Billige flybilletter til Spania

Billige flyreiser til Spania

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 378 kr for enveisflyvninger og 946 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
Vueling Airlines

Fly til Spania

Skal du fly til Spania eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Spania. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Spania eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Spania eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Spania som følge av COVID-19?
I dagens situasjon er det mange flyselskaper som gir deg mer fleksibilitet. Gå innom kundeserviceportalen vår for å finne viktig informasjon om hva du må gjøre for å avbestille flyreisen til Spania på grunn av COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Spania med fleksible regler for endring?
På Expedia er det så lett som bare det. Først taster du inn reisedatoene og destinasjonen og trykker på <<Søk>>. Så huker du av i ruten <<Ingen gebyrer for endring>> like under <<Fleksible regler for endring>> på venstre side. Siste punkt på listen er å bestille den billige, fleksible flybilletten til Spania.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Spania under COVID-19?
Koronapandemien har ført til en lang rekke endringer i måten vi reiser på. Har du planer om en tur til Spania, kan følgende tips hjelpe deg med å finne ut av den nye virkeligheten.

 • Innen du bekrefter bestillingen, burde du undersøke om det finnes noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Sørg for å holde deg oppdatert ved å besøke myndighetenes nettsider regelmessig og i god tid før du reiser.
 • På mange flyplasser er det påbudt å ha på seg munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær obs på at kontrollørene kan spørre deg om å fjerne munnbindet et øyeblikk for å kunne bekrefte identiteten din.
 • Istedenfor å gi boardingkortet ditt til vekterne, må du holde det inntil leseren selv og så vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Enkelte steder er det lov å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av vesken for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • Legg personlige eiendeler som mobil, nøkler og mynter i håndbagasjen istedenfor i bakken i sikkerhetskontrollen, så reduserer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Hold all mat for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at kontrolløren behøver å gå gjennom vesken din hvis du har plassert maten i gjennomsiktige poser på brettet.

Hvilke selskaper flyr til Spania?
Takket være alle de ulike selskapene som tilbyr flyvninger til Spania eller omegn, har du et godt utvalg å velge mellom:

 • Norwegian Air Shuttle – 91 flyvninger i måneden til Spania eller omegn, inkludert 47 flyvninger til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass) hver måned.
 • Flyr AS – 43 flyvninger i måneden til Spania eller omegn, inkludert 30 flyvninger til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass) hver måned.
 • Vueling – 26 flyvninger i måneden til Spania eller omegn, inkludert 26 flyvninger til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Spania?
De siste sju dagene har 946 kr vært laveste pris på fly til Spania. Hvis du vil ha enda billigere billetter, burde du bestille god tid i forveien og være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly til Spania, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for å se prisene på nærliggende datoer.
Hvor mye koster en flyreise til Spania?
De siste sju dagene har fly tur-retur til Spania vært mulig å bestille til bare 946 kr. På det meste har prisen ligget på 946 kr. Flyvninger én vei fra Oslo (OSL) har i samme tidsrom kostet helt ned i 378 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Spania?
Velger du å lande på en av disse ledende flyplassene i Spania, får du et perfekt utgangspunkt for å oppleve alt denne fantastiske regionen kan by på.

 • Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass) – 10837 flyvninger per måned.
 • Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) – 10359 flyvninger per måned.
 • Palma de Mallorca (PMI) – 8906 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Spania?
I løpet av de siste sju dagene kostet flybilletter til Spania mellom 946 kr og 946 kr. Prisene pleier å gå opp over tid, så ikke nøl med å bestille hvis du vil sikre deg et godt tilbud.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Spania?
For å få et godt tilbud på flybilletter til Spania bør du reise i løpet av februar. Da er nemlig prisene på sitt laveste. Når på året er det egentlig dyrest å reise? Det er som regel dyrest om sommeren og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Spania?
Flytiden kan være kort eller lang. Det avhenger av hvilken by du reiser fra. For å gjøre det lettere å planlegge reisen til Spania kan du ta en titt på denne listen over gjennomsnittlige flytider for noen av de ledende rutene:

 • Fra Palma de Mallorca (PMI) til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass): 53 min
 • Fra Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass): 1 t og 19 min
 • Fra Ibiza (IBZ) til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass): 58 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Spania?

 • Begynn ferien din i Spania i den spennende byen Madrid. Det er et enormt utvalg av ting å se og gjøre her – fra populære severdigheter som Pradomuseet til mat, kunst, shopping og mye mer.
 • Madrid er kjent for å ha et middelhavsklima. Før du drar kan det være lurt å finne ut hva slags vær som forventes under ferien din. Uansett om det er tørt eller fuktig, er det smart å være forberedt på det meste.
 • Rundt 35 km nordvest for Madrid ligger Collado Villalba, som også kan være verdt et besøk. De kjente severdighetene inkluderer Centro Comercial Los Valles, som bør stå på listen over ting å se og gjøre.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Spania på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Spania.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Spania som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Spania, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Spania!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Spania under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Spania tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Spania, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Spania

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Vueling Airlines