Reiser til Barcelona 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Barcelona og spar

De beste tilbudene på fly + hotell Barcelona

Hotel Atlas
Free Hostels Barcelona
Casa Neri Apartments
Sagrada Familia Flats
Casa Lirio Hotel Boutique

Oppdag områdene i Barcelona

Finn de beste områdene og bydelene i Barcelona for aktivitetene du liker best. Les mer om Barcelona

De mest populære hotellene i Barcelona

Hotel Colón Barcelona
Hotel Colón Barcelona
4 out of 5
Avenida Catedral, 7, Barcelona
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 460 kr per natt fra 1. nov. til 1. nov.
4.6/5 Exceptional! (941 anmeldelser)
For en utmerket opplevelse!
"Hotel Colón anbefales på det sterkeste! Jeg kom med store kofferter, og allerede før jeg hadde funnet inngangsdøren så ble jeg møtt av en av hotellets hyggelige ansatte som vil hjelpe med bagasje og se til at jeg fant frem. I resepsjonen høres vennlig latter og man blir møtt med et smil, informasjon ..."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2021

Hotel Colón Barcelona
Astoria
Astoria
3 out of 5
Paris 203, Barcelona
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 600 kr per natt fra 7. nov. til 7. nov.
4.4/5 Excellent! (942 anmeldelser)
"Nice and clean. Ok staff. We can absolutely recomend the hotel. But they have to fix the wifi. Wifi was not stable so we had to use 3G. And they can have some tv channel where they show movies in english."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019

Astoria
Petit Palace Boquería Garden
Petit Palace Boquería Garden
4 out of 5
Calle De La Boqueria, 10, Barcelona
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 942 kr per natt fra 14. nov. til 14. nov.
4.5/5 Wonderful! (946 anmeldelser)
Sentralt og rolig
"Veldig sentral beliggenhet rett ved La Rambla. Et koselig, pent og hyggelig hotell med en liten hage i bakgården. Vennlig betjening som var veldig hjelpsomme. Rommet vi hadde lå rolig til, helt uten støy. Vi hadde et veldig bra opphold!"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

Petit Palace Boquería Garden
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Barcelona

Strandferie i Barcelona (og omegn)

En ferie til Barcelona (og omegn) kan være akkurat det du trenger. Få ny giv med avslappende bølgebrus og salt, frisk luft. Hvis du vil holde deg nær sentrum av Barcelona (og omegn), kan du finne et hotell i nærheten av Barceloneta strand (2 kilometer unna). Planlegger du å å bli en stund, kan du bestille en Barcelona (og omegn)-pakkereise. På den måten vil du ikke bare spare penger, men du kan også besøke andre strender, som Mar Bella strand og Bogatell strand. Det er ingen dårlig deal!

Dette bør du vite om Barcelona (og omegn)

  • Velg et av våre strandhoteller i Barcelona (og omegn) for å få en ekstra deilig ferie. Da er det bare å slenge på seg skoene for å ta en dukkert og se på den nydelige solnedgangen.
  • Våre leiligheter, som Petit Luxe The Dúplex og Unique Rentals - Placa Catalunya, er svært populære blant alle slags reisende. Sjekk ut fasilitetene, og gjør deg klar til en ferie i Barcelona (og omegn).
  • På vår side med aktiviteter i Barcelona (og omegn) finner du en oversikt over severdigheter og aktiviteter i området. Men lite måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor ca. 1 621 500 mennesker i Barcelona (og omegn), er det mange å spørre for å få noen nyttige tips.
  • Med våre tilbud på aktiviteter i Barcelona (og omegn) blir det enkelt å spare penger på artige opplevelser. Interessepunkter som Barceloneta strand, Barcelona akvarium og Picasso-museet bør være øverst på sightseeinglisten din.

Ofte stilte spørsmål