Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Madrid

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Madrid

Finn de beste områdene og bydelene i Madrid for aktivitetene du liker best. Les mer om Madrid

Hoteller i Madrid

Iberostar Las Letras Gran Via
4 out of 5
Gran Via 11, Madrid, Madrid
1 918 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.5/5Wonderful! (2,049 anmeldelser)

"Utrolig hyggelig betjening og god service Fantastisk delikat frokost"…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Iberostar Las Letras Gran Via
Hotel Maydrit Airport
4 out of 5
Piragua 1, Madrid, Madrid
1 128 kr
per natt
16. apr.–17. apr.
4.5/5Wonderful! (2,082 anmeldelser)
Flott hotell nær flyplass

"Flott hotell med fint uteområde. Dessverre fikk vi ikke brukt det fordi begge restaurantene var utleid til privat selskap frem til kl 20. Dette var det eneste negative ved oppholdet. Svært imøtekommende og serviceinnstilte resepsjons medarbeidere. Fine, romslige, rene rom. Flott bad. Frokost hadde ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2019

Hotel Maydrit Airport
Hotel Regina
3 out of 5
Alcala 19, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 249 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
4.3/5Excellent! (4,151 anmeldelser)
Fantastisk service, hotell og beliggenhet!

"Fantastisk service på ett meget flott hotell beliggende midt i hjertet av Madrid! Rent og pent, gode senger og fin frokost. Vil helt klart bo her igjen neste gang jeg er i Madrid!"…"

Anmeldelse skrevet 6. des. 2019

Hotel Regina
Hotel Nuevo Boston
4 out of 5
Avenida de Aragon 332, Madrid, Madrid
706 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
4.4/5Excellent! (2,079 anmeldelser)
An excellent choice

"This is an excellent hotel. Spacious and nice rooms, very good and tasteful breakfast, serviceminded staff and a good transportation service to and from the airport. Walking distance (15 minutes) to a big shopping center. We highly recommend this hotel if you want to stay close to the airport."…"

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019

Hotel Nuevo Boston
Hotel Nuevo Madrid
4 out of 5
C/ Bausa, 27, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
654 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
4.2/5Excellent! (1,081 anmeldelser)

"Var et flott hotell og god service for de 4 netter eg var der"…"

Anmeldelse skrevet 10. des. 2019

Hotel Nuevo Madrid
NH Madrid Barajas Airport
3 out of 5
Calle de Catamaran, 1, Madrid, Madrid
893 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.3/5Excellent! (930 anmeldelser)
OK flyplasshotell med basseng

"Overnatting før tidlig avreise med fly. Proff resepsjon. Rask inn og utsjekk. Restaurant i nærheten middels kvalitet. Flott med et lite basseng. Pluss for frokostsnacks og kaffe før hotellets flyplasstransport hentet oss."…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

NH Madrid Barajas Airport
Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World
5 out of 5
Cuesta de Santo Domingo, 5, Madrid, Madrid
Hent priser
4.8/5Exceptional! (381 anmeldelser)
Fint opphold i Madrid

"Jeg hadde et veldig fint opphold. Hotellet har alle faciliteter og et bra sted for de som har øye for detaljer. Veldig rene rom og fasciliteter. Bra beliggenhet. Det eneste som kunne ha vært bedre er at de som jobber i resepsjonen må vær flinkere å ta imot beskjeder og notere det i systemet, som ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World
Hotel Madrid Gran Vía 25, managed by Melia
3 out of 5
Gran Via 25, Madrid, Madrid
1 229 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.1/5Very Good! (462 anmeldelser)
Et hotell sentralt i Madrid

"Hotellet ligger i en hovedgate. Vi ønsket rom mot bakgården og fikk det. Ingen trafikkstøy. Frokosten var fin og vi slapp å lete etter en frokostbar tidlig søndags morgen."…"

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2017

Hotel Madrid Gran Vía 25, managed by Melia
Melia Castilla
4 out of 5
Calle del Poeta Joan Maragall, 43, Madrid, Madrid
1 775 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.4/5Wonderful! (675 anmeldelser)
Supert sted å bo

"Supert sted å bo, selv om det ligger utenfor sentrum. Bane rett til sentrum. Deilig med svømmebasseng etter en lang dag i byen :-) innsjekkingen var elendig, men ble fort glemt....et flott hotell. Super frokost med masse forskjellig"…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2018

Melia Castilla
ME Madrid by Melia
4.5 out of 5
Plaza de Santa Ana, 14, Madrid, Madrid
2 087 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.4/5Wonderful! (1,809 anmeldelser)
Sentral beliggenhet

"Flott hotell sentralt på Plaza Santa Ana. Veldig hyggelig betjening, og god mat i restauranten. Likte spesielt godt roof top baren"…"

Anmeldelse skrevet 18. mai 2019

ME Madrid by Melia
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Madrid
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Madrid

Hotell Madrid: Madrid, Spanias hovedstad, med drøyt 3,3 millioner innbyggere er et populært sted å reise til. Her kan du finne billige hoteller og utvalget er meget stort. Du kan finne alt fra det helt eksklusive til det enkle, mer primære. Mange av hotellene i sentrum må sies å ikke være spesielt familievennlige, men flere av hotellene litt utenfor sentrumskjernen passer perfekt dersom du reiser med barn.

Byens turistsesong varer hovedsakelig gjennom sommeren, og ønsker du å reise hit i denne tidsperioden kan det være lurt å være ute i god tid. Dette gjelder spesielt dersom du er ute etter et billig hotell. Med et så bredt utvalg i hoteller, skal det imidlertid godt gjøres å ikkr finne et hotell som passer akkurat dine ønsker og behov.

Knutepunktet Barajas lufthavn

Som en av Europas mest besøkte byer, er også flyplassen en av Europas mest trafikkerte. Du kan fly til Madrid med de største flyselskapene i Norge med daglige avganger fra de største flyplassene i Norge. De aller fleste avganger har mellomlanding i Amsterdam.

Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen og inn til byen på er med taxi eller T-bane. Flyplassen ligger halvannen mil utenfor sentrum av byen. På flyplassen finner du også de største aktører om du ønsker å leie bil i Madrid , men det er noe som ikke sies å bli anbefalt med mindre man ikke er spesielt kjent i byen fra før av, da er det bedre å bruke kollektivtrafikk for å komme seg frem i byen.

Kongelige og mektig

Byen Madrid er en av verdens mest besøkte byer, og ikke uten grunn. Her finner man mildt sagt noe for enhver smak. Bare selve torget i hjertet av byen, Plaza Mayor, er verdt et besøk i seg selv. I tillegg har de noen av de flotteste og vakreste severdigheter man kan tenke seg.

Som en kongelig hovedstad burde ha, har Madrid et fantastisk kongelig slott som er verdt å få med seg. Det er åpent for publikum hver dag fra klokken 10 til klokken 18. Det mektige Pradomuseet, hvor man kan finne noen av verdens mest kjente malerier og kunstnere utstilt, har gratis inngang på søndager!

Mektig er også parken El Parque del Retiro, en enorm park hvor man kan slappe av på gresset, kose seg med en kopp kaffe i sola eller kanskje leie en robåt på innsjøen.

I Madrid finner du også store, gamle katedraler og kirker, samtidig som byen er hypermoderne med alle tenkelige shoppingmuligheter og trendsteder. Har man anledning, bør man sette seg på en kafé og nyte det yrende folkelivet utenfor, med et glass øl og en porsjon tapas.

For mange nordmenn er Madrid også kjent for å ha en av verdens beste fotballklubber gjennom tidene, nemlig Real Madrid. Vinnere av europacupen flere ganger på 2000-tallet, og med noen av verdens største spillere i stallen. Er man først i Madrid, er et besøk på deres stadion Santiago Bernabéu absolutt verdt tiden, og er man ekstra heldig, spiller de hjemmekamp når du er der.

Hotellbestilling: Madrid

Etter du har bestemt deg for å reise til madrid, er neste steg å bestille hotell. Denne prosessen kan være lang, spesielt dersom man aldri har besøkt byen tidligere. med Expedias effektive søkefunksjoner kan du imidlertid korte ned prosessen ved å organisere søkeresultatene dine. Du kan eksempelvis finne billig overnatting i Madrid ved å bruke følgende metoder:

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Madrid.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Madrid. Alternativt kan du velge type, kjede eller hotellklasse. Bruker du sistnevnte filtrering, kan du sortere søkeresultatene etter alt fra 1 til 5 stjerner.
  • Det vil også lønne seg å angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Madrid for akkurat denne tidsperioden.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Madrid?
Room Mate Alba er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med gratis wi-fi og en bar. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Plaza de Santa Ana. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Relais & Châteaux Heritage Madrid og Relais & Châteaux Hotel Orfila også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Madrid hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Madrid.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Madrid?
Basert på anmeldelser er Hotel Atlantico Madrid et populært overnattingssted. hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar. Andre rimelige alternativer er Hotel Principe Pio og Hotel ibis Madrid Aeropuerto Barajas.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Madrid?
Axor Barajas er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og klesvaskfasiliteter. Attraksjoner som Madrid zoologiske hage og akvarium og Parque Warner Madrid passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Madrid?
Wellington Hotel er et overnattingssted 5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og spa med full service. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Abalu Boutique & Design Hotel og Relais & Châteaux Hotel Orfila.
Hva er det beste LHBT-vennlige stedet å bo på i Madrid?
Gay Hostal Puerta del Sol er et populært valg blant LHBT-gjester, og overnattingssted kan friste med blant annet gratis frokost og gratis wi-fi. Axel Hotel Madrid - Adults Only er også et bra valg for turen din.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Madrid?
ME Madrid by Melia er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et helsestudio. Villa Real Hotel er også et alternativ for deg og kjæledyret ditt.
Hva er det beste luksushotellet i Madrid?
Wellington Hotel har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med 4 restauranter og 2 bassengbarer. NH Collection Paseo del Prado og Villa Real Hotel er også to eksklusive alternativer for reisen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Madrid?
Posada del León de Oro Boutique Hotel er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hotel Hospes Puerta de Alcalá og Relais & Châteaux Hotel Orfila er to andre alternativer i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Madrid?
Hotel VP Jardín Metropolitano er et populært overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Hotel Dome Madrid og Hotel Trafalgar. Du kan spille golf på Club de Campo Villa de Madrid, Centro Nacional de Golf eller Golf Park mens du er i byen.
Hva er det beste overnattingsstedet i Madrid hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Petit Palace Plaza Mayor er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med gratis wi-fi og et forretningssenter. Noen andre alternativer nær historiske attraksjoner er NH Collection Palacio de Tepa og Vincci Capitol. Du kan også besøke kjente landemerker som Puerta del Sol, Plaza Mayor og Paseo del Prado.
Hva er det beste overnattingsstedet for en skiferie i Madrid?
Basert på reisestatistikken vår er Hostal San Blas er et bra valg, særlig hvis du liker å gå på ski. overnattingssted kan dessuten friste med gratis wi-fi og vaskeritjenester. To andre gode valgmuligheter hvis du vil bo rett ved skiløypene, er NH Alcorcón og Hotel Sercotel La Princesa. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Madrid SnowZone.

Nylig bestilte hoteller i Madrid

Nylige anmeldelser av hoteller i Madrid

Flere reisealternativer