Ferieboliger i Norge

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

De mest populære turistbyene i Norge

Ferieboliger i Norge

Anker Hostel
3 out of 5
Storgata 53H, Oslo, N-0182
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 690 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor på dette vandrerhjemmet i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en takterrasse og en døgnåpen resepsjon. Gjestene ...
3,5/5 Good! (1 141 anmeldelser)
Rom
"Romer var ren. Den hadde kjøkkenkrok men ingen kopp, port eller bestikk. God lokalisasion"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2022

Forenom Aparthotel Oslo
3.5 out of 5
Lakkegata 3, Oslo, 0187
Prisen er 1 406 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en flatskjerm-TV og et kjøkken. Gjestene sier ...
4,1/5 Very Good! (576 anmeldelser)
"Litt ubehagelige senger og dårlig utvalg av kanaler på tv"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2022

Frogner House Apartments - Skovveien 8
4 out of 5
Skovveien 8, Oslo, 0257
Prisen er 2 016 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og renseri- eller vaskeritjenester. Gjestene ...
4,4/5 Wonderful! (1 102 anmeldelser)
"Flott opphold som vanlig det er en grunn for at Frogner house er en av favorittene mine :-) Flott beliggenhet til det meste i sentrum, stille rolig strøk og flere små koselige spisesteder med god mat i kort avstand 5 - 10 min og jeg har ett stort utvalg restauranter og pubber."

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2022

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Tromsø Lodge & Camping
2 out of 5
Arthur Arntzens veg 10, Tromsø, 9020
Prisen er 895 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Du kan bo på denne campingplassen med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Tromsø. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
4,2/5 Very Good! (224 anmeldelser)
"Trivelig betjening og grei hytte."

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2022

BJØRVIKA APARTMENTS, Teaterplassen, Oslo city center
4 out of 5
Schweigaardsgate 15B, Oslo, 0191
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 299 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en terrasse. Gjestene sier ...
4,2/5 Excellent! (437 anmeldelser)
"Hadde et veldig fint opphold her, veldig sentralt og hyggelige folk som hjalp med å fortelle kor leiligheten låg."

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2022

Frogner House Apartments – Lagårdsveien 61
3.5 out of 5
Lagaardsveien 61, Stavanger, Rogaland, 4002
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 095 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Stavanger, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
4/5 Very Good! (361 anmeldelser)
Strålende hotellopplevelse med nytt konsept
"Strålende konsept og betydelig mer sosialt enn på et vanlig hotell. To soverom og oppholdsrom/kjøkken mellom, det bar genialt 👍😊"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2022

Bjørvika Apartments - Frognerveien 1
3.5 out of 5
1 Frognerveien, Oslo, Oslo, 0257
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), klesvaskfasiliteter og en flatskjerm-TV. Populære ...
4,6/5 Exceptional! (65 anmeldelser)
Sentralt i Oslo - nærhet til alt !
"Vi har bodd i samme leilighet tidligere, og er veldig fornøyd ! Sov med vifte på rommet! Det er mye støy fra gata. Kunne gjerne vært ekstra toalett da vi var 7 personer"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2022

Bjørvika Apartments Vervet Tromsø
3.5 out of 5
1 Gjøastredet, Tromsø, Troms og Finnmark, 9008
Prisen er 1 404 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Tromsø, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), klesvaskfasiliteter og en TV. Populære severdigheter ...
4,2/5 Very Good! (27 anmeldelser)
Utmerket sted
"Flott plassering av leilighet og nydelig utsikt fra vervet, stilig bygg, hyggelige renholdspersonalet. Bra pris, høy standard. Kommer tilbake. Gratis parkering på natt og frem til 08 på morgenen rett ved Cirkle K bensinstasjon."

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2022

Villa Internationals
3 out of 5
38 Hammerstads gate, Oslo, Oslo, 0363
Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Populære severdigheter som Majorstuen kirke og Frognerbadet ligger ...
Forenom Serviced Apartments Oslo Rosenborg
3 out of 5
Rosenborggaten 24, Oslo, 0356
Prisen er 1 335 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), klesvaskfasiliteter og en flatskjerm-TV. Gjestene ...
3,2/5 (96 anmeldelser)
"Leiligheten var helt grei. Var mere slitt enn det så ut på bilde."

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2022

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Norge
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Prisnivået på ferieboliger i Norge

Utvalget av ferieboliger du kan se på denne siden, starter så lavt som $(hotelsLowestPrice). Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid.

Tips til å finne den beste ferieboligen i Norge

Hva som er den «beste» ferieboligen i Norge avhenger selvsagt av deg og dine interesser og behov. Uansett hva du er ute etter, hjelper vi deg å finne frem i det store utvalget med funksjoner som filtre, søk og kart. Du kan for eksempel oppgi hvilken type bolig du er ute etter, hvor mange personer det må være plass til, og hvilket prisnivå du er interessert i. Så kan du se tilgjengelige steder plottet inn på et kart, og få nærmere informasjon om de enkelte stedene ved å klikke deg inn på dem.

Fleksibilitet og avbestilling

Enkelte overnattingssteder i Norge tilbyr gratis avbestilling, men det er noe du alltid bør sjekke for det enkelte stedet.

Fordeler med å bestille feriebolig i Norge gjennom Expedia

Expedia hjelper deg med kvalitetssikring, for eksempel med tilgang til våre 4029 gjesteanmeldelser. Visste du at gjennomsnittsvurderingen på ferieboligene våre er 3.6? For øvrig gjør vi det enkelt for deg å finne et sted som passer for akkurat deg med fyldige opplysninger og gode hjelpemidler for søk og filtrering.

Typer ferieboliger i Norge

I Norge finner du alt fra koselige rorbuer i Lofoten til elegante leiligheter i Oslo. Sommerhus på Sørlandet? Det har vi. Hytte på fjellet? Det er bare å velge å vrake. Vi har alle størrelser og beliggenheter du kan tenke deg.

Spesielle fasiliteter og tjenester

Du vet nok best selv om du har noen spesielle behov som må dekkes. Vi forsøker alltid å opplyse om et sted f.eks. er tilrettelagt for bevegelseshemmede, om det er adgang for kjæledyr, mulighet til ekstra barneseng osv. Sjekk informasjonen vår, og spør hvis det er noe du lurer på.

Tips til ting å gjøre i Norge

Det skrives mange bøker hvert år om hva man kan ta seg til som reisende i Norge. Kanskje utfordringen kan være å gjøre noe som er mest mulig forskjellig fra det du er vant til hjemmefra. Hvis du bor ved kysten, dra til fjells. Hvis du bor i sør, dra nordover. Søk på sidene våre med et åpent sinn, og la deg inspirere.

Den beste måten å komme seg rundt på, under en ferie i Norge

Personbil er ofte både det mest praktiske og raskeste hvis du har tenkt deg litt utenfor de store sentraene. Men det går fint an å komme seg rundt med kollektiv transport også. For eksempel kan du fly til en annen landsdel og leie bil når du kommer frem.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Norge

Det finnes ikke noen generell regel for kjæledyr. Vanligvis kan du regne med å kunne ta med hund eller andre dyr på campinghytter og lignende. Hvis du skal leie leilighet, kan det være vanskeligere, men det skader ikke å prøve. Merk av for «kjæledyrvennlig» i filtrene våre og se hva som kommer opp.

Fordeler ved å leie feriebolig i Norge

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet i Norge, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for hotell. Penger spart er penger dere kan bruke på aktiviteter og opplevelser.

Nylige anmeldelser i Norge
expedia-verifiserte anmeldelser