Hoteller i Madrid

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Madrid

NH Collection Madrid Gran Vía
4 out of 5
Gran Via 21, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 424 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.6/5Exceptional! (316 anmeldelser)
Juniorsuite er ikke verdt prisen.

"Juniorsuiten var trang og stod ikke i forhold til forventningene tatt i betraktning pris. Innsjekking ved inngangen virket trang og provisorisk. Støy fra anleggsarbeid utenfor. Forøvrig grei service. Sentral beliggenhet med gangavstand til mye."…"

Anmeldelse skrevet 23. okt. 2018

NH Collection Madrid Gran Vía
Iberostar Las Letras Gran Via
4 out of 5
Gran Via 11, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 300 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.5/5Wonderful! (2,002 anmeldelser)
Dette er et hotell etter vår smak og behov.

"Dette er et hotell etter vår smak og behov. Utrolig hyggelig personale. Vakre og unike rom. Nydelig frokost."…"

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019

Iberostar Las Letras Gran Via
Hotel Maydrit Airport
4 out of 5
Piragua 1, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
710 kr
per night
Feb 16 - Feb 17
4.5/5Wonderful! (2,023 anmeldelser)
Flott hotell nær flyplass

"Flott hotell med fint uteområde. Dessverre fikk vi ikke brukt det fordi begge restaurantene var utleid til privat selskap frem til kl 20. Dette var det eneste negative ved oppholdet. Svært imøtekommende og serviceinnstilte resepsjons medarbeidere. Fine, romslige, rene rom. Flott bad. Frokost hadde ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2019

Hotel Maydrit Airport
Hotel Regina
3 out of 5
Alcala 19, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
887 kr
per night
Feb 3 - Feb 4
4.3/5Excellent! (4,087 anmeldelser)
Weekend i Madrid

"Hotellet ligger fantastisk til, servicen er super, og frokosten er bra. Vi fikk to gamle rom, og med den prisen så hadde vi forventet mer, men det er visstnok nyoppussede rom på ca halvparten av hotellet. Sengene er for harde."…"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2019

Hotel Regina
Hotel Nuevo Madrid
4 out of 5
C/ Bausa, 27, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
491 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.2/5Excellent! (1,018 anmeldelser)

"Var et flott hotell og god service for de 4 netter eg var der"…"

Anmeldelse skrevet 10. des. 2019

Hotel Nuevo Madrid
Hotel Nuevo Boston
4 out of 5
Avenida de Aragon 332, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
693 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.4/5Excellent! (2,039 anmeldelser)
An excellent choice

"This is an excellent hotel. Spacious and nice rooms, very good and tasteful breakfast, serviceminded staff and a good transportation service to and from the airport. Walking distance (15 minutes) to a big shopping center. We highly recommend this hotel if you want to stay close to the airport."…"

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019

Hotel Nuevo Boston
Hotel Paseo del Arte
4 out of 5
Atocha 123, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
762 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.3/5Excellent! (1,975 anmeldelser)
Highly recommended hotel.

"Highly recommended hotel. Central location and easy to find. Close to the metro. My room had lot of space. Excellent cleaning. Silent during the night. Excellent breakfast. If I return to Madrid, I will certainly choose this hotel again."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2019

Hotel Paseo del Arte
NH Madrid Zurbano
4 out of 5
Calle de Zurbano, 79-81, Madrid, Madrid
Gratis avbestilling
927 kr
per night
Feb 23 - Feb 24
4.1/5Very Good! (366 anmeldelser)
Hyggelig opphold på NH Madrid

"Vi bodde 3 netter på 2 doble rom. Hotellet var nylig oppusset og det så bra ut. Lett å komme seg til sentrum ved taxi eller til fots. Benyttet treningsrommet og det fungerte fint til en kort treningsøkt."…"

Anmeldelse skrevet 26. apr. 2019

NH Madrid Zurbano
Melia Barajas
4 out of 5
Avenida de Logrono, 305, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
877 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.2/5Excellent! (1,517 anmeldelser)

"Fint sted. God standard. Ikke så fin restaurant. Rotete servering"…"

Anmeldelse skrevet 24. sep. 2019

Melia Barajas
Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World
5 out of 5
Cuesta de Santo Domingo, 5, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 690 kr
per night
Jan 27 - Jan 28
4.8/5Exceptional! (354 anmeldelser)
Fint opphold i Madrid

"Jeg hadde et veldig fint opphold. Hotellet har alle faciliteter og et bra sted for de som har øye for detaljer. Veldig rene rom og fasciliteter. Bra beliggenhet. Det eneste som kunne ha vært bedre er at de som jobber i resepsjonen må vær flinkere å ta imot beskjeder og notere det i systemet, som ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Madrid
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Madrid

Hotell Madrid: Madrid, Spanias hovedstad, med drøyt 3,3 millioner innbyggere er et populært sted å reise til. Her kan du finne billige hoteller og utvalget er meget stort. Du kan finne alt fra det helt eksklusive til det enkle, mer primære. Mange av hotellene i sentrum må sies å ikke være spesielt familievennlige, men flere av hotellene litt utenfor sentrumskjernen passer perfekt dersom du reiser med barn.

Byens turistsesong varer hovedsakelig gjennom sommeren, og ønsker du å reise hit i denne tidsperioden kan det være lurt å være ute i god tid. Dette gjelder spesielt dersom du er ute etter et billig hotell. Med et så bredt utvalg i hoteller, skal det imidlertid godt gjøres å ikkr finne et hotell som passer akkurat dine ønsker og behov.

Knutepunktet Barajas lufthavn

Som en av Europas mest besøkte byer, er også flyplassen en av Europas mest trafikkerte. Du kan fly til Madrid med de største flyselskapene i Norge med daglige avganger fra de største flyplassene i Norge. De aller fleste avganger har mellomlanding i Amsterdam.

Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen og inn til byen på er med taxi eller T-bane. Flyplassen ligger halvannen mil utenfor sentrum av byen. På flyplassen finner du også de største aktører om du ønsker å leie bil i Madrid , men det er noe som ikke sies å bli anbefalt med mindre man ikke er spesielt kjent i byen fra før av, da er det bedre å bruke kollektivtrafikk for å komme seg frem i byen.

Kongelige og mektig

Byen Madrid er en av verdens mest besøkte byer, og ikke uten grunn. Her finner man mildt sagt noe for enhver smak. Bare selve torget i hjertet av byen, Plaza Mayor, er verdt et besøk i seg selv. I tillegg har de noen av de flotteste og vakreste severdigheter man kan tenke seg.

Som en kongelig hovedstad burde ha, har Madrid et fantastisk kongelig slott som er verdt å få med seg. Det er åpent for publikum hver dag fra klokken 10 til klokken 18. Det mektige Pradomuseet, hvor man kan finne noen av verdens mest kjente malerier og kunstnere utstilt, har gratis inngang på søndager!

Mektig er også parken El Parque del Retiro, en enorm park hvor man kan slappe av på gresset, kose seg med en kopp kaffe i sola eller kanskje leie en robåt på innsjøen.

I Madrid finner du også store, gamle katedraler og kirker, samtidig som byen er hypermoderne med alle tenkelige shoppingmuligheter og trendsteder. Har man anledning, bør man sette seg på en kafé og nyte det yrende folkelivet utenfor, med et glass øl og en porsjon tapas.

For mange nordmenn er Madrid også kjent for å ha en av verdens beste fotballklubber gjennom tidene, nemlig Real Madrid. Vinnere av europacupen flere ganger på 2000-tallet, og med noen av verdens største spillere i stallen. Er man først i Madrid, er et besøk på deres stadion Santiago Bernabéu absolutt verdt tiden, og er man ekstra heldig, spiller de hjemmekamp når du er der.

Hotellbestilling: Madrid

Etter du har bestemt deg for å reise til madrid, er neste steg å bestille hotell. Denne prosessen kan være lang, spesielt dersom man aldri har besøkt byen tidligere. med Expedias effektive søkefunksjoner kan du imidlertid korte ned prosessen ved å organisere søkeresultatene dine. Du kan eksempelvis finne billig overnatting i Madrid ved å bruke følgende metoder:

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Madrid.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Madrid. Alternativt kan du velge type, kjede eller hotellklasse. Bruker du sistnevnte filtrering, kan du sortere søkeresultatene etter alt fra 1 til 5 stjerner.
  • Det vil også lønne seg å angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Madrid for akkurat denne tidsperioden.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Madrid

Nylige anmeldelser av hoteller i Madrid

Flere reisealternativer