Billige flyreiser til Palma de Mallorca

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jun 24, 2019

Dårlig info fra flygere om hvor og hva vi fløy over langs turen nedover.

Fly til Palma de Mallorca

Flyvninger til Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er Mallorcas hovedstad, og den største av øyene som utgjør Balearene i Middelhavet. Øya kalles ofte for turistenes hovedstad eller lille Barcelona, og begge deler stemmer. Byen er vakker og koselig, med en behagelig temperatur. Det er dette som får mange nordmenn til å reise til Palma de Mallorca. Når du har bestemt deg for at du vil reise, og funnet ut når du vil fly, er det bare å bruke søkeverktøyet her på Expedia.no til å finne billige flybilletter. Den oversiktlige listen du får opp gjør det enkelt å finne en billig flybillett, så du i stedet kan bruke pengene dine på å kose deg. Bestiller du leiebil og hotell i Palme de Mallorca samtidig kan du spare enda mer penger!

Fantastisk arkitektur

Hvis det er én ting du virkelig finner mye av i Palma de Mallorca, så er det flott arkitektur. Start med å besøke Catedral la Seu, en fantastisk katalansk katedral i gotisk stil. Den ble påbegynt på 1200-tallet, og sto ikke ferdig før i 1601. Rett ved katedralen ligger Palau del’Almudaina, palasset hvor Mallorcas kongefamiler har bodd. Hvis du liker kunst, tar du turen til Museu d’Art Espanyol Contemporani, som er byens mest kjente kunstgalleri. Reiser du med barn, er Aqualandia/El foro de Mallorca – Binissalem et sikkerstikk. Denne parken har åpent fra mai til september, og er en opplevelse barna ikke vil glemme på lenge. Hvis barna vil se delfiner, er Marineland stedet å dra til.

Flyreiser til Palma de Mallorca fra flyplasser i Norge

Palma de Mallorca ligger utenfor den østlige kysten av Spania i Middelhavet. Det tar med andre ord mye kortere tid å fly til Mallorca enn det gjør å fly til Spanias andre kjente øygruppe, Kanariøyene. Det er ingen direkteflyvninger til Palma de Mallorca, så du må regne med en mellomlanding. Med en optimal reiserute må du regne med en flyreise på i overkant av fem timer. Det er flere flyvninger å velge mellom hver dag, så du er ikke låst til et gitt tidspunkt.

Både Norge og Spania er en del av Schengen-samarbeidet, og du trenger derfor ikke visum når du skal fly til Palma de Mallorca. Du trenger i utgangspunktet heller ikke pass, men siden pass er eneste godkjente ID-bevis for nordmenn i Spania, må du huske å ta med deg passet ditt allikevel.

Palma de Mallorca lufthavn

Palma de Mallorca er en overraskende stor flyplass, noe som i stor grad skyldes all turismen til øya Mallorca. Over 23 millioner passasjerer er innom flyplassen årlig, noe som gjør den omtrent like stor som vår egen Oslo Lufthavn. Flyplassen har fire moduler, Modul A til C, og alle modulene har muligheter for å kjøpe noe å spise, butikker og en rekke andre tjenester. Mange velger å ordne seg med leiebil i Palma de Mallorca, og dersom du har en plan det, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Informasjon om flyreiser til Palma de Mallorca

Ankomstflyplass Palma de Mallorca
Ankomstflyplassens IATA-kode PMI
Ankomstby Palma de Mallorca

Populære flyvninger til Palma de Mallorca

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.