Fortsett til sidens hovedinnhold
Starten på sidens hovedinnhold
Travel with Expedia

Søk etter flybilletter

Søk etter flybilletter
Slett delen av flyreisen
+ Legg til en flyreise
Barn under 2 år må sitte i sete. Barn under 2 år må sitte på fanget. Barn under 2 år må sitte på fanget.
Rom 1

Spar opptil 14 % Bestill fly + hotell samtidig*

Bestill sammen og spar!

Søk etter pakkereiser
Rom 1
Avanserte alternativer
Barn under 2 år må sitte i sete. Barn under 2 år må sitte på fanget. Barn under 2 år må sitte på fanget.

Spar opptil 14 % Bestill fly + hotell samtidig*

Søk etter pakkereiser
Rom 1
Barn under 2 år må sitte i sete. Barn under 2 år må sitte på fanget. Barn under 2 år må sitte på fanget.

Bestill sammen og spar!

Søk etter pakkereiser
Barn under 2 år må sitte i sete. Barn under 2 år må sitte på fanget. Barn under 2 år må sitte på fanget.

Bestill sammen og spar!

Fyll ut det markerte {0}-feltet nedenfor. Datoformatet må være {0}. Datoene må være mellom {0} og {1}. Datoen må være før {0}. Datoen må være den {0} eller senere. Datoene må være minst {0} dager fra hverandre. Datoene må ikke være mer enn {0} dager fra hverandre. Datoene må ikke være mer enn {0} dager fra hverandre. Velg et annet reisemål enn avreisestedet. Vi kan bare bestille for mellom 1 og {0} reisende. Juster antall reisende for søket. Angi alderen på barna nedenfor. Hvert spedbarn som sitter på fanget må ledsages av en reisende som er 12 år eller eldre. Du må være minst 13 år for å kunne reise på egenhånd. Ellers må du reise sammen med noen som er 16 år eller eldre Barn i alderen {0} år eller yngre kan ikke reise alene. Den mindreårige må reise sammen med noen som er {1} år eller eldre. Barn kan ikke reise alene. Dine delvise inn- og utsjekkingsdatoer må falle innenfor ankomst- og avreisedatoene. Kontroller datoene. Leveringsdatoen og -tidspunktet må være minst to timer etter hentedatoen og -tidspunktet. Sørg for at hentetidspunktet er {0} timer fra nå. Fortell oss hvor du skal fly fra på reise {0}. Fortell oss hvor du skal fly til på reise {0}. Angi datoen for reise {0} i følgende format:{1}. Hvor vil du fly fra? Hvor vil du fly til? Angi avreisedatoen din i følgende format: {0} Angi returdatoen din i følgende format: {0} Avreisedatoene må være etter den forrige avreisedatoen. Korriger avreisedatoen(e). Velg avreisested blant alternativene som er oppgitt. Velg reisemål blant alternativene som er oppgitt. Antallet reisekort for tog kan ikke være høyere enn antallet reisende. Velg en type reisekort for tog. Returdatoen og -tidspunktet må være etter avreisedatoen og -tidspunktet. Angi alderen på ungdommene nedenfor. Angi alderen på honnør/pensjonist nedenfor. Oppgi alderen på sjåføren nedenfor. Sjåføren må være mellom 18 og 99 år. Noen av dine BahnCard kan ikke brukes sammen. Velg en avreisestasjon Velg en ankomststasjon Velg en gyldig avreisedato Velg en gyldig returdato Gi oss barnets/barnas alder Gi oss ungdommen(e)s alder Gi oss senioren(e)s alder Velg en annen stasjon for ankomst enn for avreise Angi mellom 1 og {0} reisende for denne turen Denne ruten tilbys ikke ennå. Returreisen må skje minst 2 timer etter ankomst.
  • Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer
  • Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flybilletter til toppdestinasjoner

Hos Expedia har vi tusenvis av flybilletter tilgjengelige! Finn de billigste flybillettene til de mest populære destinasjonene og se hvor mye penger du kan spare i dag.

Bestill billige flybilletter online på Expedia

Expedia gjør det enkelt å finne billige flybilletter – uansett hvor du vil reise. Vil tilbyr lavprisbilletter til reisemål over hele verden, og større valgfrihet både når det gjelder flyselskap og avgangs- og ankomsttider. Vi gir deg billige flyreiser med færre mellomlandinger og samarbeider med lavprisselskaper, charterselskaper og store globale flyselskaper for å kunne tilby alt fra økonomireiser til flyreiser på Business class og første klasse. Og hvis du trenger å bestille flybilletter på farten kan du prøve gratisappen vår.

De beste tilbudene på flyreiser over hele Europa

Her på Expedia finner du de mest oppdaterte lavprisflyreisene til de beste destinasjonene i Europa, hver dag. Vi samarbeider med mer enn 400 flyselskaper, slik at vi kan sikre deg de beste og billigste flybillettene. Uansett om det er lavprisflybilletter til London, billige flybilletter til Barcelona eller en reise på førsteklasse til Paris du ser etter, har vi det perfekte tilbudet for deg. Tilbudene våre er de billigste på markedet og blir fort utsolgt, så husk å følge med på Expedia.no jevnlig hvis du ikke vil gå glipp av noen av dem. Og husk - hvis du reiser mye kan du opprette en profil på nettsiden vår, så blir det enda lettere å bestille neste gang du besøker oss.

Se mer av verden med Expedia

Hvis drømmen din er å reise til mer eksotiske himmelstrøk, har vi de beste tilbudene på langdistanseflyvninger, uansett hvilket kontinent du ønsker å reise til. Vi har en stor samling flyselskaper i databasen vår, noe som gjør det mulig for oss å tilby billige flybilletter til de beste destinasjonene over hele verden. Vil du reise av gårde med kjæresten, vennene eller hele familien? Ser du etter rabatter på fly til New York, billige flyreiser til Bangkok eller førsteklassereiser til Dubai? Uansett hva slags ferie du drømmer om kan du finne den perfekte reisen hos oss. Reiser du ofte til den andre siden av jordkloden i jobbsammenheng kan du enkelt, hurtig og trygt bestille forretningsreisen din hos oss. Last ned appen vår helt gratis og du har alle destinasjonene og tilbudene våre lett tilgjengelig til enhver tid.

Spar mer når du bestiller flyreiser og hotell samtidig

Vi har de beste prisene på både fly og hotell, men hvorfor ikke kombinere disse to og få enda mer rabatt? Du trenger bare å velge billige flyreiser til den ønskede destinasjonen og deretter velge et hotell fra vårt store utvalg av kvalitetshoteller – så sparer du mest mulig. Med mer enn 400 flyselskaper og 290 000 hoteller kan vi sikre at reisen din blir så billig som mulig. Uansett om du bestiller flybilletter i siste liten, eller om du planlegger flyreisen flere måneder i forveien, kan du dra nytte av en pakkereise og spare enda mer. Reisen din vil være beskyttet av Reisegarantifondet.

Finn de billigste flybillettene raskt

Vår hurtige og brukervennlige søkemotor gir deg en liste med søkeresultater som viser alle opplysningene du trenger for å bestille flybilletter på en enkel måte, og så du kan fly billigst mulig. Du kan velge blant en lang rekke flyselskaper med avganger og ankomster hele dagen på nettopp det tidspunktet som passer deg aller best. Du kan sortere resultatene etter pris, varighet, avreise- eller ankomsttid for å finne de billigste flyreisene, eller de mest praktiske avreise- eller ankomsttidene for deg. Takket være vårt samarbeid med de mest respekterte flyselskapene i verden, kan vi tilby kundene våre eksklusive tilbud, fantastiske rabatter og store salg som ikke er tilgjengelige andre steder. Når du bestiller flyreiser innenlands eller utenlands på Expedia, reiser du med høyt ansette flyselskaper og med vissheten om at flybillettene er blant de billigste på markedet. Uansett hva du er på utkikk etter har Expedia den riktige løsningen for deg.

Destinasjoner over hele verden