Billige flybilletter til Norge

De beste byene å besøke i Norge

Fly i Norge

Norge er et langstrakt land, der det ofte kan være vanskelig, eller i hvert fall utfordrende, å komme seg fra sted til sted. Skal du fly til Norge kan det derfor være smart å være sikker på hvor du har tenkt å ende opp, slik at du ikke bare bestiller flybilletter til Norge, men faktisk den byen du har tenkt å ende opp i til slutt.

Uansett hva som er din endelige destinasjon, vil du sannsynligvis fly til Norge via Oslo Lufthavn, alternativt Bergen Lufthavn Flesland eller Trondheim Lufthavn Værnes. De aller fleste internasjonale flyreiser til Norge ender opp her, og dessuten er det gode forbindelser til resten av landet herfra. Av disse tre er det Oslo Lufthavn som har desidert størst trafikk, men dersom du skal til noen av de mindre flyplassene på Vestlandet eller nordover mot Trøndelag, er sjansene store for at det lønner seg å fly til Bergen eller å fly til Trondheim.

Dersom du vil fly billig til Norge innebærer dette ofte en overnatting. Det finnes en rekke gode hoteller i Oslo og ved Oslo Lufthavn, slik at du slipper å overnatte i terminalen – noe som innebærer ny sikkerhetskontroll og uthenting av bagasje. Hoteller i Bergen er litt vanskeligere uten å reise inn til byen, men det finnes et lite utvalg også ved Flesland. Det finnes også hoteller ved Trondheim Lufthavn, og det er bra – det tar nesten en time til byen fra denne flyplassen.

Bo billig eller dyrt i Norge

Vi er i det hele tatt veldig stolte av våre hoteller i Norge, og selv de mest utilgjengelige steder har sitt eget overnattingstilbud. Slår du til tidlig, kan du finne ferier til Norge og billige flybilletter til Norge, samt se store deler av landet fra forskjellige bygder og byer. Du kan for eksempel leie en bil i Norge, og kjøre oppover Nordvestlandet på Atlanterhavsveien – den har blitt kåret til en av verdens vakreste bilturer. Det går også an å kjøre fra Bergen til Oslo via en av de flotte fjellovergangene i Jotunheimen, eller innerst i en av våre mange fjorder. Det er lett å levere leiebiler på andre steder enn du hentet dem når du bestiller dette i vår søkemotor.

Innenriksfly i Norge

Det er ikke så mange virkelig store byer i Norge, men på grunn av det kuperte landskapet og tidvis kronglete veinettet, har landet et godt utbygget nettverk av små flyplasser som betjener mindre byer. Med små Dash-8-maskiner knyttes byer på Finnmarksvidda med sine naboer langs kysten, mens beboerne i Narvik slipper fire timers biltur før de kan reise mot nye horisonter.

Kommer du til en av de store flyplassene i Norge på din vei til en liten bygd, er sjansene store for at også du får se landet ut av vinduet i et lite, grønt propellfly. Og på disse turene, som foregår i lavere høyde enn langdistansejetfly, får du virkelig sett landet fra sin beste side. I hvert fall når sola skinner og skyene har gjemt seg et annet sted.

Ofte stilte spørsmål

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Norge på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Norge.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Norge som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Norge, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Norge!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Norge under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Norge tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Norge, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.