Bilutleie i Puerto de Mogan

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Puerto de Mogan

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Puerto de Mogan

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Puerto de Mogan
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Puerto de Mogan?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en leiebil i Puerto de Mogan . Sjekk ut det gode utvalget vårt av leiebiler – fra små og rimelige til store, stilige biler.
Kan jeg leie bil på Las Palmas (LPA-Gran Canaria)?
Absolutt. Når du har landet på Las Palmas (LPA-Gran Canaria), finner du leiebilskrankene i terminalen. Her finner du blant annet Hertz/Thrifty Cicar, AutoReisen og Goldcar. Du kan også vurdere TopCar og Europcar/Interrent.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Puerto de Mogan?
Du trenger ikke å bekymre deg. Hvis du avbestiller bestillingen minimum seks timer før det avtalte hentetidspunktet, kan du ha krav på full refusjon. Du bør lese gjennom avbestillingsreglene for bilen, da det finnes noen unntak. Gå til vår kundeservice for mer informasjon.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Puerto de Mogan?
Puerto de Mogan er proppfull av eventyr og moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Bestill en leiebil og dra på biltur for å oppleve området. Her er noen ideer:

  • Du bør reise til Puerto de la Cruz for å få et topp eventyr. Omtrent 100 km fra Puerto de Mogan finnes det et stort antall interessante severdigheter, som Loro Parque.
  • Omtrent 110 km unna ligger Santiago del Teide, som også er et populært reisemål blant reisende. Du må ikke gå glipp av Los Gigantes strand når du først er her. Denne severdigheten er en av grunnene til at folk elsker å utforske denne fargerike byen.
  • Tar du turen til Jameos del Agua-grottene, rundt 270 km fra Puerto de Mogan, kommer du deg ut og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Puerto de Mogan gjennom Expedia?
Med medlemspriser, eksklusive tilbud og et stort utvalg av leiebilselskaper er det lett å finne den perfekte leiebilen til en fantastisk pris hos Expedia. Du kan sammenligne biler fra opptil leiebilselskaper i Puerto de Mogan, og hvis du slår sammen bestillingen av leiebil med hoteller og flyreiser til en praktisk pakkereise, sparer du enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Puerto de Mogan hos Expedia?
Å finne det beste tilbudet på bilutleie i Puerto de Mogan er lekende lett hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til et par detaljer og sammenlign prisene fra de mest anerkjente leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du får adgang til store besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Puerto de Mogan?
I Puerto de Mogan er aldersgrensen som regel 21 år eller eldre. De fleste selskaper krever ekstra gebyrer hvis sjåføren er ung, og beløpet kan variere ut fra hvor du vil leie bil. I leieavtalen for unge sjåfører kan det fremgå at visse biltyper ikke kan leies, f.eks. Store biler, og det kan være krav om å kjøpe forsikring. Husk å lese all informasjonen før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Puerto de Mogan?
De aller fleste leiebilselskaper krever dette: førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring, kreves det dessuten bevis på egen forsikring. Les avtalen nøye, så du vet hva du må ha med deg når du skal hente nøklene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Puerto de Mogan?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha leid en bil for kun per dag. Den nest beste prisen i Puerto de Mogan var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Puerto de Mogan?
Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å finne en bil som passer for deg. Enten du holder deg i Puerto de Mogan eller vil utforske omegn, kan Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i Puerto de Mogan hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Puerto de Mogan er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Puerto de Mogan?
Først bør du velge hva slags bil du vil ha, så bør du se på leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.