Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Berlin

Uansett om du ønsker deg en kort ferie eller planlegger et lengre opphold, så er Berlin et fantastisk sted å reise til.

Pakkereiser til Berlin

Som tilreisende til dette området i Berlin (stat) bor du sammen med omkring 3 400 000 innbyggere.

Ta med deg barna og nyt litt kvalitetstid på Filmmuseum og Babelsberg filmstudio. For enda mer moro for hele familien, kan dere dra til Madame Tussauds og Kombibad Gropiusstadt - Halle.

Møt noen av havets vennligste og skumleste innbyggere i det omhyggelig gjenskapte marine miljøet på Aquadom.

De minste vil ha muligheten til å bruke en hel dag på å gå rundt og se på de eksotiske skapningene på Zoologischer Garten Berlin og Tierpark Berlin. Hvis du vil se forskjellige dyr og fugler mens du er her, kan du dra til Zoologischer Garten Berlin og Tierpark Berlin.

Dersom du liker et slag kort nå og da, bør du sjekke ut Spielbank Berlin.

En ettermiddag blant en stor rekke planter på Botanisk hage blir garantert bra.

For frisk luft og avslapning, ta med litt lunsj og dra til et av områdets grønne steder, slik som Mauerpark og Sanssouci Park. Volkspark Friedrichshain eller Tempelhof park er rette sted hvis du ønsker å løpe ute i det fri.

Når du vil ha en fredelig stund og lytte til fuglene som kvitrer, er Lido Orankesee det rette stedet.

Ser du etter et sted for å gå en tur? Ta turen til Strandbad Wannsee.

Trenger du et avbrekk fra bylivets mas og kjas? Ta en utflukt til Museumsinsel og Neuer Lustgarten. Naturinteresserte reisende vil også få en flott opplevelse i Erpetal landskapsreservat og Potsdam havn. Erpetal landskapsreservat og Potsdam havn anbefales også av naturentusiaster.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de varierte kulturinstitusjonene i nærheten. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du utforsker samlingene på Checkpoint Charlie-museet og Musikkinstrumentmuseum. Det kan også være verdt å besøke Det jødiske museet i Berlin og Nationalgalerie, Berlin.

Deutsches Technikmuseum Berlin huser et bredt utvalg av vitenskapelige gjenstander, og er verdt å sette av litt tid til.

Jorda vår er et storslagent og litt merkelig sted. Hvis du av en eller annen grunn ikke er enig, bør et besøk til Neues Museum eller Humboldtmuseet være nok til å overbevise deg. Dahlem, Berlin, Tyskland skilter også med et bemerkelsesverdig utvalg.

Vil du se litt kunst? Her kan du finne gallerier for alt mulig. Ta en tur innom Bodemuseum og Bauhaus-arkivet for det beste som dette kreative reisemålet har å by på. Kaethe Kollwitz Museum og Alte Nationalgalerie er også verdt en titt hvis du ikke har for dårlig tid.

Bli med på en reise tilbake til fortiden og oppdag historier fra flere år siden på DDR-museet og Altes Museum. Deutsches Historisches Museum og Topographie des Terrors (museet over Gestapo, SS og Nurneberg) er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan lære enda mer på Deutsches Historisches Museum eller Topographie des Terrors (museet over Gestapo, SS og Nurneberg).

Brandenburger Tor og Riksdagsbygningen er verdt å se nærmere på selv om historie ikke er din greie. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Minnesmerket over Berlinmuren og Checkpoint Charlie. Der kan du lære mer om gamle dager.

Oberbaum bro vil være av interesse for besøkende som liker sivilingeniørarbeide.

Alle de imponerende forsvarskonstruksjoner ved Spandau citadell er en tankevekkende påminnelse om stedets militære historie.

Noen av områdets mest berømte familier har kalt Schloss Charlottenburg og Sanssouci slott for sitt «hjem». Sørg for å ha kameraet klart mens du betrakter den imponerende arkitekturen og det vidunderlige interiøret. Bellevue palass og Neues Palais (slott) er to andre storslåtte residenser som har en rekke historier skjult i veggene. Der kan du gå på oppdagelse i de frodige hagene og høre fortellingene om disse statelige hjemmene.

Du får nok ikke se noen kongelige, men det kan hende du får se en vindebro eller noen tårn på Babelsberg slott eller Caputh slott. Ta en tur innom Belvedere på Pfingstberg eller Königs Wusterhausen slott og slottshage for flere historietimer og vakre severdigheter. Belvedere på Pfingstberg og Königs Wusterhausen slott og slottshage er to andre arkitektoniske monumenter som også er ganske så imponerende.

Opplev områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche eller Nikolaikirche. Om du vil se på flere religiøse steder, kan du dra til Berliner Dom og Französischer Dom (den franske domen). Du kan også sjekke om det er noen omvisninger på Berliner Dom og Französischer Dom (den franske domen).

Reisende som er på utkikk etter noe litt mer spesielt, kan kanskje finne det på Haus der Kulturen der Welt.

Før du reiser avgårde, kan du også ta en titt på hotellguiden for Berlin for å få vite mer om denne spennende byens utvalg av gode alternativer for korte og lange hotellopphold.

Blant gode eksempler på mer elegante overnattingssteder i Berlin finner man Rocco Forte Hotel De Rome i Behrenstrasse 37 og PATRICK HELLMANN SCHLOSSHOTEL i Brahmsstr. 10.

Hvis du ønsker et mer budsjettvennlig alternativ, kan BNB Brandenburg Gate i Wilhelmstrasse 48 og Eurostars Berlin i Friedrichstr. 99 være et bedre valg for deg.

Ingen reise til Berlin ville virkelig ha vært komplett uten et besøk til Brandenburger Tor. Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er Hotel Adlon Kempinski og The Ritz Carlton, Berlin begge i gangavstand.


Guide til Berlin


De beste tilbudene på fly + hotell Berlin

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Berlin

Vis alle de 1 237 overnattingsstedene i Berlin
Hotel Berlin, Berlin 727 kr
Anmeldelse skrevet 9. okt. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berlin, BE
   
  4,2 av 5
  4.5 av 5.0 Stjerner

  Bea hotell og grei beliggenhet selvom det ikke var altfor mye spisesteder rett ved. Likte dårlig at det ikke lot seg gjøre å anmelde uten å skrive denne teksten

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 364 kr
  Anmeldelse skrevet 28. jan. 2019
  Mer informasjon
   
  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  Turmstrasse 25-26, Berlin
    
   4,3 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Pent, nytt hotell med god standard. Litt treg service i baren. God standard, og enkel adkomst fra undergrunn

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 627 kr
   Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
     
    4,4 av 5
    0.0 av 5.0 Stjerner

    Enkelt og moderne hotell. Veldig sentralt i gangavstand fra hovedstasjonen. Billett med kollektiv er inkludert i hele oppholdet. Safen er for liten til en 15,6" laptop, selv om det står at den er tilpasset laptop, så er det litt misvisende. Topp med minibar/minikjøleskap på rommet. Nyttig på varme ...

    MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 373 kr
    Anmeldelse skrevet 22. mai 2019
    Mer informasjon
     
    MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

    MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

    Am Postbahnhof 4, Berlin
      
     4,0 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Hotellrommet var rent, men veldig lite. Vi sov tre stykker på rommet og det var litt for mange i forhold til størrelsen. Frokosten var grei. Hadde noen spørsmål til hotellet i forkant av reisen, men det var helt umulig å komme frem på telefon, prøvde flere ganger om dagen i over en uke. Ganske bra ...

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 1 037 kr
     Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019
     Mer informasjon
      
     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
       
      4,6 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      This was great value for money for our family of 4! With two small children we had the family room and it gave us lots of space. The location was perfect and it was easy to get to everything. The breakfast had everything we wanted and the staff was very helpful and nice.

      Cityhostel Berlin Mitte 323 kr
      Anmeldelse skrevet 16. mai 2019
      Mer informasjon
       
      Cityhostel Berlin Mitte

      Cityhostel Berlin Mitte

      Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
        
       3,7 av 5
       2.0 av 5.0 Stjerner

       Fint og greit hostell:) har egentlig ikke så mye å klage på, du får en seng den bråker litt når du snur deg men ellers greit. Veldig bra plassering, rett med undergrunnen og ikke langt å spasere til ulike ting. Alt i alt veldig fornøyd. Hadde bodd der igjen

       The Westin Grand, Berlin 1 185 kr
       Anmeldelse skrevet 15. des. 2019
       Mer informasjon
        
       The Westin Grand, Berlin

       The Westin Grand, Berlin

       Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
         
        4,4 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Best på service. Flott hotel i gammel, klassisk stil. Personalet gjør alt de kan for å sikre at gjestene får et flott opphold. Elsker dette stedet!

        Steigenberger Hotel Berlin 876 kr
        Anmeldelse skrevet 2. des. 2019
        Mer informasjon
         
        Steigenberger Hotel Berlin

        Steigenberger Hotel Berlin

        Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
          
         4,3 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Hotell ligger I sentrum, men kort avstand til offentlig transport.

         De beste tingene å gjøre i Berlin

         Se de 55 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Berlin