Billige flybilletter til Venezia

Billige flyreiser til Venezia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 081 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Air Serbia
Air France
Air Serbia
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa

Fly til Venezia

Flyvninger til Venezia

Venezia er en fantastisk by i Italia, og har med sine mange kanaler blitt et populært reisemål. Det er jevnlige flyvninger fra Norge til Venezia fra alle store flyplasser. For å finne en så billig billett som mulig til Venezia gjør du lurt i å bruke Expedia, som også har gode tilbud på hotell og leiebil.

Det er relativt enkelt å komme seg til Venezia fra Norge, så lenge du bor i nærheten av en flyplass. I tillegg til at Norwegian og Ryanair har sesongbaserte direkteflyvninger til byen, nøyer de fleste andre flyselskaper seg med én mellomlanding. Flyr du imidlertid fra en annen flyplass enn Oslo lufthavn, må du ofte belage deg på to mellomlandinger.

Det å besøke Venezia er som å reise 400 år tilbake i tid. Byen har nesten ikke endret utseende siden 1600-tallet – her finner du verken biler, neonskilt eller høyhus. Byen strekker seg ut over 118 øyer, som er bundet sammen med rundt 400 broer. Det viktigste transportmiddelet i byen er kanalbåter, noe som ikke er så rart når det er 150 kanaler i byen.

Venezia er ikke en veldig stor by, det bor faktisk bare i underkant av 65 000 innbyggere i byen. Det ankommer imidlertid daglig rundt 25 000 besøkende til byen, noe som sier litt om hvor populær den er.

Flyreiser til Venezia fra flyplasser i Norge

Flybilletter til Venezia tilbys av en rekke selskaper, blant annet Norwegian, SAS og KLM. Benytter du deg av Expedia finner du enkelt og greit de billigste flybillettene som er tilgjengelige til denne romantiske byen.

Siden det bare er sesongbaserte direkteflyvninger til Venezia, må du regne med en flytid på rundt fire timer når det legges inn én mellomlanding. Italia er en del av Schengensamarbeidet, og du trenger derfor bare gyldig ID for å reise til Venezia. Per dags dato er imidlertid pass eneste gyldige ID i utlandet for norske borgere.

Ved å bestille flybilletten din til Venezia hos Expedia er du ikke bare sikret en god pris på billetten din – du kan også benytte deg av våre gode tilbud på hotell og leiebil.

Flyreiser til Venice Marco Polo lufthavn

Dette er hovedflyplassen til Venezia, og den ligger rundt 8 km nord for byen. Flyplassen er oppkalt etter Marco Polo, en venetiansk handelsreisende og oppdager. En ny og moderne terminal ble åpnet i 2002, men har allerede nådd sin fulle kapasitet. Over 8 millioner reisende er innom flyplassen årlig (2013). For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum er det beste alternativet og ta båt fra kaia rett utenfor flyplassen. Alternativt kan du ta buss til Piazzale Roma, noe som er rimeligere, men det er en opplevelse å ankomme byen vannveien.

Flyreiser til Treviso flyplass

Treviso flyplass er en liten brukt flyplass omtrent 20 km fra Venezia. Den benyttes hovedsakelig av lavprisselskaper, og fra Norge er det bare Ryanair som har sesongbaserte flyvninger til flyplassen fra Moss/Rygge.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Venezia?
Mange reisende foretrekker Venezia (VCE-Marco Polo) når de skal til denne flotte byen. Det finnes imidlertid flere enn én flyplass i regionen, så ikke glem det når du skal bestille.
Hvor langt er det til VCE fra sentrum av Venezia?
Hvis du har base sentralt i Venezia, går det raskt å komme seg dit etter at du har landet på VCE. Terminalen ligger bare 8 km fra sentrumsområdet.
Kan jeg fly til Venezia nå?
For å få den seneste informasjonen om å fly til Venezia kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene når du ankommer.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Venezia?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Venezia, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Venezia med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Venezia, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Venezia?
Hvis du bestiller en billett til Venezia, vil du sannsynligvis ankomme til Venezia (VCE-Marco Polo) (8 km fra sentrum). TSF (25 km fra sentrum) er den andre store flyplassen her.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Venezia?
44 flyselskaper har flyvninger til Venezia fra 136 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Venezia?
Venezia har mesteparten av flyvningene fra easyJet, British Airways og Wizz Air. EasyJet er det foretrukne flyselskapet, og London er byen de fleste passjerene drar fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Venezia?
Det er svært lett å arrangere en spennende reise til Venezia når det går 1032 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Venezia avreise fra?
Mange reiser fra flyplasser i Gamlebyen, Paris og London når de drar til Venezia.
Hvor lang tid tar det å fly til Venezia?
Hvis det er Gamlebyen du reiser fra, tar det ca. 2 t og 14 min før du lander i Venezia. Reiser du fra Paris, tar det ca. 3 t og 55 min, og fra London tar flyturen 2 t og 9 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Venezia så rimelig som mulig?
Vi vet alle om noen reisende som alltid får tak i kjempebillige flybilletter uansett hvor ferden går. Har du lyst til å vite hemmeligheten? De venter ikke til siste øyeblikk med å bestille. Ikke stopp der. Du bør også undersøke om reisemålet har flere flyplsser. Flyprisene kan variere avhengig av hvilken flyplass du velger. Sørg dessuten for at du sammenligner billettpriser hos forskjellige flyselskaper. En annen måte du kan spare noen kroner på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du ser et fantastisk tilbud, har du ingen tid å miste. Grip muligheten når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Venezia?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Venezia gå lett som en plett eller bli en kjedelig affære. Her har du noen praktiske reisetips som hjelper deg med å starte ferien på riktig måte.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først av alt bør du pakke pass, reisedokumenter, kredittkort og viktige medisiner. Deretter pakker du ting som holder deg underholdt på flyet. Noen forslag er en spennende roman og en smarttelefon med bra TV-serier. Er planen å ta en lur, er en støttende nakkepute og støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til tannbørste og ansiktsservietter, slik at du føler deg bra når du er fremme.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør pakke større beholdere med sjampo og balsam i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Skarpe eller spisse gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbeholdere, spraymaling og giftmidler, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Målet ditt er å være så komfortabel som mulig. Du bør ta på deg løse, naturlige klær og ta med en genserjakke i tilfelle du blir kald. Det er også lurt å ha på et par flate, romslige sko ettersom føttene kan blir litt hovne i løpet av flyreisen. Pakk heller stiletthælene og støvlene i den innsjekkede bagasjen.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyturer utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand forårsaket av inaktivitet over lengre tid. For å unngå dette bør du gå litt rundt hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper er også et tips for å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Venezia?
Hemmeligheten er å være forberedt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen. På den måten er du om bord på flyet til Venezia før du rekker å blunke. Følg disse nyttige tipsene for å få en flott start på reisen:

  • I sikkerhetskontrollen må de sjekke at du har gyldig pass og reisedokumenter før du kommer videre. Derfor bør du ha dette klart på forhånd.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som belte, jakke og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen en kort stund. Laptop, telefon og andre elektroniske enheter skal også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som hårolje og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare flere minutter. Snøresko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lettere sko, kan du ofte beholde dem på.
  • Ikke ta med deg forbudte gjenstander i håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du putte dem i den innsjekkede bagasjen. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Venezia
AnkomstflyplassMarco Polo
Ankomstflyplassens IATA-kodeVCE
AnkomstbyVenezia
Pris for flyreisen890 kr

Populære flyvninger til Venezia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 081 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Air Serbia