Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Geilo

Leiebil på Geilo

Geilo er en av Norges store vintersportssteder og er kjent for sine flotte alpinanlegg og gode snøforhold om vinteren. Tettstedet ligger i Buskerud og har bare 2500 faste innbyggere, men når vintersesongen starter mangedobles dette tallet. Det er svært praktisk å ordne seg med leiebil på Geilo, siden det kollektive transporttilbudet er noe begrenset og du ofte skal drasse med deg mye skiutstyr.

Bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil på Geilo. Du må imidlertid plukke opp leiebilen i sentrum, siden det ikke er mulig å komme seg til Geilo med fly. Noen velger imidlertid å fly til Oslo eller Bergen, ordne seg med leiebil der og kjøre til Geilo.

Det går tog forbi Geilo, og dette er et transportmiddel mange benytter seg av. Toget stopper midt i sentrum, ikke langt fra mange hoteller på Geilo. På alle hotellene er det mulig å parkere leiebilen gratis, så du trenger ikke bekymre deg for hvor du skal gjøre av leiebilen når du suser ned skiløypene.

Vinter på Geilo med leiebil

Som du sikkert har skjønt, er det på vinterstid du bør besøke Geilo, iallfall hvis du vil ha ski på bena. Det er et imponerende skianlegg rett ved tettstedet, med hele 18 heiser og løyper for alle ferdighetsnivåer. Det er i tillegg 200 km med langrennsløyper og en terrengpark – så det bør være noe for alle og enhver og ta seg til når man drar på ferie til Geilo. Selv om det går busser fra hotellene til de store heisene, er det svært praktisk med leiebil. For det første slipper du trengselen på bussen, og for det andre kan du styre helt selv når du vil reise til og fra skianlegget.

Sommeraktiviteter

Det er imidlertid også mange aktiviteter man kan kose seg med i Geilo på sommerstid. Geilolia Sommerpark kan by turister på en lekepark, høydepark, kanoutleie, sykkelutleie, rafting og mye annet spennende. Reiser du med litt eldre barn kan med andre ord en sommertur til Geilo være midt i blinken. For de voksne kan paintball være en morsom aktivitet – som virkelig får frem konkurranseinstinktet i familien.

Utforsk nærliggende steder med leiebilen

Fra Geilo er det kort vei til flere store nasjonalparker, og da er det praktisk å ha tilgang på leiebil. Den nærmeste nasjonalparken er Hallingskarvet nasjonalpark, og dit kjører du på en times tid. Det er flere flotte stier i området du kan prøve deg på – hvis du er glad i natur og friluft.

Kjører du litt videre sørvest på Riksvei 7, ender du opp i Hardangervidda nasjonalpark. Dette er en av Norges best kjente nasjonalparker – samt fastlands-Norges største. Parken representerer et verdifullt høyfjellsområde, og her finner du blant annet Europas største villreinstamme, fjellrever, snøugle og mange andre spennende dyr. Den Norske Turistforening har mange hytter i nasjonalparken, så det er mulig å legge ut på både kortere og lengre turer.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Geilo

Hva er den beste prisen på leiebil i Geilo?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Geilo .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Geilo?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Geilo er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Geilo?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Geilo?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Geilo

Utforsk Geilo med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!