Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Praha

Uansett om du besøker Praha på et kort eller lengre opphold, så vil du ha mange flotte ting å se der.

Pakkereiser til Praha

I denne delen av Praha bor det omtrent 1 200 000 innbyggere.

Ta en pause i hverdagen og trå inn i magiens egen verden på Lunapark og AquaPalace. Miniatyrmuseum og Petrin kabelbane er også verdt en tur hvis du vil ha enda mer moro.

Sea World er en undervannsopplevelse for både unge og gamle.

De ulike skapningene som bor langs de buktende gangveiene på Praha zoologiske hage og Terarium Praha vil underholde deg i flere timer. Hvis du vil se forskjellige dyr- og fuglearter på turen, kan du dra innom Praha zoologiske hage eller Terarium Praha.

Hvis du vil oppdage hvordan de gjør ølet her så utsøkt, kan du dra til et av bryggeriene. Selv hvis øl ikke er helt din smak, er det fremdeles en interessant dagstur! Velg din favoritt, enten Staropramen bryggeri eller Strahov klosterbryggeri. Hvis du ikke er helt sikker enda, må du kanskje dra til begge to!

Hageentusiaster kan også utforske samlingen i Hagen på festningsvollen og Vojan-hagene. Vil du vite mer om lokale blomster og planter? Ta et besøk til Praha botaniske hage eller Kinsky hage. Hvis du vil lære om de lokale blomsten og plantene, bør du ta en tur til Kinsky hage eller Hagen på festningsvollen.

På en fin dag frister det å være i en park, som i Den kongelige hagen og Kampa-parken. Riegrovy Sady eller Stromovka-parken er rette sted hvis du vil ta med barna for å leke ute i det grønne.

Praha informasjonstjeneste og Turistinformasjon i det gamle rådhuset er et bra sted å starte når du ser etter informasjon om Praha.

Når du vil slappe av og høre på fuglene som kvitrer, er Hostivar-sjøen det rette stedet.

En tur til Kunratice-skogen er ideelt for en nydelig naturopplevelse.

Museene i nærområdet tilbyr fascinerende informasjon. Spaser rundt mens du utforsker samlingene på Kommunistmuseet og Bertramka. Det kan også være verdt å besøke Det tsjekkiske musikkmuseet og Bedrich Smetana-museet.

Lær enda mer om vitenskap mens du studerer utvalget av gjenstander og utstillinger på Stefanik observatorium og Praha planetarium. Om du vil se fascinerende utstillinger og kanskje lære litt om vitenskap, kan du dra innom Stefanik observatorium og Praha planetarium.

Praha myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Ta en tur innom Mucha-museet eller Kinsky-palasset for å se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Lobkowicz-palasset og Schwarzenberg slott er også vel verdt en titt hvis du rekker det før middagen.

Ta en reise tilbake i tid og oppdag hemmeligheter fra tidligere år på Det tsjekkiske nasjonalmuseet og Hall for jødiske seremonier. Praha bymuseum og Podskalska tollkontor i Vyton er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Praha bymuseum eller Podskalska tollkontor i Vyton.

Oppdag områdets fortid med et besøk til Karlsuniversitetet eller Den astronomiske klokken, bare et par av de historiske bygningene og stedene her. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. John Lennon-muren og Kruttårnet er også flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske steder og start den lokale historieomvisningen.

Karlsbroen er et bemerkelsesverdig kunststykke innen byggeteknikk.

De forskjellige historiske forsvarskonstruksjoner ved Vysehrad nasjonale kulturmonument er en vedvarende påminnelse om områdets tidligere konflikter.

Noen av områdets mektigste personligheter har kalt Dronning Annes sommerpalass og Starý královský-palasset for sitt «hjem». Husk å få tatt et par bilder mens du beundrer den enestående arkitekturen og det luksuriøse interiøret. Clam-Gallas palass og Cernin palass er et par andre storslåtte residenser som har en rekke historier skjult i veggene. Du vil sikkert like å vandre rundt de frodige hagene og lytte til historiene om disse storslåtte bygningene.

Du får kanskje ikke se noen konger eller dronninger, men det kan hende du får se noen tårn eller vindebroer på Praha borg eller Karlstejn slott. Ta en tur til Vysehrad-slottet eller Troja Chateau for flere historiske innblikk og vakre severdigheter. Vysehrad-slottet og Troja Chateau er to andre historiske monumenter som er like fascinerende.

Oppdag områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i St. Vitus-katedralen og Strahov kloster. Hvis du vil ta en titt på flere religiøse steder, kan du ta en tur til Den gamle-nye synagogen og Týn-katedralen. Du kan også utforske Den gamle-nye synagogen og Týn-katedralen.

Praha's mest populære turistattraksjoner overskygger ofte de mindre besøkte, men like så interessante attraksjonene. Lucerna-palasset og bobsleigh-bane kan kanskje være av interesse. Hvis du har god nok tid, kan du også vurdere et besøk til Kubistlyktestolpe eller Proudy-skulpturen.

Det vil ikke være vanskelig å finne et sted å sove i Praha, siden byen er hovedstad i Tsjekkia, og derfor har et svært godt hotellutvalg. Det finnes så mange som 588 hoteller i Praha på Expedias nettsider.

Start søket etter det ideelle overnattingsstedet i Praha med å se på fasilitetene på flotte Four Seasons Hotel Prague, som ligger i Veleslavinova 2a, og Mandarin Oriental, Prague, som ligger i Nebovidska 459/1. Billigere hoteller det er verdt å sjekke ut, er Unitas Hotel i Bartolomejska 9 og angelo by Vienna House Prague i Radlicka 1g.

Hvis du ikke skal være her så lenge og ønsker å bo i nærheten av Karlsbroen, er Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague og Golden Well Hotel to alternativer du bør ta en titt på.


Guide til Praha


De beste tilbudene på fly + hotell Praha

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Praha

Vis alle de 1 966 overnattingsstedene i Praha
Grandior Hotel Prague 734 kr
Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019
Mer informasjon
 
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  4,5 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Trenger gratis drikke vann og isbiter nær rommet. Mer kaffi på rommet

  Corinthia Hotel Prague 774 kr
  Anmeldelse skrevet 20. nov. 2019
  Mer informasjon
   
  Corinthia Hotel Prague

  Corinthia Hotel Prague

  Kongresova 1, Praha
    
   4,2 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Fint hotell, utsikt over byen og grei gåavstand til byen, pluss nært kollektivtransport :-)

   Grandium Prague 861 kr
   Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Grandium Prague

   Grandium Prague

   Politickych veznu 913/12, Praha
     
    4,4 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Strålende bra hotell i øverste klasse. Rommene var fine og det var veldig bra service.

    K+K Hotel Central Prague 729 kr
    Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019
    Mer informasjon
     
    K+K Hotel Central Prague

    K+K Hotel Central Prague

    Hybernska 10, Praha
      
     4,5 av 5
     4.5 av 5.0 Stjerner

     Koselig Art Nuveau hotell med hyggelig og behjelpelig betjening. God frokost. Pluss for tilbringertjeneste hotell-airport.

     Vienna House Andel's Prague 738 kr
     Anmeldelse skrevet 30. okt. 2018
     Mer informasjon
      
     Vienna House Andel's Prague

     Vienna House Andel's Prague

     Stroupeznickeho 21, Praha
       
      4,6 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      Dette er og blir mitt "stam" hotell, veldig bra rett ved t banen / trikk og kjøpesenter og spisested rett i nærheten. ligger veldig greit til for å komme til flere plasser, ta trikken inn til gamlebyen . Mitt rom hadde fin utsikt. bra utstyrt med vannkoker etc. kaffemaskin .. god frokost. litt mye ...

      Hilton Prague 924 kr
      Anmeldelse skrevet 30. sep. 2019
      Mer informasjon
       
      Hilton Prague

      Hilton Prague

      Pobrezni 1, Praha
        
       4,2 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Vakker hotell innvendig, noe dyrt å kjøpe ting på hotellet

       Grand Majestic Plaza 697 kr
       Anmeldelse skrevet 25. nov. 2019
       Mer informasjon
        
       Grand Majestic Plaza

       Grand Majestic Plaza

       Truhlarska 16, Praha
         
        4,5 av 5
        4.5 av 5.0 Stjerner

        Likte ikke: Harde madrasser, flate puter og mye støy fra gangen på natten. Taxisjåføren som hotellet bestillte til oss, kjørte svært fort og vi følte oss utrygge. Likte: dyktig og svært hyggelig personale, godt renhold, god frokost, fine hotellrom.

        Hotel Majestic Plaza 533 kr
        Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        Hotel Majestic Plaza

        Hotel Majestic Plaza

        Stepanska 33, Praha
          
         4,3 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Flott hotell med bra beliggenhet. Fine rom men senger var ikke helt prima. Litt for harde for min/vår del. Litt kjedelig frokost var det også.

         De beste tingene å gjøre i Praha

         Se de 30 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Praha