Reiser til Hellas

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Hellas

De beste tilbudene på fly + hotell Hellas

Paralia Diamond Villa
Morfi Cave House
The A Collection, Oia by K&K
Athina Luxury Suites
Santorini Dreams Villas

De mest populære hotellene i Hellas

The Pinnacle Athens
The Pinnacle Athens
5 out of 5
75 Eolou & Evripidou, Athens, 10551
Prisen er 1 218 kr per natt fra 11. des. til 12. des.
1 218 kr
per natt
11. des.–12. des.
4,7/5 Exceptional! (577 anmeldelser)
Nært til alt vi trengte. Imøtekommende ansatte
"Sentralt lite hotell, nært til alle severdigheter. Meget godt ivaretatt hygienetiltak på rommet og ved frokosten. Imøtekommende og høflige ansatte. Hjelpsomme ved innsjekking og avreise. Frukt og vin på rommet ved ankomst."

Anmeldelse skrevet 14. mai 2022

The Pinnacle Athens
Athens Gate Hotel
Athens Gate Hotel
4 out of 5
10 Syngrou Avenue, Athens, Attiki, 11742
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 236 kr per natt fra 18. des. til 19. des.
1 236 kr
per natt
18. des.–19. des.
4,7/5 Exceptional! (1 009 anmeldelser)
"I love the location and rooftop view it was amazing and perfect the rooms were nice but not a good view as they described and the elevator too small but the personal were very helpful and welcoming thank you."

Anmeldelse skrevet 3. des. 2022

Athens Gate Hotel
Sofitel Athens Airport
Sofitel Athens Airport
5 out of 5
Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki, 19019
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 983 kr per natt fra 1. jan. til 2. jan.
1 983 kr
per natt
1. jan.–2. jan.
4,6/5 Wonderful! (1 537 anmeldelser)
Gooood beds. Big rooms
"Comfortable beds. Huge room. Executive floor had Hermes toiletries. Modem. Well kept. Expensive"

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2022

Sofitel Athens Airport
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Hellas?
Med priser fra kun 6,317 kr, er en pakkereise din inngangsport til billige reiser. Skreddersy din egen ferie til Hellas ved å velge fra det omfattende utvalget av hoteller, flybilletter og leiebiler.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Hellas?
Tenk på alt du kunne gjøre i Hellas med litt ekstra penger i kassen. Hvis du setter sammen flyreiser, hoteller og leiebiler i én pakkereise, kan du spare en hel del, og med Expedia får du tilgang til et hav av valgmuligheter. Du kan faktisk velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden. Uansett om du planlegger en reise til Hellas for hele familien eller om du skal reise på egen hånd, blir alt mer praktisk med en pakke.
Hvor bør man bo i Hellas?
Det finnes mange interessante steder å besøke i Hellas, blant annet Athen. Denne byen kan vise til kjente severdigheter som Akropolis-museet og Parthenon. Du kan også dra til Mykonos by, der du finner Vindmøllene i Mykonos og Panagia Paraportiani-kirken. Hvis du har tid til det, bør du utforske begge disse spennende reisemålene.
Hvilke er de beste hotellene i Hellas?
Når du ser etter overnattingssteder i Athen, er Wyndham Grand Athens og Royal Olympic Hotel to bra alternativer. Hvis du også skal en tur til Halkidiki, kan du for eksempel velge Porto Carras Sithonia og Asteris Village.
Når på året er det best å reise til Hellas?
Den mest travle sesongen i Hellas er , mens som regel er roligere. Hvis du er på jakt etter den beste prisen på ferieturen til Hellas, kan det være en god idé reise i . Du bør også være oppmerksom på at gjerne er den dyreste måneden å dra hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Hellas?
Når du bestiller eventyret i Hellas så tidlig som mulig, får du tilgang til et ekstra stort utvalg av billige billetter. Flyselskapene begynner gjerne å legge ut flybilletter opptil et år i forveien, så det kan være en god idé å kjøpe billett så tidlig som mulig. Samtidig så gjør Expedia det de kan for å gi deg de aller beste tilbudene, så det er aldri en dårlig tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Hellas fra Expedia?
Det kommer an på hva slags ferie du drømmer om. Pakkereiser til Hellas kan inkludere flyreise, hotell og leiebil. Du kan sette sammen komponentene du vil for å skreddersy den pakkereisen som passer best for deg. For å spare mer kan du legge til aktiviteter og opplevelser etter at du har bestilt.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Hellas?
Uansett om du er ute etter eventyr eller avslapning, kan du planlegge ferien nøyaktig som du vil med en pakkereise til Hellas. Du får også tilgang til gode rabatter når du kombinerer overnatting med leiebil og fly. Jo mer du inkluderer, desto mer sparer du.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Hellas hos Expedia?
Ja, og det er veldig enkelt. Expedia har tilgang til over 500 flyselskaper over hele verden. Våre pakkereiser gir deg fleksibiliteten til å velge fly, hoteller og aktiviteter som passer deg.
Kan jeg reise til Hellas akkurat nå?
For å få den seneste informasjonen om reiser til Hellas kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der finner du nyttig informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og andre ting.

Populære steder å besøke