Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Hellas grunnet COVID-19.

Reiser til Hellas 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Hellas med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Hellas. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Hellas

The Pinnacle Athens
The Pinnacle Athens
5 out of 5
75 Eolou & Evripidou, Athen
Hent priser
4.7/5Exceptional! (145 anmeldelser)

"Great stay ! Really nice five star hotel . Luxury with spacious and comfortable suites and extraordinary Acropolis view"…"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2020

The Pinnacle Athens
Palladium Hotel
Palladium Hotel
5 out of 5
Plati Yialos, Mykonos, Mykonos Island
Hent priser
4.8/5Exceptional! (388 anmeldelser)

"Et fantastisk hotell. Alt var bra.Beliggenhet var super. To flotte strender i gåavstand. Enkelt å ta buss til byen (15 min). Avslappende bassengområde. Nydelig mat. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 28. jun. 2017

Palladium Hotel
White Pearl Villas
White Pearl Villas
3 out of 5
Oia, Santorini, Santorini Island
Hent priser
4.8/5Exceptional! (93 anmeldelser)
Oia, Santorini

"Fin beliggenhet med flott utsikt. Veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Kjempegod frokost på lokal kafe."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2017

White Pearl Villas
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferie i Hellas – vakker middelhavskyst og hundrevis av idylliske øyer

Lær om den vestlige sivilisasjonens røtter og få fin brunfarge på en øy i dette spennende, mangfoldige landet i Middelhavet. Den klassiske kulturarven er til å ta og føle på i Hellas. Gamle templer står fremdeles som om de nettopp ble bygd. Nyt tusenvis av kilometer med vakker middelhavskyst og hundrevis av idylliske øyer i et av Europas mest populære reisemål.

Dra på storbyferie til Athen sammen med millioner av turister som kommer for å se antikkens mest kjente bygninger hvert år. Byens mest synlige landemerke er Akropolis, et tempelkompleks fra rundt 500 f.Kr., på toppen av en klippe i selve byen. Utforsk Parthenon, et gresk tempel som er omgitt av marmorsøyler på alle fire sider. Du finner flere arkeologiske steder i hele Hellas, for eksempel ruinene av Delfi fjellet Parnassos nord for Athen, som passer fint for en weekendtur.

Til tross for at fastlandet har en lang, vakker kystlinje, er det aller best å besøke noen av øyene for å virkelig nyte sjøen i Hellas. Ta en stopp ved den fantastiske kystbyen Firá på øya Santorini. Firá er antageligvis en av de mest billedskjønne landsbyene i hele verden. De hvitvaskede husene med blå kuppeltak klynger seg fast til kanten av den bratte klippen like ved sjøen. Utforsk øya videre for å se at den faktisk er krateret til en aktiv vulkan.

Santorini er omgitt av 300 meter høye klipper, så øya er ikke et badested. Setter du kursen mot ferieøya Mykonos, finner du noen av Hellas beste strender.

De fleste forbinder Hellas med sjø og klassisk sivilisasjon. Men du bør ikke gå glipp av en av landets beste severdigheter: Meteora -klostrene. Klostrene ligger i de sentrale fjellene på det greske fastlandet, og ble bygd på toppen av høye fjellklipper for å beskytte dem mot inntrengere. Når du kommer hit, kan du gå oppover trappetrinnene, som er hugget inn i fjellet, og nyte utsikten over fjellandskapet fra klippene.

Du kan fly til Hellas via Athen internasjonale flyplass. Fra fastlandet kan du reise videre til noen av de hundrevis av øyene med båt eller fly.