Fortsett til sidens hovedinnhold
Starten på sidens hovedinnhold

Utvalgte tilbud

Velkommen til seksjonen for billige reiser og reisetilbud! Her finner du våre beste reisetilbud. Bestill nå og spar penger på hotell, fly og leiebil!

  • Hotelltilbudsprisene er basert på den billigst tilgjengelige overnattingen for to personer som deler et rom. Alle prisene er inkludert skatter og serviceavgifter.
  • Flyprisene gjelder per person og for en tur-returflyvning. Alle prisene er inkludert skatter og serviceavgifter.
  • Fly- og hotellprisene gjelder per person og er basert på en tur-returflyvning og to personer som deler rom under hele oppholdets varighet. Alle prisene er inkludert skatter og serviceavgifter.
  • Bilprisene er basert på leie av en økonomi- eller minibil på de angitte reisedatoene. Alle prisene er inkludert obligatoriske skatter, serviceavgifter og obligatorisk bilforsikring.
  • Tilleggsutgifter som er basert på eventuelle tilleggsforespørsler, er ikke inkludert.
  • Gjennomsnittlige besparelser på hotell er basert på tilgjengelighet på Expedia mellom 1. juli og 30. september 2015. Besparelsene vil variere basert på reisemålet, reisens lengde, oppholdsdatoene og reiseleverandøren. Besparelsene er ikke tilgjengelig på alle hoteller, og kan ikke garanteres på ethvert spesifikke hotell.
Tilbake til toppen
Få eksklusive tilbud til mobilen

Last ned Expedia-appen gratis i dag. Send en nedlastingslink til mobiltelefonen din.

Ved å skrive inn telefonnummeret ditt godkjenner du at vi kan sende deg en automatisk engangsmelding med en link til appen. Appen vår gir deg gode tilbud og bestillingstjenester. Du behøver ikke kjøpe noe. Det kan være mobilnettleverandøren din krever standardprisen for tekstmeldinger.