Billige flybilletter til Marbella

Billige flyreiser til Marbella

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 918 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle

Fly til Marbella

Det er fullt mulig å finne billige flybilletter til Marbella. Mange flyselskaper flyr til Malaga, som er omtrent 45 minutter unna Marbella med buss. Selskaper som Norwegian, SAS, Brussel Airlines, Finnair og AirBerlin har Malaga som en av sine mange destinasjoner. Du kan bestille hotell i Marbella på egen hånd og søke etter flyreiser blant de mange flyselskapene som flyr dit, men husk også at du kan bestille en pakkereise, hvor du har muligheten til å spare litt ekstra penger.

For å starte med litt praktiske ting så har alle store flyplasser gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Det finnes ikke tog til Marbella, men det går ofte busser dit fra de omkringliggende byene. Du kan også velge drosje. Da er det lurt å forhøre seg om pris på forhånd og sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. En busstur fra Malaga, om du lander der, tar omtrent 45 minutter, så en drosjetur vil nok koste mer en bussbillett. Men om dere er mange, kan det hende at en større drosje vil gjøre samme nytten samtidig som den kan ta dere direkte til hotellet. Det kan også hende du klarer deg med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så å du kan reise videre med et rimeligere transportmiddel derfra. Et alternativ kan være å leie bil i Marbella. Det kan jo være kjekt med bil om dere er flere som planlegger å se litt av hva området rundt byen har å by på.

Å fly til Marbella fra Norge

Marbella er et solrikt sted med rundt 140 000 innbyggere, altså betraktelig mindre enn Malaga som er en millionby. Der finner du mange fine båter og biler, fantastiske sandstrender og flotte hoteller. En reise til Marbella vil helt sikkert bli en tur du vil huske og ønske å gjennomføre igjen.

Du får direktefly til Malaga fra flere norske flyplasser – Oslo Gardermoen, Rygge, Sandefjord, Trondheim, Bergen, Stavanger – men antall avganger vil variere, og det er ikke like mange tidspunkter å velge mellom. Avhengig av hvor du flyr fra, vil reisetiden ligge på 4-4,5 timer. Det sparer selvfølgelig tid med direktefly, men det kan hende du finner alternative flyreiser til Kos via Malaga hos andre flyselskaper. Da må du regne med litt lengre reisetid ettersom det mest sannsynlig vil innbefatte en mellomlanding.

Marbella – et innholdsrikt sted

Gamlebyen i Marbella er spesiell. Arkitekturen er en del annerledes enn den nyere bebyggelsen i byen. I gamlebyen er det mange trange smug som gjør hele opplevelsen spennende. Her finner du også en del restauranter og caféer, og kirken i gamlebyen er verdt å få med seg.

Ellers kan du beskue både store og flotte båter på Avenida del Mar. Her kan du nyte en vakker blomsterhage mens du beundrer kunstverk signert Salvador Dali. Avenida del Mar har også mange butikker og spisesteder. Dette er et flott sted å bruke en dag på. Du kan også legge turen om Puerto Banus-havnen. Her ligger det ofte cruiseskip og store yachter. Det er et område som tiltrekker seg velstående folk, med mange eksklusive butikker som Gucci og Versace. Det er heller ikke usannsynlig at du vil få øye på en og annen kjendis her i området.

Expedia hjelper deg gjerne med bestilling av leiebil, hotell og billig fly til Marbella. God tur!

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Marbella?
Hvis planen er å fly, trenger du ikke å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har bare én – Málaga (AGP).
Hvor langt er det til Málaga (AGP) fra sentrum av Marbella?
Reiseveien videre går problemfritt hvis du sjekker alternativene i forkant. Sentrum av Marbella ligger 40 km fra Málaga (AGP), så det er en god idé å sjekke hvordan du kommer deg til byen før ankomst.
Kan jeg fly til Marbella nå?
For å finne den nyeste informasjonen om flyreiser til Marbella kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Marbella?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Marbella, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Marbella med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Marbella, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Marbella?
Marbella kan vise til én hovedflyplass, så det er enkelt å søke etter den beste flyvningen. Du flyr til AGP, som ligger omtrent 40 km fra bykjernen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Marbella?
45 flyselskaper flyr til Marbella fra 136 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Marbella?
Marbella mottar mesteparten av flyvningene fra easyJet, Vueling og British Airways. EasyJet er det mest populære flyselskapet, og London er byen de fleste reisende drar fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Marbella?
Det går mye raskere å fly til et nytt sted uten lange stopp underveis. Hvis du planlegger å dra til Marbella, så er det ca. 1442 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Marbella avreise fra?
Mange av flyvningene til Marbella har avgang fra flyplasser i London, Newport og Redhill.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Marbella?
Skal du reise til Marbella fra London, må du regne med en flytur på rundt 2 t og 53 min. De som tar av fra Newport, bør regne med å være i luften i 2 t og 55 min. Fra Redhill tar det omtrent 2 t og 44 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Marbella?
Vi vet alle om noen som alltid klarer å finne superbillige billetter hver gang de skal på ferie. Har du lyst til å vite hemmeligheten? De bestiller tidlig. Det kan også være lurt å se litt rundt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet byr på flere enn én flyplass, kan du finne bra priser ved å fly til en av de mindre. Til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være tidlig ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å slå til når du kommer over et knallbra tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Marbella?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Marbella gå lett som en plett eller virke ekstra lang. Vi har samlet sammen noen praktiske reisetips som hjelper deg med å få en uforglemmelig ferie.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først bør du pakke pass, viktige dokumenter, bankkort og eventuelle medisiner. Deretter tar du med noe som får tiden til å gå på flyet. Det kan være en spennende roman og et nettbrett med forskjellige TV-serier du kan se. Hvis du planlegger å ta en lur, er en støttende nakkepute og støydempende hodetelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til tannbørste og deodorant, så du ser opplagt ut når du er fremme.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må legge større flasker med sjampo og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe eller spisse gjenstander, som lommekniver, og produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Aerosolbokser, nødbluss og fyrverkeri, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og huske å ta med en cardigan ettersom det kan være litt kjølig i kabinen. Flate og litt romslige sko er også anbefalt.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyvninger utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som kan oppstå ved mye stillesitting. For å forhindre dette bør du benytte deg av muligheten til å gå litt opp og ned midtgangen hvis du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker er også med på minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Marbella?
Hvis du har alt klart før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Marbella blir enkel og problemfri. Gå gjennom noen nyttige tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen må de sjekke at du har gyldig pass og reisedokumenter før du kommer videre. Derfor er det lurt å ha dette lett tilgjengelig.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene for alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel hodetelefoner eller øretelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektronikk som PC-er og mobiler må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Ikke vær redd – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Husk å ta ut væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Hver beholder kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt en gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det kan hende at du blir bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det er en god idé å ha på praktiske sko.
  • Flyselskapene tillater ikke skarpe eller spisse gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Marbella
Ankomstflyplass
Málaga
Ankomstflyplassens IATA-kode
AGP
Ankomstby
Málaga
Pris tur-retur
918 kr

Populære flyvninger til Marbella

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 918 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle