Bilutleie i Puerto Rico

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Puerto Rico

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Puerto Rico

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Puerto Rico
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Puerto Rico per dag?
Få mye for pengene i Puerto Rico med bilutleiepriser fra per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Las Palmas (LPA-Gran Canaria)?
Ja, det kan du, og du har mye å velge mellom. Når flyet har landet på Las Palmas (LPA-Gran Canaria), går du bare til leiebilselskapene i terminalen. Her kan du velge blant populære selskaper som Hertz/Thrifty Cicar, Goldcar og Sixt. Hvis du vil ha noen flere alternativer, kan du også vurdere Avis/Budget og TopCar.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Puerto Rico?
Hvis planene dine må endres, kvalifiserer mange forskuddsbetalte bestillinger for en full tilbakebetaling. Du må bare gi oss beskjed over seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Les gjennom bilens avbestillingsregler for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i bekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Puerto Rico?
Nøyaktig den biltypen du vil ha. Vi har et bredt utvalg av leiebiler, fra biler av typen standard og økonomi til premium og SUV. De små, smarte og budsjettvennlige minibilene er imidlertid den mest etterspurte biltypen i Puerto Rico. Minibilen er et godt alternativ for kortere turer i byen. Du kan spare mye på drivstoff mens du ferdes rundt i de travle bygatene, og du trenger ikke å bekymre deg for å finne en parkeringsplass, for med en minibil er det lett å manøvrere seg inn på selv små områder.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Puerto Rico?
Puerto Rico byr på mye moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Bestill en leiebil og legg ut på veien for å oppleve resten av området. Her er noen av våre forslag:

  • I Arona kan du utforske Los Cristianos-stranden og mange andre spennende severdigheter. Det er ca. 100 km til Puerto Rico.
  • Rundt 170 km unna ligger Pajara, som også er et populært reisemål blant mange reisende. Du må ikke gå glipp av Sotavento de Jandia-stranden når du først er her. Denne attraksjonen er en av grunnene til at folk elsker å reise til denne fine byen.
  • Dra til Jameos del Agua-grottene for å få en dag i naturen. Du kan ta med matpakke eller en piknikkurv og nyte den friske luften. Avstanden fra Puerto Rico er 270 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Puerto Rico gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du er på jakt etter noe til hele familien eller bare deg selv, kan du sammenligne tilbud fra leiebilselskaper i Puerto Rico. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du enkelt finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og hotell for å spare ytterligere. Ser du etter ting å gjøre i Puerto Rico, kan du også legge til noen aktiviteter og opplevelser i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Puerto Rico hos Expedia?
Det er lett å få tak i det beste tilbudet hos Expedia. Du behøver bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de mest anerkjente leverandørene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Puerto Rico med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Puerto Rico?
Sjåfører som er 21 år eller eldre, kan bestille leiebil i Puerto Rico. Er du ung, kreves det ofte ekstra betaling. Mange selskaper begrenser dessuten utvalget til noen få biltyper, for eksempel økonomi- og kompaktbiler, og krever at den som leier, kjøper en omfattende forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Puerto Rico?
Du trenger førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike krav kan variere fra selskap til selskap, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Puerto Rico?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha leid en bil fra kun per dag. Den nest beste prisen i Puerto Rico var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Puerto Rico?
Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å finne den perfekte bilen. Uansett om du holder deg i Puerto Rico eller skal utforske området rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i Puerto Rico hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør som skal leie bil i Puerto Rico, anbefaler vi at du leser policyene til de ulike bilutleiebyråene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kreves kanskje ekstra betaling hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå dyre overraskelser når du skal betale, er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Puerto Rico?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere ut fra en rekke faktorer, som for eksempel alder på sjåføren og type bil. Ikke glem å lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du tar en avgjørelse.