Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Amsterdam

Ta en ferie i Amsterdam og opplev et sted utenom det vanlige, med flotte historiske og kulturelle attraksjoner og severdigheter.

Spar tid og penger med en pakkereise til Amsterdam

Spar tid og penger på å kjøpe en pakkereise med fly og hotell hos Expedia. Vi er her for å hjelpe erfarne reisende med å bestille perfekte pakketilbud på fly og hotell. Pengene du får til overs kan du bruke under selve oppholdet i Amsterdam.

Du kan spare opptil $603 med en pakkereise til Amsterdam.

Vår store globale database gjør det mulig for deg å søke blant 321,000 hoteller over hele verden og opptil 400 partnerflyselskaper. I tillegg får du store rabatter.

Oppdag hvor mye du kan spare med de rimelige prisene og tilbudene hos Expedia.

Du kan gjøre endringer i reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre bestillinger.

Pakkereiser til Amsterdam

Dette området i Nord-Holland har omkring 750 000 innbyggere.

La barna løpe fritt på Madame Tussauds og Eye filminstitutt. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Zuiderbad og Teater Tuschinski gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Hvis du er glad i dyrelivet, bør du legge til Artis zoo på besøkslisten. Hvis du har det travelt, kan du hente et kart, så du ikke går uten å ha sett de mange høydepunktene i dyreparken.

Hvis du er interessert i å vite mer om den edle bryggekunsten, bør du besøke Heineken Experience. Den vennlige bryggmesteren vil lære deg alt om de ulike bryggemetodene de benytter seg av og hva det er som gjør dette ølet så smakfullt.

Dersom du liker en runde rulett nå og da, kan du ta et besøk til Holland Casino.

På Hortus Botanicus kan du se en rekke nydelige planter, blomster og trær.

Når sola skinner er det best å være ute i naturen, for eksempel i Begijnhof eller Museumplein. Amstelpark og Oosterpark er to andre hyggelige steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Naturens gaver er på utstilling hele året i Spaarnwoude og Volendam havn. Du kan også tilbringe en dag i Sloterpark en Sloterplas.

Sett av litt tid til å utforske noen av de interessante utstillingene i nærheten. Spaser rundt mens du utforsker utstillingene på Anne Franks hus og Diamant Museum Amsterdam. Andre fascinerende steder er Virtueel Museum Zuidas og Sexmuseum.

Se gamle skipsmodeller og bergede nautiske gjenstander mens du seiler gjennom utstillingene på Det nasjonale maritime museum. Hvis du er fascinert av gamle skipsgjenstander og maritim historie, kan du dra innom Det nasjonale maritime museum.

Ta familien med for å se de mange vitenskapelige gjenstandene, modellene og utstillingene på NEMO vitenskapsmuseum, det mest populære museet for vitenskap i nærområdet.

Du kan oppdage flere fascinerende utstillinger på Tropenmuseum og Allard Pierson Museum. Ta med deg noen venner og dra til de fantastiske gjenstandene og utstillingene på Tropenmuseum eller Allard Pierson Museum.

Setter du pris på kunst? Her finner du gallerier av ulike slag. Opplev den kreative atmosfæren på Rijksmuseum og Van Gogh-museet. Stedelijk Museum og Hermitage Amsterdam er også vel verdt et besøk hvis du ikke har for dårlig tid.

Ta en reise tilbake til en fordums tid og oppdag historier fra flere år siden på Amsterdam museum og Nederlandsk motstandsmuseum. Jødisk-historisk museum og Zaans museum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan lære enda mer på Jødisk-historisk museum eller Zaans museum.

For å finne ut mer om hendelsene og menneskene som formet dette stedet, kan du dra til Zaanse Schans og Universitetet i Amsterdam. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Munttoren og Vrije Universitet i Amsterdam er to andre flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske steder og lær om det som var.

Se på vannstrømmene under Magere Brug og Blauwbrug, to flotte eksempler på byggeteknikk.

Du som er interessert i å se hvor samfunnstoppene holder til, bør besøke Det kongelige slott. Hvis du synes det er gøy å se på noen forbløffende bygninger når du kommer til et nytt sted, kan du ta en tur til Det kongelige slott.

Mange reisende liker å tilbringe dagen på å beundre og ta bilder av Muiderslot, en formidabel festning fra middelalderen som har vært her i flere århundrer.

Opplev områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Nieuwe Kerk eller Oude Kerk. Hvis du vil ta en titt på flere religiøse steder, kan du ta en tur til Westerkerk og Zuiderkerk. Du kan også utforske Westerkerk eller Zuiderkerk.

Dette områdets største severdigheter overskygger ofte de mindre besøkte, men like så interessante attraksjonene. Offentlig bibliotek og Amsterdam Chinatown kan kanskje være av interesse. Hvis du har nok tid, kan du også besøke NDSM Werf eller Boom Chicago.

Overnatting i Amsterdam

Før du pakker kofferten, kan det være lurt å kikke på hotellguiden for Amsterdam for å få vite mer om denne spennende byens utvalg av fantastiske overnattingsalternativer.

Hotellgjester som setter pris på luksus, vil trives på InterContinental Amstel Amsterdam i Professor Tulpplein 1 og Amsterdam Boutique Apartments i Singel 401. Amsterdam Wiechmann Hotel i Prinsengracht 328-332 og Hotel des Arts i Rokin 154 er to alternativer du bør se nærmere på hvis du reiser på budsjett.


Guide til Amsterdam


De beste hotelltilbudene i Amsterdam

Vis alle de 1 164 overnattingsstedene i Amsterdam
The Student Hotel Amsterdam City 802 kr
Anmeldelse skrevet 13. sep. 2018
Mer informasjon
 
The Student Hotel Amsterdam City

The Student Hotel Amsterdam City

Wibautstraat 129, Amsterdam
   
  4,5 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Modern rooms, lovely breakfast, very friendly staff, very close to metro so easy to get into town.

  citizenM Schiphol Airport Hotel 808 kr
  Anmeldelse skrevet 29. apr. 2019
  Mer informasjon
   
  citizenM Schiphol Airport Hotel

  citizenM Schiphol Airport Hotel

  Jan Plezierweg 2, Schiphol
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Helt annerledes og meget praktisk tilrettelagt som flyplasshotell. Lett å finne og kort vei til flyplassen

   Steigenberger Airport Hotel Amsterdam 760 kr
   Anmeldelse skrevet 16. feb. 2019
   Mer informasjon
    
   Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

   Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

   Stationsplein ZW 951, Schiphol
     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Great hotel, but there's bothing around the area and taxis take about 15 minutes to arrive. The room was great and I had comfortable beds, although a bit soft. There was a creepy painting in my room that I wish was removed, but other than that, everything was great. The breakfast had a great variety ...

    DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station 1 552 kr
    Anmeldelse skrevet 12. apr. 2019
    Mer informasjon
     
    DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

    DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

    Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
      
     4,4 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Vil anbefale dette hvis du ønsker et sentrumsnært hotell som er rent og har en god standard. Vi kjøpte ikke mat på hotellet (bortsett fra frokost) så vet ikke hvordan restauranten var. Sky bar er kul!

     Jaz Amsterdam 728 kr
     Anmeldelse skrevet 11. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     Jaz Amsterdam

     Jaz Amsterdam

     De Passage 90, Amsterdam
       
      4,5 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      A very nice hotel - wish I could stay longer! Particularly i liked the seating by the windows in my room, and the band crew (the employees) seemed to enjoy their job, and was very helpful. I'll be back!

      Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport 626 kr
      Anmeldelse skrevet 29. mar. 2019
      Mer informasjon
       
      Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

      Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

      Schipholweg 181, Badhoevedorp
        
       3,9 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Bra beliggenhet. I nærheten av flyplass. Gratis transport til og fra flyplass. Hyggelig personell på resepsjon. 25 min. Med buss til sentrum. Bra for en natt.

       Olympic Hotel 741 kr
       Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Olympic Hotel

       Olympic Hotel

       Ijsbaanpad 12, Amsterdam
         
        4,3 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Excelentes instalaciones y buen servicio. Muy limpio y la ubicación bastante buena.

        Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel 857 kr
        Anmeldelse skrevet 26. feb. 2019
        Mer informasjon
         
        Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

        Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

        Joan Muyskenweg 20, Amsterdam
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Veldig bra service og personalet var veldig hyggelige og hjelpsomme. Det var et fint hotell, som så ryddig og pent ut. Passer for blant annet reise med venner, men også par. Rommene er ganske store og har gode fasiliteter. Et lite minus kan være avstanden til sentrum. Det kan bli litt dyrt å reise ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.