Hoteller i Málaga

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Málaga

ibis Malaga Centro Ciudad
576 kr
per natt
6. jan.–7. jan.
4.2/5Utmerket! (802 anmeldelser)
Bra hotell i forhold til pris

"Var godt fornøyd med dette hotellet som jeg bodde på sammen med noen venner i forbindelse med en golfreise. Hotellet ligger bare 7-8 minutters gange fra gamlebyen med shopping, restauranter og barer og det ligger i et stille og rolig område. Det er på ingen måte noe luksus hotell men har de fasilitetene ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2018

ibis Malaga Centro Ciudad
Hotel Plaza del Castillo
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
448 kr
per natt
12. jan.–13. jan.
4.1/5Veldig bra! (416 anmeldelser)

"Ligger i et ondustriområde. Men fint på innsiden. Veldig god service"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2019

Hotel Plaza del Castillo
AC Hotel Málaga Palacio by Marriott
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
909 kr
per natt
12. jan.–13. jan.
4.4/5Utmerket! (1,447 anmeldelser)

"Veldig hyggelig service, og flott takterasse. Savnet et alternativ til takterrassen på kveldene. Litt livlig for familier med barn."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

AC Hotel Málaga Palacio by Marriott
Holiday Inn Express Malaga Airport
3 out of 5
Gratis avbestilling
566 kr
per natt
24. des.–25. des.
3.7/5Bra! (2,136 anmeldelser)

"Fine rom, men ikke akkurat det beste uteområdet og spiste bare tidlig frokost, helt greit. Men kunne gjerne hatt en litt bedre oversikt over raskeste rute til flyplassen"…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019

Holiday Inn Express Malaga Airport
Sol Guadalmar Hotel
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
647 kr
per natt
10. jan.–11. jan.
4/5Veldig bra! (944 anmeldelser)
Høyre hånd vet ikke hva venstre gjør...

"Hadde mailet med hotellet på forhånd, da jeg ønsket et spesifikt rom - har bodd der tidligere. Fikk også bekreftelse fra hotellet at det var i orden. Ved innsjekk får jeg et annet rom, hvorpå jeg viser mailen, men hun bare løfter på skuldrene og sier at hotellet er fullt. Det betviler jeg for øvrig, ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. jan. 2019

Sol Guadalmar Hotel
Gran Hotel Miramar
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 275 kr
per natt
7. jan.–8. jan.
4.8/5Enestående! (606 anmeldelser)

"The hotel is very nice and staff is amazing. Everyone from front desk, housekeeping to the bell boys always smiled and was service minded whenever we needed some assistance. Breakfast was nice with a large selection of different foods. Cava and eggs made to order are also available. Our room, although ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

Gran Hotel Miramar
Barceló Malaga Hotel
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 001 kr
per natt
12. jan.–13. jan.
4.4/5Fantastisk! (1,811 anmeldelser)
So perfect for a couple!!

"We only had one night but absolutely loved this Hotel. We want to go back."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Barceló Malaga Hotel
Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
933 kr
per natt
15. des.–16. des.
4.5/5Fantastisk! (1,306 anmeldelser)
Anbefales!

"Et supert hotell med hyggelig betjening og gode rom. Kommer garantert tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel
Soho Boutique Vegas
527 kr
per natt
17. des.–18. des.
3.9/5Veldig bra! (1,464 anmeldelser)
Strålende

"Flott hotell, fin beliggenhet ved strandpromenaden. Lett å ta seg frem med Lime el-sparkesykkel. God service, smilende folk over alt. Valuta for pengene - anbefales hvis du skal til Malaga. Vi hadde balkong mot sjøen - perfekt."…"

Anmeldelse skrevet 12. jun. 2019

Soho Boutique Vegas
Molina Lario Hotel
1 224 kr
per natt
17. des.–18. des.
4.6/5Fantastisk! (1,749 anmeldelser)

"Good hotel at a very nice location and with a cool bar on the roof. Breakfast was reasonable."…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2019

Molina Lario Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Málaga
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Málaga: Málaga regnes som selve inngangsporten til den spanske solkysten og kan skilte med over 300 soldager i året. I tillegg til den praktfulle beliggenheten rett ved Middelhavet, har byen alt du kan forvente av en storby: et pulserende uteliv, gode shoppingmuligheter og mange interessante attraksjoner og severdigheter. Velger du et hotell i Málaga, kan du oppleve alt dette og mye mer.

Enten du er ute etter rimelige budsjettalternativer, gode mellomklassehoteller eller mer luksuriøse varianter, vil du finne et hotellrom i Málaga som passer dine behov. For familier som reiser til Málaga, har byen også flere barnevennlige overnattingssteder i nærheten av strandområdene som kan tilby ekstra barnesenger på rommet, bassenger og restauranter med tilpassede barnemenyer.

Málaga omtales også som «Paradisbyen», og mange nordmenn forbinder nok også byen med skinnende sol og late dager på stranden. De siste tiårene har imidlertid byen også utviklet seg til å bli et viktig kultursentrum i Sør-Spania, og hjembyen til den verdensberømte spanske maleren Pablo Picasso har et levende og dynamisk kunstnermiljø med en rekke gallerier og museer for moderne kunst.

Eksklusiv overnatting i Málaga

Start gjerne utforskningen av Málaga i byens historiske sentrum. Torget Plaza de la Merced er et møtested både for fastboende og turister. Her finner du mange koselige kafeer, barer og restauranter hvor du kan ta en forfriskning eller nyte bedre måltid. Rett ved torget ligger også Pablo Picassos fødested hvor bilder og gjenstander fra kunstnerens liv er utstilt. I gaten Calle Acazabilla kan den shoppinglystne boltre seg i lokale spesialforretninger som blant annet selger sko, klær og lærprodukter. Fra gamlebyen er veien kort til borgen Gibralfaro hvor du kan nyte den spektakulære utsikten over Malaga og Middelhavet. Ikke langt unna borgen ligger det muslimske palasset Alcazaba. Det mauriske fortet ble opprinnelig bygget på 700-tallet og fungerte som palass for byens herskere.

Er du i det romantiske hjørnet eller bare ønsker å unne deg et opphold i vakre omgivelser, kan du finne flotte design-hoteller i Málaga i nærheten av gamlebyen med fasiliteter som nydelig dekorerte rom, svømmebasseng og utsøkte restauranter. De matinteresserte får også sitt i denne mangfoldige byen som ligger rett ved kysten. I tillegg til mange gode tapasbarer i området rundt gamlebyen, kan du finne utsøkte restauranter ved strandpromenadene som serverer nydelig sjømat.

Billige hoteller i Málaga

Selv om Málaga er en storby med sine rundt 600 000 innbyggere, er bykjernen relativt kompakt og det er enkelt å ta seg frem til fots. Byens museum for samtidskunst, Centro de arte Contemporáneo, ligger i et område som kalles SOHO. I gatene rundt museet kan du kikke på gatekunst av høy kvalitet eller slappe av med en forfriskning på en av de mange trendy kafeene. Er du på jakt etter et billig hotell Málaga, kan du finne rimelige overnattingssteder i dette området med fasiliteter som kostnadsfritt trådløst internett, inkludert frokost komfortable rom.

Det går en rekke fly til Málaga fra flere norske byer daglig. Málaga lufthavn ligger åtte kilometer sørøst for sentrum, og herfra frakter buss eller taxi deg enkelt inn til bykjernen. Alternativt kan du leie bil i Málaga på forhånd, som står og venter på deg når du ankommer flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Málaga

Nylige anmeldelser i Málaga

Flere reisealternativer