Billige flybilletter til Glasgow

Billige flyreiser til Glasgow

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 1 178 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
easyJet
Scandinavian Airlines
easyJet
easyJet
Norwegian Air International Ltd
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
KLM

Fly til Glasgow

Flyvninger til Glasgow

Du finner hyppige og billige flyvninger til Glasgow fra et stort antall flyplasser. Med Expedia.no vil reisende være garantert å finne de billigste flybillettene til Glasgow samt å spare penger på hotell og leiebil i Glasgow. Det er enkelt å fly til Glasgow, og mange flyplasser har direkte flyvninger til byen. Det finnes en rekke andre flyplasser og flyselskaper som bringer turister til en svært overkommelig avstand fra sentrum av byen, og mange vil tilby flybilletter til Glasgow for ethvert budsjett.

Glasgow er Skottlands andre "hovedstad" og er en by full av historie. Skottlands største by er et flott reisemål for et kort opphold som vil tilfredsstille både historikere og partiløver. Fra et blomstrende uteliv til vakre katedraler og verdenskjente museer har Glasgow attraksjoner som passer for alle interesser og ønsker. Besøkende til Glasgow ønsker naturligvis å gjøre det meste ut av tiden de har i Skottland, og det finnes masse å gjøre. Fra avslappende dager med turer langs de brosteinsbelagte gatene i byen til tid til å utforske Loch Lomond eller den nærliggende byen Sterling. Hotellene i Glasgow spenner fra de mest luksuriøse til de aller rimeligste. Det er hundrevis av billige hoteller i Glasgow som lar deg spare dine dyrebare kroner slik at du kan utforske byen, og med en rekke andre attraksjoner å utforske, ønsker du naturligvis å spare der du kan!

Flybilletter til Glasgow

Når du bestiller flybilletter til Glasgow via Expedia.no, er du ikke bare garantert de beste tilgjengelige prisene for hver flytur, men du kan også dra nytte av andre sparemuligheter. Bestill hotell og fly til Glasgow sammen, så sparer du enda mer! Hvis du vil spare enda mer, kan du også vurdere å bestille leiebil i Glasgow gjennom Expedia.no. Å fly til Glasgow kunne ikke vært mer praktisk og kostnadseffektivt, så planlegg turen i dag!

Flybilletter til Glasgow fra norske flyplasser

Med Expedia.no kan reisende velge de billigste flyreisene til Glasgow fra et utvalg av kvalitetsselskaper (for eksempel Air France, KLM og British Airways). Direktefly til Glasgow tar ca. en time fra London. Fra andre, mer nordlige britiske byer, tar det imidlertid betydelig kortere tid. For britiske statsborgere er det naturligvis heller ingen grunn til å bekymre seg for visum. For andre nasjonaliteter, og da hovedsakelig personer fra land utenfor EU, vil visumkravene variere.

Flyreiser til Glasgow International Airport

Glasgow Airport er Skottlands nest travleste flyplass, og den åttende travleste i hele Storbritannia. Med millioner av passasjerer hvert år til og fra et bredt spekter av globale reisemål vil flertallet av internasjonale flyreiser til Skottland gå via Glasgow International Airport. Glasgow International Airport ligger bare 12 km sørvest for byens sentrum, og det finnes en rekke transportmuligheter for reisende. En flytransporttjeneste går fra flyplassen med jevne mellomrom 24 timer i døgnet. Det finnes også andre alternativer. Leiebil i Glasgow er – når du bestiller den via Expedia.no – svært rimelig og kan tillegge ferien i Glasgow en ekstra dimensjon. Bilturen fra flyplassen er nokså rett fram og godt skiltet. Finn billige flybilletter til Glasgow. Du vil også være kvalifisert til å spare enda mer på leiebil og hotell i Glasgow. Gjennom Expedia.no kan du enkelt og greit besøke denne vakre skotske byen. Bestill i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Glasgow?
Glasgow (GLA-Glasgow internasjonale flyplass) er den mest ettertraktede flyplassen i Glasgow. Det er også andre flyplasser i byen, så vær sikker på at du velger den mest praktiske for deg.
Hvor langt er det til Glasgow (GLA-Glasgow internasjonale flyplass) fra sentrum av Glasgow?
GLA befinner seg 12 km fra bykjernen i Glasgow, så du kan forvente en kort reise til sentrum av byen.
Kan jeg fly til Glasgow nå?
Sørg for at flyturen til Glasgow går som smurt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Glasgow?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Glasgow, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Glasgow med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Glasgow, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Glasgow?
Utallige reisende flyr til og fra Glasgow hver dag. Med så mange flyplassterminaler rundt om i byen, kan du fly til flere steder. De viktigste er Edinburgh (EDI) (55 km fra sentrum), GLA (12 km fra sentrum) og Glasgow (PIK-Prestwick) (45 km fra sentrum).
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Glasgow?
39 flyselskaper flyr til Glasgow fra 152 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Glasgow?
British Airways opererer de fleste flyvningene til Glasgow. De fleste velger å fly med British Airways fra London.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Glasgow?
Det er utrolig enkelt å planlegge en uforglemmelig reise til Glasgow når det går 1762 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Glasgow avreise fra?
Mange av flyvningene til Glasgow har avgang fra flyplasser i Ashford, London og Kennington.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Glasgow?
Hvis du skal fly til Glasgow fra Ashford, må du regne med å være i luften i ca. 1 t og 20 min. De med avreise fra London, bør regne med en reisetid på ca. 1 t og 23 min. Fra Kennington tar det rundt 1 t og 26 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Glasgow?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid er heldige og finner svært rimelige flybilletter uansett hvor de skal. Vil du vite hvordan de gjør det? De bestiller ikke i siste liten. En annen fantastisk måte å få de rimeligste prisene på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis reisemålet har flere flyplasser, bør du sjekke hva det koster å lande på en av de minst travle. Og sist, men ikke minst: Kjøp billetter tidlig hvis du finner en god pris. Billettprisene kan nemlig endres raskt! Med litt kunnskap og hell kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Glasgow?
Hvis du ikke planlegger, kan det være utfordrende å fly. Men ikke få panikk helt ennå. Du kan følge disse tipsene for å få en behagelig start på reisen til Glasgow.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • En flyreise kan være veldig behagelig hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Først og fremst trenger du grunnleggende toalettsaker som tannbørste og hårbørste samt ekstra sokker og et blad å lese i. Så kan du finne plass i håndbagasjen til telefon, nettbrett, ladere, viktige medisiner og kanskje en komfortabel nakkepute. Sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og kredittkort.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må pakke større flasker med sjampo og balsam i bagasjen du skal sjekke inn. Har du mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Spisse eller skarpe gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbeholdere, spraymaling og giftmidler, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Midtgangen på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og ta med en cardigan ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen. Flate, lukkede sko anbefales også.
  • Mange har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som kommer av lengre perioder med inaktivitet. Det finnes imidlertid flere ting du kan gjøre for å redusere sjansene for å få det. Du kan ha på et par kompresjonssokker, drikke vann ofte samt bevege ben og føtter så mye som mulig. Gå rundt i kabinen eller prøv å gjøre noen øvelser sittende.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Glasgow?
Det enkle svaret er – vær forberedt. Vi har laget en liste med gode tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Neste stopp er Glasgow:

  • Først må du vise pass og reisedokumenter i sikkerhetskontrollen. Det er lurt å ha dette lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge jakke, belte, nøkler og småting som øretelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du kler av deg før din tur nærmer seg.
  • Alt av elektronikk, inkludert bærbar PC og mobil, må også skannes separat.
  • Har du med deg en ny håndkrem og parfyme? Det går fint. Så lenge den er i en beholder på maks. 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det lov å ha den med seg i håndbagasjen.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare flere minutter. Tursko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lettere sko, slipper du ofte dette.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe gjenstander som kniver og sakser inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Glasgow
AnkomstflyplassGlasgow internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeGLA
AnkomstbyGlasgow
Pris for flyreisen882 kr

Populære flyvninger til Glasgow

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 1 178 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle