Billige flybilletter til Milano

Billige flyreiser til Milano

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 869 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ryanair
SAS
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Fly til Milano

Fly til Milano

Du kommer deg uten problemer med fly til Milano fra norske flyplasser, og det tilbys regelmessige flyvninger året rundt til denne spennende byen. Expedia kan tilby billige flybilletter til Milano, og du kan spare penger på å bestille overnatting og leie av bil samtidig.

Milano er Italias nest største by og hovedstaden i regionen Lombardia. Byen er Italias finanssentrum og en av Europas fremste motebyer. Videre finner du flere viktige utdanningsinstitusjoner her, et av Europas mest kjente fotballstadioner, flotte, historiske bygninger og et av verdens mest berømte operahus. Uavhengig av om du er interessert i historie og arkitektur, liker fotball, elsker å shoppe eller er glad i god mat, vil du ikke bli skuffet over Milanos tilbud av aktiviteter og opplevelser.

Flyvninger til Milano fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Milano fra Oslo Lufthavn (OSL) ukentlig, og flyturen tar ikke mer enn ca. 2 timer og 40 minutter. Flyr du fra en annen norsk flyplass, kan du bytte fly i en by som Oslo, Stockholm eller København for å komme deg til Milano.

Milano er en by som det er populært å reise til året rundt, og besøkende bestiller flyvninger til Milano både i forbindelse med forretningsreiser og for å shoppe og utforske byen. Prisene kan imidlertid stige i forbindelse med fellesferier. Er du ute etter billige flyreiser til Milano, kan det derfor lønne seg å være tidlig ute med bestillingen om du vil reise hit i påske- eller sommerferien.

Fly til Milano Malpensa lufthavn (MXP) eller Milano Linate lufthavn (LIN)

Milano Malpensa lufthavn (MXP) er Milanos største flyplass og tilbyr flyvninger til og fra en rekke destinasjoner både i og utenfor Europa. Flyr du fra Oslo eller København, vil du mest sannsynlig lande på denne flyplassen. Milano Linate lufthavn (LIN) er en noe mindre flyplass og brukes i forbindelse med flyvninger innenlands og til og fra enkelte europeiske destinasjoner. Flyr du via Stockholm, vil du mest sannsynlig lande her.

Milano Malpensa lufthavn (MXP) ligger ca. 45 kilometer nordvest for Milano, mens Milano Linate lufthavn (LIN) ligger ca. 5 kilometer øst for byen. Fra Malpensa kan du ta tog, buss eller drosje inn til sentrum, og fra Linate kan du ta buss og drosje.

Hvor du kan overnatte

Etter at du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Milano, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i byens historiske sentrum, vil du ha kort vei til domkirken, Teatro alla Scala, Galleria Vittorio Emanuele 2 og andre kjente attraksjoner. Er du i byen i forbindelse med en fotballkamp, kan det være du foretrekker å overnatte i nærheten av stadionet San Siro i stedet. Du kan også overnatte i nærheten av Fiera Milano, noe som kan være praktisk hvis du har planer om å få med deg en messe mens du befinner deg i Milano.

Uavhengig av hvor du vil overnatte, kan du bestille både overnatting og en flyvning tur-retur på Expedia.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Milano

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 869 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Ryanair