Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Spar tid og penger med en pakkereise til Barcelona

Barcelona er den typen reisemål du vil huske i årevis etter at reisen er over.

Spar tid og penger med en pakkereise til Barcelona

Kjøp en pakkereise med fly og hotell gjennom Expedia og spar penger. Dette er en lett måte å spare penger på. Du trenger bare å velge fly og overnattingssted, og så kombinere de to i en pakke. Du kan unne deg litt ekstra i Barcelona takket være pengene du får til overs.

Hadde det ikke vært kjekt å kunne spare opptil $603? Kjøp din pakkereise i dag!

Du kan velge blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår globale samling av hoteller og fly.

Du får noen av de beste tilbudene for reisen til Barcelona på Expedia.

Hvis planene dine endres, kan du avbestille nesten alle hotellreservasjoner, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Barcelona

I denne delen av Cataluña bor det rundt 1 600 000 personer.

Reisemålet ligger ca. 15 kilometer sør for Badia del Vallès og rundt 510 kilometer øst for hovedstaden i landet, Madrid.

La barna få løpe fra seg på Tibidabo fornøyelsespark og Illa Fantasia. Filmarkivet i Catalonia og Barcelona voksmuseum er også verdt en tur hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

Fra fargerike tropiske fisker til undervannsplanter, kan du aldri vite hva du får se på Barcelona akvarium.

Du vil finne mange ulike lokale og eksotiske dyr som skuler på deg på Barcelona zoologiske hage og Cim d'Aligues. Hvis du kunne tenke deg å se forskjellige dyr og fugler mens du er her, kan du dra innom Barcelona zoologiske hage eller Cim d'Aligues.

Det er få ting her i livet som smaker bedre enn deilig vin. Oppdag regionens beste vin på Freixenet og Bodegas Codorniu. Klar for neste stopp? Cava Blancher og Albert I Noya er også blant favorittene her. Cava Blancher og Albert I Noya er også godt kjent for vinen de produserer.

Er du på jakt etter litt spenning? Utfordre dealeren i blackjack på Casino Barcelona, og opplev den pulserende stemningen.

Barcelona botaniske hage og Umbracle kan vise til vakre utstillinger og et godt utvalg av lokale og eksotiske planter for besøkende gartnerspirer. Sett av litt tid til å rusle rundt i Barcelona botaniske hage og Umbracle og lære om de lokale plantene.

Ta med noe å spise og slapp av i de stille omgivelsene i Park Guell og Parc de la Ciutadella. Du finner også nok plass til å legge deg ned på gresset ved Joan Miro-parken og Parc de la Creueta del Coll.

Lengter du etter litt frisk sjøluft? Det er nok kyst her til å holde deg i gang for en dag eller to. Ta med noe å spise og drikke og dra til Barceloneta strand eller Mar Bella strand. Lokalbefolkningen vil kanskje også vise deg Bogatell strand og Nova Icaria strand.

Du kan nyte naturens gaver året rundt i Montjuïc, Barcelona, Spania og Turo de la Rovira. Du kan også lade batteriene i Coves del Salnitre.

Bruk en dag eller to på å utforske noen av de varierte museumsutstillingene i området. Rusle rundt i gangene mens du ser på de varierte samlingene på Barcelona-paviljongen og Poble Espanyol. Du bør også ta en titt på Sjokolademuseet og Joan Brossa-stiftelsen.

Hvis du har interesse for maritime tradisjoner, kan du ta en tur til Maritimt museum for en lærerik opplevelse. Maritimt museum er godt kjent for sine gamle skipsvrak og andre sjøfartsgjenstander.

Finn ut mer om moderne vitenskap og naturhistorie ved å besøke et av vitenskapsmuseene. Folk som elsker vitenskap bør så absolutt ta en tur innom CosmoCaixa, Fabra observatorium og Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Øk dine kunnskaper med en tur til CosmoCaixa, Fabra observatorium eller Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Disse fortryllende museene viser besøkende den nyeste forskningen og oppdagelser innen vitenskapen.

I det samme man kommer inn gjennom dørene, er det tydelig at at det ligger mye kjærlighet bak samlingene på Museu Blau og Naturvitenskapelig museum. Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av de interessante utstillingene her. Katalonias arkeologiske museum og Katalansk etnografisk museum er også verdt et besøk.

Vil du se litt kunst? Her vil du finne gallerier av ulike slag. Ta en tur til Catalonia nasjonale kunstmuseum eller Picasso-museet og se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Hvis disse ga deg litt energi, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på Joan Miro-stiftelsen og Barcelona museum for samtidskunst.

Dra tilbake i tid og oppdag historier fra flere år siden på Barcelona History museum eller Barcelona Egyptian museum. Catalunya historiske museum og L'Enrajolada – Casa Museu Santacana er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette ferden på Catalunya historiske museum og L'Enrajolada – Casa Museu Santacana.

Casa Batllo og Arc de Triomf er absolutt verdt et besøk selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Barcelona Universitet og Casa Vicens er to andre flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om gamle dager.

Flere av regionens rikeste familier har kalt Palau de la Generalitat de Catalunya og La Casa del Conestable sitt «hjem» gjennom årene. Sørg for å ha kameraet klart mens du betrakter den enestående arkitekturen og det luksuriøse interiøret. Virreina-palasset og Baro de Quadras-palasset er et par andre storslåtte residenser som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å gå på oppdagelse i de frodige hagene og høre på historiene om disse storslåtte bygningene.

Du får nok ikke se noen kongelige, men det kan hende du får se noen tårn eller vindebroer på Montjuic slott og Castelldefels slott. Dra til Corbera de Llobregat-slottet eller De tre dragers slott hvis du vil ha enda flere historiske fortellinger og interessant utsikt. Corbera de Llobregat-slottet og De tre dragers slott er to andre historiske monumenter som er like formidable.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Sagrada Familia og Katedralen i Barcelona. Hvis du er interessert i å se på noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Klosteret i Pedralbes og Montserrat kloster. Du kan også utforske Klosteret i Pedralbes eller Montserrat kloster.

Dette områdets mest berømte severdigheter overskygger ofte de mindre kjente, men like så interessante attraksjonene. Mercat de les Flors og Centre de Cultura Contemporania de Barcelona er to gode alternativer. Hvis du har nok tid, kan du også dra til Fundación de Arte Contemporáneo Fran Daurel og Barcelona Bosc Urba.

Når er sted er så populært som Barcelona, er det neppe noe sjokk det finnes et stort utvalg av hotelltilbud å velge blant der. Du kan finne 782 overnattingssteder i Barcelona på Expedias hotellsider.

Eksklusive hotellvalg som for eksempel Mandarin Oriental, Barcelona, som ligger i Passeig De Gracia, De 38-40, og Hotel Arts Barcelona, som ligger i Marina 19–21, vil garantert oppfylle kravene til selv de mest kravstore gjestene.

W Barcelona i Plaça Rosa dels Vents, 1 og Mercer Hotel Barcelona i Carrer del Lledo 7 er også noen alternativer det er verdt å undersøke hvis du har et stramt budsjett.

Et av de mest populære gjøremålene for enhver tur til Barcelona er Sagrada Familia. Om du foretrekker å bo i kort gangavstand fra denne kjente attraksjonen, er Central Apartments Barcelona og castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia begge gode alternativer.


Guide til Barcelona


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Barcelona

Vis alle de 4 880 overnattingsstedene i Barcelona
Barcelona Airport Hotel 1 137 kr
Anmeldelse skrevet 5. feb. 2020
Mer informasjon
 
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
   
  4,1 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Ok hotel , lite hjelp med baggasje ellers bra hotel

  Hotel Barcelona Universal 3 215 kr
  Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Barcelona Universal

  Hotel Barcelona Universal

  Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Fint hotell,veldig bra frokost. Rommet vi hadde ut mot gaten var noe skjemmet av støy fra trafikken og hadde en dårlig og ustabil wifi.

   Hotel Colón Barcelona 2 061 kr
   Anmeldelse skrevet 14. des. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Colón Barcelona

   Hotel Colón Barcelona

   Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
     
    4,5 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Serviceinnstilt personale. God frokost. Stille og rolig atmosfære.

    Hotel SB Plaza Europa 973 kr
    Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019
    Mer informasjon
     
    Hotel SB Plaza Europa

    Hotel SB Plaza Europa

    Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Flott hotell, litt stort og upersonlig, ingen sitteplasser på rommet, bare senger og en kontorpult med stol. Jeg likte ikke at det ikke var vask på toilettet, vasken var utenfor. Dusjen var i badekaret, jeg liker bedre at det er egen dusj, og vannet rant ikke ned når man dusjet, så man stod med vann ...

     Eurostars Grand Marina 1 499 kr
     Anmeldelse skrevet 22. des. 2019
     Mer informasjon
      
     Eurostars Grand Marina

     Eurostars Grand Marina

     Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
       
      4,3 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      A very good price for a 5 star hotel. Got free upgrade. Excellent breakfast and very good service. Have stayed here before and will stay here again.

      Hotel SB Glow 1 031 kr
      Anmeldelse skrevet 20. mar. 2020
      Mer informasjon
       
      Hotel SB Glow

      Hotel SB Glow

      Carrer de Badajoz 148-154, Barcelona
        
       4,3 av 5
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Komfortabelt seng, stort dusj og fin størrelse på rommet. Air Condition umulig å justere. Sto fast på 22 eller 24 grader, gikk ikke an å justere på den.

       Expo Hotel Barcelona 894 kr
       Anmeldelse skrevet 3. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Expo Hotel Barcelona

       Expo Hotel Barcelona

       Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona, Barcelona
         
        3,8 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Lå rett ved togstasjonen og passet perfekt for oss som kom inn seint på kvelden med tog. Enkelt rom med det man trenger; godt klimaanlegg, fint bad, stille og rent. Flott takterasse som vi fikk kjøpt enkel og god middag på fram til 23.00. Et lite basseng med flott utsikt.

        Arc la Rambla 1 431 kr
        Anmeldelse skrevet 16. des. 2019
        Mer informasjon
         
        Arc la Rambla

        Arc la Rambla

        La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
          
         4,2 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Bare en tur for å slappe av

         De beste tingene å gjøre i Barcelona

         Se de 88 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Barcelona