Reiser til Hellas

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Hellas

De mest populære hotellene i Hellas

Grand Hyatt Athens
Grand Hyatt Athens
5 out of 5
115, Syngrou Avenue, Athens, Attica
Fullt refunderbart
Prisen er 1 503 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
1 503 kr
per natt
5. nov.–6. nov.
8,2/10 Very Good! (920 anmeldelser)
Flott hotell, som er under nødvendig oppussing.
"Flott hotell med grei beliggenhet. Oppussing pågikk på hotellet og er nok nødvendig. Nydelig bassengområde. Veldig god frokost -buffe og veldig trivelig personale."

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2023

Grand Hyatt Athens
Sofitel Athens Airport
Sofitel Athens Airport
5 out of 5
Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 868 kr per natt fra 2. nov. til 3. nov.
2 868 kr
per natt
2. nov.–3. nov.
9,2/10 Wonderful! (1 951 anmeldelser)
Gooood beds. Big rooms
"Comfortable beds. Huge room. Executive floor had Hermes toiletries. Modem. Well kept. Expensive"

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2022

Sofitel Athens Airport
Wyndham Grand Athens
Wyndham Grand Athens
5 out of 5
2, Megalou Alexandrou St., Athens
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 973 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
1 973 kr
per natt
22. okt.–23. okt.
7,8/10 Good! (1 001 anmeldelser)
"The hotel is clean and big rom. I loved view from my rom. Reception staff was nice and friendly. The hotel is near Metro station, where it it easy to reach all place, include to the ATH Airport. This is a 5 star hotel, It is great to have a free coffe machine at the reception. I will stay again at ..."

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2022

Wyndham Grand Athens
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Hellas?
Tilpass din egen pakkereise til Hellas fra priser så lave som . Velg blant alle kombinasjoner av flyreiser, hoteller og leiebiler for å lage ferien du har tenkt på så lenge. Sørg for også å legge til et par opplevelser!
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Hellas?
Når du kombinerer flyreiser og hoteller, og deretter legger til ekstra komponenter som leiebil eller aktiviteter, kan du spare overraskende mye. Med en pakkereise til Hellas er det både enkelt og billig å reise. I tillegg til at du sparer penger, har du også tilgang til et enormt utvalg. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden. Din neste uforglemmelige ferie begynner her!
Hvor bør man bo i Hellas?
Hvis du vil se kjente severdigheter som Akropolis-museet og Parthenon, bør du dra til Athen. Mange reisende liker også å tilbringe tid i Mykonos by, der du blant annet finner Vindmøllene i Mykonos og Panagia Paraportiani-kirken. Har du tid, kan du jo vurdere å besøke begge byene.
Hvilke er de beste hotellene i Hellas?
Når du ser etter overnattingssteder i Athen med bra fasiliteter og god service, bør du ta en titt på A for Athens og Loftet Monastiraki. Beste utsikt-boblebad, i det mest sentrale stedet i Athen. Hvis du også skal til Halkidiki, kan du sove godt på 4-You Boutique eller Hotel Simeon.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Hellas?
Det lønner seg gjerne å bestille tidlig. Flyselskapene pleier ofte å markedsføre flybilletter opptil tolv måneder før avreise, og det er på dette tidspunktet du kan finne riktig billige billetter. Har du noen ekstra feriedager om noen uker? Ta det helt rolig. Expedia har hele tiden fantastiske tilbud, så du kan oppleve drømmeferien til en overkommelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til Hellas fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og en pålitelig bil – alt du trenger for en herlig bilferie. Sett sammen alternativene etter eget ønske og få gode tilbud. Når du har bestilt, kan du legge til noen sightseeingturer og spare enda mer. Når det gjelder å planlegge ferien din i Hellas, er det du som bestemmer.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Hellas?
En pakkereise kan tilpasses budsjettet ditt og er en god måte for å få reisekassen til å varer lengre. Hva reisen skal bestå av er det du som bestemmer. Velg mellom en kombinasjon av leiebiler, hoteller og flyreiser og flyreiser, ut fra hva som passer best for deg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Hellas hos Expedia?
Ja. Noe av det beste med å bestille en pakkereise hos Expedia, er at du har kontrollen. Vi har over 500 flyselskaper på verdensbasis, så du har mange alternativer når du planlegger reisen din til Hellas.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Hellas hvis jeg ikke kan reise?
Du kan endre eller avbestille en bestilling, men hvorvidt du må betale et gebyr avhenger av flere ting. Hvis du har kjøpt en pakkereise til Hellas i løpet av de siste 24 timene, kan du muligens endre eller avbestille reiseplanen uten noen kostnader. Hvis det har gått lenger tid, vil hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet muligens belaste et gebyr. Ta en titt på vår kundeserviceportal for mer informasjon.

Populære steder å besøke