Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til København

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Informasjon om flyreiser til København

Ankomstflyplass Kastrup
Ankomstflyplassens IATA-kode CPH
Ankomstby København

Flybilletter København

Det er enkelt å finne billige flyvninger til København hos Expedia. Denne unike byen byr på en avslappet og tilbakelent atmosfære, hvor du virkelig kan kose deg og nyte ferien.

København, som er Danmarks største by, har den travleste flyplassen i hele landet, og en rekke flyselskaper har jevnlige flyvninger til København. Med Expedia er det nå enklere og billigere å fly til København enn noen gang før, og millioner av personer koser seg i byen hvert år.

Det å fly til København blir enda mer fristende når du tenker over alt du kan gjøre på dette fantastiske reisemålet. København er en by fylt med historie, men ofrer ikke noe når det kommer til moro! Fornøyelsesparken Tivoli er den mest populære attraksjonen i byen. Her finner du blant annet en berg-og-dal-bane av tre og verdens høyeste karusell. I julen er det er fantastisk lysshow i parken. En weekendtur til København kan kanskje friste.

København er en voksende metropol, og det er et bra uteliv i byen. Du må imidlertid ikke forvente de samme prisene som du finner lenger sør eller øst i Europa. Velger du å bestille hos Expedia vil du kunne spare, ikke bare på fly, men også på hotell i København!

Hotellene i København passer for alle budsjetter, så dersom du har planer om å handle med deg mye dansk salami eller mange røde pølser kan du spare mye penger på å velge de mer beskjedne overnattingsstedene du finner hos Expedia. Det er nok av hoteller å velge mellom, og bestiller du både fly og hotell til København sammen kan du virkelig spare mye!

Det å fly til København kunne ikke vært eklere, og hos Expedia er det også veldig billig. Bestill turen din i dag!

Fly til København fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til København fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Norwegian, SAS, KLM og Air Berlin).

Reisetiden til København fra Oslo er omtrent 1 time. Reiser du fra Bergen eller Trondheim må du imidlertid regne med omtrent 30-45 minutter mer i reisetid.

Fly til Københavns lufthavn

Københavns lufthavn er Danmarks største flyplass, og det er denne flyplassen alle de internasjonale flyvningene benytter seg av. Menge kjente flyselskaper har jevnlige flyvninger til byen, noe som gjør at millioner av turister kan nyte denne vakre byen hvert år.

Flyplassen ligger på øya Amager, omtrent 8 km sør for byen. Det er enkelt å komme seg inn til byen fra flyplassen med den direkte toglinjen som går fra Terminal 3. Det er selvfølgelig også busser, T-bane og drosjer du kan benytte deg av. Dersom du ønsker å utforske området rundt hovedstaden bør du leie en bil i København. Det er mye spennende å se også utenfor byen, blant annet Odense og Malmø. Når du bestiller leiebil i København med Expedia er du sikret en bra pris – og det vil garantert gi ferien din en ekstra dimensjon.