Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Italia

Beundre de beste verkene til Michelangelo og da Vinci, opplev senteret for katolisismen og ta bilder av deg selv og Det skjeve tårn i Pisa på denne halvøya i Middelhavet.

Italia begynte som en samling av bystater. I dag føles hver av landets mange byer fortsatt som en egen liten verden, med sine egne verdensberømte skatter: vakre katedraler og viktige malerier av da Vinci. Du kan reise fra by til by, undersøke levninger fra Romerriket, noen av verdens største og mest spektakulære kirker og noen av de mest kjente eksemplene på renessansekunst.

Du kan starte i Roma, verdens sentrum både for katolikker og klassisister. Her kan du se på legendarisk romersk arkitektur og gjenstander, deriblant Colosseum, som hadde plass til 50 000 tilskuere, Romas gamle administrative sentrum, Forum Romanum, og Pantheon. Deretter kan du besøke Vatikanstaten i hjertet av Roma, der Pavens residens ligger. Du kan gå over Petersplassen bort til Peterskirken, den største basilikaen i verden og katolikkenes mest hellige sted. Se Michelangelos Sixtinske kapell på et av Vatikanets museer.

Lengre nord ligger regionen Toscana, med fødestedet til den italienske renessansen, Firenze. Besøk byens viktigste kunstmuseer for å se på banebrytende prestasjoner innen italiensk kunst, deriblant Michelangelos David på Galleria dell'Accademia delle Belle Arti og Botticellis Venus' fødselGalleria delgli Uffizi. I byen Pisa i nærheten kan du se på en av Europas største attraksjoner, Campo dei Miracoli-komplekset med Det skjeve tårn i Pisa. Til slutt anbefales det å reise rundt i Toscanas vindistrikt, deriblant den berømte Chianti-regionen.

Helt nord i Italia ligger det to storartede byer: Venezia og Milano. Ta en gondoltur langs Canal Grande i Venezia. Så kan du dra til Milano for å se på byens Duomo, en av de mest ornamenterte gotiske katedralene i Europa. I nærheten ligger den relativt beskjedne Basilica di Santa Maria delle Grazie, med Den siste nattverden av da Vinci.

Du kan komme deg til Italia ved å fly til en av de internasjonale flyplassene, for eksempel til Roma, Milano eller Venezia. Du kommer deg rundt i landet med bil eller tog. Hvis du trenger å hvile deg etter å ha utforsket alle de største byene i Italia, kan du ta en ferge til de avslappende øyene Sicilia eller Sardinia i Middelhavet.


Guide til Italia


De beste hotelltilbudene i Italia

Vis alle de 130 626 overnattingsstedene i Italia
Hotel Quirinale 1 054 kr
Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Roma, RM
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Alt er bra bortsett fra frokost. Samme mat hver dag. Hils til Emmanuel C. og Diop som er alltid blid, hyggelig og hjelpsom.

  Hilton Garden Inn Rome Airport 1 346 kr
  Anmeldelse skrevet 18. nov. 2018
  Mer informasjon
   
  Hilton Garden Inn Rome Airport

  Hilton Garden Inn Rome Airport

  Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino, RM
    
   4,1 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Helt ok hotell. Stort og fint hotellrom med veldig myk seng. Ikke den beste flyplassbeliggenheten, men det kjører en gratis buss hvert 15. minutt, så det var topp.

   Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center 1 331 kr
   Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

   Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

   S.S. 336, Ferno, VA
     
    4,2 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Kjapp stopp på vei til Garda. Badet i basseng som trenger en oppgradering. God middag, litt halvveis frokost. Enormt stort hotell, litt upersonlig, men ligger perfekt til i forhold til leiebil og flyplass. Harde senger. Gjør nytten den skal

    Hilton Rome Airport 1 789 kr
    Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Hilton Rome Airport

    Hilton Rome Airport

    Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
      
     3,8 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Flott beliggenhet når man skal ta fly på morgenen. Gangavstand til flyplassen. Frokostbuffeen var herlig. Rommene var romslige med gode senger. Innsjekkingen tok lang tid. Mye kø.

     iQ Hotel Roma 1 221 kr
     Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     iQ Hotel Roma

     iQ Hotel Roma

     Via Firenze, 8, Roma, RM
       
      4,7 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Moderne og renslige rom. Stort utvalg ved frokosten og den kan nytes på en fin takterrasse. Serviceinnstilte og hyggelige ansatte. Bra beliggenhet iforhold til togstasjonen og en rusle- eller taxitur unna det meste. Gratis vann hver dag i minibaren. En god opplevelse og et hotell som anbefales!

      Uptown Palace 1 267 kr
      Anmeldelse skrevet 26. sep. 2018
      Mer informasjon
       
      Uptown Palace

      Uptown Palace

      Via Santa Sofia N.10, Milano, MI
        
       4,4 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Perfect location to explore Milan. Walking distance to the Duomo. Modern hotel with comfortable rooms. We had a junior suite, which was clean, modern interior, quite and good AC. Not impressed by the breakfast, but the service on the hotel was good.

       Hotel Da Vinci 532 kr
       Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Hotel Da Vinci

       Hotel Da Vinci

       Via Senigallia 6, Milano, MI
         
        4,0 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Stort konferansehotell brukt til turister om sommeren. Billig og bra. Kort vei inn til Milano sentrum, 10 minutter å gå og 15 minutter med metroen.

        Hilton Molino Stucky Venice 1 392 kr
        Anmeldelse skrevet 1. jan. 2019
        Mer informasjon
         
        Hilton Molino Stucky Venice

        Hilton Molino Stucky Venice

        Isola Della Giudecca 810, Venezia, VE
          
         4,3 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Måtte ta flere forskjellige båter dit fra togstasjonen. 3-4 små restauranter der på øya, ellers helt øde plass. Mye tåke når vi var der, så utsikten var ikke det store. Gikk greit å komme seg fra øya med båt som tilhørte hotellet. Slitt hotell innvendig, vi hadde familiesuite med trangt badekar i ...

         De beste tilbudene på fly + hotell Italia

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.