Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Dublin

En ferie i Dublin er ensbetydende med utrolige opplevelser og flotte severdigheter.

Spar tid og penger med en pakkereise til Dublin

Kjøp en pakkereise med fly og hotell gjennom Expedia og spar mer. Vi vil gjerne gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å kombinere bestillingene dine på overnatting og fly så du kan spare penger. Hva skal du finne på i Dublin med pengene som er spart?

Vil du spare opptil $603 på reisen til Dublin? Da bør du bestille en pakkereise.

Hos oss kan du søke blant 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden.

Nå er et godt tidspunkt for å bestille din neste reise. Hos Expedia finner du noen av de mest konkurransedyktige prisene og tilbudene.

Er du usikker på om du skal bestille? Hos oss kan nesten alle bestillinger avbestilles uten at du må betale noen ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Dublin

Dette området i Dublin har rundt 1 000 000 innbyggere.

La barna få løpe fra seg på National Aquatic Centre og Clondalkin Leisure Centre. National Wax Museum Plus og Saggart Pitch and Putt Course er også verdt et besøk hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

National Sealife Centre (akvarium) er en læringsopplevelse for hele gjengen.

Om du liker firbeinte skapninger og er på besøk i Dublin, kan du ta en tur til dyrene som bor på Dublin Zoo. Du kan gjerne spørre de ansatte om spesielle arrangementer og om hvor du finner de litt mer uvanlige dyreartene i dyreparken.

Er du kjent for å gjerne ta deg en øl eller to? I så fall bør du ta en tur innom Guinness Storehouse, et veldig lærerikt sted å tilbringe en ettermiddag på. Snakk med bryggerne om hvordan de produserer ølet, og etterpå har du muligheten til å teste ut dine nye kunnskaper ved å smake på det ferdige produktet!

Er du ute etter litt spenning? Test pokerfjeset ditt på Casino at Marino (historisk bygning), og få en opplevelsesrik kveld.

Sett av litt tid til å oppleve plantelivet i National Botanic Gardens og Talbot botaniske hage. Sett av litt tid i National Botanic Gardens eller Talbot botaniske hage for å se lokale plantearter.

Ta med noe å spise og nyt litt tid for deg selv i de fredfulle og grønne omgivelsene i Garden of Remembrance og St. Stephen's Green. Phoenix Park og Peoples Park er to andre hyggelige steder å tilbringe en avslappende dag.

Nyt synet av fossende vann som faller ned i det brusende vannet ved Powerscourt Waterfall.

Ta med litt snacks og dra ut til en av de mange vidunderlige strendene. Sandymount Beach, Donabate Beach og Dollymount Beach er blant de flotteste.

Trenger du en pause fra bylivets stress og mas? Ta en utflukt til Dalkey Island eller Howth Harbour. Naturinteresserte besøkende kan se frem til en flott opplevelse i Dun Laoghaire Harbour og St Annes Park. Dun Laoghaire Harbour og St Annes Park anbefales også av naturinteresserte reisende.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de varierte museumsutstillingene i området. Dublin Writers Museum og James Joyce Cultural Centre tilbyr mange interessante utstillinger. National Leprechaun Museum og Bray Heritage Centre er også vel verdt et besøk.

Studer skipsmodeller og skipsgjenstander mens du reiser gjennom visningene på National Maritime Museum of Ireland. National Maritime Museum of Ireland er kjent for sin samling av gamle skip og gjenstander.

Gjenstandene og eksemplarene på National Museum of Natural History og National Museum of Ireland - Archaeology er ikke bare kule å se på, men gir oss i tillegg en bedre forståelse av verden. National Museum of Natural History og National Museum of Ireland - Archaeology har mange flotte utstillinger og gjenstander som vil imponere folk som liker kulturhistorie.

Dublin myldrer av kunstnerisk aktivitet, og skilter med gallerier og utstillingslokaler på nesten hvert eneste gatehjørne. Opplev den kule atmosfæren på National Gallery of Ireland at Merrion Square eller Irish Museum of Modern Art. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte ettermiddagen på Hugh Lane Municipal Gallery of Modern Art og Chester Beatty Library and Gallery of Oriental Art.

Man kan alltid finne en ny vri på historie på Dublinia. Hvis du liker dette, bør du også ta en titt på de fascinerende innretningene og gjenstandene som stilles ut på Dublinia og Dalkey Heritage Centre.

War Memorial Gardens og Trinity College er verdt et besøk selv om historie ikke er din greie. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Four Courts og Kilmainham Gaol Historical Museum. Dra til områdets historiske steder og start den lokale historieomvisningen.

Half Penny Bridge og O'Connell Bridge går over elvene og har knyttet sammen de som bor i området.

Du får nok ikke se noen hoffnarrer, men det kan hende du finner noen tårn eller vindebroer på Dublin Castle og Malahide Castle. Dra til Clontarf Castle og Ardgillan Castle for flere historietimer og interessant utsikt. Clontarf Castle og Ardgillan Castle er to andre historiske monumenter som er like imponerende.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Christ Church Cathedral eller St. Patrick's Cathedral. Hvis du er interessert i å utforske et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på St. Michan's Church og St. Audeon's Church. Du kan også sjekke om det er noen omvisninger på St. Michan's Church eller St. Audeon's Church.

Føler du at du har sett alt som er verdt å se i Dublin? Tro om igjen. Selv om Leopardstown Racecourse (veddeløpsbane) kanskje ikke er den første attraksjonen som anbefales i guideboken, er det mange besøkende som er storfornøyde med sitt besøk dit.

Du kan finne opptil 302 steder å overnatte i Dublin. Gå til Expedias hotellguide for Dublin for å få de beste tilbudene.

Reiseglade som leter etter et rom eller en suite i øvre enden av skalaen, vil bli fornøyd med at Dublin tilbyr flere utmerkede valgalternativer, som Perfect St. Stephen's Green Penthouse i No 22, 18 Baggot Street Lower og Grand Canal Quay Apartment i Alto Vetro.

Jackson Court Hotel i 29/30 Harcourt St og Portobello Hotel i 33 South Richmond St er to billigere valg det er en idé å se nærmere på hvis du reiser på budsjett.

Hvis du ikke skal være her så lenge og ønsker å bo i nærheten av Dublin Castle, er Dublin 1 Apartments og Trinity Apartments Temple Bar begge gode valg.


Guide til Dublin


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Dublin

Vis alle de 1 605 overnattingsstedene i Dublin
Clayton Hotel Dublin Airport 846 kr
Anmeldelse skrevet 19. nov. 2019
Mer informasjon
 
Clayton Hotel Dublin Airport

Clayton Hotel Dublin Airport

Stockhole Lane, Swords, Dublin, Dublin
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Et godt valg uansett type reise. Liker muligheten med schuttel buss til flyplassen.

  Clayton Hotel Burlington Road 946 kr
  Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019
  Mer informasjon
   
  Clayton Hotel Burlington Road

  Clayton Hotel Burlington Road

  Burlington Road, Upper Leeson Street, Dublin 4, Dublin, Dublin
    
   4,3 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Veldig bra hotell, ca 20 minutters gange til sentrum. Hyggelige ansatte og grei størrelse på rommene.

   Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin 844 kr
   Anmeldelse skrevet 15. nov. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

   Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

   23 Upper O Connell Street, Dublin, Dublin
     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Utrolig bra service og lokasjoner.

    Maldron Hotel Dublin Airport 898 kr
    Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Maldron Hotel Dublin Airport

    Maldron Hotel Dublin Airport

    Dublin Airport, Dublin, Dublin
      
     3,9 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Just by the airport. Nice and fresh hotell. Good layover when you have a early flight

     Ashling Hotel Dublin 1 084 kr
     Anmeldelse skrevet 15. apr. 2019
     Mer informasjon
      
     Ashling Hotel Dublin

     Ashling Hotel Dublin

     Parkgate Street, Dublin, Dublin
       
      4,5 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Helt greit. God frokost. Rent og koselig. Hyggelig betjening. Det jeg forventer av et hotell som ikke er av de aller billigste.

      Holiday Inn Express Hotel Dublin Airport 775 kr
      Anmeldelse skrevet 22. jul. 2016
      Mer informasjon
       
      Holiday Inn Express Hotel Dublin Airport

      Holiday Inn Express Hotel Dublin Airport

      Northwood Park Santry Demesne, Santry, Dublin, Dublin
        
       4,1 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Typical Holiday Inn Express. Very efficient, clean and comfortable.

       Clontarf Castle Hotel 1 092 kr
       Anmeldelse skrevet 30. jun. 2019
       Mer informasjon
        
       Clontarf Castle Hotel

       Clontarf Castle Hotel

       Castle Avenue, Dublin, Dublin
         
        4,7 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Strålende service, mat og drikke. Hotellet er en fin blanding av moderne nybygg og gammelt slott og minner litt om Harry Potter sitt Galtwort. Ligger 10-15 min med taxi nord-øst for sentrum, noe som vi synes var helt perfekt. Andre gang jeg er her og kommer mer enn gjerne tilbake!

        Temple Bar Hotel 1 285 kr
        Anmeldelse skrevet 6. jan. 2020
        Mer informasjon
         
        Temple Bar Hotel

        Temple Bar Hotel

        13-17 Fleet St Temple Bar, Dublin
          
         4,3 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Bodde på suiten i en uke. Rommet var veldig fint. Og Tempel Bar Hotel ligger veldig sentralt i sentrum av Dublin med Hard Rock Cafe rett utenfor hotellet. Men det var veldig dårlig renhold på rommet. Rommet ble ikke vasket, glassene ble ikke byttet ut, og søpla ble nesten ikke tømt. Det som ble gjort ...

         De beste tingene å gjøre i Dublin

         Se de 25 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Dublin