Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Puerto Rico

Leiebil Puerto Rico

Puerto Rico er en turistby på sørkysten av Gran Canaria og anses som en av de mest værsikre stedene på øya med temperaturer opp mot 25 grader om vinteren. En reise til Puerto Rico er dermed et sikkert valg for mange solhungrige nordmenn. Ved siden av Playa del Inglés, er dette dessuten den byen med mest liv og røre.

Bilutleie Puerto Rico – hvis du ønsker en billig leiebil i Puerto Rico, er det gode muligheter for å finne en biltype som passer for deg og dine behov på Expedia.no. Gran Canaria er en forholdsvis liten øy, og med egen bil er det enkelt å utforske store deler av den på egenhånd.

Hent bilen på flyplassen

Et fly til Puerto Rico tar deg til Gran Canaria internasjonale lufthavn på østkysten av øya. Har du allerede bestilt hotell i Puerto Rico før avreise, er det bare å kjøre dit rett etter landing om du henter leiebilen din på flyplassen. Puerto Rico ligger ikke mer enn noen få mil unna flyplassen, og jo fortere du kommer frem, desto fortere kan du komme deg til stranden!

Hvilken leiebil passer for deg?

Med egen leiebil i Puerto Rico er det bare fantasien og tiden som setter grenser for hvor du kan dra. Det er ikke bare strandliv og uteliv som gjelder her, så bruk gjerne litt tid på forhånd til å finne bil og aktuelle områder å besøke. Med søkeverktøyet på Expedia.no kan du enkelt finne bilen som er best egnet for deg, enten du reiser alene eller med kjæresten, eller om dere er en større gruppe som drar sammen. Med noen raske tastetrykk kan du gjøre dette hjemmefra før avreise, og på den måten spare verdifull tid som heller kan brukes til å nyte ferien.

Attraksjoner i Puerto Rico

Puerto Rico er ikke uten grunn en av de mest populære turistbyene på Gran Canaria. En av de største attraksjonene er den vakre, langgrunne sandstranden. Med det krystallklare vannet og den deilige sanden, er dette virkelig et paradis for de som liker avslappende ferieturer. Det er dessuten en rekke morsomme vannsportaktiviteter å velge mellom her, for de som er ute etter en litt mer aktiv ferie. En kort spasertur unna finner du også vannparken Atlántida. Når du har fått nok av badeliv og soling, kan du nyte god mat og drikke på en av de mange restaurantene i byen. Det er godt med parkering både ved stranden og Atlántida.

Andre attraksjoner i nærheten av Puerto Rico

Ved å leie bil i Puerto Rico har du muligheten til å oppleve enda mer av øya, enten du vil spille golf på en av de mange golfbanene sør på Gran Canaria, eller om du heller vil utforske mer av den fantastiske naturen her. Playa de Maspalomas er for eksempel en miniatyrutgave av Sahara-ørkenen, som helt klart er verdt et besøk både for små og store, husk drikke, solhatt og solkrem på varme dager.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Puerto Rico

Hva er den beste prisen på leiebil i Puerto Rico?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Puerto Rico .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Puerto Rico?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Puerto Rico er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Puerto Rico?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Puerto Rico?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Puerto Rico

Utforsk Puerto Rico med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!