Hoteller i Reykjavík

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Reykjavík

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
4 out of 5
Smidjustigur 4, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 726 kr
per night
Feb 3 - Feb 4
4.7/5Exceptional! (645 anmeldelser)
Anbefaler Canopy By Hilton!

"Fantastisk Hotel med flotte rom (mangler aircon eneste minus). Vennlig og profesjonell personale i alt fra reception til frukost, renhold etc. Frokosten var noe av det beste jeg har smakt!!"…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
Hilton Reykjavik Nordica
4 out of 5
Sudurlandsbraut 2, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 112 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4.4/5Wonderful! (1,172 anmeldelser)
Anbefaler hotellet både for turist og forretning.

"Velfungerende hotell med fin service og en veldig bra restaurant. Hyggelig atmosfære i lobbyområdet. Frokosten var også over forventningen. Rommet var helt ok og ikke mer, men rent og pent. Et hotel med god beliggenhet og som samlet sett var en meget god opplevelse. Booker nok dette hotellet også ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. mai 2019

Hilton Reykjavik Nordica
Grand Hotel Reykjavik
4 out of 5
Sigtun 38, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 170 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4.3/5Excellent! (1,493 anmeldelser)

"Fint hotel hyggelige ansatte. God feokost med stort utvalg"…"

Anmeldelse skrevet 15. nov. 2019

Grand Hotel Reykjavik
Skuggi Hotel by Keahotels
3 out of 5
Hverfisgata 103, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 066 kr
per night
Jan 29 - Jan 30
4.6/5Exceptional! (1,213 anmeldelser)
Flott opphold på fint hotell.

"Ligger perfekt til i sentrum. Veldig behjelpelig betjening. Enkle og fine rom og enkelt og god frokost. Hotellet er relativt mørkt (burde ikke være noe overraskende med navnet "Skuggi"...). Kun et lite vindu som kunne åpnes på vårt rom, så etter vår smak fikk vi inn alt for lite luft på rommet."…"

Anmeldelse skrevet 30. aug. 2019

Skuggi Hotel by Keahotels
Hotel Borg by Keahotels
4 out of 5
Posthusstraeti 11, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 962 kr
per night
Jan 28 - Jan 29
4.5/5Wonderful! (1,120 anmeldelser)
hotel borg

"Større rom enn vanlig, med kaffemaskin, bra minibar og et kjempefint bad med deilig såper og shampoo/balsam. Et luksuriøst hotel med tilknytning til jamies restaurant, og mulighet for roomservice herfra. Kjempegod mat, på under 15 minutter. Beliggenheten må også nevnes, midt i smørøye av Reykjavik. ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

Hotel Borg by Keahotels
Icelandair Hotel Reykjavik Natura
4 out of 5
Nautholsvegur 52, Reykjavík
Gratis avbestilling
987 kr
per night
Jan 30 - Jan 31
4.2/5Very Good! (1,781 anmeldelser)

"Vi betalte for frokost den ene dagen, kan ikke skryte av den. Men når vi skulle sjekke ut så belasta de enda en frokost for to"…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

Icelandair Hotel Reykjavik Natura
Center Hotels Arnarhvoll
4 out of 5
Ingólfsstræti 1, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 390 kr
per night
Jan 28 - Jan 29
4.2/5Excellent! (1,925 anmeldelser)
Bra hotell med god beliggenhet

"Bra rom, med mini-bar, norske TV-kanaler, gode senger, bra Wi-Fi, vannkoker med te og kaffe, men utett dør til badet. God frokost! Hyggelig personale. Fin beliggenhet, 2 min. til flytog og flybuss, kort veg til det meste. Kan anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019

Center Hotels Arnarhvoll
Icelandair Hotel Reykjavik Marina
4 out of 5
Mýrargata 2, Reykjavík
Gratis avbestilling
1 110 kr
per night
Jan 24 - Jan 25
4.4/5Excellent! (1,799 anmeldelser)

"We liker the hotel very much, the atmosphere and the friendly staff. We got a room against the street with much trafic which was disturbing at night."…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2019

Icelandair Hotel Reykjavik Marina
Fosshotel Reykjavik
4 out of 5
Þórunnartún 1 - Höfðatorg, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 325 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4.4/5Wonderful! (1,348 anmeldelser)

"Great hotel and seems quite new. Great service and clean. Smelly odour from bathroom in the morning of rotten eggs, maybe the water or plumming, but our friend next door did not smell this. Central location, but I would wish to be in shorter walking distance of the more lively part of Laugavegur. ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. sep. 2019

Fosshotel Reykjavik
ODDSSON Hotel
3.5 out of 5
Grensásvegur 16a, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
916 kr
per night
Jan 25 - Jan 26
4.5/5Wonderful! (286 anmeldelser)

"Helt kjempefint hotell, nytt og pent. Ligger litt utenfor sentrum men det visste vi jo når vi bestilte. Det man får tilbake er stille og rolige gater utenfor og bussene går hyppig. Et lite kjøleskap (tom minibar) på rommet var eneste savnet. Service veldig bra, og spesiell takk til vår nattevakt ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

ODDSSON Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Reykjavík
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Reykjavík

Hotell Reykjavík: Verdens minste metropol heter Reykjavik, og har designbutikker, uteliv og en kulturscene som får deg til å glemme at du befinner deg på en vulkanøy midt i Nord-Atlanteren Det er veldig mye å gjøre og se for turister som reiser til Reykjavik , og utvalget av hoteller i byen er godt. Med Expedia kan du enkelt finne fram til hotellet som passer deg best, samtidig som du finner et så billig hotell i Reykjavik som mulig.

Det kan være vanskelig å finne billige hoteller i byen, men de fleste hotellene deler ut rabatter av ulike slag. Bor du på hotellene et visst antall dager, synker ofte også prisen. Når det kommer til mulighetene for en luksuriøs hotellweekend, er utvalget svært bra.

Når du har bestilt flybilletter til Reykjavik , kan du begynne å se frem til naturopplevelsene som venter deg. Mange drømmer om å ta et bad i den blå lagune. De geotermiske kildene med de blågrønne algene er omgitt av lavaklipper – noe som sørger for en helt spesiell opplevelse. Temperaturen på vannet holder mellom 37 og 39 grader og sies å hjelpe mot blant annet psoriasis.

Hallgrímskirkja er en annen spesiell attraksjon i byen. Den ble designet for å forestille lavaformasjoner fra en vulkan. Fra klokketårnet i kirka har du en fantastisk utsikt over Reykjavik.

Islandsk mat

At fisk og sjømat er Islands spesialitet i tillegg til lam overrasker nok ingen. Det finnes noen svært spennende retter å få kjøpt i byen. Er du modig nok tør du kanskje å smake på hákar, som rett og slett er råttent haikjøtt. For mer normale retter kan vi anbefale besøk til restauranter som Domo, Við Tjörnina og Siggis Hall, der sistnevnte er Islands mest kjente restaurant – takket være kjøkkensjefen Siggi Hall sitt ukentlige matprogram på TV.

Uteliv rett ved hotellet i Reykjavik

Reykjavik er kjent for å ha et veldig godt uteliv. De fleste kommer til utestedene først etter midnatt, og det festes ofte til tidlig morgen. Et av byens mest populære utesteder er Café Oliver, og her risikerer du å måtte stå i kø. Barinn er et annet populært utested og består av tre etasjer med unik musikk.

Shopping

Design og mote er veldig viktig på Island. Hvis du skal på shopping, må du ta turen til Laugavegur. I og rundt denne gaten kryr det av designerbutikker. ELM er en institusjon i Reykjaviks designerverden så her kan det være lurt å starte.

Med sine 200 000 innbyggere, som utgjør to tredeler av innbyggertallet på Island, gjør byen seg stadig vekk bemerket internasjonalt – men det er Bjørk som skal ha store deler av æren for at byen er så kjent som den er.

Kom deg rundt

Reykjavik sentrum er så lite at det meste er innen gangavstand. Å bevege seg til fots er derfor å anbefale her. Vil du se deg rundt utenfor byen, bør du skaffe deg en leiebil i Reykjavik . Det er busser i område, men disse slutter å gå ganske tidlig på kvelden.

Hotellbestilling: Reykjavík

Søk etter et hotell i Reykjavík. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Reykjavík ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Reykjavík.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Reykjavík. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Reykjavík for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Reykjavík

Nylige anmeldelser i Reykjavík

Flere reisealternativer