Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Brüssel

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Brüssel

Hilton Brussels Grand Place
4 out of 5
Carrefour De L'europe, 3, Brussel
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 896 kr
per natt
27. apr.–28. apr.
4.4/5Excellent! (1,554 anmeldelser)
Sentralt og behagelig i Brussel

"Et sentralt og flott sted med gode familierom. God plass og høy standard. Frokostbuffet var meget bra."…"

Anmeldelse skrevet 6. mai 2019

Hilton Brussels Grand Place
ibis Brussels Centre Gare Midi
3 out of 5
Rue D Angleterre 2-20, Brussel
891 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
3.9/5Very Good! (1,313 anmeldelser)

"Helt greit hotell. Imøtekommende personale. Veldig greit at det er så nært jernbanestasjonen."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2018

ibis Brussels Centre Gare Midi
9HOTEL CENTRAL
3 out of 5
Rue des Colonies, 10, Brussel
1 455 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.4/5Wonderful! (1,501 anmeldelser)

"Very nice hotel. excellent location"…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

9HOTEL CENTRAL
NH Brussels Carrefour de l'Europe
4 out of 5
Grasmarkt, 110, Rue du Marché aux herbes, Brussel
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 049 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4/5Very Good! (837 anmeldelser)

"Fantastisk plassering i Brussel med gåavstand til de fleste fasiliteter og rett ved togstasjon. Men hotellet trenger en skikkelig renovering. Det lukter ‘gammelt’ i gangene med mugne tepper og mugg flekker og sprekker på vegger og tak på rommet. Ellers var frokostsalen helt ok med et godt ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. des. 2019

NH Brussels Carrefour de l'Europe
Rocco Forte Hotel Amigo
5 out of 5
Rue de L'Amigo 1-3, Brussel
3 711 kr
per natt
4. mai–5. mai
4.7/5Exceptional! (1,108 anmeldelser)
Høy pris, men du får det du betaler for

"Fantastisk beliggenhet, høy prisklasse, men god standard, slik at en får det en betaler for. Dyr, men flott frokost.Restauranten var bra."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2019

Rocco Forte Hotel Amigo
The President Brussels Hotel
4 out of 5
Blvd. du Roi Albert II, 44, Brussel
Hent priser
3.9/5Good! (249 anmeldelser)
A pleasant stay, great service

"Most friendly and helpful reception staff I have ever met. I didn't try the food, but the restaurant menu looked tempting and there was a nice large garden connected to the restaurant. I was pleased to find that the hotel had its own gym which I used and was happy with. I had a standard room which ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019

The President Brussels Hotel
Pillows City Hotel Brussels Centre
4 out of 5
Parochiaansstraat 15-27, Brussel
1 260 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.2/5Very Good! (1,374 anmeldelser)
Sentralt og hyggelig

"Komfortabelt, stort rom med god seng. Like ved Gare Centrale, i en rolig sidegate."…"

Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019

Pillows City Hotel Brussels Centre
The Hotel
4 out of 5
38 Boulevard de Waterloo, Brussel
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 793 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.5/5Wonderful! (1,795 anmeldelser)

"Veldig hyggelig atmosfære på hotellet, flotte oppholdsområder, lekker bar/restaurant,"…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2020

The Hotel
Hotel Hubert Grand-Place
4 out of 5
Rue d'Arenberg 18, Brussel
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 568 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4.5/5Wonderful! (843 anmeldelser)
Will stay again

"Very cosy hotel, nice room, good bed and pillows, location is excellent. The only small downside is the shower head that was not adjustable. Will come again next time in Brussels."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Hotel Hubert Grand-Place
MEININGER Hotels Bruxelles City Center
3 out of 5
Quai du Hainaut 33, Brussel
744 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.2/5Very Good! (1,355 anmeldelser)

"Veldig bra hotell. Hos standard på rommene som også er godt lydisolert! Også veldig bra renhold. Eneste negative var at det ikke var mulig å åpne vinduer (pga hotellets policy for å bli mer miljøvennlig og bruke mindre energi). Dette førte til at det ble litt dårlig luft da vi var 4 stk på et ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2019

MEININGER Hotels Bruxelles City Center
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Brüssel
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Brüssel

Hotell i Brüssel: Brussel er en stor by, og det finnes selvfølgelig en rekke hoteller som du kan nyte en hotellweekend på her, men det kan imidlertid være litt vanskelig å finne et ledig hotellrom i sentrum av byen. Grunnet til dette er de mange organisasjonene som holder til i byen, i tillegg til at det er et hektisk forretningsliv her. Presset på hoteller på ukedagene er derfor høyt, noe som også presser prisene opp. I helgene er det imidlertid mulig å finne billige hoteller. Den billigste perioden er faktisk helgene om sommeren, noe som kan være greit å vite hvis det er en regnfull sommer hjemme i Norge. For turister er det beste å skaffe seg hotell i nærheten av Grand Place eller rundt Avenue Louis. Det er et sentralt område med kort vei til severdigheter, restauranter og shopping.

Brüssel: litt om byen

Brussel er både hovedstaden i Belgia og i Europa. Brussel har blant annet vært under spansk, romersk og germansk styre og er derfor godt rustet til å representere Europa. En rekke massive organisasjoner holder til i Brussel, som Europarådet, EU-kommisjonen og ikke minst NATO. Brussel er kjent for flotte severdigheter og en flott arkitektur i art nouveau-stil – og ikke minst øl. Byen omtales som ølets paradis, og i byen finner du blant annet Delirium Café, som serverer mer enn 2004 forskjellige sorter øl.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Brüssel

Det er mange attraksjoner i Brussel, og du kan starte runden fra ditt hotell med å se Manneken Pis. På samme måte som Oslo har Sinnataggen, er Brussel kjent for denne skøyeraktige gutten som står og tisser. Statuen blir kledd opp i forskjellige kostymer for å passe til forskjellige begivenheter i verden. Statuen er fra 1619 og står på hjørnet av gatene Eikstraat og Stoofstraat. Statuen har også sitt kvinnelige motstykke i Jeanneke Pis, som ligger på motsatt side av Grand Palace. Når vi er inne på Grand Palace, er dette flere ganger kåret til verdens vakreste plass, og her foregår det et lysshow mellom klokken halv ti og kvart over elleve det kan være verdt å få med seg. I 1998 ble plassen en del av UNESCOS verdensarvliste. Hvis du liker museer, er det nok av dem du kan besøke i løpet av ditt opphold i Brussel. For å nevne noen av de bedre museene, kan vi liste opp Det kongelige kunstmuseum, øl-museet, tegneseriemuseet og det naturvitenskapelige museet. Alle disse er verdt et besøk, og spesielt de to siste er å anbefale hvis du reiser med barn.

Mat og restauranter

Mange omtaler Brussel som gourmetbyen i Europa, og det er ikke uten grunn. Her finner du restauranter på et nivå som gjør at byen kan måle seg med Paris. Byen har mange restauranter som tilbyr ekte, belgisk mat, som ofte består av sjømat, som blåskjell og fisk, samt retter laget med øl – som kanin kokt i øl. Restaurantgaten i byen er Rue des Bouchers, som ligger like ved Grand Place. Gaten er både hyggelig og sjarmerende og ligger i nærheten av mange hoteller i sentrum av byen, men er i ferd med å bli en turistfelle grunnet all oppmerksomheten den har fått. Prisnivået på de bedre restaurantene er ofte høyt, men står i stil til kvaliteten på maten du får.

Ting å gjøre for barnefamilier som bor på et hotell i Brüssel

Når du tenker på Brussel, tenker du nok neppe på dette som en favorittby for barn, men denne innstillingen vil nok fort endre seg hvis du tar med barna hit. Brussel er tegneserienes og sjokoladens hjemsted. Tegneseriemuseet Centre Belge de la Bande Dessinée er verdenskjent, og her vil nok barna helt sikkert kose seg. Det er også en stor fornøyelsespark i nærheten av Brussel. Wallibi ligger ikke langt fra byen, og her finner du sterke innslag av tegneseriehelter og attraksjoner som kan måle seg med attraksjonene på de største tivolier.

Shopping i Brüssel

Brussel er kjent for sine mange kjøpesentre, men de største av disse ligger utenfor sentrum. Hvis du bare er på et helgebesøk i byen, lønner det seg nok å fokusere på tre områder i sentrum, som også er enklere å nå fra byens sentralt beliggende hoteller. Disse områdene er Place Stephanie og Avenue Louise, området i nærheten av Grand Sablon og gatene Boulevard Adolf Max og rue Neuve. Husk også på å kjøpe med deg sjokolade fra byen. Godiva er et verdenskjent sjokolademerke som kommer fra Belgia, og de har mange butikker i byen. Ellers er det mange antikvitetsbutikker og markeder rundt om i byen, stikk blant annet innom Sablon-området hvis du er på jakt etter kvalitet.

Søk etter et hotell i Brüssel. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Brüssel ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Brüssel.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Brüssel. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Brüssel for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Brüssel. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Brüssel.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Brüssel?
Art de Séjour er høyt rangert av Expedia-reisende. Bed & breakfast 4-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Manneken Pis. Ifølge anmeldelser fra reisende er B&B Be In Brussels og Living in Brûsel, Urban B&B også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Brüssel hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Brüssel.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Brüssel?
Basert på anmeldelser er ibis budget Brussels Airport et populært overnattingssted med 1 stjerne. hotell er perfekt for reisende som er på utkikk etter et rimeligere sted å bo, og kan friste med blant annet gratis wi-fi. Andre rimelige alternativer er ibis Brussels City Centre og Hôtel Aviation.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Brüssel?
Warwick Brussels er et populært overnattingssted på Expedia 5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og klesvaskfasiliteter. Andre valgmuligheter for familieturen er Novotel Brussels off Grand’Place og MEININGER Hotels Bruxelles City Center. Attraksjoner som Mini-Europa og Brussel akvarium passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Brüssel?
Hotel Metropole er et overnattingssted 5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og minibar. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Best Western Hotel Royal Centre og Hotel Be Manos BW Premier Collection.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Brüssel?
Aparthotel Adagio access Brussels Europe er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet concierge-tjenester og vaskeritjenester. To andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er B&B Hippo-Droom og Novotel Brussels Airport.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Brüssel?
The Dominican har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Hotel Sofitel Brussels Le Louise og Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Brüssel?
Made in Louise er et overnattingssted 3-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en bar og en hage. Saint Gery Boutique Hotel og Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels er to andre alternativer i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Brüssel?
Parker Hotel Brussels Airport er et populært overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. hotell kan blant annet friste med en restaurant og utendørsbasseng. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Thon Hotel Bristol Stephanie og Campanile Hotel Brussels - Airport. Du kan spille golf på Royale Amicale Anderlecht golfklubb i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Brüssel hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Le Plaza Brussels er et populært overnattingssted 4,5-stjerners og historisk preg. hotell kan blant annet friste med en restaurant. Noen andre alternativer i nærheten av historiske severdigheter er B-aparthotel Grand Place og Novotel Brussels off Grand’Place. Du kan også besøke kjente landemerker som La Grand Place, Atomium og Manneken Pis.
Hvordan er det å overnatte i Brüssel?
Historiefantaster kommer til å like Brüssel, og reisemålet byr dessuten på spennende museer, berømte kunstverk og omvisninger, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med teatre, konserter og arkitektur. Noen av byens mest populære attraksjoner er La Grand Place, Atomium og Mini-Europa. I Brüssel kan du velge mellom 884 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Brüssel?
Byen er kjent for interessante museer, teatre og kunst samt kulturelle attraksjoner som Belgias kongelige kunstmuseum, Belgisk tegneseriesenter og Musikkinstrumentmuseum - Old England-bygningen. Attraksjoner som Mini-Europa og Brussel akvarium er moro for både store og små. Du kan også få med deg viktige monumenter og historiske plasser samt severdigheter som La Grand Place, Atomium og Manneken Pis.

Nylig bestilte hoteller i Brüssel

Nylige anmeldelser i Brüssel

Flere reisealternativer