Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Bilbao

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Bilbao

Flyvninger til Bilbao

Bilbao er hovedstaden i Baskerland, og byen er kjent for sin gode mat og mange bygninger med fantastisk design. Byen ligger nord i Spania, og har en flott kystlinje mot Atlanterhavet. Det er veldig mye spennende å se i byen, noe du kan lese litt mer om nedenfor. Når du har bestemt deg for reisedatoene dine for ferien til Bilbao, gjør du lurt i å benytte søkeverktøyet til Expedia når du skal kjøpe flybilletter. Med søkeverktøyet vårt får du opp alle billige flybilletter i en oversiktlig liste, noe som gjør det enkelt å finne et billig fly til Bilbao. Slår du til og bestiller leiebil og hotell i Bilbao samtidig som fly, vil du kunne spare enda mer!

Guggenheim og andre attraksjoner

Når du drar på ferie til Bilbao, er det én ting du rett og slett må få med deg, og det er Guggenheimmuseet. Ikke bare er designet til museet utrolig fascinerende, kunsten i museet er like imponerende. Guggenheimmuseet er faktisk et av de mest kjente museene i verden! Ta også turen innom Museo de Bellas Artes Bilbao, hor det stilles det ut verker av kunstnere som Goya, Picazzo og Francis Bacon. Hvis du vil shoppe litt, tar du turen til Grand Via, som er byens hovedgate. I denne gaten er det blant annet flere store kjøpesentre samt mindre, mer unike butikker. Hvis du virkelig vil slå deg løs, kan du jo for eksempel ta turen innom Gucci.

Flyreiser til Bilbao fra flyplasser i Norge

Det er ikke mulig å fly direkte fra Norge til Bilbao, du må regne med én eller to mellomlandinger. Det er mange flyselskaper som flyr strekningen, blant annet KLM, Lufthansa og Brussels Airways. Selv om det ikke er så langt til Bilbao, fører mellomlandingene til en flyreise på rundt seks timer, gitt at du klarer deg med én mellomlanding og ikke må vente så lenge mellom flyene.

Både Norge og Spania er en del av Schengen-samarbeidet, så du trenger ikke tenke på visum når du skal reise til Bilbao. Så lenge du husker på passet ditt, siden dette er eneste godkjente ID-bevis for nordmenn i Spania, har du det du trenger til reisen din.

Bilbao lufthavn

Bilbao lufthavn har, på samme måte som byen, fått en ordentlig ansiktsløftning de siste årene. Den nye terminalen ble tatt i bruk i 2000, tegnet av arkitekt Santiago Calatrava. Avgangshallen er i andre etasje, mens ankomsthallen er i første etasje. Flyplassen brukes hovedsakelig til innenlands flyvninger, men det er også noen internasjonale ruter. Den er godt utstyrt når det kommer til fasiliteter, med mange restauranter, butikker, kafeer og barer. Fra Bilbao lufthavn inn til sentrum er det 12 kilometer. Hvis du har planer om å ordne deg med leiebil i Bilbao, kan du avtale at den skal hentes på flyplassen og kjøre til hotellet selv. Hvis du ikke skal ha leiebil, kan du ta buss eller drosje inn til sentrum. Bussene går hver halvtime, og bussturen tar omtrent 45 minutter.

Informasjon om flyreiser til Bilbao

Ankomstflyplass Bilbao
Ankomstflyplassens IATA-kode BIO

Populære flyvninger til Bilbao

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.