Reiser til Italia

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Italia

De beste tilbudene på fly + hotell Italia

Hotel Eden - Dorchester Collection
Parco dei Principi Grand Hotel & SPA
Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel - A Leading Hotel of the World
Palazzo Ripetta
Hassler Roma
Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

De mest populære hotellene i Italia

Hotel Quirinale
Hotel Quirinale
4 out of 5
Via Nazionale 7, Rome, RM
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 393 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
2 393 kr
per natt
5. nov.–6. nov.
8,4/10 Very Good! (1 035 anmeldelser)
Drar gjerne tilbake
"Flott hotell med vennlige og hjelpsomme ansatte! Veldig sentralt til alt!"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2023

Hotel Quirinale
Rosa Grand Milano
Rosa Grand Milano
4 out of 5
P.za Fontana 3, Milan, MI
Prisen er 3 671 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
3 671 kr
per natt
5. nov.–6. nov.
8,8/10 Excellent! (999 anmeldelser)
Ville valgt andre steder
"Dette hotellet gir skikkelig dårlig service, selv om de er endel av Silver reward så får man ikke godene, så er vaskingen helt elending, og de som jobber der er uhøffelig. rommet er lite og utsikten er til en bakgård. Baren var eneste positive der. så gav de på nyttårsaften en skkikelig dårlig anbefaling ..."

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2022

Rosa Grand Milano
UNAHOTELS Decò Roma
UNAHOTELS Decò Roma
4 out of 5
Via Giovanni Amendola, 57, Rome, RM
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 509 kr per natt fra 3. nov. til 4. nov.
2 509 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
9/10 Wonderful! (1 115 anmeldelser)
"Flotte rom.God frokost.Var mulig å få badesalt men dem hadde ikke.Glass vi hadde brukt ble ikke vasket.Til den prisen forventet jeg mere."

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2023

UNAHOTELS Decò Roma
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Italia?
Vi gjør det enkelt å oppleve verden med pakker til Italia, som starter fra bare 17 234 kr. Du kan selv bestemme hvordan du vil kombinere dine foretrukne flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper. For den ultimate ferien kan du legge til noen turer og aktiviteter til reiseplanen.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Italia?
En av de beste måtene å spare penger på er å kombinere bestillingene dine hos Expedia. Flyreiser, hoteller, leiebiler og aktiviteter – vi har alt du behøver. Sett sammen en kombinasjon som passer dine behov, så kan du spare overraskende mye. Vi forstår at alle har forskjellige behov og ønsker. Derfor tilbyr vi over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller på verdensbasis, så du kan skreddersy din helt unike ferietur til Italia.
Hvor bør man bo i Italia?
Det finnes massevis av innbydende steder å besøke i Italia, blant annet Roma. I denne byen finner du kjente severdigheter som St. Peters basilika og Forum Romanum. Et annet alternativ er å begi deg til Firenze, der du finner Ponte Vecchio og Santa Maria del Fiore katedral. Hvis du har tid til det, kan du reise til begge disse spennende reisemålene.
Hvilke er de beste hotellene i Italia?
Når det gjelder hoteller i De italienske alpene, er Goldene Rose Karthaus a member of Small Luxury Hotels of the World og Hotel Rainhof to utmerkede alternativer. Hvis du også skal til Roma, kan du blant annet velge Frattina Apartments - My Extra Home og Boutique Centrale Palace Hotel.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Italia?
Er du på utkikk etter best mulige priser, bør du bestille god tid i forveien. Flyselskapene pleier ofte å selge billetter til en rimelig pris opptil tolv måneder innen avreise. Hoteller, leiebiler og aktiviteter bør også bestilles tidlig, så du unngår skuffelser. Hvis du velger å bestille en ferie i Italia i siste liten, finnes det alltid massevis av gode tilbud på Expedia. Sjekk dem ut nå!
Hva inkluderer en pakkereise til Italia fra Expedia?
Velg mellom en kombinasjon av flyreiser, leiebiler og hoteller. Når du har bestilt, kan du også legge til ting som opplevelser og utflukter. Ønsker du å velge kabinklasse? Det lar seg også gjøre. Valget er ditt når det gjelder å lage din drømmeferie i Italia
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Italia?
Det å bestille alle deler av reisen din sammen gir deg store besparelser. Sett sammen leiebiler, flybilletter og hoteller til én pakke. Det finnes imidlertid flere alternativer enn hoteller. Expedia byr på alle typer overnattingssteder, blant annet ferieboliger som strandvillaer og byboliger. Det er et vell av muligheter.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Italia hos Expedia?
Ja, det kan du gjøre. Vi samarbeider med over 500 flyselskaper i hele verden, for at du skal kunne planlegge en ferie i Italia etter din reisestil.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Italia hvis jeg ikke kan reise?
Hvis du har valgt en pakkereise til Italia, kan du avbestille eller endre den, men i enkelte tilfeller kan det medføre gebyrer. Det kan være mulig å avbestille og ombestille kostnadsfritt hvis du bestilte pakkereisen i løpet av de siste 24 timene. Hvis det har gått lenger tid, kan det hende du må betale gebyrer til flyselskapet, hotellet eller bilutleiefirmaet. Hvis det plutselig skjer endringer i planene dine, bør vår kundeserviceportal være det første stedet du ser etter informasjon.

Populære steder å besøke