Reiser til Barcelona 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Barcelona med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Barcelona. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell Barcelona

Wilson Boutique Hotel
Almanac Barcelona
Arai Aparthotel
Claris Hotel & Spa GL
Hotel Bagues

Reisetilbud for Barcelona i 2021

Wilson Boutique Hotel
URH Hotel Excelsior
Hotel Bagues
Arai Aparthotel
Claris Hotel & Spa GL

Hvor du bør bo i Barcelona

De mest populære hotellene i Barcelona

Negresco Princess
Negresco Princess
4.5 out of 5
Roger de Lluria, 16-18, Barcelona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 699 kr per natt fra 22. jan. til 23. jan.
4.4/5Excellent! (1,107 anmeldelser)

"Lite serviceinnstilt personale, fin beliggenhet, inteteksisterende behandling av expedia gold-kunder og litt dårlig på vedlikehold."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Negresco Princess
Petit Palace Boquería Garden
Petit Palace Boquería Garden
4 out of 5
Calle De La Boqueria, 10, Barcelona, Barcelona
Hent priser
4.5/5Wonderful! (984 anmeldelser)
Sentralt og rolig

"Veldig sentral beliggenhet rett ved La Rambla. Et koselig, pent og hyggelig hotell med en liten hage i bakgården. Vennlig betjening som var veldig hjelpsomme. Rommet vi hadde lå rolig til, helt uten støy. Vi hadde et veldig bra opphold!"…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

Petit Palace Boquería Garden
H10 Casa Mimosa
H10 Casa Mimosa
4.5 out of 5
c. pau claris 179, Barcelona, Barcelona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 781 kr per natt fra 24. jan. til 25. jan.
4.8/5Exceptional! (510 anmeldelser)
Fantastisk

"Anbefales på det sterkeste :)"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

H10 Casa Mimosa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Barcelona

Strandferie i Barcelona (og omegn)

En ferie til Barcelona (og omegn) kan være akkurat det du trenger. Få ny giv med avslappende bølgebrus og salt, frisk luft. Hvis du vil holde deg nær sentrum av Barcelona (og omegn), kan du finne et hotell i nærheten av Barceloneta strand (2 kilometer unna). Planlegger du å å bli en stund, kan du bestille en Barcelona (og omegn)-pakkereise. På den måten vil du ikke bare spare penger, men du kan også besøke andre strender, som Mar Bella strand og Bogatell strand. Det er ingen dårlig deal!

Dette bør du vite om Barcelona (og omegn)

  • Velg et av våre strandhoteller i Barcelona (og omegn) for å få en ekstra deilig ferie. Da er det bare å slenge på seg skoene for å ta en dukkert og se på den nydelige solnedgangen.
  • Våre leiligheter, som Petit Luxe The Dúplex og Unique Rentals - Placa Catalunya, er svært populære blant alle slags reisende. Sjekk ut fasilitetene, og gjør deg klar til en ferie i Barcelona (og omegn).
  • På vår side med aktiviteter i Barcelona (og omegn) finner du en oversikt over severdigheter og aktiviteter i området. Men lite måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor ca. 1 621 500 mennesker i Barcelona (og omegn), er det mange å spørre for å få noen nyttige tips.
  • Med våre tilbud på aktiviteter i Barcelona (og omegn) blir det enkelt å spare penger på artige opplevelser. Interessepunkter som Barceloneta strand, Barcelona akvarium og Picasso-museet bør være øverst på sightseeinglisten din.

Spar tid og penger med Barcelona (og omegn)-pakkereiser

Hvordan kan jeg enklest spare penger på ferien min til Barcelona (og omegn)?

Det er enkelt å spare penger med våre Barcelona (og omegn)-pakkereiser. Kjøp overnatting, fly og andre ting (som leiebil og aktiviteter) samtidig for å spare masse penger. Vi har over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden som du kan velge mellom, så det skal ikke stå på valgmulighetene! Vi har også fjernet avbestillingsgebyrene for de fleste bestillinger, i tilfelle du må endre planene dine.

Hvilke flyplasser kan jeg fly til når jeg skal til Barcelona (og omegn)?

På Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass) lander og letter det 6812 fly hver eneste måned. Sannsynligheten er stor for at du ankommer denne flyplassen når du reiser til Barcelona (og omegn).

Hva slags overnattingssteder er mest populære i Barcelona (og omegn)?

Barcelona (og omegn) har overnattingssteder for alle typer reisende. Noen bestiller helst leiligheter, mens andre foretrekker private ferieboliger. Du bør også sjekke ut hoteller og villaer i området.

Hva består en Expedia-bestilling av?

Med våre Barcelona (og omegn)-pakkereiser får du rabatter på nesten alt. Du kan bestille det mest vanlige, som flyreiser og hoteller, men hvorfor ikke også bestille leiebil i samme slengen? Om du liker å planlegge aktivitetene før du skal reise, hjelper Expedia deg med dette også. Det er opp til deg å velge kombinasjonen av alternativene som skal settes sammen.

Flere reisealternativer