Billige flyreiser til Napoli

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Aug 19, 2018

Alt fungerte

Fly til Napoli

Flyvninger til Napoli

En reise til Napoli kan virkelig bli et minne for livet. Her finner du alt fra underjordiske grotter til historiske vulkaner og antikke ruiner. Et gammelt ordtak sier: «Se Napoli og dø.» Tanken var at Napoli hadde slike fantastiske egenskaper og var så vakker at det eneste som gjensto var å sovne inn. Nå vil nok mange argumentere både for og imot dette, men at Napoli har mye å by på, er det ingen tvil om.

Det er mange flyselskaper som tilbyr flybilletter til Napoli, og det er fullt mulig å finne billige flybilletter. På Napoli internasjonale lufthavn finner du de aller fleste fasilitetene en internasjonal flyplass verdig. Det er en rekke spisesteder, kaféer og lignende serveringssteder. Flyplassen har også et relativt omfattende taxfree-tilbud. Så her er det gode muligheter til å svi av noen euro på fine taxfree-produkter. Det kan være gunstig å veksle til seg euro før avreise til Italia da avgiften ved vekslingskontorer er noe høy. Ellers er minibank den enkleste måten å ta ut penger på. Vær dog på vakt mot lommetyver.

Når du har ankommet Napoli internasjonale lufthavn, så er det bra å bruke kollektiv transport for å komme seg rundt. Det går jevnlig flybuss fra lufthavnen. Skulle det derimot frist med drosje, er det smart å undersøke prisene før du ber sjåføren kjøre av sted. Det kan fort bli en del dyrere enn en bussbillett om du ikke har avtalt pris eller undersøkt hvor langt unna hotellet ligger.

Det er et stort utvalg av hoteller i Napoli, i tillegg til vertshus og leiligheter. Du vil helt sikkert finne noe som passer deg. Prøv med et søk på Expedias nettsider og se hva som dukker opp. Du kan også leie bil i Napoli. En leiebil kan være for å utforske området rundt byen. Vær klar over at trafikken her i Sør-Italia ikke er som i Norge. I Napoli kan det virke som om den viktigste delen på en bil er hornet. Det skal ikke mye til før bilene tuter.

Farger og følelser i Napoli

Napoli har rykte på seg for å være et sted med mye mafia og kriminalitet. Ja, det finnes nok! Akkurat som i de aller fleste storbyer, må du i Napoli også holde øye med tingene dine. Pass på hvor du legger passet, lommeboken eller kameraet ditt – bruk sunn fornuft i så måte. Når det gjelder mat, sies det at du får verdens beste pizza her. Pizzeria Brandi har i alle fall lang erfaring – helt siden 1783 har de laget pizza her. Dette er kun ett av utrolig mange spisesteder som bare venter på ditt besøk.

Man angrer ikke på en flyreise til Napoli

Rundt Napoli finner du steder som Pompeii, vulkanen Vesuv, ferieøyene Capri og Procida, og småbyer som Sorrento og Amalfi. Du kan dykke i gammel historie eller nyte late dager ved havet. Du kan også kombinere en flyreise til Napoli med ferie i en annen av Italias storbyer. Det er gode muligheter å finne flybilletter til andre destinasjoner i Italia – kanskje én uke sør og én i nord?

Det finnes mange billige flybilletter til Napoli og Italia – en reise man ikke kommer til å angre på!

Informasjon om flyreiser til Napoli

Ankomstflyplass Napoli
Ankomstflyplassens IATA-kode NAP

Populære flyvninger til Napoli

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.