Fortsett til sidens hovedinnhold
Starten på sidens hovedinnhold
Reis med Expedia

Finn aktiviteter til reisen

Finn flybilletter

Fly 2
Slett delen av flyreisen
+ Legg til en flyreise
Informasjon om sjåførens alder

Spar opptil 9,3 %

Spar penger ved å bestille pakkereiser*

Finn et hotell
 Begynn med det første reisemålet ditt
Informasjon om sjåførens alder
Spar opptil 24 % på hotell med bestilt flyreise, leiebil eller cruise for samme reisende. Den eksisterende bestillingen behøver ikke være fra Expedia.

Gratis avbestilling av de fleste opphold. Fordi fleksibilitet er viktig.

Skap din egen pakkereise
Informasjon om sjåførens alder
Avanserte alternativer

Spar opptil 9,3 %

Spar penger ved å bestille pakkereiser*

Søk etter leiebil
Informasjon om sjåførens alder
Finn aktiviteter til reisen
Fyll ut det markerte {0}-feltet nedenfor. Datoformatet må være {0}. Datoene må være mellom {0} og {1}. Innsjekkingsdato må være {0} eller senere. Datoen må være før {0}. Datoen må være den {0} eller senere. Datoene må være minst {0} dager fra hverandre. Datoene må ikke være mer enn {0} dager fra hverandre. Datoene må ikke være mer enn {0} dager fra hverandre. Velg et annet reisemål enn avreisestedet. Vi kan bare bestille for mellom 1 og {0} reisende. Juster antall reisende for søket. Angi alderen på barna nedenfor. Hvert spedbarn som sitter på fanget må ledsages av en reisende som er 12 år eller eldre. Du må være minst 13 år for å kunne reise på egenhånd. Ellers må du reise sammen med noen som er 16 år eller eldre Barn i alderen {0} år eller yngre kan ikke reise alene. Den mindreårige må reise sammen med noen som er {1} år eller eldre. Barn kan ikke reise alene. Dine delvise inn- og utsjekkingsdatoer må falle innenfor ankomst- og avreisedatoene. Kontroller datoene. Dine delvise hente- og leveringssdatoer må falle innenfor ankomst- og avreisedatoene. Kontroller datoene. Leveringsdatoen og -tidspunktet må være minst to timer etter hentedatoen og -tidspunktet. Sørg for at hentetidspunktet er {0} timer fra nå. Fortell oss hvor du skal fly fra på reise {0}. Fortell oss hvor du skal fly til på reise {0}. Angi datoen for reise {0} i følgende format:{1}. Hvor vil du fly fra? Hvor vil du fly til? Angi avreisedatoen din i følgende format: {0} Angi returdatoen din i følgende format: {0} Avreisedatoene må være etter den forrige avreisedatoen. Korriger avreisedatoen(e). Velg avreisested blant alternativene som er oppgitt. Velg reisemål blant alternativene som er oppgitt. Antallet reisekort for tog kan ikke være høyere enn antallet reisende. Velg en type reisekort for tog. Returdatoen og -tidspunktet må være etter avreisedatoen og -tidspunktet. Angi alderen på ungdommene nedenfor. Angi alderen på honnør/pensjonist nedenfor. Oppgi alderen på sjåføren nedenfor. Sjåføren må være mellom 18 og 99 år. Noen av dine BahnCard kan ikke brukes sammen. Merk at alle rommene må ha samme antall voksne. For hjelp med bestillingen, ring 1-866-253-7204. Vi kan kun reservere et enkeltrom hvis reservasjonen inkluderer barn. For hjelp med bestillingen, ring 1-866-253-7204. Velg en avreisestasjon Velg en ankomststasjon Velg en gyldig avreisedato Velg en gyldig returdato Gi oss barnets/barnas alder Gi oss ungdommen(e)s alder Gi oss senioren(e)s alder Velg en annen stasjon for ankomst enn for avreise Angi mellom 1 og {0} reisende for denne turen Denne ruten tilbys ikke ennå. Returreisen må skje minst 2 timer etter ankomst.
  • Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer
  • Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Spennende aktiviteter i Norge og Norden

Er du på utkikk etter spennende ting å gjøre på din neste ferie, kan du enkelt finne det her på Expedia.no. Vi tilbyr et variert utvalg av aktiviteter, uansett om du skal reise med familien eller om du skal på tur med gode venner. Husk at du ikke nødvendigvis trenger å reise så langt for å skape hyggelige minner – det finnes nemlig mange interessante aktiviteter både her i Norge og i våre nordiske naboland. Hva med en båttur i Oslofjorden, en sigthseeingtur på sykkel i København eller flotte naturaktiviteter i Reykjavík?

Ting å gjøre i Europas storbyer

Når du skal på ferie til Europas sjarmerende byer, kan det være kjekt planlegge noen av aktivitetene før du reiser. På den måten unngår du køer og utsolgte billetter. Går turen over Nordsjøen til England, kan Expedia.no tilby mange varierte aktiviteter i London. Her kan du nyte arkitektur og historiske landemerker enten til fots eller på en «hop on, hop off sightseeingbuss» som tar deg til de kjente turistattraksjonene. Leter du etter aktiviteter i Berlin, og du er samtidig interessert i byens historie, kan du oppdage dens skatter med en guidet gåtur i det som er Tysklands kulturelle sentrum.

Leter du etter aktiviteter for en storbyferie fylt med sol og varme, kan du finne flere ting å gjøre i Barcelona her på Expedia.no. Hvorfor ikke dra på seiltur i Middelhavet eller få private omvisninger i Barcelonas kjente landemerker, som La Sagrada Familia? Reiser du til Italia, kan aktiviteter i Roma by på minneverdige opplevelser, som en omvisning som tar for seg arkitekturen fra den romerske antikken. Så om du ikke har lagt planene for ferien enda, er dette et bra sted å starte. Expedia tilbyr blant annet forhåndsbestilling av guidede turer, populære sceneoppsetninger og gourmetmiddager.

Ferieaktiviteter i USA

USA er et av verdens største land, og har store variasjoner både i klima og landskap, noe som gir deg et variert utvalg av aktiviteter når du reiser over dammen. Besøker du østkysten og er på utkikk etter ting å gjøre i New York, kan det kanskje friste med en helikoptertur over metropolen, slik at du kan studere byens travle gater og ikoniske skyskrapere ovenfra. Blir du lokket mot vestkystens dramatiske natur og vibrerende storbyer, kan du finne flere aktiviteter i Los Angeles her på Expedia.no. Los Angeles har alt, fra verdenskjente fornøyelsesparker til koselige kanalcruise langs Newport Harbor.

Aktiviteter på solferie

Mange velger å tilbringe solferien ved badebassenget eller på stranden, men for deg som vil opp av solstolen finnes det mange andre ting å gjøre. Kanskje frister Den franske rivieraen, hvor du for eksempel kan finne en rekke ting å gjøre i Nice. Her kan du blant annet nyte dagene med sightseeing eller vekke appetitten på matlagingskurs. Et annet populært reisemål for nordmenn er Hellas. Finn for eksempel spennende aktiviteter på Rodos. Ettersom øya byr på blått hav og nydelige strender, kan aktiviteter som dykking og seilcruise kanskje falle i smak. Uansett hvor ferden går, kan Expedia.no hjelpe deg å finne aktiviteter og ting å gjøre for deg som er glad i en aktiv ferie.