Bilutleie i Geilo

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Geilo

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Geilo

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Geilo
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Geilo?
Noen ganger hender det at ting skjer og planer må endres på kort varsel. Derfor gir vi full refusjon for mange forhåndsbetalte bestillinger hvis du avbestiller minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Sørg for å lese nøye gjennom leiebilavtalen, da det kan være unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du få hjelp hos vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Geilo?
Bestill en leiebil, vri om nøkkelen og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Geilo. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i det omkringliggende området, så dette kan ikke være siste stopp. Du bør stikke innom noen andre interessante steder i regionen:

  • Bergen har mange attraksjoner og ligger ca. 160 km fra Geilo. Er det første stopp? Da bør du ta turen til Fløyen, et av byens høydepunkter.
  • En annen by som er en favoritt blant mange reisende, er Oslo, rundt 160 km unna. Nobel-senteret er bare én av mange grunner til at folk reiser hit.
  • Ingen reise er komplett uten å stikke innom Jettegrytene på Sild. Denne velkjente naturseverdigheten ligger omtrent 220 km fra Geilo. Bare nyt den friske luften og la skuldrene senke seg.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Geilo hos Expedia?
Uansett hvilken biltype du er på jakt etter, kan Expedia hjelpe deg med å få de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest anerkjente leiebilselskapene og bestille det alternativet som passer deg best. Kunne du tenke deg å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Geilo med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Geilo?
Er du over 19 år, kan du bestille leiebil i Geilo. Husk at de aller fleste leiebilselskaper krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, på grunn av den økte ulykkesrisikoen. Unge sjåfører får som regel heller ikke leie luksuriøse eller store biler. Les informasjonen i liten skrift før bestilling for å unngå overraskelser ved henting.
Hva trenger jeg for å leie bil i Geilo?
De fleste leiebilselskaper krever følgende: gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke benytte deg av leverandørens forsikring, kreves det også dokumentasjon på egen forsikring. Les nøye gjennom avtalen, så du vet hva du må ha med deg når du skal hente bilen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Geilo?
Den rimeligste leiebilprisen i Geilo de siste sju dagene var per dag. Den nest beste var dessuten bare .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Geilo?
Ja. Expedia samarbeider med anerkjente leiebilselskaper som tilbyr ukentlig og månedlig utleie av alle biltyper. Gå til siden vår for leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krok og krik av Geilo – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Geilo hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Geilo er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Geilo?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ut fra mange forskjellige faktorer, blant annet bilstørrelsen og sjåførens alder. Pass på å se over leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg.