Billige flybilletter til Belfast

Fly til Belfast

Om

Fly til

Hvis drømmeferien din omfatter grønne åser og steder med flere skip enn mennesker, er kanskje en reise til i Irland midt i blinken for deg. Blant severdighetene du bør få med deg når du er i Belfast, er Belfast Castle. Dette praktfulle steinslottet ligger på en høyde over Belfast og kan vise til en flott utsikt og et storslått interiør. Det er ingen mangel på hoteller i , så du finner helt sikkert et hotell som passer for deg.

Under oppholdet i Irland, bør du ta deg tid til å besøke Giant's Causeway i nærheten av Belfast. Det blir sagt at Giant's Causeway ble bygget av en kjempe som het Finn McCool som ønsket å lage en forbindelse mellom Irland og Skottland. Men vitenskapen har selvsagt en mer logisk og mindre fantastisk forklaring. Dette området har utrolig utsikt over Nord-Atlanteren og klippene på begge sidene av disse steinformasjonene.

Finne flybilletter til

Det er fullt mulig å finne billige flybilletter til , og det er en rekke selskaper som gjerne ønsker å fly deg til denne irske byen. For enkelt å finne et billig fly til , gjør du lurt i å benytte deg av søkemotoren vår her på denne siden. Den lar deg sortere alle tilgjengelige flybilletter etter pris.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Du kommer deg ikke til direkte fra Norge, men du trenger heller ikke foreta mer enn én mellomlanding. De raskeste flyvningene bruker omtrent frem timer fra Oslo til , men som oftest må du regne med en reisetid på seks til sju timer for din flyreise til .

Fly til Belfast internasjonale lufthavn (BFS)

Denne flyplassen er en internasjonal lufthavn som ligger omtrent 20 kilometer nordvest for Belfast. Dette er den største flyplassen ved Belfast, med i underkant av seks millioner besøkende årlig, men det er ikke mange flyvninger til denne flyplassen fra Norge. De aller fleste flyvningene fra Norge går til George Best Belfast City lufthavn.

Fly til George Best Belfast City lufthavn (BHD)

Denne flyplassen, som er oppkalt etter fotballspilleren George Best, er ikke like stor som Belfast Internasjonale flyplass, men har allikevel omtrent 2,5 millioner passasjerer innom årlig. Det er flyst flyvninger til andre steder i Storbritannia fra flyplassen. Flyplassen ligger omtrent fem kilometer fra sentrum, og den har et godt utvalg av fasiliteter som spisesteder, butikker og Wi-Fi.

For å komme deg fra flyplassen til har du valget mellom tog, buss og drosje. Togstasjonen er ikke tilknyttet flyplassen, men det går en buss mellom togstasjonen og flyplassen. Det er imidlertid også fullt mulig å gå denne strekningen. Har du derimot planlagt å leie bil i , er flyplassen et ypperlig sted for å finne en leiebil til oppholdet. En rekke selskaper driver med bilutleie på flyplassen, så det er nok av biler å velge mellom. Med bil tar det under ti minutter inn til bykjernen.

Ofte stilte spørsmål