Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Geilo

Vis alle leiebiler i Geilo

Gode tilbud på leiebiler i Geilo

Leiebil på Geilo

Geilo er en av Norges store vintersportssteder og er kjent for sine flotte alpinanlegg og gode snøforhold om vinteren. Tettstedet ligger i Buskerud og har bare 2500 faste innbyggere, men når vintersesongen starter mangedobles dette tallet. Det er svært praktisk å ordne seg med leiebil på Geilo, siden det kollektive transporttilbudet er noe begrenset og du ofte skal drasse med deg mye skiutstyr.

Bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil på Geilo. Du må imidlertid plukke opp leiebilen i sentrum, siden det ikke er mulig å komme seg til Geilo med fly. Noen velger imidlertid å fly til Oslo eller Bergen, ordne seg med leiebil der og kjøre til Geilo.

Det går tog forbi Geilo, og dette er et transportmiddel mange benytter seg av. Toget stopper midt i sentrum, ikke langt fra mange hoteller på Geilo. På alle hotellene er det mulig å parkere leiebilen gratis, så du trenger ikke bekymre deg for hvor du skal gjøre av leiebilen når du suser ned skiløypene.

Vinter på Geilo med leiebil

Som du sikkert har skjønt, er det på vinterstid du bør besøke Geilo, iallfall hvis du vil ha ski på bena. Det er et imponerende skianlegg rett ved tettstedet, med hele 18 heiser og løyper for alle ferdighetsnivåer. Det er i tillegg 200 km med langrennsløyper og en terrengpark – så det bør være noe for alle og enhver og ta seg til når man drar på ferie til Geilo. Selv om det går busser fra hotellene til de store heisene, er det svært praktisk med leiebil. For det første slipper du trengselen på bussen, og for det andre kan du styre helt selv når du vil reise til og fra skianlegget.

Sommeraktiviteter

Det er imidlertid også mange aktiviteter man kan kose seg med i Geilo på sommerstid. Geilolia Sommerpark kan by turister på en lekepark, høydepark, kanoutleie, sykkelutleie, rafting og mye annet spennende. Reiser du med litt eldre barn kan med andre ord en sommertur til Geilo være midt i blinken. For de voksne kan paintball være en morsom aktivitet – som virkelig får frem konkurranseinstinktet i familien.

Utforsk nærliggende steder med leiebilen

Fra Geilo er det kort vei til flere store nasjonalparker, og da er det praktisk å ha tilgang på leiebil. Den nærmeste nasjonalparken er Hallingskarvet nasjonalpark, og dit kjører du på en times tid. Det er flere flotte stier i området du kan prøve deg på – hvis du er glad i natur og friluft.

Kjører du litt videre sørvest på Riksvei 7, ender du opp i Hardangervidda nasjonalpark. Dette er en av Norges best kjente nasjonalparker – samt fastlands-Norges største. Parken representerer et verdifullt høyfjellsområde, og her finner du blant annet Europas største villreinstamme, fjellrever, snøugle og mange andre spennende dyr. Den Norske Turistforening har mange hytter i nasjonalparken, så det er mulig å legge ut på både kortere og lengre turer.

Utforsk Geilo

Utforsk Geilo med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!