Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Praha

Uansett om du besøker Praha på et kort eller lengre opphold, så vil du ha mange flotte ting å se der.

Spar tid og penger med en pakkereise til Praha

Spar penger med en pakkereise hos Expedia. Spar tid og penger på å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly hos oss. Det vil si at du får mer å rutte med under oppholdet ditt i Praha.

Det er mulig å spare rundt $603 ved å slå til på en pakkereise hos oss.

Vår omfattende database gir deg tilgang til 321,000 hoteller over hele verden og opptil 400 partnerflyselskaper. I tillegg gir vi deg fantastiske tilbud.

Det skal nok godt gjøres å finne bedre priser på reiser til Praha enn hva Expedias kan tilby.

Nesten alle hotellreservasjoner hos oss kan avbestilles uten gebyrer.

Pakkereiser til Praha

I denne delen av Praha bor det omtrent 1 200 000 innbyggere.

Ta en pause i hverdagen og trå inn i magiens egen verden på Lunapark og AquaPalace. Miniatyrmuseum og Petrin kabelbane er også verdt en tur hvis du vil ha enda mer moro.

Sea World er en undervannsopplevelse for både unge og gamle.

De ulike skapningene som bor langs de buktende gangveiene på Praha zoologiske hage og Terarium Praha vil underholde deg i flere timer. Hvis du vil se forskjellige dyr- og fuglearter på turen, kan du dra innom Praha zoologiske hage eller Terarium Praha.

Hvis du vil oppdage hvordan de gjør ølet her så utsøkt, kan du dra til et av bryggeriene. Selv hvis øl ikke er helt din smak, er det fremdeles en interessant dagstur! Velg din favoritt, enten Staropramen bryggeri eller Strahov klosterbryggeri. Hvis du ikke er helt sikker enda, må du kanskje dra til begge to!

Hageentusiaster kan også utforske samlingen i Hagen på festningsvollen og Vojan-hagene. Vil du vite mer om lokale blomster og planter? Ta et besøk til Praha botaniske hage eller Kinsky hage. Hvis du vil lære om de lokale blomsten og plantene, bør du ta en tur til Kinsky hage eller Hagen på festningsvollen.

På en fin dag frister det å være i en park, som i Den kongelige hagen og Kampa-parken. Riegrovy Sady eller Stromovka-parken er rette sted hvis du vil ta med barna for å leke ute i det grønne.

Praha informasjonstjeneste og Turistinformasjon i det gamle rådhuset er et bra sted å starte når du ser etter informasjon om Praha.

Når du vil slappe av og høre på fuglene som kvitrer, er Hostivar-sjøen det rette stedet.

En tur til Kunratice-skogen er ideelt for en nydelig naturopplevelse.

Museene i nærområdet tilbyr fascinerende informasjon. Spaser rundt mens du utforsker samlingene på Kommunistmuseet og Bertramka. Det kan også være verdt å besøke Det tsjekkiske musikkmuseet og Bedrich Smetana-museet.

Lær enda mer om vitenskap mens du studerer utvalget av gjenstander og utstillinger på Stefanik observatorium og Praha planetarium. Om du vil se fascinerende utstillinger og kanskje lære litt om vitenskap, kan du dra innom Stefanik observatorium og Praha planetarium.

Praha myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Ta en tur innom Mucha-museet eller Kinsky-palasset for å se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Lobkowicz-palasset og Schwarzenberg slott er også vel verdt en titt hvis du rekker det før middagen.

Ta en reise tilbake i tid og oppdag hemmeligheter fra tidligere år på Det tsjekkiske nasjonalmuseet og Hall for jødiske seremonier. Praha bymuseum og Podskalska tollkontor i Vyton er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Praha bymuseum eller Podskalska tollkontor i Vyton.

Oppdag områdets fortid med et besøk til Karlsuniversitetet eller Den astronomiske klokken, bare et par av de historiske bygningene og stedene her. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. John Lennon-muren og Kruttårnet er også flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske steder og start den lokale historieomvisningen.

Karlsbroen er et bemerkelsesverdig kunststykke innen byggeteknikk.

De forskjellige historiske forsvarskonstruksjoner ved Vysehrad nasjonale kulturmonument er en vedvarende påminnelse om områdets tidligere konflikter.

Noen av områdets mektigste personligheter har kalt Dronning Annes sommerpalass og Starý královský-palasset for sitt «hjem». Husk å få tatt et par bilder mens du beundrer den enestående arkitekturen og det luksuriøse interiøret. Clam-Gallas palass og Cernin palass er et par andre storslåtte residenser som har en rekke historier skjult i veggene. Du vil sikkert like å vandre rundt de frodige hagene og lytte til historiene om disse storslåtte bygningene.

Du får kanskje ikke se noen konger eller dronninger, men det kan hende du får se noen tårn eller vindebroer på Praha borg eller Karlstejn slott. Ta en tur til Vysehrad-slottet eller Troja Chateau for flere historiske innblikk og vakre severdigheter. Vysehrad-slottet og Troja Chateau er to andre historiske monumenter som er like fascinerende.

Oppdag områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i St. Vitus-katedralen og Strahov kloster. Hvis du vil ta en titt på flere religiøse steder, kan du ta en tur til Den gamle-nye synagogen og Týn-katedralen. Du kan også utforske Den gamle-nye synagogen og Týn-katedralen.

Praha's mest populære turistattraksjoner overskygger ofte de mindre besøkte, men like så interessante attraksjonene. Lucerna-palasset og bobsleigh-bane kan kanskje være av interesse. Hvis du har god nok tid, kan du også vurdere et besøk til Kubistlyktestolpe eller Proudy-skulpturen.

Det vil ikke være vanskelig å finne et sted å sove i Praha, siden byen er hovedstad i Tsjekkia, og derfor har et svært godt hotellutvalg. Det finnes så mange som 588 hoteller i Praha på Expedias nettsider.

Start søket etter det ideelle overnattingsstedet i Praha med å se på fasilitetene på flotte Four Seasons Hotel Prague, som ligger i Veleslavinova 2a, og Mandarin Oriental, Prague, som ligger i Nebovidska 459/1. Billigere hoteller det er verdt å sjekke ut, er Unitas Hotel i Bartolomejska 9 og angelo by Vienna House Prague i Radlicka 1g.

Hvis du ikke skal være her så lenge og ønsker å bo i nærheten av Karlsbroen, er Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague og Golden Well Hotel to alternativer du bør ta en titt på.


Guide til Praha


De beste hotelltilbudene i Praha

Vis alle de 1 778 overnattingsstedene i Praha
Grandior Hotel Prague 610 kr
Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019
Mer informasjon
 
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  4,5 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Veldig bra kundeservice , rene rom og ryddig. Eneste var at ikke rommet hadde minibar og det var endel bråk fra andre gjesper ift festing midt på natten / høy lytt i gangen

  Grandium Prague 690 kr
  Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   4,4 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Fint hotell men ikke helt hva man venter av 5 stjerner. Ok rom og gode senger men føles mere som 4 stjerner. Frokosten er god og ordinær hotell frokost. Consiergen hjelpsom og god transportservice. Alt i alt en bra plass å bo, men gir ikke den følelsen av det lille ekstra som 5 stjerners hotell bør ...

   Grand Majestic Plaza 568 kr
   Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Grand Majestic Plaza

   Grand Majestic Plaza

   Truhlarska 16, Praha
     
    4,5 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    I gangavstand til det meste, rolig område. Hotellet var rent, hyggelig personale.

    Corinthia Hotel Prague 752 kr
    Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019
    Mer informasjon
     
    Corinthia Hotel Prague

    Corinthia Hotel Prague

    Kongresova 1, Praha
      
     4,2 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     As an overall review, this was a great hotel. We were able to upgrade our room to a better view, which I really appreciated. The staff was nice, maybe a little stiff, but welcoming. Some of the staff at the breakfast seemed The pool was also good, but the water could have been warmer as it is a spa. ...

     K+K Hotel Central Prague 812 kr
     Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     K+K Hotel Central Prague

     K+K Hotel Central Prague

     Hybernska 10, Praha
       
      4,5 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      Koselig Art Nuveau hotell med hyggelig og behjelpelig betjening. God frokost. Pluss for tilbringertjeneste hotell-airport.

      Hotel Majestic Plaza 610 kr
      Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Hotel Majestic Plaza

      Hotel Majestic Plaza

      Stepanska 33, Praha
        
       4,3 av 5
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Helt perfekt beliggenhet. Sentralt men ikke for sentral slik at du hører trikken rett utenfor. Vi hadde det knall

       Plus Prague Hostel 117 kr
       Anmeldelse skrevet 5. des. 2018
       Mer informasjon
        
       Plus Prague Hostel

       Plus Prague Hostel

       Praha 7 - Holesovice, Prívozní 1, Praha
         
        4,1 av 5
        2.0 av 5.0 Stjerner

        Greit nok! Svømmebasseng og sauna trekker opp..

        Hotel Kings Court 1 213 kr
        Anmeldelse skrevet 11. jun. 2019
        Mer informasjon
         
        Hotel Kings Court

        Hotel Kings Court

        U Obecniho Domu 3, Praha
          
         4,7 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Velholdt hotel med godservice. Savnet et par gode stoler på rummet ellers topp.

         De beste tilbudene på fly + hotell Praha

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Praha

         Se de 32 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Praha