Starten på sidens hovedinnhold

Finn billige reiser hos Expedia

Her hos Expedia ønsker vi å gjøre alt for at dine reisedrømmer skal bli til virkelighet, uansett hvilket reisebudsjett du har. På denne siden finner du våre spesielt utvalgte reisetilbud, som gjør at du kan få billige reiser til hele verden uansett om du er ute etter en travel storbyferie i New York, et friluftseventyr i Lofoten eller å slikke sol på strandferie i Phuket. Vi har reiser for alle, slik at du kan finne akkurat det du vil ha når du skal ta med familien på sydenferie eller vil overraske kjæresten med en romantisk weekendtur.

Uslåelige tilbud på reiser

Hos Expedia finner du alt du trenger til ferien til lave priser, uansett om du leter etter flybilletter, hotell, leiebil eller aktiviteter. Det tar ikke mer enn et par raske klikk å bestille! Og visste du at du kan spare opptil 14 % ekstra på reisen ved å bestille fly og hotell sammen? Dette er bare en av de mange fordelene vi gir deg. Vi tilbyr også prismatch, som betyr at vi refunderer forskjellen hvis du skulle finne et hotell eller en pakkereise med fly og hotell til lavere priser på en annen nettside. Følg også med på de andre reisetilbudene våre – vi har stadig nye salg og kampanjer som gjør at du alltid kan få billige reiser hos oss.

  • Hotelltilbudsprisene er basert på den billigst tilgjengelige overnattingen for to personer som deler et rom. Alle prisene er inkludert skatter og serviceavgifter.
  • Flyprisene gjelder per person og for en tur-returflyvning. Alle prisene er inkludert skatter og serviceavgifter.
  • Fly- og hotellprisene gjelder per person og er basert på en tur-returflyvning og to personer som deler rom under hele oppholdets varighet. Alle prisene er inkludert skatter og serviceavgifter.
  • Bilprisene er basert på leie av en økonomi- eller minibil på de angitte reisedatoene. Alle prisene er inkludert obligatoriske skatter, serviceavgifter og obligatorisk bilforsikring.
  • Ekstra kostnader for eventuelle tilleggsønsker er ikke inkludert i prisen.
  • Gjennomsnittlige besparelser på hotell er basert på tilgjengelighet på Expedia mellom 1. juli og 30. september 2015. Besparelsene vil variere basert på reisemålet, reisens lengde, oppholdsdatoene og reiseleverandøren. Besparelsene er ikke tilgjengelig på alle hoteller, og kan ikke garanteres på ethvert spesifikke hotell.
Tilbake til toppen