Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Tur til Barcelona

Reis på ferie til Spanias nest største by, som er velsignet med særegen arkitektur, museer i verdensklasse og gater fylt med katalonske rytmer og dufter.

Kombiner strand- og storbyferien og dra til Barcelona, hovedstaden i Catalonia, som har 2,5 millioner innbyggere. Tapasbarene ligger tett langs de sjarmerende, trange gatene, og på byens torg blir tilskuerne underholdt med tradisjonell dans. Hele byen bærer preg av den modernistiske arkitekten Antoni Gaudi – alt fra parker til offentlige bygg.

Ikke finn på å bruke bil når du er på storbyferie i Barcelona. Benytt deg heller av metrosystemet, ta bussen eller lei en sykkel. Men det beste er å ta beina fatt. La sansene pirres av synsinntrykk, lyder og smaker mens du spaserer rundt i byens gater.

Ta deg en tur langs promenadegaten Las Ramblas, midt i hjertet av byen. Den strekker seg fra parken Plaça de Catalunya i nord og ned til havneområdet. Her ligger restaurantene, blomsterbodene og souvenirbutikkene på rekke og rad. På dagtid er det et yrende folkeliv her, og flust med gateartister, mens partyløvene fyller gatens barer til langt på natt.

Utforsk "Det gotiske kvarter", som ligger nord for Las Ramblas. Her finner du den vakre Barcelona-katedralen fra 1300-tallet, der Barcelonas skytshelgen, Santa Eulàlia, er begravd.

Ta taubanen opp til toppen av Montjuic, en høyde like ved sentrum. Her kan tilbringe en hel dag, få med deg de mange attraksjonene og nyte fantastisk utsikt over hele byen. Kjøl deg ned ved Font Magica (den magiske fontenen) foran nybarokke Palau National (nasjonalpalasset) før du nyter tradisjonell kunst og mat i Poble Espanyol (den spanske landsbyen).

Gaudis fantasifulle bygninger er et høydepunkt i Barcelona. Disse kan ses i kronologisk rekkefølge. Begynn med det første huset, Casa Vicens, og avslutt med hans siste mesterverk, Sagrada Familia. Ikke gå glipp av Park Guell, som har en mosaikkterrasse med utsikt over byen og havneområdet.

I Barcelona finner du mer enn 50 museer. I Picasso-museet kan du se tegninger Spanias mest berømte kunstner laget som barn. Deretter kan du sette seil for Museu Maritim (maritimt museum) i det historiske verftet fra 1300-tallet.

Barcelona er en barnevennlig by. Tilbring en dag sammen med lokalbefolkningen på stranden, eller studer livet under vann i akvariet i Barcelona. Om kvelden kan du høre katalansk musikk i Palau de la Música Catalana, før du rusler videre gjennom gatene for å oppleve Barcelonas unike atmosfære på kveldstid.

Overnatting i Barcelona

Barcelona er et populært reisemål blant reisende og har et bredt utvalg av hoteller og leiligheter for alle typer ferierende. Expedias hotellsider for Barcelona gjør det enkelt å bestille, og sørger for at du kan ha en fantastisk ferie med det perfekte hotellet for deg.

Noen av de mer elegante overnattingsstedene i Barcelona er Hotel Arts Barcelona i Marina 19–21 og Ciutadella Park Apartments i Carrer de Joan d'Austria, 51. Hvis disse ikke passer behovene dine, kan du sjekke Mercer Hotel Barcelona i Carrer del Lledo 7 og Apartamento Abrevadero i Calle Calabria 10-12, hvor du kan være sikker på å finne gode tilbud.

Ett av høydepunktene for ethvert besøk til Barcelona er Sagrada Familia. Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia og Arago312 Apartments begge verdt en titt.


Guide til Barcelona


De beste hotelltilbudene i Barcelona

Se alle de 2 556 hotellene i Barcelona
Barcelona Airport Hotel 863 kr
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  4,0
  av 5, basert på 3 936 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna RCDE Stadium, Fira Barcelona og Gran Via 2. Dessuten ligger Casa Batllo og Palau de la Musica Catalana 15 kilometer unna.

  Hotel SB Plaza Europa 907 kr
  Hotel SB Plaza Europa

  Hotel SB Plaza Europa

  Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat
    
   4,3
   av 5, basert på 2 181 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i Sants-Montjuic og 10 minutters gange unna Gran Via 2 og Fira Barcelona. Dessuten ligger Placa d'Espanya og Den magiske fontenen i Montjuic kun 3 kilometer unna.

   Hotel Praktik Rambla
   Hotel Praktik Rambla

   Hotel Praktik Rambla

   Rambla de Catalunya, 27, Barcelona
     
    4,1
    av 5, basert på 13 anmeldelser
    3.0 av 5.0

    Dette hotellet i Barcelona (Dreta de l'Eixample) ligger nær Teatre Coliseum, Casa Batllo og Palau de la Musica Catalana. I nærheten finner du dessuten Placa de Catalunya og Casa Mila.

    Vasanta Hotel Boutique 1,216 kr
    Vasanta Hotel Boutique

    Vasanta Hotel Boutique

    Carrer de Casp, 31, Barcelona
      
     4,6
     av 5, basert på 602 anmeldelser
     3.5 av 5.0

     Dette pensjonatet i boutique-stil ligger i Dreta de l'Eixample og 10 minutters gange unna Casa Calvet, Palau de la Musica Catalana og Placa de Catalunya. Dessuten ligger Casa Batllo og Katedralen i Barcelona kun 15 minutter unna.

     Hotel Barcelona Princess 1,102 kr
     Hotel Barcelona Princess

     Hotel Barcelona Princess

     Avinguda Diagonal 1, Barcelona
       
      4,3
      av 5, basert på 2 006 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i Diagonal Mar i el Front Maritim del Poblenou, 0,1 kilometer unna Museu Blau og 5 kilometer unna Sagrada Familia og Palau de la Musica Catalana. Dessuten ligger Mar Bella strand og Port Olimpic kun 5 kilometer unna.

      Hotel Regencia Colon 1,046 kr
      Hotel Regencia Colon

      Hotel Regencia Colon

      Carrer dels Sagristans, 13-17, Barcelona
        
       4,2
       av 5, basert på 1 320 anmeldelser
       3.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger i hjertet av Barcelona, med gåavstand til Katedralen i Barcelona, Palau de la Musica Catalana og Placa Catalunya. Las Ramblas og Gran Teatre del Liceu ligger også i nærheten.

       Motel One Barcelona-Ciutadella
       Motel One Barcelona-Ciutadella

       Motel One Barcelona-Ciutadella

       Passeig de Pujades, 11-13, Barcelona
         
        4,6
        av 5, basert på 7 anmeldelser
        0.0 av 5.0

        Dette hotellet i Barcelona (Sant Marti) ligger nær Barcelona zoologiske hage, Palau de la Musica Catalana og Arc de Triomf. I nærheten finner du dessuten Basilica de Santa Maria del Mar og Katedralen i Barcelona.

        Hotel EuroPark 1,499 kr
        Hotel EuroPark

        Hotel EuroPark

        Aragó, 323-325, Barcelona
          
         4,5
         av 5, basert på 1 998 anmeldelser
         3.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger nær stranden i Eixample-området i Barcelona, i nærheten av Casa Batllo, Sagrada Familia og Casa Mila. Palau de la Musica Catalana og Arc de Triomf ligger også i nærheten.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.