Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Amsterdam

Ta en ferie i Amsterdam og opplev et sted utenom det vanlige, med flotte historiske og kulturelle attraksjoner og severdigheter.

Spar tid og penger med en pakkereise til Amsterdam

Spar tid og penger på å kjøpe en pakkereise med fly og hotell hos Expedia. Vi er her for å hjelpe erfarne reisende med å bestille perfekte pakketilbud på fly og hotell. Pengene du får til overs kan du bruke under selve oppholdet i Amsterdam.

Du kan spare opptil $603 med en pakkereise til Amsterdam.

Vår store globale database gjør det mulig for deg å søke blant 321,000 hoteller over hele verden og opptil 400 partnerflyselskaper. I tillegg får du store rabatter.

Oppdag hvor mye du kan spare med de rimelige prisene og tilbudene hos Expedia.

Du kan gjøre endringer i reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre bestillinger.

Pakkereiser til Amsterdam

Dette området i Nord-Holland har omkring 750 000 innbyggere.

La barna løpe fritt på Madame Tussauds og Eye filminstitutt. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Zuiderbad og Teater Tuschinski gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Hvis du er glad i dyrelivet, bør du legge til Artis zoo på besøkslisten. Hvis du har det travelt, kan du hente et kart, så du ikke går uten å ha sett de mange høydepunktene i dyreparken.

Hvis du er interessert i å vite mer om den edle bryggekunsten, bør du besøke Heineken Experience. Den vennlige bryggmesteren vil lære deg alt om de ulike bryggemetodene de benytter seg av og hva det er som gjør dette ølet så smakfullt.

Dersom du liker en runde rulett nå og da, kan du ta et besøk til Holland Casino.

På Hortus Botanicus kan du se en rekke nydelige planter, blomster og trær.

Når sola skinner er det best å være ute i naturen, for eksempel i Begijnhof eller Museumplein. Amstelpark og Oosterpark er to andre hyggelige steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Naturens gaver er på utstilling hele året i Spaarnwoude og Volendam havn. Du kan også tilbringe en dag i Sloterpark en Sloterplas.

Sett av litt tid til å utforske noen av de interessante utstillingene i nærheten. Spaser rundt mens du utforsker utstillingene på Anne Franks hus og Diamant Museum Amsterdam. Andre fascinerende steder er Virtueel Museum Zuidas og Sexmuseum.

Se gamle skipsmodeller og bergede nautiske gjenstander mens du seiler gjennom utstillingene på Det nasjonale maritime museum. Hvis du er fascinert av gamle skipsgjenstander og maritim historie, kan du dra innom Det nasjonale maritime museum.

Ta familien med for å se de mange vitenskapelige gjenstandene, modellene og utstillingene på NEMO vitenskapsmuseum, det mest populære museet for vitenskap i nærområdet.

Du kan oppdage flere fascinerende utstillinger på Tropenmuseum og Allard Pierson Museum. Ta med deg noen venner og dra til de fantastiske gjenstandene og utstillingene på Tropenmuseum eller Allard Pierson Museum.

Setter du pris på kunst? Her finner du gallerier av ulike slag. Opplev den kreative atmosfæren på Rijksmuseum og Van Gogh-museet. Stedelijk Museum og Hermitage Amsterdam er også vel verdt et besøk hvis du ikke har for dårlig tid.

Ta en reise tilbake til en fordums tid og oppdag historier fra flere år siden på Amsterdam museum og Nederlandsk motstandsmuseum. Jødisk-historisk museum og Zaans museum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan lære enda mer på Jødisk-historisk museum eller Zaans museum.

For å finne ut mer om hendelsene og menneskene som formet dette stedet, kan du dra til Zaanse Schans og Universitetet i Amsterdam. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Munttoren og Vrije Universitet i Amsterdam er to andre flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske steder og lær om det som var.

Se på vannstrømmene under Magere Brug og Blauwbrug, to flotte eksempler på byggeteknikk.

Du som er interessert i å se hvor samfunnstoppene holder til, bør besøke Det kongelige slott. Hvis du synes det er gøy å se på noen forbløffende bygninger når du kommer til et nytt sted, kan du ta en tur til Det kongelige slott.

Mange reisende liker å tilbringe dagen på å beundre og ta bilder av Muiderslot, en formidabel festning fra middelalderen som har vært her i flere århundrer.

Opplev områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Nieuwe Kerk eller Oude Kerk. Hvis du vil ta en titt på flere religiøse steder, kan du ta en tur til Westerkerk og Zuiderkerk. Du kan også utforske Westerkerk eller Zuiderkerk.

Dette områdets største severdigheter overskygger ofte de mindre besøkte, men like så interessante attraksjonene. Offentlig bibliotek og Amsterdam Chinatown kan kanskje være av interesse. Hvis du har nok tid, kan du også besøke NDSM Werf eller Boom Chicago.

Som hovedstad i Nederland har Amsterdam mange ulike typer overnattingssteder, fra den ypperste luksus til mer budsjettvennlige alternativer, slik at du kan bo på det riktige stedet for den ferien du drømmer om.

Hvis du er interessert i et hotellrom i toppsjiktet av hotellskalaen, vil du stortrives på InterContinental Amstel Amsterdam som ligger i Professor Tulpplein 1, eller Amsterdam Boutique Apartments, som ligger i Singel 401.

Alternativt er Amsterdam Marriott Hotel i Stadhouderskade 12 og Radisson Blu Hotel, Amsterdam i Rusland 17 to billigere valg du kan undersøke.


Guide til Amsterdam


De beste tilbudene på fly + hotell Amsterdam

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Amsterdam

Vis alle de 1 542 overnattingsstedene i Amsterdam
citizenM Schiphol Airport Hotel 936 kr
Anmeldelse skrevet 14. mai 2019
Mer informasjon
 
citizenM Schiphol Airport Hotel

citizenM Schiphol Airport Hotel

Jan Plezierweg 2, Schiphol
   
  4,4 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Et flott og urbant hotell m super beliggenhet i forhold til flyplassen og bare ca 5 min gange.

  Movenpick Hotel Amsterdam City Centre 1 246 kr
  Anmeldelse skrevet 20. mai 2019
  Mer informasjon
   
  Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

  Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

  Piet Heinkade 11, Amsterdam
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Fantastisk opphold i fantastisk by. Det eneste negative var at de hadde glemt å stellerommet vårt den ene dagen, men vi fikk dette ordnet når vi gav beskjed.

   Corendon City Hotel Amsterdam 510 kr
   Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Corendon City Hotel Amsterdam

   Corendon City Hotel Amsterdam

   Aletta Jacobslaan 7, Amsterdam
     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    FInt hotell, hyggelig betjening, men måtte "krangle" litt for at de skulle få med seg at frokost var også betalt på forhånd. Vi hadde to rom, hvor der var flekk på ene dynen på ene rommet, og flekk på gardin på andre rom. Lite å klage på, men noe som godt kunne vært fraværende.

    ibis budget Amsterdam City South 343 kr
    Anmeldelse skrevet 20. des. 2018
    Mer informasjon
     
    ibis budget Amsterdam City South

    ibis budget Amsterdam City South

    Prof. J. H. Bavincklaan 1, Amstelveen
      
     4,0 av 5
     2.5 av 5.0 Stjerner

     Enkelt og greit hotell til en rimelig pris. Små rom, men rent og pent. Enkel frokost. Kommer ikke til å bruke dette hotellet igjen siden madrassen var altfor hard. Det var nesten som å sove på en trebenk!

     Corendon Village Hotel Amsterdam 588 kr
     Anmeldelse skrevet 19. sep. 2019
     Mer informasjon
      
     Corendon Village Hotel Amsterdam

     Corendon Village Hotel Amsterdam

     Schipholweg 275, Badhoevedorp
       
      4,2 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Restaurant not the best. Spa was great..............

      Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol 653 kr
      Anmeldelse skrevet 24. sep. 2019
      Mer informasjon
       
      Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol

      Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol

      Sloterweg 299, Badhoevedorp
        
       4,1 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Flott opphold, med hyggelig betjening. Veldig god service i restauranten. Vi hadde et stort, flott familierom. Gode senger, stilt og rolig. Veldig praktisk med shuttlebuss til/fra hotellet og flyplassen, med avgang hver halvtime.

       DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station 1 532 kr
       Anmeldelse skrevet 9. des. 2019
       Mer informasjon
        
       DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

       DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

       Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Veldig hyggelig betjening og flott rom, vi følte oss veldig velkomne fra vi gikk inn døren og til vi sjekket ut.

        Inntel Hotels Amsterdam Centre 1 295 kr
        Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019
        Mer informasjon
         
        Inntel Hotels Amsterdam Centre

        Inntel Hotels Amsterdam Centre

        Nieuwezijds Kolk 19, Amsterdam
          
         4,2 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Veldig hyggelig og hjelpsome ansatte. Renholdet kunne vært bedre. Flott beliggenhet. Er i nærheten mange av attraksjonene som er i byen.

         De beste tingene å gjøre i Amsterdam

         Se de 55 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Amsterdam