Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Barcelona

Barcelona er den typen reisemål du vil huske i årevis etter at reisen er over.

Spar tid og penger med en pakkereise til Barcelona

Kjøp en pakkereise med fly og hotell gjennom Expedia og spar penger. Dette er en lett måte å spare penger på. Du trenger bare å velge fly og overnattingssted, og så kombinere de to i en pakke. Du kan unne deg litt ekstra i Barcelona takket være pengene du får til overs.

Hadde det ikke vært kjekt å kunne spare opptil $603? Kjøp din pakkereise i dag!

Du kan velge blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår globale samling av hoteller og fly.

Du får noen av de beste tilbudene for reisen til Barcelona på Expedia.

Hvis planene dine endres, kan du avbestille nesten alle hotellreservasjoner, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Barcelona

I denne delen av Cataluña bor det rundt 1 600 000 personer.

Reisemålet ligger ca. 15 kilometer sør for Badia del Vallès og rundt 510 kilometer øst for hovedstaden i landet, Madrid.

La barna få løpe fra seg på Tibidabo fornøyelsespark og Illa Fantasia. Filmarkivet i Catalonia og Barcelona voksmuseum er også verdt en tur hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

Fra fargerike tropiske fisker til undervannsplanter, kan du aldri vite hva du får se på Barcelona akvarium.

Du vil finne mange ulike lokale og eksotiske dyr som skuler på deg på Barcelona zoologiske hage og Cim d'Aligues. Hvis du kunne tenke deg å se forskjellige dyr og fugler mens du er her, kan du dra innom Barcelona zoologiske hage eller Cim d'Aligues.

Det er få ting her i livet som smaker bedre enn deilig vin. Oppdag regionens beste vin på Freixenet og Bodegas Codorniu. Klar for neste stopp? Cava Blancher og Albert I Noya er også blant favorittene her. Cava Blancher og Albert I Noya er også godt kjent for vinen de produserer.

Er du på jakt etter litt spenning? Utfordre dealeren i blackjack på Casino Barcelona, og opplev den pulserende stemningen.

Barcelona botaniske hage og Umbracle kan vise til vakre utstillinger og et godt utvalg av lokale og eksotiske planter for besøkende gartnerspirer. Sett av litt tid til å rusle rundt i Barcelona botaniske hage og Umbracle og lære om de lokale plantene.

Ta med noe å spise og slapp av i de stille omgivelsene i Park Guell og Parc de la Ciutadella. Du finner også nok plass til å legge deg ned på gresset ved Joan Miro-parken og Parc de la Creueta del Coll.

Lengter du etter litt frisk sjøluft? Det er nok kyst her til å holde deg i gang for en dag eller to. Ta med noe å spise og drikke og dra til Barceloneta strand eller Mar Bella strand. Lokalbefolkningen vil kanskje også vise deg Bogatell strand og Nova Icaria strand.

Du kan nyte naturens gaver året rundt i Montjuïc, Barcelona, Spania og Turo de la Rovira. Du kan også lade batteriene i Coves del Salnitre.

Bruk en dag eller to på å utforske noen av de varierte museumsutstillingene i området. Rusle rundt i gangene mens du ser på de varierte samlingene på Barcelona-paviljongen og Poble Espanyol. Du bør også ta en titt på Sjokolademuseet og Joan Brossa-stiftelsen.

Hvis du har interesse for maritime tradisjoner, kan du ta en tur til Maritimt museum for en lærerik opplevelse. Maritimt museum er godt kjent for sine gamle skipsvrak og andre sjøfartsgjenstander.

Finn ut mer om moderne vitenskap og naturhistorie ved å besøke et av vitenskapsmuseene. Folk som elsker vitenskap bør så absolutt ta en tur innom CosmoCaixa, Fabra observatorium og Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Øk dine kunnskaper med en tur til CosmoCaixa, Fabra observatorium eller Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Disse fortryllende museene viser besøkende den nyeste forskningen og oppdagelser innen vitenskapen.

I det samme man kommer inn gjennom dørene, er det tydelig at at det ligger mye kjærlighet bak samlingene på Museu Blau og Naturvitenskapelig museum. Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av de interessante utstillingene her. Katalonias arkeologiske museum og Katalansk etnografisk museum er også verdt et besøk.

Vil du se litt kunst? Her vil du finne gallerier av ulike slag. Ta en tur til Catalonia nasjonale kunstmuseum eller Picasso-museet og se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Hvis disse ga deg litt energi, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på Joan Miro-stiftelsen og Barcelona museum for samtidskunst.

Dra tilbake i tid og oppdag historier fra flere år siden på Barcelona History museum eller Barcelona Egyptian museum. Catalunya historiske museum og L'Enrajolada – Casa Museu Santacana er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette ferden på Catalunya historiske museum og L'Enrajolada – Casa Museu Santacana.

Casa Batllo og Arc de Triomf er absolutt verdt et besøk selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Barcelona Universitet og Casa Vicens er to andre flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om gamle dager.

Flere av regionens rikeste familier har kalt Palau de la Generalitat de Catalunya og La Casa del Conestable sitt «hjem» gjennom årene. Sørg for å ha kameraet klart mens du betrakter den enestående arkitekturen og det luksuriøse interiøret. Virreina-palasset og Baro de Quadras-palasset er et par andre storslåtte residenser som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å gå på oppdagelse i de frodige hagene og høre på historiene om disse storslåtte bygningene.

Du får nok ikke se noen kongelige, men det kan hende du får se noen tårn eller vindebroer på Montjuic slott og Castelldefels slott. Dra til Corbera de Llobregat-slottet eller De tre dragers slott hvis du vil ha enda flere historiske fortellinger og interessant utsikt. Corbera de Llobregat-slottet og De tre dragers slott er to andre historiske monumenter som er like formidable.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Sagrada Familia og Katedralen i Barcelona. Hvis du er interessert i å se på noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Klosteret i Pedralbes og Montserrat kloster. Du kan også utforske Klosteret i Pedralbes eller Montserrat kloster.

Dette områdets mest berømte severdigheter overskygger ofte de mindre kjente, men like så interessante attraksjonene. Mercat de les Flors og Centre de Cultura Contemporania de Barcelona er to gode alternativer. Hvis du har nok tid, kan du også dra til Fundación de Arte Contemporáneo Fran Daurel og Barcelona Bosc Urba.

Overnatting i Barcelona

Barcelona er et populært reisemål blant reisende og har et bredt utvalg av hoteller og leiligheter for alle typer ferierende. Expedias hotellsider for Barcelona gjør det enkelt å bestille, og sørger for at du kan ha en fantastisk ferie med det perfekte hotellet for deg.

Noen av de mer elegante overnattingsstedene i Barcelona er Hotel Arts Barcelona i Marina 19–21 og Ciutadella Park Apartments i Carrer de Joan d'Austria, 51. Hvis disse ikke passer behovene dine, kan du sjekke Mercer Hotel Barcelona i Carrer del Lledo 7 og Apartamento Abrevadero i Calle Calabria 10-12, hvor du kan være sikker på å finne gode tilbud.

Ett av høydepunktene for ethvert besøk til Barcelona er Sagrada Familia. Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia og Arago312 Apartments begge verdt en titt.


Guide til Barcelona


De beste hotelltilbudene i Barcelona

Vis alle de 3 070 overnattingsstedene i Barcelona
Barcelona Airport Hotel 1 001 kr
Anmeldelse skrevet 7. okt. 2018
Mer informasjon
 
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
   
  4,1 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Overnattet kun en natt for å kunne komme raskest mulig videre neste dag. Hotellet ligger fint til rett ved flyplassen og tilbyr fine rom, god mat og service. Anbefales

  Hotel Barcelona Universal 1 474 kr
  Anmeldelse skrevet 15. mai 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Barcelona Universal

  Hotel Barcelona Universal

  Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Et veldig bra hotell. Mange spisesteder i nærheten. Flott med basseng og solstoler på taket. Fantastisk frokost. Trekker litt ned på grunn av at det er noe lytt. Men, vil bo her igjen

   Barceló Raval 1 375 kr
   Anmeldelse skrevet 24. mai 2019
   Mer informasjon
    
   Barceló Raval

   Barceló Raval

   Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
     
    4,3 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Hyggelig personale og god service! Veldig nærme sentrum.

    W Barcelona 3 098 kr
    Anmeldelse skrevet 10. jun. 2019
    Mer informasjon
     
    W Barcelona

    W Barcelona

    Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
      
     4,4 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Great location. Fantastic view. Marvelous breakfast. Splendid sun beds by the pools. Amazing SPA

     Hotel Colón Barcelona 2 197 kr
     Anmeldelse skrevet 13. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     Hotel Colón Barcelona

     Hotel Colón Barcelona

     Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
       
      4,5 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Var veldig fornøyd med beliggenhet, hotellet var veldig sentralt.

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto 1 010 kr
      Anmeldelse skrevet 30. apr. 2019
      Mer informasjon
       
      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Zona Franca Calle K, Barcelona, Barcelona
        
       3,9 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Ok place and the food at the restaurant was excellent. The downside is that we waited 40 minutes for the bus shuttle. It should be informed a timetable so we could evaluate an alternative transport

       The Gates Diagonal Barcelona 1 229 kr
       Anmeldelse skrevet 12. mar. 2019
       Mer informasjon
        
       The Gates Diagonal Barcelona

       The Gates Diagonal Barcelona

       Avinguda Diagonal 205, Barcelona, Barcelona
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Veldig greit hotell, hyggelig inngangsparti og alt virker nytt og moderne. Litt slitsomt med en butler i inngangsområdet som var litt vel ivrig. Fint med litt ekstra plass i hotellbaren.

        Hotel Barcelona Princess 1 104 kr
        Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Hotel Barcelona Princess

        Hotel Barcelona Princess

        Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Barcelona
          
         4,3 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Svært hyggelig personale. Ble godt tatt imot av resepsjonistene ved ankomst. Hyggelige dørvakter, og flinke renholdere. Anbefales!

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.