PDF
Juridisk Informasjon Expedia, Inc. driver nettstedet https://www.expedia.no/, som fungerer som et kommunikasjonsmiddel mellom deg og de ulike Reiseleverandører av Reisetjenester (som definert nedenfor).
Expedia, Inc., med virksomhetsadresse på 1111 Expedia Group Way West, Seattle, WA 98119, USA Telefonnummer: +1 206 481 7200.
Når du foretar en bestilling av en Reisetjeneste (som definert i de Bruksvilkår) gjennom nettstedet, inngår du en kontrakt med de relevante Reiseleverandører (som definert i de Bruksvilkår) for den aktuelle tjenesten, som betyr virksomheten som tilbyr bruk av tjenestene – for eksempel et overnattingssted, et flyselskap, et bilutleiefirma, en turoperatør, Expedia Travel (som definert nedenfor) og/eller en leverandør av aktiviteter.
Når du inngår en kontrakt med et overnattingssted, et bilutleiefirma, en turoperatør, Expedia Travel (som definert nedenfor) og/eller en leverandør av aktiviteter, finner du virksomhetsopplysningene til leverandøren nederst på betalingssiden.
Expedia Travel betyr Travelscape LLC, med virksomhetsadresse på 5000 W. Kearney Street Springfield MO 65803 USA
Kontaktopplysninger for kundeservice Telefonnummer til kundestøtte: 24 15 99 14 (lokal takst) +47 24 15 99 14 (fra utlandet) E-postadresse: kontakte oss her Slik sorterer vi søkeresultatene dine: Søkerangering
Varemerke og opphavsrett Hvis du har spørsmål angående bruk eller lisensiering av varemerker eller opphavsrettsbeskyttet materiale, må du kontakte oss på IPMatters@expedia.com.
Ulovlig innhold og sikkerhetsspørsmål Hvis du mistenker at innhold på nettstedet vårt kan være ulovlig, ber vi om at du sender en e-post til eunotifications@expedia.com og forklarer så nøyaktig som mulig hvorfor du mener at innholdet er ulovlig. Oppgi også den spesifikke nettadressen for å identifisere innholdet.