Reiser til Italia

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Italia

De beste tilbudene på fly + hotell Italia

Hotel Mancino 12
Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel
Grand Hotel Olympic
Trilussa Palace Wellness & Spa
Hotel Paolo II

De mest populære hotellene i Italia

Best Western Plus Hotel Universo
Best Western Plus Hotel Universo
4 out of 5
Via Principe Amedeo 5/B, Rome, RM, 185
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 133 kr per natt fra 18. des. til 19. des.
1 133 kr
per natt
18. des.–19. des.
4,4/5 Wonderful! (1 005 anmeldelser)
"Veldig hyggelig opphold. Resepsjonister veldig hyggelige og serviceminded. God frokost. Resepsjonen bør imidlertid oppdatere seg på pris på taxi til flyplassen. Ble avkrevet høyere pris av sjåføren ved ankomst flyplassen enn hva vi fikk oppgitt som fastpris ved bestilling av taxi i resepsjonen."

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2022

Best Western Plus Hotel Universo
Hilton Rome Airport
Hilton Rome Airport
4 out of 5
Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, 00054
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 730 kr per natt fra 1. jan. til 2. jan.
1 730 kr
per natt
1. jan.–2. jan.
3,7/5 Good! (1 310 anmeldelser)
Overnatting
"Opphold 1 natt i påvente av flyavgang. Enkel innsjekking ca kl.1600, fikk tildelt rom men det viste seg at rommet stod åpent og ikke var klargjort etter forrige gjest(er). Nytt rom ble tildelt, det så ved første øyekast bra ut. Flott bad, god aircondition og inventar. Etterhvert oppdaget vi flere ..."

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2022

Hilton Rome Airport
Hotel Da Vinci
Hotel Da Vinci
4 out of 5
Via Senigallia 6, Milan, MI, 20161
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 549 kr per natt fra 23. des. til 24. des.
549 kr
per natt
23. des.–24. des.
4/5 Very Good! (1 015 anmeldelser)
"Fint hotell, men ikke så fint strøk. Like ved togstasjon og parken Milano Bruzzano Parco Nord. 12-15 min gange til Comasina Metro stasjon."

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2022

Hotel Da Vinci
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Italia?
Den billigste pakkereisen til Italia kan fås til 2,376 kr, så drømmereisen kan bli til virkelighet – uten at det sprenger budsjettet. Du kan kombinere flyreiser, hoteller, leiebiler med mer for å tilpasse en pakkereise nøyaktig som du vil ha den.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Italia?
Bestill en flyreise som passer behovene dine. Når du så legger til et hotellrom i bestillingen, ser du hvor mye penger du sparer. Så lett er det! Med en pakkereise til Italia kan du spare stort på det neste eventyret ditt, og Expedia tilbyr alt fra flyreiser og hoteller til utflukter og aktiviteter. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder på verdensbasis å velge fra, er mulighetene uendelige.
Hvor bør man bo i Italia?
Det er ingen mangel på fantastiske steder å bo i Italia, blant annet Roma. Denne byen kan friste med bemerkelsesverdige landemerker som St. Peters basilika og Forum Romanum. Du kan også ta strake veien mot Firenze, der du kan få med deg Ponte Vecchio og Santa Maria del Fiore katedral. Hvis du har tid, kan du reise til begge byene.
Hvilke er de beste hotellene i Italia?
Når du ser etter hoteller i Roma med god service og bra fasiliteter, bør du se nærmere på Hotel Quirinale og Hotel Ponte Sisto. Hvis du også skal til Firenze, kan du hvile ut på TSH Florence Lavagnini eller Hotel Laurus al Duomo.
Når på året er det best å besøke Italia?
Det kommer an på hva du foretrekker. Hvis du ser etter det beste tilbudet, bør du reise i . Prisene på hoteller og fly er ofte mye rimeligere på det tidspunktet enn de er i . Hvis du gjerne vil oppleve den livlige stemningen i Italia under høysesongen, kan du bestille reisen din i . Det er stort sett langt færre turister i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Italia?
Det er ikke så lett å vite når det er best å bestille ferien i Italia. Men stort sett finner du de billigste billettene jo tidligere du bestiller. Noen ganger kan du bestille flyreiser og hoteller nærmere et år før avreisedatoen. Hvis du planlegger en ferie i siste liten, kan du ta det helt rolig. Du finner fantastiske tilbud på Expedia.
Hva inkluderer en pakkereise til Italia fra Expedia?
Uansett om du ser etter hoteller og flybilletter eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å utforme en pakkereise til Italia som er tilpasset dine behov. Planlegger du å reise bort en uke eller to? Da kan du vurdere å bestille en pakkereise med leiebil, fly og hotell. Hvis du planlegger en kort ferie, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med hotell og flybillett. Når du har bestilt, kan du også legge til utflukter og aktiviteter. Med våre pakkereiser kan du oppnå store besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Italia?
En pakkereise kan være rimeligere enn å bestille alle deler av ferien hver for seg. Du kan for eksempel kombinere hoteller, flyreiser og leiebiler og spare en god sum. Uansett hva slags reise du planlegger, kan du finne en pakkereise som passer dine behov.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Italia hos Expedia?
Ja, det kan du gjøre. Expedia har tilgang til over 500 flyselskaper i hele verden, så du kan reise med det flyselskapet som er best egnet for ditt budsjett.
Kan jeg reise til Italia akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er den perfekte siden for å finne den nyeste informasjonen om reiserestriksjoner og karantenekrav for Italia.

Populære steder å besøke