Billige flybilletter til Saint-Tropez

Fly til Saint-Tropez

Den deilige franske rivieraen innbyr til en stor grad av livsnytelse året rundt, men pakkereiser til Saint Tropez er hovedsakelig tilgjengelige i sommerhalvåret. Det gjør absolutt ingenting, det finnes et enormt utvalg av muligheter til å fly billig til Saint Tropez hele året, og med søkemotoren vår vil du kunne finne de billettene som passer akkurat for deg.

Det finnes en rekke hotell i Saint Tropez som definitivt faller utenfor kategorien ”økonomiklasse”, men det er jo lov å drømme! Kanskje du faktisk kan ta deg råd til å bo på et luksussted, når du nå får noen tips om hvordan du finner billige flybilletter til Saint Tropez. Det første som kan være greit å få med seg, er at nærmeste flyplass til Sint Tropez, er Nice – Côte d’Azur lufthavn, som ligger en god halvannen times kjøring unna Saint Tropez. En av de mest positive effektene med dette, er at det er få andre sydenturister å treffe på her, sammenliknet med byer som Cannes og Antibes. Alternativt går det an å fly til Toulon, men de aller fleste flyreiser hit fra Norge innebærer et flyplassbytte i Paris på veien. Reiseveien fra Toulon til Saint Tropez er litt i overkant av én time. En tredje mulighet er å fly til Saint Tropez – La Mole lufthavn, som er en liten, privat flyplass rett oppe i åsen over byen. Hit går det hovedsakelig private fly, men noen få firmaer flyr hit, spesielt fra Sveits.

Uansett hvilken av flyplassene du ankommer, kan det være fornuftig å bestille leiebil i Saint Tropez. Firmaet du leier fra, kan møte deg på flyplassen, slik at det bare er å sette seg rett inn i bilen med én gang du ankommer. Dermed er ferien i gang, og du kan nyte det franske solskinnet og vinden i håret. Hvis flyet ditt lander før innsjekking begynner, kan du kanskje finne veien rett til stranden før du navigerer i retning av hotellet.

Husk dette når du flyr til Saint Tropez

Frankrike er et land med god historisk tilknytning til Norge, og nordmenn blir tatt imot med åpne armer stort sett over alt. Allikevel er det visse skikker og væremåter du godt kan være oppmerksom på, som ikke er like i Frankrike og Norge. Unngå for eksempel å spørre en fransk person hva de jobber med, dette blir sett på som et sosialt overtramp. Å snakke om været, mat og drikke er mye mere interessant for franskmenn, og vil alltid gi deg en fantastisk diskusjon.

Av de to store flyplassene i regionen, er det uten tvil Nice (NCE) som er den travleste – på tredjeplass nasjonalt, bare slått av Paris’ to hovedflyplasser. Toulon, derimot, er på 23. plass når det gjelder antall reisende, med bare rundt en halv million passasjerer årlig. Allikevel er Toulon en populær flyplass for de som kjenner forholdene.

Billige flyreiser til Saint Tropez

De billigste og enkleste flybillettene går til Nice lufthavn, men for reisevante og nysgjerrige, vil nok også Toulon lufthavn kunne by på en flott reiseopplevelse.

Ofte stilte spørsmål