Billige flybilletter til Athen

Billige flyreiser til Athen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 272 kr for enveisflyvninger og 1 045 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Olympic
Aegean
SAS
Aegean
Aegean
SAS
Aegean
Lufthansa
ITA Airways
KLM

Anmeldelser fra verifiserte kunder

12. feb. 2020

Nei

En verifisert reisende
Khania til Athens · Aegean
4. okt. 2019

Hvordan skaffer jeg meg bonus kort?

En verifisert reisende
Mytilene til Athens · Aegean
29. mai 2019

Fikk gratis servering av vennlig ansatt som kompenserte for at jeg flyttet meg fra booket sete.

En verifisert reisende
Oslo til Athens · SAS

Fly til Athen

Fly til Athen

Jevnlige og billige flyvninger til Athen gjør at det ikke lenger er noen unnskyldning for ikke å nyte denne vakre og historisk briljante byen. Med Expedia er du garantert å finne de billigste flybillettene til Athen – i tillegg til at du kan spare på hotell i Athen.

Det er enkelt å komme seg til Athen, og det går jevnlig fly dit fra flere flyplasser i Norge. Det er flere forskjellige flyselskaper som tilbyr turer til Athen, og selv om ingen av disse flyr direkte er det ikke noe problem å komme seg til byen for en billig penge.

Den gamle greske sivilisasjonen har vært et yndet sted for historikere i hundrevis av år. Det politiske systemet og den dramatiske arkitekturen er bare noe av det som har påvirket byer og land langt utenfor Hellas’ grenser. Historien til det gamle Hellas kan man se rundt ethvert hjørne, og Akropolis og Zeustemplet er bare noen eksempler.

Hotellene i Athen varierer fra det virkelig luksuriøse til billige hoteller. Plassering og utsikt har mye å si for prisen, men hvis du ikke har noe imot å gå eller kjøre litt, kan du like gjerne bo på et billigere hotell i Athen. Dette lar deg bruke pengene på å utforske århundrene med historie som omringer byen, i stedet for å bruke mye penger på hotellet. Listen over bygg og andre attraksjoner på UNESCOs verdensarvliste er lang, og du kommer helt sikker til å ville se alt!

Når du bestiller fly til Athen hos Expedia er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du hotell og fly til Athen samtidig! Planlegger du å reise litt rundt utenfor Athens grenser, bør du vurdere å leie en bil hos Expedia også. Du får ikke bare de beste prisene på leiebiler i Athen, men kan i tillegg spare enda mer på resten av oppholdet!

Fly til Athen fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Athen fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Norwegian, SAS, Turkish Airlines og KLM).

Reisetiden til Athen fra Oslo er fra 5 timer og 30 minutter og oppover, men man må regne med å legge på rundt en times tid hvis man flyr fra en annen flyplass enn Gardermoen. Du trenger ikke bekymre deg for visum når du reiser til Athen som nordmann.

Fly til Athen internasjonale lufthavn

Athens internasjonale lufthavn, som også er kjent som Elefthérios Venizélos Airport, etter den kjente greske regjeringssjefen, er den travleste flyplassen i Hellas. Den benyttes av mange flyselskaper som et stopp på veien til Asia og Midtøsten. Millioner av passasjerer er innom flyplassen hvert år.

I Norge har store flyplasser, som Gardermoen, Værnes og Flesland, jevnlige flyvninger til Athen.

Flyplassen ligger 43 km fra Athens historiske bysenter, og for de som ikke leier bil er det mulig å komme seg inn til sentrum med både tog og buss.

Har man imidlertid planlagt å utforske ikke bare Athen, men også området rundt, bør man leie seg en bil. Det er billig å leie bil i Athen når man gjør det gjennom Expedia. Det er flere bomveier i området, så sørg for at du har noen mynter tilgjengelig.

Finn billige flybilletter til Athen med Expedia, og spar enda mer når du leier bil og hotell i Athen samtidig. Fort deg og finn de beste tilbudene nå, så du kan bestille ferien i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Athen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 272 kr for enveisflyvninger og 1 045 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Aegean