Billige flybilletter til Barcelona

Billige flyreiser til Barcelona

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 807 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Iberia
Iberia
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
SAS
TAP Portugal
Norwegian Air Shuttle

Flybilletter Barcelona

Det er mange og billige flyvninger til Barcelona fra flere av flyplassen i Norge. Med Expedia er reisende garantert å finne de billigste flybillettene til Barcelona, i tillegg til at de kan spare på både hotell og leie av bil i byen.

Det er enkelt å komme seg til Barcelona fra en av de mange flyplassen i Norge. Fra Gardermoen går det blant annet direktefly til byen, mens det fra landets andre flyplasser er en rekke flyvninger med ett stopp.

Barcelona er selve hjertet i den nordlige regionen av Catalonia, et område med mye historie. Byen i seg selv er både dynamisk og full av energi. Her finner du alt fra et blomstrende uteliv til vakre katedraler og verdenskjente museer – Byen har attraksjoner som passer alle interesser, så en storbyferie i Barcelona kan kanskje være en god ide, enten om du skal på tur med famile, kjæreste eller venner.

Turister som flyr til Barcelona kan se frem til alt fra avslappende dager på stranden til utforsking av foten til fjellkjeden Pyreneene. Ved å leie en bil får man absolutt mest ut av besøket og oppholdet i Spania.

Hotellene i Barcelona varierer fra de mest luksuriøse til rimelige hoteller. Det er hundrevis av budsjetthoteller i Barcelona, hvis du heller vil bruke penger på å utforske Catalonias hovedstad. Det er så mye å gjøre i byen, at det kan være lurt å spare der man spare kan!

Når du bestiller ferie til Barcelona hos Expedia, er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du også hotellet ditt under oppholdet i Barcelona gjennom Expedia! Skal du i tillegg leie bil, kan du virkelig gjøre et kupp hos oss.

Det kunne nesten ikke vært enklere og billigere å fly til Barcelona, så bestill turen din i dag!

Fly til Barcelona fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Barcelona fra en rekke populære flyselskaper (blant annet SAS, Norwegian, Lufthansa og British Airways).

Flytiden til Barcelona fra Oslo varierer fra 3,5 timer til 5-6 timer, avhengig av om du flyr direkte eller må mellomlande. Flyr du direkte fra Oslo med Norwegian får du som oftest både billige billetter og kortest reisetid. Norske turister som besøker Barcelona trenger ikke tenke på visum.

Fly til Barcelona El Prat Airport

Barcelona El Prat Airport er Catalonias største og travleste flyplass, og den nest største i hele Spania. Millioner av passasjerer reiser til globale destinasjoner fra flyplassen hver dag, og de fleste internasjonale flyvninger til Catalonia lader på Barcelona El Prat.

I Norge har blant annet flyplassene i Trondheim, Oslo og Bergen jevnlige flyvninger til Barcelona.

Flyplassen ligger bare 12 km sørvest for Barcelona sentrum, og det er godt med transportmuligheter for reisende. Det går buss fra flyplassen omtrent hvert kvarter, og i tillegg kan man benytte seg av Barcelona Metro for å komme seg inn til byen.

Du kan også velge å leie bil. Det er veldig billig å leie bil i Barcelona når du benytter deg av Expedia, og det kan løfte ferien til et nytt nivå. Bilturen fra flyplassen og inn til byen er enkel, og det er godt skiltet underveis.

Hvis du finner dine billige flybilletter til Barcelona hos Expedia, kan du spare enda mer på hotell og leiebil hos oss. Hva venter du på? Bestill turen din i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Barcelona

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 807 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Iberia