Billige flybilletter til Venezia

Billige flyreiser til Venezia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 788 kr for enveisflyvninger og 1 287 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
SAS
KLM
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM
KLM
KLM

Anmeldelser fra verifiserte kunder

13. sep. 2018

Forsinkelsen fra Frankfurt til Venezia burde blitt opplyst om tidligere, ikke ved opprinnelig avgang.

En verifisert reisende
Frankfurt til Venezia · Lufthansa

Fly til Venezia

Flyvninger til Venezia

Venezia er en fantastisk by i Italia, og har med sine mange kanaler blitt et populært reisemål. Det er jevnlige flyvninger fra Norge til Venezia fra alle store flyplasser. For å finne en så billig billett som mulig til Venezia gjør du lurt i å bruke Expedia, som også har gode tilbud på hotell og leiebil.

Det er relativt enkelt å komme seg til Venezia fra Norge, så lenge du bor i nærheten av en flyplass. I tillegg til at Norwegian og Ryanair har sesongbaserte direkteflyvninger til byen, nøyer de fleste andre flyselskaper seg med én mellomlanding. Flyr du imidlertid fra en annen flyplass enn Oslo lufthavn, må du ofte belage deg på to mellomlandinger.

Det å besøke Venezia er som å reise 400 år tilbake i tid. Byen har nesten ikke endret utseende siden 1600-tallet – her finner du verken biler, neonskilt eller høyhus. Byen strekker seg ut over 118 øyer, som er bundet sammen med rundt 400 broer. Det viktigste transportmiddelet i byen er kanalbåter, noe som ikke er så rart når det er 150 kanaler i byen.

Venezia er ikke en veldig stor by, det bor faktisk bare i underkant av 65 000 innbyggere i byen. Det ankommer imidlertid daglig rundt 25 000 besøkende til byen, noe som sier litt om hvor populær den er.

Flyreiser til Venezia fra flyplasser i Norge

Flybilletter til Venezia tilbys av en rekke selskaper, blant annet Norwegian, SAS og KLM. Benytter du deg av Expedia finner du enkelt og greit de billigste flybillettene som er tilgjengelige til denne romantiske byen.

Siden det bare er sesongbaserte direkteflyvninger til Venezia, må du regne med en flytid på rundt fire timer når det legges inn én mellomlanding. Italia er en del av Schengensamarbeidet, og du trenger derfor bare gyldig ID for å reise til Venezia. Per dags dato er imidlertid pass eneste gyldige ID i utlandet for norske borgere.

Ved å bestille flybilletten din til Venezia hos Expedia er du ikke bare sikret en god pris på billetten din – du kan også benytte deg av våre gode tilbud på hotell og leiebil.

Flyreiser til Venice Marco Polo lufthavn

Dette er hovedflyplassen til Venezia, og den ligger rundt 8 km nord for byen. Flyplassen er oppkalt etter Marco Polo, en venetiansk handelsreisende og oppdager. En ny og moderne terminal ble åpnet i 2002, men har allerede nådd sin fulle kapasitet. Over 8 millioner reisende er innom flyplassen årlig (2013). For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum er det beste alternativet og ta båt fra kaia rett utenfor flyplassen. Alternativt kan du ta buss til Piazzale Roma, noe som er rimeligere, men det er en opplevelse å ankomme byen vannveien.

Flyreiser til Treviso flyplass

Treviso flyplass er en liten brukt flyplass omtrent 20 km fra Venezia. Den benyttes hovedsakelig av lavprisselskaper, og fra Norge er det bare Ryanair som har sesongbaserte flyvninger til flyplassen fra Moss/Rygge.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Venezia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 788 kr for enveisflyvninger og 1 287 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Lufthansa