Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Praha

Uansett om du besøker Praha på et kort eller lengre opphold, så vil du ha mange flotte ting å se der.

Spar tid og penger med en pakkereise til Praha

Spar penger med en pakkereise hos Expedia. Spar tid og penger på å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly hos oss. Det vil si at du får mer å rutte med under oppholdet ditt i Praha.

Det er mulig å spare rundt $603 ved å slå til på en pakkereise hos oss.

Vår omfattende database gir deg tilgang til 321,000 hoteller over hele verden og opptil 400 partnerflyselskaper. I tillegg gir vi deg fantastiske tilbud.

Det skal nok godt gjøres å finne bedre priser på reiser til Praha enn hva Expedias kan tilby.

Nesten alle hotellreservasjoner hos oss kan avbestilles uten gebyrer.

Pakkereiser til Praha

I denne delen av Praha bor det omtrent 1 200 000 innbyggere.

Ta en pause i hverdagen og trå inn i magiens egen verden på Lunapark og AquaPalace. Miniatyrmuseum og Petrin kabelbane er også verdt en tur hvis du vil ha enda mer moro.

Sea World er en undervannsopplevelse for både unge og gamle.

De ulike skapningene som bor langs de buktende gangveiene på Praha zoologiske hage og Terarium Praha vil underholde deg i flere timer. Hvis du vil se forskjellige dyr- og fuglearter på turen, kan du dra innom Praha zoologiske hage eller Terarium Praha.

Hvis du vil oppdage hvordan de gjør ølet her så utsøkt, kan du dra til et av bryggeriene. Selv hvis øl ikke er helt din smak, er det fremdeles en interessant dagstur! Velg din favoritt, enten Staropramen bryggeri eller Strahov klosterbryggeri. Hvis du ikke er helt sikker enda, må du kanskje dra til begge to!

Hageentusiaster kan også utforske samlingen i Hagen på festningsvollen og Vojan-hagene. Vil du vite mer om lokale blomster og planter? Ta et besøk til Praha botaniske hage eller Kinsky hage. Hvis du vil lære om de lokale blomsten og plantene, bør du ta en tur til Kinsky hage eller Hagen på festningsvollen.

På en fin dag frister det å være i en park, som i Den kongelige hagen og Kampa-parken. Riegrovy Sady eller Stromovka-parken er rette sted hvis du vil ta med barna for å leke ute i det grønne.

Praha informasjonstjeneste og Turistinformasjon i det gamle rådhuset er et bra sted å starte når du ser etter informasjon om Praha.

Når du vil slappe av og høre på fuglene som kvitrer, er Hostivar-sjøen det rette stedet.

En tur til Kunratice-skogen er ideelt for en nydelig naturopplevelse.

Museene i nærområdet tilbyr fascinerende informasjon. Spaser rundt mens du utforsker samlingene på Kommunistmuseet og Bertramka. Det kan også være verdt å besøke Det tsjekkiske musikkmuseet og Bedrich Smetana-museet.

Lær enda mer om vitenskap mens du studerer utvalget av gjenstander og utstillinger på Stefanik observatorium og Praha planetarium. Om du vil se fascinerende utstillinger og kanskje lære litt om vitenskap, kan du dra innom Stefanik observatorium og Praha planetarium.

Praha myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Ta en tur innom Mucha-museet eller Kinsky-palasset for å se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Lobkowicz-palasset og Schwarzenberg slott er også vel verdt en titt hvis du rekker det før middagen.

Ta en reise tilbake i tid og oppdag hemmeligheter fra tidligere år på Det tsjekkiske nasjonalmuseet og Hall for jødiske seremonier. Praha bymuseum og Podskalska tollkontor i Vyton er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Praha bymuseum eller Podskalska tollkontor i Vyton.

Oppdag områdets fortid med et besøk til Karlsuniversitetet eller Den astronomiske klokken, bare et par av de historiske bygningene og stedene her. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. John Lennon-muren og Kruttårnet er også flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske steder og start den lokale historieomvisningen.

Karlsbroen er et bemerkelsesverdig kunststykke innen byggeteknikk.

De forskjellige historiske forsvarskonstruksjoner ved Vysehrad nasjonale kulturmonument er en vedvarende påminnelse om områdets tidligere konflikter.

Noen av områdets mektigste personligheter har kalt Dronning Annes sommerpalass og Starý královský-palasset for sitt «hjem». Husk å få tatt et par bilder mens du beundrer den enestående arkitekturen og det luksuriøse interiøret. Clam-Gallas palass og Cernin palass er et par andre storslåtte residenser som har en rekke historier skjult i veggene. Du vil sikkert like å vandre rundt de frodige hagene og lytte til historiene om disse storslåtte bygningene.

Du får kanskje ikke se noen konger eller dronninger, men det kan hende du får se noen tårn eller vindebroer på Praha borg eller Karlstejn slott. Ta en tur til Vysehrad-slottet eller Troja Chateau for flere historiske innblikk og vakre severdigheter. Vysehrad-slottet og Troja Chateau er to andre historiske monumenter som er like fascinerende.

Oppdag områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i St. Vitus-katedralen og Strahov kloster. Hvis du vil ta en titt på flere religiøse steder, kan du ta en tur til Den gamle-nye synagogen og Týn-katedralen. Du kan også utforske Den gamle-nye synagogen og Týn-katedralen.

Praha's mest populære turistattraksjoner overskygger ofte de mindre besøkte, men like så interessante attraksjonene. Lucerna-palasset og bobsleigh-bane kan kanskje være av interesse. Hvis du har god nok tid, kan du også vurdere et besøk til Kubistlyktestolpe eller Proudy-skulpturen.

Overnatting i Praha

For å få mest mulig ut av oppholdet ditt i denne spennende hovedstaden, kan du finne rom på et av de 660 hotellene i Praha. Det gjør du enklest med Expedias hotellsider, som vil hjelpe deg med å finne det riktige hotellet for deg.

Besøkende som kan tenke seg noe elegant, vil helt sikkert trives på Four Seasons Hotel Prague i Veleslavinova 2a og Mandarin Oriental, Prague i Nebovidska 459/1. Hvis du ser etter et billigere alternativ, kan Alice Apartment House i Praha 8 - Karlín Sokolovská 30 og Abex Hostel i Zelivského 2726/2 være bedre egnet for deg.

Mens du er på ferie i Praha, vil du ha lyst å ta en tur til Karlsbroen, så et annet alternativ er å finne et sted i nærheten av denne kjente attraksjonen. Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague ligger bare 0,4 kilometer unna. Du kan også ta en titt på Golden Well Hotel, som ligger cirka 0,7 kilometer unna.


Guide til Praha


De beste hotelltilbudene i Praha

Vis alle de 1 646 overnattingsstedene i Praha
Grandior Hotel Prague 819 kr
Anmeldelse skrevet 22. apr. 2019
Mer informasjon
 
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  4,5 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Rein og bra blindhet lett og fine bra frokost ok ansatte

  Lindner Hotel Prague Castle 513 kr
  Anmeldelse skrevet 18. aug. 2018
  Mer informasjon
   
  Lindner Hotel Prague Castle

  Lindner Hotel Prague Castle

  Strahovska 128, Praha
    
   4,4 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Følelse av luksus,men rommene kunne ha vært større.

   Grandium Prague 895 kr
   Anmeldelse skrevet 31. mar. 2019
   Mer informasjon
    
   Grandium Prague

   Grandium Prague

   Politickych veznu 913/12, Praha
     
    4,4 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Supert opphold på Grandium Hotel i Praha. Deilig frokost med alt man ønsker, hyggelige ansatte og bra Wifi-hastighet. Hotellet ligger sentralt i en rolig gate med spisesteder og shoppingmuligheter. Vi kommer gjerne tilbake!

    Hotel Don Giovanni Prague 491 kr
    Anmeldelse skrevet 16. okt. 2018
    Mer informasjon
     
    Hotel Don Giovanni Prague

    Hotel Don Giovanni Prague

    Vinohradska 157a, Praha
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Kjempeflott hotell med god frokost og sentral beliggenhet - det eneste som trekker ned er at rengjøringen tydeligvis blir gjort på ettermiddag / sein ettermiddag noe som ikke passet vår døgnrytme og planer. Wifi varierte veldig iløpet av dagen fra raskt til ikke-eksisterende ihvertfall i 9.de etasje ...

     Corinthia Hotel Prague 1 005 kr
     Anmeldelse skrevet 27. mai 2019
     Mer informasjon
      
     Corinthia Hotel Prague

     Corinthia Hotel Prague

     Kongresova 1, Praha
       
      4,2 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Great hotel a bit out of the city center. Loved the executive lounge deal.

      Michelangelo Grand Hotel Prague 1 192 kr
      Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Michelangelo Grand Hotel Prague

      Michelangelo Grand Hotel Prague

      Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
        
       4,7 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Located in a quite place but close to Charles bridge and dancing house. Both are like 15mins walk. Breakfast was great and the cleanliness of the room is very nice too. Staff are nice in general but they don’t sell stamps so make it difficult for us to mail postcard. We need to walk all the way to ...

       Hotel Majestic Plaza 780 kr
       Anmeldelse skrevet 15. apr. 2019
       Mer informasjon
        
       Hotel Majestic Plaza

       Hotel Majestic Plaza

       Stepanska 33, Praha
         
        4,3 av 5
        4.5 av 5.0 Stjerner

        Flott opphold fra "start til mål". ;-) Imøtekommende resepsjonist ved ankomst. Tereza hjalp til slik at vi fikk sjekket inn tidligere enn vi egentlig skulle, hun ordnet opp slik at vi fikk rom ved siden av hverandre og sørget for"Cab-service" til og fra flyplassen (tar ca.25 minutter /kostet 1400 ...

        Grand Majestic Plaza 934 kr
        Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Grand Majestic Plaza

        Grand Majestic Plaza

        Truhlarska 16, Praha
          
         4,4 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         I gangavstand til det meste, rolig område. Hotellet var rent, hyggelig personale.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.