NYHET! Expedia Rewards Banner Logo Få ytterligere 10 % eller mer i rabatt på utvalgte hoteller med medlemspriser. Bli med nå, det er gratis!
Fortsett til sidens hovedinnhold
Starten på sidens hovedinnhold
Reis med Expedia
Søk etter en reise

Remove

Billige flybilletter til toppdestinasjoner

Hos Expedia har vi tusenvis av flybilletter tilgjengelige! Finn de billigste flybillettene til de mest populære destinasjonene og se hvor mye penger du kan spare i dag.

Bestill billige flybilletter online på Expedia

Expedia gjør det enkelt å finne billige flybilletter – uansett hvor du vil reise. Vil tilbyr lavprisbilletter til reisemål over hele verden, og større valgfrihet både når det gjelder flyselskap og avgangs- og ankomsttider. Vi gir deg billige flyreiser med færre mellomlandinger og samarbeider med lavprisselskaper, charterselskaper og store globale flyselskaper for å kunne tilby alt fra økonomireiser til flyreiser på Business class og første klasse. Og hvis du trenger å bestille flybilletter på farten, kan du prøve gratisappen vår.

De beste tilbudene på flyreiser over hele Europa

Her på Expedia finner du de mest oppdaterte lavprisflyreisene til de beste reisemålene i Europa, hver dag. Vi samarbeider med mer enn 400 flyselskaper, slik at vi kan sikre deg de beste og billigste flybillettene. Uansett om det er lavprisflybilletter til London, billige flybilletter til Barcelona eller en reise på første klasse til Paris du ser etter, så har vi det perfekte tilbudet til deg. Tilbudene våre er de beste på markedet og blir fort utsolgt, så husk å følge med på Expedia.no jevnlig hvis du ikke vil gå glipp av noen av dem. Og husk – hvis du reiser mye, kan du opprette en profil på nettsiden vår, så blir det enda lettere å bestille neste gang du besøker oss.

Se mer av verden med Expedia

Hvis drømmen din er å reise til mer eksotiske himmelstrøk, har vi de beste tilbudene på langdistanseflyvninger, uansett hvilket kontinent du ønsker å reise til. Vi har en stor samling flyselskaper i databasen vår, noe som gjør det mulig for oss å tilby billige flybilletter til de beste reisemålene over hele verden. Vil du reise av gårde med kjæresten, vennene eller hele familien? Ser du etter rabatter på fly til New York, billige flyreiser til Bangkok eller reise på første klasse til Dubai? Uansett hva slags ferie du drømmer om, kan du finne den perfekte reisen hos oss. Reiser du ofte til den andre siden av jordkloden i jobbsammenheng, kan du enkelt, hurtig og trygt bestille forretningsreisen din hos oss. Last ned appen vår helt gratis og du har alle reisemålene og tilbudene våre lett tilgjengelig til enhver tid.

Spar mer når du bestiller flyreiser og hotell samtidig

Vi har de beste prisene på både fly og hotell, men hvorfor ikke kombinere disse to og få enda mer rabatt? Du trenger bare å velge billige flyreiser til den ønskede destinasjonen og deretter velge et hotell fra vårt store utvalg av kvalitetshoteller – så sparer du mest mulig. Med mer enn 400 flyselskaper og 290 000 hoteller kan vi sikre at reisen din blir så billig som mulig. Uansett om du bestiller flybilletter i siste liten, eller om du planlegger flyreisen flere måneder i forveien, kan du dra nytte av en pakkereise og spare enda mer. Reisen din vil være beskyttet av Reisegarantifondet.

Finn de billigste flybillettene raskt

Vår hurtige og brukervennlige søkemotor gir deg en liste med søkeresultater som viser alle opplysningene du trenger for å bestille flybilletter på en enkel måte og så du kan fly billigst mulig. Du kan velge blant en lang rekke flyselskaper med avganger og ankomster hele dagen på nettopp det tidspunktet som passer deg aller best. Du kan sortere resultatene etter pris, varighet, avreise- eller ankomsttid for å finne de billigste og mest praktiske flyreisene for deg. Takket være samarbeidet vi har med de mest respekterte flyselskapene i verden, kan vi tilby kundene våre eksklusive tilbud, fantastiske rabatter og store salg som ikke er tilgjengelige andre steder. Når du bestiller flyreiser på Expedia, reiser du med høyt ansette flyselskaper og med vissheten om at flybillettene er blant de billigste på markedet. Uansett hva du er på utkikk etter, så har Expedia den riktige løsningen for deg.

Destinasjoner over hele verden