Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Frankfurt

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Frankfurt

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Frankfurt

Fly til Frankfurt

Du kommer deg lett med fly til Frankfurt fra norske flyplasser, og det tilbys en rekke regelmessige flyvninger året rundt til denne forretningsbyen. Expedia kan tilby billige flybilletter til Frankfurt, og bestiller du overnatting og leie av bil samtidig, kan du spare penger.

Frankfurt ligger i Brandenburg og er kjent som et av Tysklands viktigste forretningssentre. Byen er dessuten et transportmessig sentrum, og flyplassen er landets travleste. Frankfurt ble opprinnelig grunnlagt på 1200-tallet og har således en nokså lang historie, men en stor del av byens gamleby ble ødelagt under 2. verdenskrig. I dag er Frankfurt kanskje mest kjent som en moderne messeby, men det finnes likevel nok å se og gjøre her som ikke er forretningsrelatert.

Flyvninger til Frankfurt fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Frankfurt fra Oslo Lufthavn (OSL) og Stavanger Lufthavn (SVG) daglig. Fra begge disse flyplassene tar turen til Frankfurt rundt 2 timer. Flyr du fra en annen flyplass i Norge, må du mellomlande på en av de nevnte flyplassene, eller du kan bytte fly i København eller Stockholm.

Frankfurt er alltid travel og tar imot mange besøkende året rundt, så det er gjerne lett å finne flyvninger hit. Er du ute etter billige flyreiser til Frankfurt, kan det lønne seg å unngå perioder med populære arrangementer her, som bokmessen i oktober og bilutstillingen i september. Er det imidlertid nettopp en av disse du vil få med deg, bør du være ute i god tid med bestillingen.

Fly til Frankfurt lufthavn (FRA)

Frankfurt lufthavn (FRA) er Tysklands største flyplass og tilbyr flyvninger til og fra et stort antall internasjonale destinasjoner. Skal du ikke rett hjem men videre etter endt opphold i Frankfurt, vil du således lett kunne finne et fly herfra til byer som Amsterdam, London, New York og Tokyo.

Frankfurt lufthavn (FRA) ligger ca. 10 kilometer sørvest for sentrum av Frankfurt. Du kan ta tog, buss eller drosje for å komme deg inn til byen herfra. Toget bruker kun 10 minutter på turen, mens bussen bruker ca. 35 minutter til Südbahnhof, og drosjeturen tar 20–30 minutter. Flere hoteller ved flyplassen tilbyr dessuten transport til og fra flyplassen.

Hvor du kan overnatte

Etter å ha bestemt deg for datoene for din flyreise til Frankfurt, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Er nærhet til flyplassen viktig for deg, finnes det flere overnattingsmuligheter like ved terminalene. Veien herfra til sentrum er dessuten kort med tog, buss eller drosje. Er du i Frankfurt i forbindelse med en messe, kan det være du foretrekker å overnatte ved messehallene. Disse ligger rett ved Frankfurt Hauptbahnhof, noe som gjør det lett å komme seg til flyplassen og rundt i byen herfra. Du kan også overnatte i gamlebyen og ha kort avstand til imponerende byggverk som Frankfurts gotiske domkirke og en rekke museer og gallerier.

Uavhengig av hvor du i byen foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og flyvninger på Expedia.

Informasjon om flyreiser til Frankfurt

Ankomstflyplass Frankfurt Internasjonale
Ankomstflyplassens IATA-kode FRA
Ankomstby Frankfurt

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Feb 20, 2019

Bedre service med SAS enn med Croatia airlines

Nov 28, 2018

Jævlig dyrt med stor koffert☹️

Nov 25, 2018

Meget overrasket over gratis mat og drikke

Nov 14, 2018

Went good

Nov 10, 2018

Mindre venting v meldomlanding

Oct 28, 2018

Excellent landing.

Sep 30, 2018

bruker gjerne Lufthansa igjen

Sep 13, 2018

Forsinkelsen fra Frankfurt til Venezia burde blitt opplyst om tidligere

Aug 19, 2018

Enkel servering. Eldre fly.

Aug 12, 2018

Great food!!