Madrid

Hoteller i Madrid

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Madrid

Gran Meliá Palacio de los Duques-Leading Hotels of the World
5 out of 5
Cuesta de Santo Domingo, 5, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 842 kr
per natt
15. nov.–16. nov.
4.8/5Enestående! (312 anmeldelser)

"Hyggelige ansatte som alltid hilste når du passerte. Stille rom med alt som skulle til for en behagelig opplevelse."…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2018

Gran Meliá Palacio de los Duques-Leading Hotels of the World
Dear Hotel Madrid
4 out of 5
Gran Via 80, Madrid
1 115 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.4/5Fantastisk! (2,116 anmeldelser)

"Friendly staff. Pool picture is lying a bit so when you get there you will see it is not a pool but a pond but friendly staff makes up for the pond."…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Dear Hotel Madrid
Iberostar Las Letras Gran Via
4 out of 5
Gran Via 11, Madrid, Madrid
1 382 kr
per natt
27. okt.–28. okt.
4.5/5Fantastisk! (1,995 anmeldelser)

"Fint hotell med flott beliggenhet til alt i sentrum av Madrid. Uansett om du skal shoppe eller bare gå rundt og se. Hyggelig betjening! Lite, men koselig basseng på taket. Fin takterasse."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2019

Iberostar Las Letras Gran Via
Hotel Regina
3 out of 5
Alcala 19, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 013 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.3/5Utmerket! (3,978 anmeldelser)
Luksushotell til god pris

"God service, nye og fine rom og generelt høy standard. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019

Hotel Regina

Finner du ikke det du er ute etter?

Prøv å sortere med disse alternativene.

Hotel Maydrit Airport
4 out of 5
Piragua 1, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
783 kr
per natt
27. okt.–28. okt.
4.4/5Fantastisk! (1,925 anmeldelser)
Flott hotell nær flyplass

"Flott hotell med fint uteområde. Dessverre fikk vi ikke brukt det fordi begge restaurantene var utleid til privat selskap frem til kl 20. Dette var det eneste negative ved oppholdet. Svært imøtekommende og serviceinnstilte resepsjons medarbeidere. Fine, romslige, rene rom. Flott bad. Frokost hadde ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2019

Hotel Maydrit Airport
Gran Vía Capital
4 out of 5
Gran Via 48, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 161 kr
per natt
11. nov.–12. nov.
4.6/5Enestående! (1,250 anmeldelser)
Fantastisk opphold i hjertet av Madrid

"Jeg fikk en flott 1 soveroms suite i 12. etasje og så utover hele Madrid. Solen skinte og det var bare mektig. Helt strøken leilighet hvor alle detaljer var tenkt på med fullt kjøkken, vaske og oppvask maskin, roomservice mat, masse vann, te, kaffe og en betjening i resepsjonen som smiler og er utrolig ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. mai 2019

Gran Vía Capital
Compostela Suites Apartments
3 out of 5
C/ Zambrana, 4, Madrid, Madrid
566 kr
per natt
12. nov.–13. nov.
3.8/5Bra! (831 anmeldelser)
Et fint hotel

"Det var et fint og nytt hotel som hadde et stort badebasseng som var åpent fra 12-20 hver dag, noe som var inne for det vi så etter. Hotellet lå 5 min unna et stor kjøpesenter noe som gjorde at hotellet var halveis sentralt: ) Rommene var ryddige og hotellet lå veldig i et rolig område. Kafen på ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2015

Compostela Suites Apartments
Hotel Atlantico Madrid
4 out of 5
Gran Via 38, Madrid, Madrid
1 472 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
4.6/5Enestående! (8,477 anmeldelser)
Perfekt for shopping

"Flott hotell med takterrasse, rommet var nyoppusset, kjempeservice av personalet, god frokost og minst ligger hotellet midt i shoppinggaten Gran Via.Kan anbefales"…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2019

Hotel Atlantico Madrid
Hotel Nuevo Madrid
4 out of 5
C/ Bausa, 27, Madrid, Madrid
522 kr
per natt
27. okt.–28. okt.
4.2/5Utmerket! (919 anmeldelser)
Nice in Madrid!

"Oppholdet var fint. Vi kom litt sent men fikk mat og det vi trengte. Innsjekingen gikk veldig bra. Rommet var fint. Prisene i baren/restaurant er overkommelig. Litt høy pris for frokostbuffet 17€ pr pers. Kommer gjerne tilbake. Kanskje vi prøver spa og trenings anlegget også."…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2019

Hotel Nuevo Madrid
Hotel Paseo del Arte
4 out of 5
Atocha 123, Madrid, Madrid
1 044 kr
per natt
27. okt.–28. okt.
4.3/5Utmerket! (1,992 anmeldelser)
Highly recommended hotel.

"Highly recommended hotel. Central location and easy to find. Close to the metro. My room had lot of space. Excellent cleaning. Silent during the night. Excellent breakfast. If I return to Madrid, I will certainly choose this hotel again."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2019

Hotel Paseo del Arte
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Madrid
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Madrid

Hotell Madrid: Madrid, Spanias hovedstad, med drøyt 3,3 millioner innbyggere er et populært sted å reise til. Her kan du finne billige hoteller og utvalget er meget stort. Du kan finne alt fra det helt eksklusive til det enkle, mer primære. Mange av hotellene i sentrum må sies å ikke være spesielt familievennlige, men flere av hotellene litt utenfor sentrumskjernen passer perfekt dersom du reiser med barn.

Byens turistsesong varer hovedsakelig gjennom sommeren, og ønsker du å reise hit i denne tidsperioden kan det være lurt å være ute i god tid. Dette gjelder spesielt dersom du er ute etter et billig hotell. Med et så bredt utvalg i hoteller, skal det imidlertid godt gjøres å ikkr finne et hotell som passer akkurat dine ønsker og behov.

Knutepunktet Barajas lufthavn

Som en av Europas mest besøkte byer, er også flyplassen en av Europas mest trafikkerte. Du kan fly til Madrid med de største flyselskapene i Norge med daglige avganger fra de største flyplassene i Norge. De aller fleste avganger har mellomlanding i Amsterdam.

Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen og inn til byen på er med taxi eller T-bane. Flyplassen ligger halvannen mil utenfor sentrum av byen. På flyplassen finner du også de største aktører om du ønsker å leie bil i Madrid , men det er noe som ikke sies å bli anbefalt med mindre man ikke er spesielt kjent i byen fra før av, da er det bedre å bruke kollektivtrafikk for å komme seg frem i byen.

Kongelige og mektig

Byen Madrid er en av verdens mest besøkte byer, og ikke uten grunn. Her finner man mildt sagt noe for enhver smak. Bare selve torget i hjertet av byen, Plaza Mayor, er verdt et besøk i seg selv. I tillegg har de noen av de flotteste og vakreste severdigheter man kan tenke seg.

Som en kongelig hovedstad burde ha, har Madrid et fantastisk kongelig slott som er verdt å få med seg. Det er åpent for publikum hver dag fra klokken 10 til klokken 18. Det mektige Pradomuseet, hvor man kan finne noen av verdens mest kjente malerier og kunstnere utstilt, har gratis inngang på søndager!

Mektig er også parken El Parque del Retiro, en enorm park hvor man kan slappe av på gresset, kose seg med en kopp kaffe i sola eller kanskje leie en robåt på innsjøen.

I Madrid finner du også store, gamle katedraler og kirker, samtidig som byen er hypermoderne med alle tenkelige shoppingmuligheter og trendsteder. Har man anledning, bør man sette seg på en kafé og nyte det yrende folkelivet utenfor, med et glass øl og en porsjon tapas.

For mange nordmenn er Madrid også kjent for å ha en av verdens beste fotballklubber gjennom tidene, nemlig Real Madrid. Vinnere av europacupen flere ganger på 2000-tallet, og med noen av verdens største spillere i stallen. Er man først i Madrid, er et besøk på deres stadion Santiago Bernabéu absolutt verdt tiden, og er man ekstra heldig, spiller de hjemmekamp når du er der.

Hotellbestilling: Madrid

Etter du har bestemt deg for å reise til madrid, er neste steg å bestille hotell. Denne prosessen kan være lang, spesielt dersom man aldri har besøkt byen tidligere. med Expedias effektive søkefunksjoner kan du imidlertid korte ned prosessen ved å organisere søkeresultatene dine. Du kan eksempelvis finne billig overnatting i Madrid ved å bruke følgende metoder:

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Madrid.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Madrid. Alternativt kan du velge type, kjede eller hotellklasse. Bruker du sistnevnte filtrering, kan du sortere søkeresultatene etter alt fra 1 til 5 stjerner.
  • Det vil også lønne seg å angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Madrid for akkurat denne tidsperioden.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Madrid

Nylige anmeldelser av hoteller i Madrid