Billige flyreiser til Stockholm

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 449 kr for enveisflyvninger og 878 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Dec 12, 2019

Nei

Dec 15, 2018

Lang ventetid pga avising.

Fly til Stockholm

Fly til Stockholm

Billige flyvninger til Stockholm er enkle å finne hos Expedia. Dette unike reisemålet byr på naturlig skjønnhet og en rekke tradisjonelle aktiviteter for turister.

Sveriges hovedstad ligger i øst og er Sveriges største by. Stockholms behagelige og milde klima er ganske overraskende, tatt i betraktning hvor langt nord i Europa byen ligger. Lange dager og mye sol gjør Stockholm, spesielt om sommeren, til en by hvor turister virkelig kan kose seg.

Siden Stockholm ligger så nært Norge, er det veldig enkelt å komme seg til byen, og du bruker lenger tid på å fly til Nord-Norge enn du gjør til Stockholm fra Værnes og alle flyplasser lenger sør i landet. Stockholm er kjent som Nordens Venezia, siden byen består av 14 øyer som er knyttet sammen med hele 57 broer. Det er så mye å se i byen at ett besøk nesten ikke er nok!

Det å gå ut i Stockholm er litt billigere enn i Norge, men koster allikevel mye sammenlignet med andre land i Europa. Bestiller du flybilletten, hotell og leiebil hos Expedia vil du imidlertid spare mye penger – så du kan kose deg litt ekstra når du går ut.

Hotellene i Stockholm passer for alle budsjetter, så dersom du har planer om å handle med deg mye på turen din kan du spare mye penger på å velge de mer beskjedne overnattingsstedene du finner hos Expedia. Det er nok av hoteller å velge mellom, og bestiller du både fly og hotell til Stockholm sammen kan du virkelig spare mye!

Det å fly til Stockholm kunne ikke vært eklere, og hos Expedia er det også veldig billig. Bestill turen din i dag!

Fly til Stockholm fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Stockholm fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Norwegian, SAS og Finnair).

Reisetiden til Stockholm fra Oslo er omtrent 1 time. Reiser du fra en flyplass i vest må du imidlertid regne med omtrent 30-45 minutter mer i reisetid.

Fly til Stockholm Arlanda

Stockholm-Arlanda lufthavn er den største og travleste flyplassen av de tre større flyplassene i Stockholm. Den er faktisk den største og travleste flyplassen i hele Sverige, og er hovedflyplassen for de fleste internasjonale selskaper i Sverige. Mange kjente flyselskaper har jevnlige flyvninger til byen, noe som fører til at millioner av turister kan nyte denne vakre byen hvert år.

Flyplassen ligger omtrent 40 km nord for sentrum, og det er godt med transportalternativer man kan benytte seg av for å komme seg inn til sentrum. Vanlige busser og tog kjører til og fra flyplassen jevnlig, i tillegg til at du kan ta toget til andre byer i Sverge fra flyplassen.

Alternativt kan du kjøre inn til byen selv. Siden det er mange turistattraksjoner utenfor byen, kan det være praktisk å leie bil i Stockholm. Når du bestiller med Expedia, er det å leie bil i Stockholm både enkelt og billig, og det vil garantert gi ferien din en ekstra dimensjon.

Informasjon om flyreiser til Stockholm

Ankomstflyplass Stockholm
Ankomstflyplassens IATA-kode STO

Populære flyvninger til Stockholm

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 449 kr for enveisflyvninger og 878 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.