Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Athen

For en fantastisk ferie kan du pakke bagasjen og ta en reise til flotte Athen.

Spar tid og penger med en pakkereise til Athen

Expedia har pakker med fly og hotell som hjelper deg å spare penger. Noe av det enkleste du kan gjøre for å spare tid og penger er å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly. På reisen i Athen kan du unne deg litt ekstra med pengene du får til overs.

Hvis du bestiller et av våre pakketilbud, vil du spare så mye som $603.

Du trenger ikke å sjekke en haug av ulike nettsteder for å gjøre en reisebestilling. Vi har rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår internasjonale database, så du kan enkelt finne det du måtte ønske deg.

Expedias fantastiske pakketilbud vil få deg til å drømme om neste ferie.

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i reiseplanene, ettersom størstedelen av våre hotellbestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Athen

I dette området i Attica bor det omtrent 650 000 innbyggere.

Ta en pause fra voksenlivet og bli transportert til magiens rike på Museum for gresk barnekunst og Allou! Fun Park. Hvis du er på utkikk etter enda mer familiemoro, kan dere fortsette på Emotions barndomsmuseum og Hellensk barnemuseum.

De mange forskjellige dyrene du finner i burene langs stiene og gangveiene på Attica dyrehage og Gresk reptilsenter vil underholde deg i flere timer. Hvis du har lyst til å se fargerike fugler og eksotiske dyr mens du er på ferie, kan du dra innom Attica dyrehage og Gresk reptilsenter.

Føler du at lykken er med deg? Utfordre dealeren i backjack eller bare opplev det spennende miljøet på Regency Casino Mont Parnes.

En dag blant en stor rekke planter på Diomedes botaniske hage kan du være sikker på at blir bra.

Når sola skinner er det beste stedet du kan være ute i det grønne, som i Den nasjonale hagen i Athen eller Pedion Areos park. Du finner også nok plass å slappe av i gresset ved Platons akademipark og Antonis Tritsis-parken.

Vouliagméni-sjøen er et fint sted for både dyr og mennesker.

På en dag en fint vær bør du dra til Kavoúri strand og Voúla strand for å nyte den friske sjøluften, rusle langs vannkanten og nyte livet.

Trenger du et avbrekk fra bylivets mas og kjas? Reis til Lykavittós eller Koutouki-grotten. Naturinteresserte vil også sette pris på tilbringe litt tid i Areios Pagos og Nymfenes høyde. Areios Pagos og Nymfenes høyde er også populære blant naturinteresserte besøkende.

Planlegg et besøk til noen av de mange utstillingene i nærheten. Benaki-museet og Technopolis kan vise til flere fascinerende utstillinger. Du bør også vurdere et besøk til Athen krigsmuseum og Museum for greske folkemusikkinstrumenter.

Reisende med interesse for nautisk historie bør planlegge et besøk til Museumsskipet Avérof eller Gresk sjøfartsmuseum. Hvis du vil lære mer om sjøfartshistorie, er det verdt å besøke Museumsskipet Avérof eller Gresk sjøfartsmuseum for en spennende og interessant opplevelse.

Lær alt om moderne vitenskap og naturhistorie ved å utforske et av vitenskapsmuseene. Alle som er opptatt av vitenskap bør sette av litt tid til å besøke Athen planetarium, Athen nasjonale observatorium og Lavrio mineralogiske museum. Utvid dine kunnskaper ved å besøke Athen planetarium, Athen nasjonale observatorium og Lavrio mineralogiske museum. Disse inspirerende museene viser besøkende de siste fremskrittene og nyutviklingene innen vitenskapen.

De spennende samlingene på Akropolis-museet og Athen nasjonale arkeologiske museum kommer helt sikkert til å glede både store og små. Du kan også besøke Museum for bysantinsk og kristendommens historie og Nasjonalhistorisk museum.

Athen er et senter for kunsterisk energi, og skilter med gallerier hvor enn du snur deg. Opplev den kule atmosfæren på Museum for islamsk kunst og Goulandris museum for kykladisk kunst. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Nasjonalt museum for samtidskunst og Nasjonalgalleriet i Athen.

Dra tilbake til fortiden og oppdag historier fra flere år siden på Athen numismatiske museum eller Elefthérios Venizélos-museet. Historisk museum på universitetet i Aten og Museum for senter for Akropolis-studier er også interessante alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette ferden på Historisk museum på universitetet i Aten eller Museum for senter for Akropolis-studier.

Akropolis og Romersk agora er verdt å dra til selv om du ikke er så interessert i historie. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Agora og Det greske parlamentet er også flotte steder å besøke. Der kan du lære mer om gamle dager.

Lær litt om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Parthenon eller Zevstempelet. Hvis du vil undersøke noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Erékhtheion og Niketempelet. Du kan også besøke Erékhtheion eller Niketempelet.

Dette områdets mest kjente attraksjoner overskygger ofte de mindre kjente, men like så fascinerende attraksjonene. Hellas' nasjonalbibliotek og Eugenides-stiftelsen er to gode alternativer. Hvis du har tid, kan du også vurdere et besøk til Ioannis Sykoutris bibliotek eller Deste-stiftelsen, senter for samtidskunst.

For å få mest mulig ut av ferien din i denne fantastiske byen, kan du finne rom på et av de 306 overnattingsstedene i Athen. Du trenger ikke gjøre mer enn å besøke Expedias hotellsider, som vil hjelpe deg med å finne det riktige overnattingsstedet.

To elegante hoteller i Athen er Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens i 1 Vasileos Georgiou A' str og King George, a Luxury Collection Hotel, Athens, som ligger i 3 Vasileos Georgiou A' Street. Hvis du ser etter et rimeligere alternativ, kan AVA Hotel & Suites i 9-11 Lyssikratous Street eller Sweet Home Hotel i Patroou 5 - Plaka passe bedre til behovene dine.

Mens du er på ferie i Athen, vil du garantert ta en titt på Parthenon, så et annet alternativ er å finne et sted i nærheten av denne velkjente attraksjonen. MET34 Athens Hotel ligger kun 1 kilometer unna. Et annet alternativ er AthensWas, bare 0,7 kilometer unna.


Guide til Athen


De beste hotelltilbudene i Athen

Vis alle de 4 552 overnattingsstedene i Athen
Sofitel Athens Airport 1 720 kr
Anmeldelse skrevet 7. mai 2019
Mer informasjon
 
Sofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

Athens International Airport, Spáta-Artémida, Attiki
   
  4,4 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Superior hotel. Frendly and good service.

  Athens Luxury Suites 921 kr
  Anmeldelse skrevet 31. mai 2019
  Mer informasjon
   
  Athens Luxury Suites

  Athens Luxury Suites

  12 Avramiotou St., Monastiraki, Athen, Attica
    
   4,6 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   One place one can recommend without any doubt: A great place to have vacation.

   Electra Metropolis Athens 1 695 kr
   Anmeldelse skrevet 4. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Electra Metropolis Athens

   Electra Metropolis Athens

   15 Mitropoleos Street, Athen, Attiki
     
    4,7 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Anbefales

    Athens Gate Hotel 829 kr
    Anmeldelse skrevet 19. apr. 2019
    Mer informasjon
     
    Athens Gate Hotel

    Athens Gate Hotel

    10 Syngrou Avenue, Athen, Attiki
      
     4,6 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Best location in Athens. Great view of Acropolis and Olimpiou.

     Wyndham Grand Athens 1 044 kr
     Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Wyndham Grand Athens

     Wyndham Grand Athens

     2, Megalou Alexandrou St., Athen
       
      4,3 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Fantastisk utsikt fra pool/bar/restaurant på taket. Rent og pent hotell med fine rom. Hvis du vil gå fra hotellet til et av de koseligste restaurantområdene var forberedt på at området du må gå igjennom er et område hvor du vil bli tilbudt droger. Anbefaler familier/venninner å ta t-banen, den ligger ...

      Dolce by Wyndham Attica Riviera 1 009 kr
      Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      Dolce by Wyndham Attica Riviera

      Dolce by Wyndham Attica Riviera

      Vravronos Avenue, Markópoulo Mesogéas, Attica
        
       3,9 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       The lady who checked us in was awesome. We were early and knew the room would not be ready. We figured we would leave our bags and explore some. The front desk attendant tried to find us a room right away and when she couldn’t she walked us down to the bar and got us a welcome drink. The property ...

       Electra Palace Athens 1 699 kr
       Anmeldelse skrevet 22. apr. 2019
       Mer informasjon
        
       Electra Palace Athens

       Electra Palace Athens

       18 - 20 N Nikodimou Street, Athen, Attiki
         
        4,6 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Fantastisk beliggende hotell i Athen. Kort vei til "alt". Rent og pent, innbydende resepsjon med vennlige ansatte. Fantastisk takterrasse med utsikt rett mot Akropolis. Deilig frokost med et svært godt utvalg. Anbefales.

        Royal Olympic Hotel 1 228 kr
        Anmeldelse skrevet 1. apr. 2019
        Mer informasjon
         
        Royal Olympic Hotel

        Royal Olympic Hotel

        28-34 Athanasiou Diakou Str, Athen, Attiki
          
         4,1 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Flott hotell med særpreg med god beliggenhet. Som det går igjen i de andre anmeldelsene må de gjøre noe med heisene, da det er fantastisk å sitte på terrassen av hotellet og nyte utsikten, flott bar og meget god restaurant.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Athen

         Se de 37 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Athen