Billige flybilletter til Salerno

Billige flyreiser til Salerno

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 233 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Air France
Air Baltic
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Air France
Lufthansa
KLM
Air France
Air Baltic

Fly til Salerno

Skal du fly til Salerno eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Salerno. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Salerno eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Salerno eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Salerno?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Napoli (NAP-Napoli internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til NAP fra sentrum av Salerno?
Reisen fra Napoli (NAP-Napoli internasjonale flyplass) til sentrum av Salerno er rimelig lang. Du må reise 45 km før du kan sjekke inn på hotellet i byen.
Kan jeg fly til Salerno nå?
Sørg for at flyturen til Salerno går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Salerno?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Salerno, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Salerno med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Salerno, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Salerno?
Skal du ta fly til Salerno, lander du på Napoli (NAP-Napoli internasjonale flyplass). Når du går av flyet, vil du være 45 km fra sentrum av byen.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Salerno?
38 flyselskaper har flyvninger til Salerno fra minst 116 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Salerno?
Salerno har det høyeste antallet flyvninger fra easyJet, Ryanair og Wizz Air. EasyJet er det foretrukne flyselskapet, og Milano er byen de fleste reisende ankommer fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Salerno?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et sted uten lange stopp underveis. Hvis du skal til Salerno, så er det ca. 916 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Salerno avreise fra?
Mange reisende har avreise fra flyplasser i San Siro, Magenta og Milano når de flyr til Salerno.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Salerno?
Hvis du skal reise til Salerno fra San Siro, kan du forvente en flytur på rundt 1 t og 23 min. Reiser du fra Magenta, bør regne med en reisetid på ca. 1 t og 23 min. Fra Milano tar det omtrent 1 t og 23 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Salerno?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid klarer å finne superbillige flybilletter hver gang de skal på ferie. Vil du vite hemmeligheten? De venter ikke med å bestille. Du bør også se litt rundt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, kan du være heldig å finne fantastiske priser ved å velge den minste. En annen måte å spare noen kroner på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du ser et godt tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip muligheten når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Salerno?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en sømløs flytur hvis du har planlagt bra. Vi har noen gode reisetips, slik at du får en pangstart på ferien til Salerno.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det første du må gjøre, er å ta med pass, viktige dokumenter, lommebok og viktige medisiner. Deretter tar du med noe som får tiden til å gå på flyet. Noen forslag er en spennende bok og en smarttelefon med filmer på. Hvis planen er å ta en liten blund, er en nakkepute og støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du finne plass til tannbørste og våtservietter, slik at du føler deg opplagt når du ankommer reisemålet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du bør pakke større beholdere med sjampo og hårgelé i bagasjen du skal sjekke inn. Hvis du har med mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Skarpe gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Aerosolbokser, nødbluss og brennstoff, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Målet ditt er så god komfort som mulig. Du bør kle deg lagvis i naturlige klær og ta med en jakke i tilfelle det blir litt kaldt i kabinen. På beina er det lurt å ha på et par flate, romslige sko ettersom føttene kan hovner opp litt i løpet av flyturen. Pakk heller de høye hælene og de tunge fjellskoene i bagasjen.
  • Du har kanskje hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kommer av lange perioder med stillesitting. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å redusere muligheten for å få det. Du kan ta på et par gode kompresjonsstrømper, drikke masse vann samt bevege ben og føtter så mye som mulig. Gå litt rundt eller gjør øvelser når du sitter.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Salerno?
Hvis du forbereder deg før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Salerno blir enkel og problemfri. Ta en titt på de beste tipsene våre for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Først må du vise pass og reisedokumenter til de som jobber i sikkerhetskontrollen. Ha dette i nærheten, så går alt mye raskere.
  • Deretter er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som blant annet belte, jakke og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i noen få minutter. Laptop, telefon og annen elektronikk skal også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Husk å ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i en gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det kan være smart å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du må ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre sko må ofte gjennomlyses.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i kofferten du skal sjekke inn. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Salerno
AnkomstflyplassNapoli internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeNAP
AnkomstbyNapoli
Pris for flyreisen786 kr

Populære flyvninger til Salerno

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 233 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle