Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Barcelona

Barcelona er den typen reisemål du vil huske i årevis etter at reisen er over.

Spar tid og penger med en pakkereise til Barcelona

Kjøp en pakkereise med fly og hotell gjennom Expedia og spar penger. Dette er en lett måte å spare penger på. Du trenger bare å velge fly og overnattingssted, og så kombinere de to i en pakke. Du kan unne deg litt ekstra i Barcelona takket være pengene du får til overs.

Hadde det ikke vært kjekt å kunne spare opptil $603? Kjøp din pakkereise i dag!

Du kan velge blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår globale samling av hoteller og fly.

Du får noen av de beste tilbudene for reisen til Barcelona på Expedia.

Hvis planene dine endres, kan du avbestille nesten alle hotellreservasjoner, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Barcelona

I denne delen av Cataluña bor det rundt 1 600 000 personer.

Reisemålet ligger ca. 15 kilometer sør for Badia del Vallès og rundt 510 kilometer øst for hovedstaden i landet, Madrid.

La barna få løpe fra seg på Tibidabo fornøyelsespark og Illa Fantasia. Filmarkivet i Catalonia og Barcelona voksmuseum er også verdt en tur hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

Fra fargerike tropiske fisker til undervannsplanter, kan du aldri vite hva du får se på Barcelona akvarium.

Du vil finne mange ulike lokale og eksotiske dyr som skuler på deg på Barcelona zoologiske hage og Cim d'Aligues. Hvis du kunne tenke deg å se forskjellige dyr og fugler mens du er her, kan du dra innom Barcelona zoologiske hage eller Cim d'Aligues.

Det er få ting her i livet som smaker bedre enn deilig vin. Oppdag regionens beste vin på Freixenet og Bodegas Codorniu. Klar for neste stopp? Cava Blancher og Albert I Noya er også blant favorittene her. Cava Blancher og Albert I Noya er også godt kjent for vinen de produserer.

Er du på jakt etter litt spenning? Utfordre dealeren i blackjack på Casino Barcelona, og opplev den pulserende stemningen.

Barcelona botaniske hage og Umbracle kan vise til vakre utstillinger og et godt utvalg av lokale og eksotiske planter for besøkende gartnerspirer. Sett av litt tid til å rusle rundt i Barcelona botaniske hage og Umbracle og lære om de lokale plantene.

Ta med noe å spise og slapp av i de stille omgivelsene i Park Guell og Parc de la Ciutadella. Du finner også nok plass til å legge deg ned på gresset ved Joan Miro-parken og Parc de la Creueta del Coll.

Lengter du etter litt frisk sjøluft? Det er nok kyst her til å holde deg i gang for en dag eller to. Ta med noe å spise og drikke og dra til Barceloneta strand eller Mar Bella strand. Lokalbefolkningen vil kanskje også vise deg Bogatell strand og Nova Icaria strand.

Du kan nyte naturens gaver året rundt i Montjuïc, Barcelona, Spania og Turo de la Rovira. Du kan også lade batteriene i Coves del Salnitre.

Bruk en dag eller to på å utforske noen av de varierte museumsutstillingene i området. Rusle rundt i gangene mens du ser på de varierte samlingene på Barcelona-paviljongen og Poble Espanyol. Du bør også ta en titt på Sjokolademuseet og Joan Brossa-stiftelsen.

Hvis du har interesse for maritime tradisjoner, kan du ta en tur til Maritimt museum for en lærerik opplevelse. Maritimt museum er godt kjent for sine gamle skipsvrak og andre sjøfartsgjenstander.

Finn ut mer om moderne vitenskap og naturhistorie ved å besøke et av vitenskapsmuseene. Folk som elsker vitenskap bør så absolutt ta en tur innom CosmoCaixa, Fabra observatorium og Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Øk dine kunnskaper med en tur til CosmoCaixa, Fabra observatorium eller Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Disse fortryllende museene viser besøkende den nyeste forskningen og oppdagelser innen vitenskapen.

I det samme man kommer inn gjennom dørene, er det tydelig at at det ligger mye kjærlighet bak samlingene på Museu Blau og Naturvitenskapelig museum. Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av de interessante utstillingene her. Katalonias arkeologiske museum og Katalansk etnografisk museum er også verdt et besøk.

Vil du se litt kunst? Her vil du finne gallerier av ulike slag. Ta en tur til Catalonia nasjonale kunstmuseum eller Picasso-museet og se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Hvis disse ga deg litt energi, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på Joan Miro-stiftelsen og Barcelona museum for samtidskunst.

Dra tilbake i tid og oppdag historier fra flere år siden på Barcelona History museum eller Barcelona Egyptian museum. Catalunya historiske museum og L'Enrajolada – Casa Museu Santacana er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette ferden på Catalunya historiske museum og L'Enrajolada – Casa Museu Santacana.

Casa Batllo og Arc de Triomf er absolutt verdt et besøk selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Barcelona Universitet og Casa Vicens er to andre flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om gamle dager.

Flere av regionens rikeste familier har kalt Palau de la Generalitat de Catalunya og La Casa del Conestable sitt «hjem» gjennom årene. Sørg for å ha kameraet klart mens du betrakter den enestående arkitekturen og det luksuriøse interiøret. Virreina-palasset og Baro de Quadras-palasset er et par andre storslåtte residenser som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å gå på oppdagelse i de frodige hagene og høre på historiene om disse storslåtte bygningene.

Du får nok ikke se noen kongelige, men det kan hende du får se noen tårn eller vindebroer på Montjuic slott og Castelldefels slott. Dra til Corbera de Llobregat-slottet eller De tre dragers slott hvis du vil ha enda flere historiske fortellinger og interessant utsikt. Corbera de Llobregat-slottet og De tre dragers slott er to andre historiske monumenter som er like formidable.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Sagrada Familia og Katedralen i Barcelona. Hvis du er interessert i å se på noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Klosteret i Pedralbes og Montserrat kloster. Du kan også utforske Klosteret i Pedralbes eller Montserrat kloster.

Dette områdets mest berømte severdigheter overskygger ofte de mindre kjente, men like så interessante attraksjonene. Mercat de les Flors og Centre de Cultura Contemporania de Barcelona er to gode alternativer. Hvis du har nok tid, kan du også dra til Fundación de Arte Contemporáneo Fran Daurel og Barcelona Bosc Urba.

Overnatting i Barcelona

Barcelona er et populært reisemål blant reisende og har et bredt utvalg av hoteller og leiligheter for alle typer ferierende. Expedias hotellsider for Barcelona gjør det enkelt å bestille, og sørger for at du kan ha en fantastisk ferie med det perfekte hotellet for deg.

Noen av de mer elegante overnattingsstedene i Barcelona er Hotel Arts Barcelona i Marina 19–21 og Ciutadella Park Apartments i Carrer de Joan d'Austria, 51. Hvis disse ikke passer behovene dine, kan du sjekke Mercer Hotel Barcelona i Carrer del Lledo 7 og Apartamento Abrevadero i Calle Calabria 10-12, hvor du kan være sikker på å finne gode tilbud.

Ett av høydepunktene for ethvert besøk til Barcelona er Sagrada Familia. Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia og Arago312 Apartments begge verdt en titt.


Guide til Barcelona


De beste hotelltilbudene i Barcelona

Vis alle de 3 321 overnattingsstedene i Barcelona
Barcelona Airport Hotel 809 kr
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  4,1
  av 5, basert på 5 284 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna RCDE Stadium, Fira Barcelona og Gran Via 2. Dessuten ligger Placa d'Espanya og Poble Espanyol 15 kilometer unna.

  Hotel Rec Barcelona - Adults only 808 kr
  Hotel Rec Barcelona - Adults only

  Hotel Rec Barcelona - Adults only

  Carrer del Rec Comtal, 19, Barcelona
    
   4,8
   av 5, basert på 541 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i Ciutat Vella og 10 kilometer unna Sjokolademuseet, Barcelona zoologiske hage og Picasso-museet. Dessuten ligger Katedralen i Barcelona og Port Vell kun 10 kilometer unna.

   H10 Madison 1 277 kr
   H10 Madison

   H10 Madison

   C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona
     
    4,8
    av 5, basert på 428 anmeldelser
    4.5 av 5.0

    Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Det gotiske kvarteret og få skritt fra Katedralen i Barcelona og Palau de la Musica Catalana. Dessuten ligger Port Vell og Barcelona akvarium kun 10 kilometer unna.

    W Barcelona 2 526 kr
    W Barcelona

    W Barcelona

    Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
      
     4,4
     av 5, basert på 1 203 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Dette hotellet, som ligger i den historiske bydelen, befinner seg ved stranden i Barceloneta og 10 kilometer unna Barceloneta strand, Port Vell og Montjuïc, Barcelona, Spania. Dessuten ligger Park Guell og Port Olimpic kun 10 kilometer unna.

     Arc la Rambla 622 kr
     Arc la Rambla

     Arc la Rambla

     La Rambla 19, Barcelona
       
      4,2
      av 5, basert på 2 264 anmeldelser
      3.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i Det gotiske kvarteret og få skritt unna Teatre Principal, Centre d'Art Santa Monica og Palau Guell. Dessuten ligger Columbus-moumentet og Barcelona voksmuseum 10 kilometer unna.

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto 627 kr
      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Zona Franca Calle K, Barcelona
        
       3,9
       av 5, basert på 1 605 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette strålende hvite hotellet ved inngangen til Zona Franca ligger to kilometer fra El Prat flyplass og innen fire kilometer fra Barcelona Fira-varemessen, Barcelonas olympiske port og Galería Olímpica.

       Barceló Raval 878 kr
       Barceló Raval

       Barceló Raval

       Rambla del Raval, 17-21, Barcelona
         
        4,3
        av 5, basert på 3 624 anmeldelser
        4.5 av 5.0

        Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Ciutat Vella og få skritt unna Rambla del Raval og El Gato del Raval-statuen. Dessuten ligger La Rambla og Boqueria marked kun 10 minutter unna. Liceu stasjon ligger 7 minutters gange unna og Parc de Montjuïc stasjon ligger 7 minutters gange unna.

        Hotel Barcelona Princess 716 kr
        Hotel Barcelona Princess

        Hotel Barcelona Princess

        Avinguda Diagonal 1, Barcelona
          
         4,3
         av 5, basert på 2 343 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger i Diagonal Mar i el Front Maritim del Poblenou og 10 kilometer unna Barcelona internasjonale konferansesenter, Sagrada Familia og Casa Batllo. Dessuten ligger La Rambla og Park Guell 10 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell