Billige flybilletter til Glasgow

Billige flyreiser til Glasgow

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
British Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Loganair
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM

Fly til Glasgow

Flyvninger til Glasgow

Du finner hyppige og billige flyvninger til Glasgow fra et stort antall flyplasser. Med Expedia.no vil reisende være garantert å finne de billigste flybillettene til Glasgow samt å spare penger på hotell og leiebil i Glasgow. Det er enkelt å fly til Glasgow, og mange flyplasser har direkte flyvninger til byen. Det finnes en rekke andre flyplasser og flyselskaper som bringer turister til en svært overkommelig avstand fra sentrum av byen, og mange vil tilby flybilletter til Glasgow for ethvert budsjett.

Glasgow er Skottlands andre "hovedstad" og er en by full av historie. Skottlands største by er et flott reisemål for et kort opphold som vil tilfredsstille både historikere og partiløver. Fra et blomstrende uteliv til vakre katedraler og verdenskjente museer har Glasgow attraksjoner som passer for alle interesser og ønsker. Besøkende til Glasgow ønsker naturligvis å gjøre det meste ut av tiden de har i Skottland, og det finnes masse å gjøre. Fra avslappende dager med turer langs de brosteinsbelagte gatene i byen til tid til å utforske Loch Lomond eller den nærliggende byen Sterling. Hotellene i Glasgow spenner fra de mest luksuriøse til de aller rimeligste. Det er hundrevis av billige hoteller i Glasgow som lar deg spare dine dyrebare kroner slik at du kan utforske byen, og med en rekke andre attraksjoner å utforske, ønsker du naturligvis å spare der du kan!

Flybilletter til Glasgow

Når du bestiller flybilletter til Glasgow via Expedia.no, er du ikke bare garantert de beste tilgjengelige prisene for hver flytur, men du kan også dra nytte av andre sparemuligheter. Bestill hotell og fly til Glasgow sammen, så sparer du enda mer! Hvis du vil spare enda mer, kan du også vurdere å bestille leiebil i Glasgow gjennom Expedia.no. Å fly til Glasgow kunne ikke vært mer praktisk og kostnadseffektivt, så planlegg turen i dag!

Flybilletter til Glasgow fra norske flyplasser

Med Expedia.no kan reisende velge de billigste flyreisene til Glasgow fra et utvalg av kvalitetsselskaper (for eksempel Air France, KLM og British Airways). Direktefly til Glasgow tar ca. en time fra London. Fra andre, mer nordlige britiske byer, tar det imidlertid betydelig kortere tid. For britiske statsborgere er det naturligvis heller ingen grunn til å bekymre seg for visum. For andre nasjonaliteter, og da hovedsakelig personer fra land utenfor EU, vil visumkravene variere.

Flyreiser til Glasgow International Airport

Glasgow Airport er Skottlands nest travleste flyplass, og den åttende travleste i hele Storbritannia. Med millioner av passasjerer hvert år til og fra et bredt spekter av globale reisemål vil flertallet av internasjonale flyreiser til Skottland gå via Glasgow International Airport. Glasgow International Airport ligger bare 12 km sørvest for byens sentrum, og det finnes en rekke transportmuligheter for reisende. En flytransporttjeneste går fra flyplassen med jevne mellomrom 24 timer i døgnet. Det finnes også andre alternativer. Leiebil i Glasgow er – når du bestiller den via Expedia.no – svært rimelig og kan tillegge ferien i Glasgow en ekstra dimensjon. Bilturen fra flyplassen er nokså rett fram og godt skiltet. Finn billige flybilletter til Glasgow. Du vil også være kvalifisert til å spare enda mer på leiebil og hotell i Glasgow. Gjennom Expedia.no kan du enkelt og greit besøke denne vakre skotske byen. Bestill i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Glasgow

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle