Madrid

Hoteller i Madrid

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Madrid

Sjekk prisene i Madrid for i kveld, 22. aug. - 23. aug.
Sjekk prisene i Madrid for denne helgen, 23. aug. - 25. aug.
Sjekk prisene i Madrid for neste helg, 30. aug. - 1. sep.

Hoteller i Madrid

Bilde av Zouk Hotel - Adults Only
2 out of 5
Calle Isaac Newton 2, Alcalá de Henares, Madrid
Gratis avbestilling
744 kr per natt
25. aug.–26. aug.
4.4/5Utmerket! (140 anmeldelser)

"Todo excepcional ,la única pega que pondría es que se oye continuamente hablar a empleados en la pared por donde te pasan la comida, pero aún así sin duda volvería"…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Zouk Hotel - Adults Only
Bilde av Eurostars Madrid Tower
5 out of 5
Paseo De La Castellana, 259 B, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
1 080 kr per natt
1. sep.–2. sep.
4.3/5Utmerket! (1,060 anmeldelser)

"Veldig bra Hotell , bra service og fantastisk utsikt!"…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2018

Eurostars Madrid Tower
Bilde av Iberostar Las Letras Gran Via
4 out of 5
Gran Via 11, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
1 339 kr per natt
25. aug.–26. aug.
4.5/5Fantastisk! (1,973 anmeldelser)
Nydelig hotell midt i Madrid

"Stort rom med fransk balkong, godt bad med badekar, sentralt, men likevel rolig. Nydelig service med oppfølging på telefon, cava på døren og fri drink i baren. Hyggelig personale. Overdådig frokost. Oppløftende!"…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2018

Iberostar Las Letras Gran Via
Bilde av Hotel Regina
3 out of 5
Alcala 19, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
783 kr per natt
1. sep.–2. sep.
4.3/5Utmerket! (3,815 anmeldelser)

"Helt fra vi ankom hotellet er det bare gode opplevelser, ja bortsett fra at minibaren fungerte som et varmeskap. Dette lot seg ikke reparere i helgen, men er rimelig sikre på at dette er ordnet nå. Perfekt frokost, perfekt personale, perfekt atmosfere og perfekt beliggenhet og for ikke glemme perfekte ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Hotel Regina
Bilde av Hotel Maydrit Airport
4 out of 5
Piragua 1, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
707 kr per natt
15. sep.–16. sep.
4.4/5Fantastisk! (1,857 anmeldelser)
Flott hotell nær flyplass

"Flott hotell med fint uteområde. Dessverre fikk vi ikke brukt det fordi begge restaurantene var utleid til privat selskap frem til kl 20. Dette var det eneste negative ved oppholdet. Svært imøtekommende og serviceinnstilte resepsjons medarbeidere. Fine, romslige, rene rom. Flott bad. Frokost hadde ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2019

Hotel Maydrit Airport
Bilde av Hotel Atlantico Madrid
4 out of 5
Gran Via 38, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
1 264 kr per natt
25. aug.–26. aug.
4.6/5Enestående! (8,317 anmeldelser)
Topp hotell på Gran via

"Et flott hotell, nydelig rom med balkong og utsikt, romslig og rent. Veldig sentralt, hyggelig personale og god frokost. Kan anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 17. apr. 2019

Hotel Atlantico Madrid
Bilde av Gran Vía Capital
4 out of 5
Gran Via 48, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
1 346 kr per natt
23. aug.–24. aug.
4.6/5Enestående! (1,186 anmeldelser)
Fantastisk opphold i hjertet av Madrid

"Jeg fikk en flott 1 soveroms suite i 12. etasje og så utover hele Madrid. Solen skinte og det var bare mektig. Helt strøken leilighet hvor alle detaljer var tenkt på med fullt kjøkken, vaske og oppvask maskin, roomservice mat, masse vann, te, kaffe og en betjening i resepsjonen som smiler og er utrolig ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. mai 2019

Gran Vía Capital
Bilde av Hotel ILUNION Suites Madrid
4 out of 5
Lopez de Hoyos, 143, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
497 kr per natt
26. aug.–27. aug.
4.2/5Utmerket! (1,055 anmeldelser)
Sjarmerende hotell midt i smørøya

"Vi bodde en natt på dette hotellet. Det var en spennende opplevelse å overnatte midt i smørøya av Madrid, med restauranter, barer, butikker og severdigheter i umiddelbar nærhet. Hotellet er en gammel sjarmerende bygning fra 1800-tallet, vakkert og autentisk dekorert. Design på rommet er litt mer ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. mai 2018

Hotel ILUNION Suites Madrid
Bilde av Hotel Nuevo Boston
4 out of 5
Avenida de Aragon 332, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
683 kr per natt
25. aug.–26. aug.
4.4/5Utmerket! (2,029 anmeldelser)
Veldig praktisk hotell i nærheten til flyplassen

"Grei, men litt dyr buffet på hotellet. Skuffende at ikke bassenget var åpent siden det var 28 grader. Stort pluss for gratis minibuss til og fra flyplassen døgnet rundt."…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2016

Hotel Nuevo Boston
Bilde av Hotel Nuevo Madrid
4 out of 5
C/ Bausa, 27, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
489 kr per natt
25. aug.–26. aug.
4.2/5Utmerket! (865 anmeldelser)

"Lang avstand fra metro stasjon. Ansatte snakker dårlig engelsk. Hotellet trenger renovering."…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

Hotel Nuevo Madrid
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Madrid fra 489 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Madrid

Hotell Madrid: Madrid, Spanias hovedstad, med drøyt 3,3 millioner innbyggere er et populært sted å reise til. Her kan du finne billige hoteller og utvalget er meget stort. Du kan finne alt fra det helt eksklusive til det enkle, mer primære. Mange av hotellene i sentrum må sies å ikke være spesielt familievennlige, men flere av hotellene litt utenfor sentrumskjernen passer perfekt dersom du reiser med barn.

Byens turistsesong varer hovedsakelig gjennom sommeren, og ønsker du å reise hit i denne tidsperioden kan det være lurt å være ute i god tid. Dette gjelder spesielt dersom du er ute etter et billig hotell. Med et så bredt utvalg i hoteller, skal det imidlertid godt gjøres å ikkr finne et hotell som passer akkurat dine ønsker og behov.

Knutepunktet Barajas lufthavn

Som en av Europas mest besøkte byer, er også flyplassen en av Europas mest trafikkerte. Du kan fly til Madrid med de største flyselskapene i Norge med daglige avganger fra de største flyplassene i Norge. De aller fleste avganger har mellomlanding i Amsterdam.

Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen og inn til byen på er med taxi eller T-bane. Flyplassen ligger halvannen mil utenfor sentrum av byen. På flyplassen finner du også de største aktører om du ønsker å leie bil i Madrid , men det er noe som ikke sies å bli anbefalt med mindre man ikke er spesielt kjent i byen fra før av, da er det bedre å bruke kollektivtrafikk for å komme seg frem i byen.

Kongelige og mektig

Byen Madrid er en av verdens mest besøkte byer, og ikke uten grunn. Her finner man mildt sagt noe for enhver smak. Bare selve torget i hjertet av byen, Plaza Mayor, er verdt et besøk i seg selv. I tillegg har de noen av de flotteste og vakreste severdigheter man kan tenke seg.

Som en kongelig hovedstad burde ha, har Madrid et fantastisk kongelig slott som er verdt å få med seg. Det er åpent for publikum hver dag fra klokken 10 til klokken 18. Det mektige Pradomuseet, hvor man kan finne noen av verdens mest kjente malerier og kunstnere utstilt, har gratis inngang på søndager!

Mektig er også parken El Parque del Retiro, en enorm park hvor man kan slappe av på gresset, kose seg med en kopp kaffe i sola eller kanskje leie en robåt på innsjøen.

I Madrid finner du også store, gamle katedraler og kirker, samtidig som byen er hypermoderne med alle tenkelige shoppingmuligheter og trendsteder. Har man anledning, bør man sette seg på en kafé og nyte det yrende folkelivet utenfor, med et glass øl og en porsjon tapas.

For mange nordmenn er Madrid også kjent for å ha en av verdens beste fotballklubber gjennom tidene, nemlig Real Madrid. Vinnere av europacupen flere ganger på 2000-tallet, og med noen av verdens største spillere i stallen. Er man først i Madrid, er et besøk på deres stadion Santiago Bernabéu absolutt verdt tiden, og er man ekstra heldig, spiller de hjemmekamp når du er der.

Hotellbestilling: Madrid

Etter du har bestemt deg for å reise til madrid, er neste steg å bestille hotell. Denne prosessen kan være lang, spesielt dersom man aldri har besøkt byen tidligere. med Expedias effektive søkefunksjoner kan du imidlertid korte ned prosessen ved å organisere søkeresultatene dine. Du kan eksempelvis finne billig overnatting i Madrid ved å bruke følgende metoder:

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Madrid.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Madrid. Alternativt kan du velge type, kjede eller hotellklasse. Bruker du sistnevnte filtrering, kan du sortere søkeresultatene etter alt fra 1 til 5 stjerner.
  • Det vil også lønne seg å angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Madrid for akkurat denne tidsperioden.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Madrid

Nylige anmeldelser av hoteller i Madrid