig god pris på billetten din – du kan også benytte deg av forskjellige pakketilbud, som gir deg bedre pris på både leiebil og hotell.

Flyreiser til Portela lufthavn

Portela lufthavn ligger 7 kilometer nordøst for den portugisiske hovedstaden, og ble åpnet i 1942. Det er en av de største flyplassene i Sør-Europa, og flyplassen har blitt utvidet og pusset opp flere ganger.

Det er flere transportmuligheter for reisende som ønsker å komme seg inn til Lisboa sentrum. Det raskeste og enkleste alternativet er nok å benytte seg av undergrunnsbanen, som tar deg med til byens finansielle sentrum på 15 minutter. Det går i tillegg en rekke flybusser fra flyplassen og inn til sentrum, og det er heller ikke mangel på drosjer som villig kjører deg inn til byen. Mange velger imidlertid å leie seg bil, så sjekk Expedia for å få et supert tilbud på leiebil under oppholdet ditt i Lisboa.