Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Amsterdam

Ta en ferie i Amsterdam og opplev et sted utenom det vanlige, med flotte historiske og kulturelle attraksjoner og severdigheter.

Spar tid og penger med en pakkereise til Amsterdam

Spar tid og penger på å kjøpe en pakkereise med fly og hotell hos Expedia. Vi er her for å hjelpe erfarne reisende med å bestille perfekte pakketilbud på fly og hotell. Pengene du får til overs kan du bruke under selve oppholdet i Amsterdam.

Du kan spare opptil $603 med en pakkereise til Amsterdam.

Vår store globale database gjør det mulig for deg å søke blant 321,000 hoteller over hele verden og opptil 400 partnerflyselskaper. I tillegg får du store rabatter.

Oppdag hvor mye du kan spare med de rimelige prisene og tilbudene hos Expedia.

Du kan gjøre endringer i reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre bestillinger.

Pakkereiser til Amsterdam

Dette området i Nord-Holland har omkring 750 000 innbyggere.

La barna løpe fritt på Madame Tussauds og Eye filminstitutt. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Zuiderbad og Teater Tuschinski gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Hvis du er glad i dyrelivet, bør du legge til Artis zoo på besøkslisten. Hvis du har det travelt, kan du hente et kart, så du ikke går uten å ha sett de mange høydepunktene i dyreparken.

Hvis du er interessert i å vite mer om den edle bryggekunsten, bør du besøke Heineken Experience. Den vennlige bryggmesteren vil lære deg alt om de ulike bryggemetodene de benytter seg av og hva det er som gjør dette ølet så smakfullt.

Dersom du liker en runde rulett nå og da, kan du ta et besøk til Holland Casino.

På Hortus Botanicus kan du se en rekke nydelige planter, blomster og trær.

Når sola skinner er det best å være ute i naturen, for eksempel i Begijnhof eller Museumplein. Amstelpark og Oosterpark er to andre hyggelige steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Naturens gaver er på utstilling hele året i Spaarnwoude og Volendam havn. Du kan også tilbringe en dag i Sloterpark en Sloterplas.

Sett av litt tid til å utforske noen av de interessante utstillingene i nærheten. Spaser rundt mens du utforsker utstillingene på Anne Franks hus og Diamant Museum Amsterdam. Andre fascinerende steder er Virtueel Museum Zuidas og Sexmuseum.

Se gamle skipsmodeller og bergede nautiske gjenstander mens du seiler gjennom utstillingene på Det nasjonale maritime museum. Hvis du er fascinert av gamle skipsgjenstander og maritim historie, kan du dra innom Det nasjonale maritime museum.

Ta familien med for å se de mange vitenskapelige gjenstandene, modellene og utstillingene på NEMO vitenskapsmuseum, det mest populære museet for vitenskap i nærområdet.

Du kan oppdage flere fascinerende utstillinger på Tropenmuseum og Allard Pierson Museum. Ta med deg noen venner og dra til de fantastiske gjenstandene og utstillingene på Tropenmuseum eller Allard Pierson Museum.

Setter du pris på kunst? Her finner du gallerier av ulike slag. Opplev den kreative atmosfæren på Rijksmuseum og Van Gogh-museet. Stedelijk Museum og Hermitage Amsterdam er også vel verdt et besøk hvis du ikke har for dårlig tid.

Ta en reise tilbake til en fordums tid og oppdag historier fra flere år siden på Amsterdam museum og Nederlandsk motstandsmuseum. Jødisk-historisk museum og Zaans museum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan lære enda mer på Jødisk-historisk museum eller Zaans museum.

For å finne ut mer om hendelsene og menneskene som formet dette stedet, kan du dra til Zaanse Schans og Universitetet i Amsterdam. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Munttoren og Vrije Universitet i Amsterdam er to andre flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske steder og lær om det som var.

Se på vannstrømmene under Magere Brug og Blauwbrug, to flotte eksempler på byggeteknikk.

Du som er interessert i å se hvor samfunnstoppene holder til, bør besøke Det kongelige slott. Hvis du synes det er gøy å se på noen forbløffende bygninger når du kommer til et nytt sted, kan du ta en tur til Det kongelige slott.

Mange reisende liker å tilbringe dagen på å beundre og ta bilder av Muiderslot, en formidabel festning fra middelalderen som har vært her i flere århundrer.

Opplev områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Nieuwe Kerk eller Oude Kerk. Hvis du vil ta en titt på flere religiøse steder, kan du ta en tur til Westerkerk og Zuiderkerk. Du kan også utforske Westerkerk eller Zuiderkerk.

Dette områdets største severdigheter overskygger ofte de mindre besøkte, men like så interessante attraksjonene. Offentlig bibliotek og Amsterdam Chinatown kan kanskje være av interesse. Hvis du har nok tid, kan du også besøke NDSM Werf eller Boom Chicago.

Overnatting i Amsterdam

Før du pakker kofferten, kan det være lurt å kikke på hotellguiden for Amsterdam for å få vite mer om denne spennende byens utvalg av fantastiske overnattingsalternativer.

Hotellgjester som setter pris på luksus, vil trives på InterContinental Amstel Amsterdam i Professor Tulpplein 1 og Amsterdam Boutique Apartments i Singel 401. Amsterdam Wiechmann Hotel i Prinsengracht 328-332 og Hotel des Arts i Rokin 154 er to alternativer du bør se nærmere på hvis du reiser på budsjett.


Guide til Amsterdam


De beste hotelltilbudene i Amsterdam

Vis alle de 1 151 overnattingsstedene i Amsterdam
Corendon Village Hotel Amsterdam 581 kr
Corendon Village Hotel Amsterdam

Corendon Village Hotel Amsterdam

Schipholweg 275, Badhoevedorp
   
  4,2
  av 5, basert på 1 238 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet med et spa ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Rijksmuseum Amsterdam Schiphol, Sloterpark en Sloterplas og De Meervaart teater. Dessuten ligger Vondelpark og Olympisk stadion 15 kilometer unna.

  XO HOTELS PARK WEST 630 kr
  XO HOTELS PARK WEST

  XO HOTELS PARK WEST

  Molenwerf 1, Amsterdam
    
   4,4
   av 5, basert på 1 463 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Amsterdam vest og 5 kilometer unna Westergasfabriek kulturpark, Vondelpark og Anne Franks hus. Dessuten ligger Leidseplein og Dam-plassen kun 5 kilometer unna. Amsterdam Sloterdijk togstasjon ligger 12 minutters gange unna og Amsterdam Sloterdijk stasjon ligger 14 minutters gange unna.

   citizenM Schiphol Airport Hotel 1 043 kr
   citizenM Schiphol Airport Hotel

   citizenM Schiphol Airport Hotel

   Jan Plezierweg 2, Schiphol
     
    4,4
    av 5, basert på 4 409 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet ligger nær flyplassen, 0,6 kilometer unna Rijksmuseum Amsterdam Schiphol og 15 kilometer unna RAI utstillings- og konferansesenter og Van Gogh-museet. Dessuten ligger Anne Franks hus og Albert Cuyp-markedet 20 kilometer unna. Schiphol lufthavn stasjon ligger 6 minutters gange unna.

    Inntel Hotels Amsterdam Centre 1 488 kr
    Inntel Hotels Amsterdam Centre

    Inntel Hotels Amsterdam Centre

    Nieuwezijds Kolk 19, Amsterdam
      
     4,2
     av 5, basert på 8 142 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet er omringet av et mylder av smale gater med puber, kafeer og restauranter og vender mot et lite torg. Hotellet ligger 400 meter fra sentraljernbanestasjonen. Dam-plassen, det kongelige palasset og Nieuwe Kerk befinner seg innenfor 500 meter fra hotellet.

     Corendon City Hotel Amsterdam 765 kr
     Corendon City Hotel Amsterdam

     Corendon City Hotel Amsterdam

     Aletta Jacobslaan 7, Amsterdam
       
      4,3
      av 5, basert på 1 722 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet med et spa ligger i Nieuw-West og 3 kilometer unna World Fashion Centre, Vondelpark og Olympisk stadion. Dessuten ligger Van Gogh-museet og Rijksmuseum kun 5 kilometer unna. Henk Sneevlietweg stasjon ligger bare 2 minutters gange unna og Heemstedestraat stasjon ligger 9 minutters gange unna.

      XO Hotels Couture 640 kr
      XO Hotels Couture

      XO Hotels Couture

      Delflandlaan 15, Amsterdam
        
       4,6
       av 5, basert på 328 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger i Nieuw-West og 2 kilometer unna World Fashion Centre og Vondelpark. Dessuten ligger Olympisk stadion og Concertgebouw kun 3 kilometer unna. Heemstedestraat stasjon ligger 6 minutters gange unna og Henk Sneevlietweg stasjon ligger 10 minutters gange unna.

       Hotel Estheréa 1 932 kr
       Hotel Estheréa

       Hotel Estheréa

       Singel 303-309, Amsterdam
         
        4,7
        av 5, basert på 1 224 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet med en historisk profil ligger i Amsterdam sentrum og 5 minutters gange unna Amsterdam museum, Amsterdam Dungeon og Herengracht Canal. Dessuten ligger Madame Tussauds og Det kongelige slott kun 10 minutter unna. Nieuwmarkt stasjon ligger 14 minutters gange unna og Waterlooplein stasjon ligger 16 minutters gange unna.

        Monet Garden Hotel Amsterdam 1 221 kr
        Monet Garden Hotel Amsterdam

        Monet Garden Hotel Amsterdam

        Valkenburgerstraat 76, Amsterdam
          
         4,6
         av 5, basert på 601 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet i boutique-stil ligger i Amsterdam sentrum og 10 minutters gange unna Waterlooplein, Rembrandts hus og museum og Hermitage Amsterdam. Dessuten ligger Artis zoo og Rembrandtplein kun 15 minutter unna. Waterlooplein stasjon ligger 6 minutters gange unna og Nieuwmarkt stasjon ligger 10 minutters gange unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell