Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Amsterdam

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Amsterdam

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Amsterdam

Flyvninger til Amsterdam

Amsterdam er hovedstaden i Nederland, og en av Europas største flyplasser. Siden Amsterdam ligger såpass nære Norge, mangler det ikke på flyvninger til Amsterdam fra flyplassene rundt i landet vårt. Bruker du Expedia til å finne flybilletten din er du sikret å betale så lite som mulig for billetten, og samtidig har du mulighet til å få gode priser på både hotellrom og leiebil.

Som nevnt er det en rekke flyvninger til Amsterdam fra de fleste store flyplasser i Norge, og fra de fleste av disse flyplassene er det også direkteflyvninger til byen. Fra Oslo lufthavn er de aller fleste av avgangene direkteflyvninger, mens du fra de andre flyplassene i Norge må lete litt mer for å finne dem, siden mange av flyvningen mellomlander i Oslo. Du kan velge og vrake mellom flyselskaper når du skal til Amsterdam, og blant selskapene som tilbyr flyvninger er SAS, Norwegian, Lufthansa og KLM. Alle flyr til Schiphol lufthavn, som er hovedflyplassen i Nederland og Europas fjerde største flyplass.

Amsterdam er en spennende by som har mye spennende å by på, men er nok mest kjent for å ha et fantastisk uteliv, sine mange kanaler, det berømte Red Light District og ”coffe shops”, hvor cannabis lovlig kan kjøpes over disk. Byens sentrum er ikke større enn at du kan få med deg mye på en langhelg. Vil du se byen i all sin prakt bør du ta turen under tulipanperioden, som er om våren.

Flyreiser til Amsterdam fra flyplasser i Norge

Med Expedia er det ikke noe problem for reisende å finne billige flybilletter til Amsterdam fra flyplasser i Norge – så glem ikke å sjekke Expedia når du skal bestille billetten din!

Direkteflyvningene fra Oslo til Amsterdam tar i underkant av 2 timer, mens du fra de andre flyplassene må legge på omtrent en time dersom turen inkluderer en mellomlanding i Oslo. Norske statsborgere trenger ikke visum for å besøke Amsterdam, men må ha med ID som er gyldig i Nederland. I øyeblikket er dette kun det norske passet, og du må derfor sørge for at du har med et gyldig pass på reisen.

Når du bestiller flybilletten din til Amsterdam hos Expedia vil du ikke bare få en god pris på billetten din – du kan også benytte deg av våre pakketilbud, som gir deg bedre pris på både leiebil og hotell i Amsterdam.

Flyreiser til Schiphol lufthavn

Schiphol lufthavn er en stor lufthavn med et godt underholdningstilbud til de reisende, og den ligger omtrent 18 km sørvest for Amsterdam sentrum. Mer enn 50 millioner mennesker er innom flyplassen hver år, og flyplassen har hele seks rullebaner. Skal du fly til USA, Australia eller Asia er det stor sannsynlighet for at du vil mellomlande på nettopp Schiphol lufthavn.

Det er flere transportmuligheter de reisende kan benytte seg av for å komme seg til Amsterdam sentrum, blant annet buss og tog. Schiphol stasjon ligger plassert rett under flyplassen, og derfra går det både nasjonale og internasjonale tog. Bussene går hvert 15. minutt fra flyplassen, og du får også gode priser på leiebil hos Expedia.

Informasjon om flyreiser til

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jan 11, 2020

Mye turbulens på flyet, men kapteinen ga god info og det gikk greit

Nov 7, 2019

Nei

Nov 1, 2019

Måtte bytte fly, men buss kunne kommet til vår gate og kjørt oss til nytt fly.

Nov 1, 2019

Nei ingen videre kommentar

Oct 23, 2019

Bagasjen kom dagen etter!

Aug 6, 2019

Grunnet mellom landing. Ble bagasjen vår utlevert et annet sted på Cagliari AirPort. Tok litt tid før vi fant det ut. Unødvendig

Jun 22, 2019

Veldig god service

Jun 19, 2019

Måtte betale ekstra for innsjekket bagasje

May 23, 2019

Fikk ikke til å ha på WIFI , men spurte heller ikke om hjelp.

May 17, 2019

Alt gikk som smurt:) Vennlige ansatte og god service.