Bilutleie i Puerto Rico

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Puerto Rico

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Puerto Rico

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Puerto Rico
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Puerto Rico per dag?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en rimelig leiebil i Puerto Rico .
Kan jeg leie bil på Las Palmas (LPA-Gran Canaria)?
Jada, det kan du. Når du har landet på Las Palmas (LPA-Gran Canaria), finner du leiebilskrankene i terminalen. Her kan du bestille med Hertz/Thrifty Cicar, AutoReisen og Goldcar. Du kan også vurdere TopCar og Europcar/Interrent.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Puerto Rico?
Du er sannsynligvis kvalifisert for full tilbakebetaling av din forskuddsbetalte bestilling hvis den ble avbestilt minst seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Du kan sjekke avbestillingsreglene for bilen for mer detaljert informasjon. Vår kundeservice kan også være til hjelp.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Puerto Rico?
Puerto Rico er full av eventyr, men ikke bli på ett sted hele tiden. Bestill en leiebil og legg ut på veien for å utforske andre ting i nærheten. Vi har laget en liste med forslag:

  • I Puerto de la Cruz finner du Loro Parque og flere andre interessante attraksjoner. Det er ca. 110 km til Puerto Rico.
  • Neste stopp? Det må være Santiago del Teide, som ligger ca. 120 km unna. Los Gigantes strand er et lokalt høydepunkt du bør få med deg.
  • Drar du til Jameos del Agua-grottene, omtrent 270 km fra Puerto Rico, kommer du deg ut og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Puerto Rico gjennom Expedia?
Du kan spare mye hos Expedia. Uansett om du ser etter noe til hele vennegjengen eller bare deg selv, kan du søke blant tilbudene fra leiebilselskaper i Puerto Rico. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne den best mulige prisen. Kombiner leiebilen med hotell og fly for å spare enda mer. Ser du etter ting å gjøre i Puerto Rico, kan du også legge til noen aktiviteter og opplevelser i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Puerto Rico hos Expedia?
Ta en titt på kundeanmeldelser, velg bilklasse, og sammenlign prisene fra de ledende bilutleiefirmaene. Expedia gjør det lett å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Puerto Rico med bestilling av fly eller hotell, og få en god start på reisen med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Puerto Rico?
Vanligvis må du være 21 år i Puerto Rico. Det er viktig å vite at de fleste leiebilselskaper krever litt ekstra betaling fra unge sjåfører. Finn ut av dette før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra selskap til selskap. Hvis du ønsker å leie en luksuriøs bil eller noe større, som en SUV, må nok sjåføren være eldre enn 21.
Hva trenger jeg for å leie bil i Puerto Rico?
Du må regne med å få spørsmål om gyldig førerkort og et kredittkort på utleiestedet. Før du skal hente bilen, bør du høre med leverandøren om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem forsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Puerto Rico?
Med priser fra bare og per dag i Puerto Rico de siste sju dagene kommer du deg på motorveien på null komma niks.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Puerto Rico?
Du kan leie bil i en måned eller lenger i Puerto Rico, så det er bare å forlenge den etterlengtede ferien. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Puerto Rico hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av leiebilselskapene du finner i Puerto Rico. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet noen som leier ut til sjåfører under 25, skal du vite at mange krever ekstra gebyrer. Les deg opp på dette før du leier en bil.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Puerto Rico?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere veldig ut fra forskjellige faktorer, blant annet alder på sjåføren og type bil. Ikke glem å se over leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg.