Billige flybilletter til Italia

De beste byene å besøke i Italia

Billige flyreiser til Italia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 919 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Eurowings
Widerøe
SAS
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
SAS
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Air France

Fly til Italia

Flyvninger til Italia

Italia er en drømmedestinasjon for nordmenn på jakt etter god mat og godt vær, noe som har ført til at det de siste årene har blitt åpen en rekke nye flyruter til landet. Turen er ikke så alt for lang, samtidig som klimaet er veldig mye bedre enn i Norge. Når det samtidig er vesentlig billigere å bo og spise i landet, er det ingen overraskelse at nordmenn har lagt sin elsk på Italia. Det er mange store internasjonale flyplasser i landet, og til en rekke av dem kan du fly direkte. Husk å sjekke Expedia før du bestiller flybilletten din til Italia, så du ikke betaler mer enn du må for billetten. Ta samtidig en titt på Expedia sine gode tilbud på leiebil og hotell i Italia.

Som nevnt er det direkteflyvninger til en rekke byer i Italia, blant annet til Roma, Milano og Pisa. Det er stort sett Norwegian som flyr direkte, men man kan også benytte seg av en rekke andre selskaper, som SAS, Lufthansa og KLM, men man må da ofte regne med en mellomlanding.

Italia er et land som er spekket med kultur, severdigheter og opplevelser, og det kan derfor være vanskelige å vite hvor man skal begynne. Hovedstaden Roma, det verdenskjente Vatikanet, kanalbyen Venezia, Pisa og den romantiske øya Sicilia er bare noen av stedene som så absolutt fortjener et besøk. I tillegg har man rivieraen, Alpene og Dolomittene, som byr på alt fra strandferie til skikjøring i fantastiske skianlegg.

Flyreiser til Italia fra flyplasser i Norge

De aller fleste direkteflyvningene til Italia fra Norge har avreise fra Oslo Lufthavn. Dersom du bor nær en av landets andre flyplasser, er sjansen derfor stor for en stopp innom Oslo før du kan rette nesen mot Italia. Reisetiden til Italia varierer en del avhengig av hvor i Italia du flyr til. Direkteflyvningene til Milano tar rundt 2,5 timer, mens du ofte må regne med opp mot 7 timer dersom du skal til Sicilia, siden du da må mellomlande.

Informasjon om Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Dette er flyplassen i Italia som ligger nærmest Roma, og dette er Italias største flyplass. Flyplassen ligger 35 km sørvest for Roma, og hvert år håndterer flyplassen i underkant av 40 millioner passasjerer. For å komme deg fra flyplassen og inn til Roma kan du velge mellom tog, buss og drosje. I tillegg er det selvfølgelig gode muligheter til å ordne seg med leiebil på flyplassen.

Informasjon om Malpensa lufthavn

Dette er den andre internasjonale hovedlufthavnen i Italia, og den ligger ikke langt fra Milano – nærmere bestemt 40 km nordvest for byen. Årlig er i underkant av 20 millioner passasjerer innom flyplassen. Det er svært gode transportmuligheter fra flyplassen, og den mest praktiske av dem for de fleste turister er nok toget som går fra Malpensa Aeroporto-jernbanestasjon i terminal 1. I tillegg til toget kan man selvfølgelig også benytte seg av buss eller drosje.

Informasjon om Marco Polo internasjonale lufthavn

Dette er flyplassen som betjener byen Venezia, som mange mener er en av Europas aller mest romantiske byer. Flyplassen ligger omtrent 8 km nord for byen, og hvert år er rundt 8,5 millioner passasjerer innom flyplassen. Det går tog og buss fra flyplassen til Venezia, men mange turister velger å benytte seg av en av de mange vanndrosjene – noe denne flyplassen nok er alene i verden om å ha!

Ofte stilte spørsmål

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Italia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Italia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Italia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Italia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Italia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Italia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Italia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Italia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.