Billige flybilletter til Edinburgh

Billige flyreiser til Edinburgh

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
British Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Loganair
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM

Fly til Edinburgh

Flyvninger til Edinburgh

Fra flyplassene i Norge er det jevnlige og billige flyvninger til Edinburgh. Bruker du Expedia er du sikret å finne en så billig billett som mulig til Edinburgh – i tillegg til at du kan spare mye på hotell og leiebil under oppholdet ditt.

Det er ikke noe problem å komme seg til Edinburgh fra Norge, uansett hvor i landet du bor. Det er imidlertid bare fra Oslo lufthavn og Rygge lufthavn det går direkte flyvninger til byen. Dersom du holder til i nærheten av en annen flyplass i landet, vil du først måtte fly til Oslo – noe som forlenger reisen med minst en time, litt avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Edinburgh er hovedstaden i Skottland, og ligger utrolig vakkert plassert. Den er omringet av flere høye vulkanske klipper, og på en av disse klippene ruver det majestetiske Edinburgh slott over gamlebyen. I Storbritannia er det bare London som har flere besøkende enn Edinburgh, noe som sier litt om hvor populær denne byen er. Mange mener også at skottene er mer pratsomme, joviale og gjestfrie enn engelskmennene.

Gamlebyen er uten tvil den største attraksjonen i Edinburgh, og hele området står på UNESCOs verdensarvliste. Totalt er det rundt 4500 verneverdige bygninger i bydelen. Ellers er det mange spennende slott man kan besøke i området, og for den som setter pris på en god whisky er mulighetene mange!

Flyreiser til Edinburgh fra flyplasser i Norge

Med Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Edinburgh med en rekke flyselskaper, blant annet Norwegian, KLM og Ryanair.

Direkteflyvninger fra Oslo til Edinburgh tar omtrent 2 timer, og foruten Oslo lufthavn er det bare fra Rygge lufthavn du kan fly direkte. Reiser du fra en annen flyplass må du regne med en reisetid på minst 4 timer. Irland er ikke en del av Schengensamarbeidet, og du må derfor huske å ta med deg passet når du reiser til Edinburgh.

Når du bestiller flybilletten din til Edinburgh hos Expedia er du ikke bare sikret en fantastisk bra pris på billetten din – du kan også benytte deg av andre tilbud på leiebil og hotell.

Flyreiser til Edinburgh lufthavn

Edinburgh lufthavn, som også kalles Turnhouse, er den største flyplassen i Skottland med rundt 10 millioner passasjerer årlig (2013). Flyplassen ble bygget i 1977, og har etter det blitt oppgradert flere ganger.

Flyplassen ligger 13 km fra Edinburgh sentrum, men du trenger ikke bekymre deg for hvordan du skal komme deg inn til sentrum. Det er nemlig en rekke transportmuligheter tilgjengelige fra flyplassen. Det går busser direkte til Edinburgh og Glasgow, samt busser som tar deg med til andre byer i området. Du kan også velge å benytte deg av trikken, som blant annet stopper på stasjonene Edinburgh Park og Haymarket, hvor du kan bytte over til tog. Drosjer er selvfølgelig tilgjengelige når du kommer ut av flyplassen, eller du kan velge å leie deg en bil.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Edinburgh

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle