Billige flybilletter til Belfast

Fly til Belfast

Om

Fly til

Hvis drømmeferien din omfatter grønne åser og steder med flere skip enn mennesker, er kanskje en reise til i Irland midt i blinken for deg. Blant severdighetene du bør få med deg når du er i Belfast, er Belfast Castle. Dette praktfulle steinslottet ligger på en høyde over Belfast og kan vise til en flott utsikt og et storslått interiør. Det er ingen mangel på hoteller i , så du finner helt sikkert et hotell som passer for deg.

Under oppholdet i Irland, bør du ta deg tid til å besøke Giant's Causeway i nærheten av Belfast. Det blir sagt at Giant's Causeway ble bygget av en kjempe som het Finn McCool som ønsket å lage en forbindelse mellom Irland og Skottland. Men vitenskapen har selvsagt en mer logisk og mindre fantastisk forklaring. Dette området har utrolig utsikt over Nord-Atlanteren og klippene på begge sidene av disse steinformasjonene.

Finne flybilletter til

Det er fullt mulig å finne billige flybilletter til , og det er en rekke selskaper som gjerne ønsker å fly deg til denne irske byen. For enkelt å finne et billig fly til , gjør du lurt i å benytte deg av søkemotoren vår her på denne siden. Den lar deg sortere alle tilgjengelige flybilletter etter pris.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Du kommer deg ikke til direkte fra Norge, men du trenger heller ikke foreta mer enn én mellomlanding. De raskeste flyvningene bruker omtrent frem timer fra Oslo til , men som oftest må du regne med en reisetid på seks til sju timer for din flyreise til .

Fly til Belfast internasjonale lufthavn (BFS)

Denne flyplassen er en internasjonal lufthavn som ligger omtrent 20 kilometer nordvest for Belfast. Dette er den største flyplassen ved Belfast, med i underkant av seks millioner besøkende årlig, men det er ikke mange flyvninger til denne flyplassen fra Norge. De aller fleste flyvningene fra Norge går til George Best Belfast City lufthavn.

Fly til George Best Belfast City lufthavn (BHD)

Denne flyplassen, som er oppkalt etter fotballspilleren George Best, er ikke like stor som Belfast Internasjonale flyplass, men har allikevel omtrent 2,5 millioner passasjerer innom årlig. Det er flyst flyvninger til andre steder i Storbritannia fra flyplassen. Flyplassen ligger omtrent fem kilometer fra sentrum, og den har et godt utvalg av fasiliteter som spisesteder, butikker og Wi-Fi.

For å komme deg fra flyplassen til har du valget mellom tog, buss og drosje. Togstasjonen er ikke tilknyttet flyplassen, men det går en buss mellom togstasjonen og flyplassen. Det er imidlertid også fullt mulig å gå denne strekningen. Har du derimot planlagt å leie bil i , er flyplassen et ypperlig sted for å finne en leiebil til oppholdet. En rekke selskaper driver med bilutleie på flyplassen, så det er nok av biler å velge mellom. Med bil tar det under ti minutter inn til bykjernen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Belfast?
De fleste reisende velger å fly til Belfast (BFS-Belfast internasjonale flyplass) når de skal på ferie til denne yrende byen. Du finner imidlertid flere flyplasser i regionen, så husk på det når du skal bestille ferien.
Hvor langt er det til BFS fra sentrum av Belfast?
Det er 20 km fra Belfast (BFS-Belfast internasjonale flyplass) til bykjernen i Belfast. Det kan være en god idé å sjekke hva som er den raskeste transporten fra flyterminalen til sentrum før du drar.
Kan jeg fly til Belfast nå?
For å finne den nyeste informasjonen om flyreiser til Belfast kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Belfast?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Belfast, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Belfast med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Belfast, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Belfast?
Det er to viktige flyplasser i Belfast. Belfast (BFS-Belfast internasjonale flyplass) ligger omtrent 20 km fra bykjernen, mens Belfast (BHD-George Best Belfast City) befinner seg ca. 4 km unna. Når du finner et bra tilbud og bestiller et sted å bo, blir det lettere å se hvilken av dem du skal fly til.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Belfast?
10 flyselskaper tilbyr flyvninger til Belfast fra 50 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Belfast?
British Airways, Aer Lingus og Flybe har de fleste flyvningene til Belfast. Mesteparten av flyvningene kommer fra London, med British Airways.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Belfast?
Med omtrent 673 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du ankomme i Belfast før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Belfast avreise fra?
Flyvninger til Belfast fra flyplasser i London, Ashford og Kennington, er veldig populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Belfast?
Hvis du skal reise til Belfast fra London, må du regne med å være i luften i ca. 1 t og 27 min. De som reiser fra Ashford, kan regne med å være på flyet i 1 t og 24 min. Fra Kennington tar det rundt 1 t og 24 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Belfast?
Ikke vent til siste liten med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene erfarne reisende bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller i god tid, har du flere valgmuligheter, og flyreisene er rimeligere. Ikke nok med det. Du bør også finne ut om reisemålet har flere flyplsser. Prisene kan variere avhengig av flyplassen du går for. Ikke glem å sammenligne priser på tvers av flyselskaper. En annen måte å spare noen kroner på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du ser et bra tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip sjansen når du kan!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Belfast?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være utfordrende å reise. Men det er ingen grunn til panikk. Følg disse tipsene for å få en god start på reisen til Belfast.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det å fly kan være en god opplevelse hvis du pakker med deg de riktige tingene. Det første du trenger, er toalettsaker som deodorant og tannbørste samt klær og noe å lese. Så finner du plass i håndbagasjen til telefon, lader, medisiner og for eksempel en komfortabel nakkepute. Sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og kredittkort.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må legge større beholdere med sjampo og balsam i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Skarpe eller spisse gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbeholdere, spraymaling og fyrverkeri, er heller ikke lov å ha med om bord.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på et fly er ikke stedet for motevisninger. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en genser ettersom temperaturen kan være lav i kabinen når flyet letter. Lukkede, flate sko er også et bra valg.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyturer utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å unngå at dette skjer, bør du reise deg og strekke på beina med jevne mellomrom. Kompresjonssokker og -strømper bidrar også til å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Belfast?
Erfarne reisende vet at trikset er å være forberedt før man kommer til kontrollen på flyplassen. På den måten er du om bord på flyet til Belfast før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en fantastisk start på reisen:

  • I kontrollen må de aller først sjekke at du har gyldig legitimasjon og reisedokumenter før du får gå videre. Derfor bør du ha dette klart på forhånd.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Tøm lommene for alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt jakker og kåper. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektronikk som telefoner og laptoper må også legges i en kasse og gjennomlyses. Ikke vær redd – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som lipgloss og cologne, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det er en god idé å ha på lette sko ettersom sjansen da er mindre for at du blir bedt om å ta dem av i sikkerhetskontrollen. Fjellsko og tyngre sko må ofte sjekkes.
  • Du kan ikke ta med skarpe gjenstander som kniver inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Belfast
AnkomstflyplassGeorge Best Belfast City
Ankomstflyplassens IATA-kodeBHD
AnkomstbyBelfast
Pris for flyreisen2 005 kr