Billige flyreiser til Budapest

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Budapest

Om

Fly til

En reise til tar deg med til den største byen og hovedstaden i Ungarn, og har en utrolig historie som strekker seg over årtusener. Byen er delt i to av elven Danube, og har fått kallenavnet «Danubes perle». Vakre katedraler og moskeer skyter mot himmelen i byen, samtidig som det også er mange bygninger i engelsk stil. Det er ingen mangel på hoteller i , så du vil helt sikkert finne et hotell som passer for ditt behov.

er en livlig og travel by som er godt tilrettelagt for turister. I byen kan du blant annet se imponerende arkitektur, utforske en omfattende historie og besøke de mange flotte badene. Shopping bør du også sette av litt tid til, for prisnivået i er mye lavere enn det du er vant til i Norge, spesielt når det kommer til mat og drikke.

Finne flybilletter til

Det er enkelt å finne billige flybilletter til , siden dette er et populært reisemål for nordmenn og mange flyselskaper konkurrerer om å fly deg dit. Når du skal finne et billig fly til , kan det være lurt å benytte søkeverktøyet vårt. Da får du samlet alle de billige flybillettene på ett sted, så det blir lettere for deg å se hvilke billetter som er billigst.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Noe av det fine ved å legge ferien til , er at du kan fly dit direkte. Det er veldig greit ikke å måtte tenke på flybytte underveis, i tillegg til at reisetiden blir mye kortere. På en direkteflyvning fra Oslo tar det ikke mer enn i underkant av to og en halv time før du lander i . Velger du imidlertid en flyvning med mellomlanding, noe det er langt flere av enn direkteflyvninger, må du som oftest beregne dobbelt så lang reisetid. Norwegian, Lufthansa, Finnair og Brussels Airlines er blant noen av flyselskapene som flyr denne ruten.

Fly til Budapest Liszt Ferenc internasjonale lufthavn (BUD)

Budapests internasjonale lufthavn er den travleste flyplassen i Ungarn, og er hovedflyplassen for internasjonale flyvninger. Mange store flyselskaper har daglige flyvninger til flyplassen, så millioner av personer besøker og området rundt byen hvert år. På flyplassen finner du alt du trenger av fasiliteter, blant annet restauranter og butikker. Flyplassen ligger 16 km sørøst for byen, så du er ikke langt unna sentrum når du lander.

Transportalternativene fra flyplassen og inn til sentrum er mange. Fra Terminal 1 kan du ta det lokale toget, eller du kan benytte deg av buss eller drosje. Det er også rimelig å leie bil i , og med bil kan du enkelt utforske både byen og det omkringliggende området. Med bil bruker du omtrent en halvtime inn til bykjernen, og vel fremme er det bare å nyte alt denne fantastiske byen har å tilby.

Informasjon om flyreiser til Budapest

Ankomstflyplass Budapest
Ankomstflyplassens IATA-kode BUD

Populære flyvninger til Budapest

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.