Billige flybilletter til Norge

De beste byene å besøke i Norge

Billige flyreiser til Norge

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 698 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle

Fly i Norge

Norge er et langstrakt land, der det ofte kan være vanskelig, eller i hvert fall utfordrende, å komme seg fra sted til sted. Skal du fly til Norge kan det derfor være smart å være sikker på hvor du har tenkt å ende opp, slik at du ikke bare bestiller flybilletter til Norge, men faktisk den byen du har tenkt å ende opp i til slutt.

Uansett hva som er din endelige destinasjon, vil du sannsynligvis fly til Norge via Oslo Lufthavn, alternativt Bergen Lufthavn Flesland eller Trondheim Lufthavn Værnes. De aller fleste internasjonale flyreiser til Norge ender opp her, og dessuten er det gode forbindelser til resten av landet herfra. Av disse tre er det Oslo Lufthavn som har desidert størst trafikk, men dersom du skal til noen av de mindre flyplassene på Vestlandet eller nordover mot Trøndelag, er sjansene store for at det lønner seg å fly til Bergen eller å fly til Trondheim.

Dersom du vil fly billig til Norge innebærer dette ofte en overnatting. Det finnes en rekke gode hoteller i Oslo og ved Oslo Lufthavn, slik at du slipper å overnatte i terminalen – noe som innebærer ny sikkerhetskontroll og uthenting av bagasje. Hoteller i Bergen er litt vanskeligere uten å reise inn til byen, men det finnes et lite utvalg også ved Flesland. Det finnes også hoteller ved Trondheim Lufthavn, og det er bra – det tar nesten en time til byen fra denne flyplassen.

Bo billig eller dyrt i Norge

Vi er i det hele tatt veldig stolte av våre hoteller i Norge, og selv de mest utilgjengelige steder har sitt eget overnattingstilbud. Slår du til tidlig, kan du finne ferier til Norge og billige flybilletter til Norge, samt se store deler av landet fra forskjellige bygder og byer. Du kan for eksempel leie en bil i Norge, og kjøre oppover Nordvestlandet på Atlanterhavsveien – den har blitt kåret til en av verdens vakreste bilturer. Det går også an å kjøre fra Bergen til Oslo via en av de flotte fjellovergangene i Jotunheimen, eller innerst i en av våre mange fjorder. Det er lett å levere leiebiler på andre steder enn du hentet dem når du bestiller dette i vår søkemotor.

Innenriksfly i Norge

Det er ikke så mange virkelig store byer i Norge, men på grunn av det kuperte landskapet og tidvis kronglete veinettet, har landet et godt utbygget nettverk av små flyplasser som betjener mindre byer. Med små Dash-8-maskiner knyttes byer på Finnmarksvidda med sine naboer langs kysten, mens beboerne i Narvik slipper fire timers biltur før de kan reise mot nye horisonter.

Kommer du til en av de store flyplassene i Norge på din vei til en liten bygd, er sjansene store for at også du får se landet ut av vinduet i et lite, grønt propellfly. Og på disse turene, som foregår i lavere høyde enn langdistansejetfly, får du virkelig sett landet fra sin beste side. I hvert fall når sola skinner og skyene har gjemt seg et annet sted.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Norge som følge av COVID-19?
For tiden er det mange av flyselskapene som tilbyr mer fleksibilitet. Gå til kundeserviceportalen vår for informasjon om hvordan du går fram for å endre flyet til Norge på grunn av COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Norge med fleksible regler for endring?
Søk etter rimelige flyreiser til Norge, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> like under <<Fleksible regler for endring>>. Verre er det ikke. Vi skjønner at reiseplanene kan endre seg, og at det er viktig med fleksibilitet. Derfor kan du trygt bestille gjennom Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Norge under COVID-19?
Koronapandemien har ført til store endringer i livene våre, ikke minst når det gjelder reiser. Med tipsene nedenfor kan du enklere sette deg inn i de nye utfordringene og forberede deg på oppholdet i Norge.

 • Innen bestilling burde du få på det rene om det finnes noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Pass på at du er oppdatert ved å besøke myndighetenes reiseråd på nett regelmessig og i god tid før du reiser.
 • Ha på deg munnbindet overalt der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli bedt om å dra ned munnbindet et øyeblikk for at de skal kunne identifisere deg.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet (eller mobilen der det ligger) til lufthavnbetjenten. Du må heller skanne det i leseren for å registrere det og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Én beholder med håndsprit er nå lov å ha med i håndbagasjen i enkelte land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen før ombordstigning.
 • For å minimere antallet personer som tar på tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere personlige eiendeler, som nøkler, mobil og mynter, i håndbagasjen istedenfor i boksen.
 • Legg all mat i gjennomsiktige poser i boksen når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så blir det lettere for kontrollørene å sjekke innholdet uten å måtte røre ved det.

Hvilke selskaper flyr til Norge?
Med en lang rekke selskaper som flyr til Norge eller omegn, er det lett som en plett å utforske ethvert lite hjørne i denne regionen. Bestill en tur med et av disse kjente flyselskapene:

 • SAS – 3397 flyvninger i måneden til Norge eller omegn, inkludert 1989 flyvninger til Oslo (OSL-Gardermoen) og 745 flyvninger til Bergen (BGO-Flesland) hver måned.
 • Wideroe – 3120 flyvninger i måneden til Norge eller omegn, inkludert 1529 flyvninger til Bergen (BGO-Flesland) og 1048 flyvninger til Trondheim (TRD-Værnes) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 2565 flyvninger i måneden til Norge eller omegn, inkludert 1659 flyvninger til Oslo (OSL-Gardermoen) og 511 flyvninger til Bergen (BGO-Flesland) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Norge?
For det beste tilbudet på reisen til Norge er det best å bestille så tidlig som mulig. Du kan dessuten ha stor nytte av Expedias praktiske funksjon <<Fleksible datoer>>, som finnes over søkeresultatene. Den sammenligner prisene på de nærliggende datoene. De siste sju dagene har 698 kr vært laveste pris på fly til Norge.
Hvor mye koster en flyreise til Norge?
Prisen for fly tur-retur til Norge har de siste sju dagene variert mellom 698 kr og 698 kr. Hadde du reist én vei fra Oslo (OSL), kunne du ha fått billett til bare 349 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Norge?
Avreiseby og flyselskap er med på å avgjøre hvilken av disse store flyplassene i Norge du vil lande på:

 • Oslo (OSL-Gardermoen) – 9380 flyvninger per måned.
 • Bergen (BGO-Flesland) – 3583 flyvninger per måned.
 • Trondheim (TRD-Værnes) – 2410 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Norge?
Flybilletter til Norge lå på mellom 698 kr og 698 kr de siste sju dagene. Normalt får du en bedre pris jo tidligere ute du er med bestillingen.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Norge?
Skal du til Norge, er det billigst å reise i måneden februar. Prisene er som regel høyest i sommermånedene og rundt jul, så det kan være lurt å unngå disse månedene hvis du kan.
Hvor lang tid tar det å fly til Norge?
Hvor lang reisetiden blir, avhenger av flere ulike faktorer, blant annet hvor du reiser fra. Her kan du se gjennomsnittlige flytider for noen av de travleste rutene til Norge:

 • Fra Trondheim (TRD-Værnes) til Oslo (OSL-Gardermoen): 1 t og 5 min
 • Fra Bergen (BGO-Flesland) til Oslo (OSL-Gardermoen): 53 min
 • Fra Stavanger (SVG-Sola) til Oslo (OSL-Gardermoen): 51 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Norge?

 • Start oppholdet ditt i Norge i den spennende byen Bergen. Det er et enormt utvalg av ting å finne på her – fra store severdigheter som Fløyen til mat, shopping, kunst og mye annet.
 • Når du organiserer eventyret ditt, bør du ta hensyn til at Bergen har et maritimt klima. Det er en god idé å sjekke værmeldingen før du reiser, så du vet hva du kan vente deg under oppholdet.
 • Hvis du vil oppleve mer av denne flotte regionen, kan du leie en av våre rimelige leiebiler og besøke Askøy. Denne byen ligger rundt 15 km nordvest for Bergen og kan vise til populære severdigheter, som Kollavågen.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Norge på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Norge.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Norge som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Norge, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Norge!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Norge under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Norge tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Norge, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Norge

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Scandinavian Airlines