Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Italia

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Italia

Flyvninger til Italia

Italia er en drømmedestinasjon for nordmenn på jakt etter god mat og godt vær, noe som har ført til at det de siste årene har blitt åpen en rekke nye flyruter til landet. Turen er ikke så alt for lang, samtidig som klimaet er veldig mye bedre enn i Norge. Når det samtidig er vesentlig billigere å bo og spise i landet, er det ingen overraskelse at nordmenn har lagt sin elsk på Italia. Det er mange store internasjonale flyplasser i landet, og til en rekke av dem kan du fly direkte. Husk å sjekke Expedia før du bestiller flybilletten din til Italia, så du ikke betaler mer enn du må for billetten. Ta samtidig en titt på Expedia sine gode tilbud på leiebil og hotell i Italia.

Som nevnt er det direkteflyvninger til en rekke byer i Italia, blant annet til Roma, Milano og Pisa. Det er stort sett Norwegian som flyr direkte, men man kan også benytte seg av en rekke andre selskaper, som SAS, Lufthansa og KLM, men man må da ofte regne med en mellomlanding.

Italia er et land som er spekket med kultur, severdigheter og opplevelser, og det kan derfor være vanskelige å vite hvor man skal begynne. Hovedstaden Roma, det verdenskjente Vatikanet, kanalbyen Venezia, Pisa og den romantiske øya Sicilia er bare noen av stedene som så absolutt fortjener et besøk. I tillegg har man rivieraen, Alpene og Dolomittene, som byr på alt fra strandferie til skikjøring i fantastiske skianlegg.

Flyreiser til Italia fra flyplasser i Norge

De aller fleste direkteflyvningene til Italia fra Norge har avreise fra Oslo Lufthavn. Dersom du bor nær en av landets andre flyplasser, er sjansen derfor stor for en stopp innom Oslo før du kan rette nesen mot Italia. Reisetiden til Italia varierer en del avhengig av hvor i Italia du flyr til. Direkteflyvningene til Milano tar rundt 2,5 timer, mens du ofte må regne med opp mot 7 timer dersom du skal til Sicilia, siden du da må mellomlande.

Informasjon om Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Dette er flyplassen i Italia som ligger nærmest Roma, og dette er Italias største flyplass. Flyplassen ligger 35 km sørvest for Roma, og hvert år håndterer flyplassen i underkant av 40 millioner passasjerer. For å komme deg fra flyplassen og inn til Roma kan du velge mellom tog, buss og drosje. I tillegg er det selvfølgelig gode muligheter til å ordne seg med leiebil på flyplassen.

Informasjon om Malpensa lufthavn

Dette er den andre internasjonale hovedlufthavnen i Italia, og den ligger ikke langt fra Milano – nærmere bestemt 40 km nordvest for byen. Årlig er i underkant av 20 millioner passasjerer innom flyplassen. Det er svært gode transportmuligheter fra flyplassen, og den mest praktiske av dem for de fleste turister er nok toget som går fra Malpensa Aeroporto-jernbanestasjon i terminal 1. I tillegg til toget kan man selvfølgelig også benytte seg av buss eller drosje.

Informasjon om Marco Polo internasjonale lufthavn

Dette er flyplassen som betjener byen Venezia, som mange mener er en av Europas aller mest romantiske byer. Flyplassen ligger omtrent 8 km nord for byen, og hvert år er rundt 8,5 millioner passasjerer innom flyplassen. Det går tog og buss fra flyplassen til Venezia, men mange turister velger å benytte seg av en av de mange vanndrosjene – noe denne flyplassen nok er alene i verden om å ha!