Bilutleie i Puerto de Mogan

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Puerto de Mogan

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Puerto de Mogan

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Puerto de Mogan
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Puerto de Mogan per dag?
Finn din egen rute i Puerto de Mogan med leiebilpriser fra per dag denne uken. Med priser som dette er det ikke vanskelig å finne en bil som oppfyller dine behov.
Kan jeg leie bil på Las Palmas (LPA-Gran Canaria)?
Det kan du, og du har mange valgmuligheter. Når flyet har landet på Las Palmas (LPA-Gran Canaria), kan du gå til leiebilskrankene i terminalen. Her kan du bestille fra pålitelige selskaper som Hertz/Thrifty Cicar, Goldcar og Sixt. Hvis du vil ha noen flere alternativer, kan du også se hva som tilbys hos Avis/Budget og TopCar.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Puerto de Mogan?
Du bør sjekke avbestillingsreglene for leiebilen for å være sikker, men de aller fleste bestillinger kvalifiserer for full refusjon hvis du informerer oss minimum seks timer før hentetidspunktet. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon i bekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Puerto de Mogan?
Bestill en minibil i Puerto de Mogan og utforsk severdighetene i byens mest bestilte biltype. Disse bilene byr på et lavt drivstofforbruk og en byvennlig størrelse, noe som gjør dem perfekte for byreisende. Vil du oppgradere til noe større, kan du velge en bil av typen mellomstor eller til og med luksus.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Puerto de Mogan?
Puerto de Mogan byr på mye moro, men ikke bli på ett sted hele tiden. Skaff deg en leiebil og legg ut på veien for å oppleve andre ting i nærheten. Vi har laget en liste med forslag:

  • I Arona finner du Los Cristianos-stranden og flere andre spennende attraksjoner. Det er ca. 95 km til Puerto de Mogan.
  • Hvorfor ikke få med seg alt Pajara har å by på også? En uforglemmelig attraksjon i denne fargerike byen er blant annet Sotavento de Jandia-stranden, og Pajara ligger 170 km fra Puerto de Mogan.
  • Besøk Jameos del Agua-grottene for å få en dag i naturen. Du kan ta med noe god mat og bare nyte den friske luften. Avstanden fra Puerto de Mogan er 270 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Puerto de Mogan gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge blant i Puerto de Mogan, gjør Expedia det enkelt å finne den perfekte bilen. Og hvis du samler leiebil, fly og overnatting til en pakke, kan du spare enda mer på reisen til Puerto de Mogan. Med alt fra kompakte biler til store SUV-biler har Expedia nøkkelen til ditt neste spennende eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Puerto de Mogan hos Expedia?
Sjekk ut anmeldelser og vurderinger fra andre kunder, velg biltype, og sammenlign tilbudene fra de ledende leverandørene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Puerto de Mogan med bestilling av fly og hotell, og legg ut på tur med litt ekstra å rutte med.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Puerto de Mogan?
Aldersgrensen for å bestille leiebil i Puerto de Mogan er 21 år. Mange leverandører krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før du bestiller, og legg til ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags bilkategorier som kan leies av unge sjåfører. Noen selskaper leier for eksempel kun ut økonomibiler og mellomstore biler. Reglene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Puerto de Mogan?
Du trenger som regel bare gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente nøklene til leiebilen. Du må også vise dokumentasjon på forsikring hvis du ikke ønsker å benytte deg av selskapets forsikring. Krav som dette kan variere fra leverandør til leverandør, så det er alltid lurt å sjekke før du bestiller.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Puerto de Mogan?
og var de to laveste prisene per dag tilbudt leiebilkunder i Puerto de Mogan de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Puerto de Mogan?
Expedia gjør det enkelt å finne en billig leiebil for langtidsleie i Puerto de Mogan. Bare besøk vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å se alle valgmulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Puerto de Mogan hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et byrå i Puerto de Mogan som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Det er gode nyheter! Bare husk at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Puerto de Mogan?
Ikke glem å se gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg, så får du all informasjonen du trenger om forsikring og leiebil.