Bilutleie i Geilo

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Geilo

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Geilo

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Geilo
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Geilo per dag?
Rimelige leiebiler koster fra dagen i Geilo, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å kjøre av gårde for en rimelig penge.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Geilo?
Det er ikke et problem. Hvis du avbestiller den forhåndsbetalte bestillingen minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet, kan du ha krav på full tilbakebetaling. Du bør sjekke leieavtalen, da det finnes noen unntak. Besøk vår kundeservice hvis du har noen spørsmål.
Hva slags biler kan jeg leie i Geilo?
Gjør det rimelig med en økonomibil, skjem bort deg selv med en premiumbil eller gå for noe midt imellom, som en mellomstor bil. Det er imidlertid lite som slår en kompaktbil som er den mest bestilte biltypen i Geilo. Disse bilene er lette å kjøre og parkere, drivstoffeffektive og et supert valg hvis du skal kjøre rundt i storbyen. Det er en oppgradering fra økonomiklassen, så du kan forvente litt bedre komfort og plass til en overkommelig pris.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Geilo?
Det er ingen hemmelighet at Geilo er en av de beste feriedestinasjonene i Hol. Det finnes imidlertid en haug av andre fine steder å utforske hvis du leier bil og tar veien fatt. Her kan du se noen ideer som gjør at bilferien får en pangstart:

  • Bergen kan friste med mange severdigheter og attraksjoner, og ligger rundt 160 km fra Geilo. Er dette dagens første stopp? Da bør du ta turen til Fløybanen, et av byens største høydepunkter.
  • En annen by som er populær blant mange reisende, er Oslo, rundt 160 km unna. Operahuset i Oslo er bare én av mange årsaker til at folk elsker dette stedet.
  • Kom deg litt vekk fra det evige maset i byen ved å dra til Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark, ca. 210 km fra Geilo. Dette er det perfekte stedet å dra til hvis du trenger en dose natur.

Hvorfor skal jeg leie bil i Geilo gjennom Expedia?
Noen av de beste tilbudene på bilutleie kan du få på Expedia. Uansett om du foretrekker en økonomibil eller en SUV, finner du det du ser etter, hos en av våre leverandører i Geilo. Våre spesialtilbud, bonusordninger og medlemspriser gir deg muligheten til å få mest mulig ut av reisebudsjettet ditt. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Legg til en flyreise eller et hotell i bestillingen, og få adgang til gode rabatter.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Geilo hos Expedia?
Expedia gjør det raskt og enkelt å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt lese anmeldelser fra kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Geilo med hotell eller flyreise for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Geilo?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan bestille leiebil i Geilo. Hvis sjåføren er ung, kreves det ofte ekstra betaling. Mange utleiebyråer begrenser dessuten utvalget til noen få biltyper, for eksempel mellomstore biler og økonomibiler, og krever at den som leier, kjøper en omfattende forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Geilo?
Selv om kravene kan variere fra selskap til selskap, trenger du hovedsakelig gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Du trenger ikke å bruke leverandørens bilforsikring. I så fall blir du nok nødt til å legge frem dokumentasjon på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Geilo?
og var de to beste dagsprisene tilbudt leiebilkunder i Geilo de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Geilo?
Ja, og den gode nyheten er at utleiebyråene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Geilo for å finne den beste prisen.
Hvor kan jeg leie bil i Geilo hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Geilo er. Hvis du er under 25, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra gebyrer. Det er lurt å vite dette før du skal hente bilen, så du kan tilpasse budsjettet deretter. Hvert bilutleiebyrå har sine egne regler for unge sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Geilo?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ut fra mange forskjellige faktorer, som alder på sjåføren og type bil. Pass på å se nøye på leverandørens vilkår og betingelser før du tar en avgjørelse.