Reisetilbud og ferietilbud

Anbefalinger og sparetips for den neste reisen din

Har du allerede et reisemål i tankene?

Søk etter overnatting

Expedia har ferietilbudene du er på jakt etter, uansett om du vil reise til New York for å se musikaler på Broadway, slikke sol på et luksuriøst hotell i Dubai eller lære mer om antikkens Hellas på ferie i Athen. Med tanke på gode reisetilbud kan du gjøre et kupp med vårt store utvalg av reisemål over hele verden. Vi kan friste med alt fra pakkereiser der alt er inkludert, til ferietilbud med både rimelige overnattingssteder og 5-stjerners hoteller. Vi får deg dit du vil, uten at du trenger å sprenge budsjettet.

Expedia har de perfekte ferietilbudene for deg og familien din. Hva sier du til å reise til Mexico for å slappe av og lade batteriene på vakre strender? Hva med å ta turen til Spania for å spise tapas og danse flamenco? Eller frister det mest å prøve vinnerlykken på et kasino i Las Vegas?

Hva mener vi med gode tilbud?

Expedia gjør det enkelt å sette sammen den perfekte reisen innenfor budsjettet siden du kan samle flere gode ferietilbud i én pakke. Du kan også kjøre på med all-inclusive eller bestille billige flyreiser og gode hotelltilbud hver for seg. Uansett hvordan du velger å sette sammen bestillingen din, sparer du masse penger med Expedias reisetilbud. Bare klikk deg videre for å se hvilke ferietilbud som fanger din oppmerksomhet.

Hva slags ferier kan jeg gjøre et kupp på?

Uansett om du ser etter et av våre pakketilbud for å bestille en ferie på Bali eller planlegger tidenes norgesferie, hjelper Expedia deg med å bestille drømmereisen.

Når det gjelder restplasstilbud, er det verdt å vurdere byer i Europa. Du får nemlig gode priser på én eller to netter på hotell, så det er bare å slenge seg med på en helgetur. Hvis du heller planlegger noe litt mer eksotisk, har vi mye å velge mellom, som reisetilbud til Thailand og ferieturer til Ibiza.

Hvordan finner jeg gode reisetilbud?

Reiser er noe av det beste du kan kjøpe for penger. Det kan være dyrt, men finner du et tilbud på Expedia, får du penger til overs som du kan bruke på nydelig mat, minnerike opplevelser og morsomme aktiviteter. Ikke bare kan vi friste med knallbra ferietilbud, men vi legger også ut tips til steder og ting du bare må oppleve i løpet av livet.

Bare klikk deg videre for å se gode ferietilbud for enhver smak og ethvert budsjett. Siste liten-tilbud og restplasstilbud er en god måte å spare penger på, så du bør slå til før tilbudene forsvinner. Ikke glem å sjekke nettstedet regelmessig for å gjøre et kupp.

Få enda mer med Expedias app

Når du bestiller i appen, kan du spare i snitt 15 % på tusenvis av hoteller og tjene doble Expedia Rewards-poeng på hver bestilling. Med disse app-tilbudene sparer du enda mer, slik at du kan reise mer. Du kan dessuten administrere reisene dine på farten.

Send deg selv en link på SMS for enkel nedlasting

Ved å angi telefonnummeret ditt godkjenner du at vi kan sende deg en automatisk engangsmelding med en link til appen. Standardtakster for tekstmeldinger kan gjelde.
QR-kode