Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Split

Split er et feriemål som er perfekt for både kortvarige og lengre opphold.

Spar tid og penger med en pakkereise til Split

Expedia gjør det mulig å spare penger med et tilbud på fly og hotell. Vårt fleksible utvalg av pakkereiser med fly og hotell er det perfekte valget når du vil spare tid og penger. Det vil si at du har mer penger som kan brukes under oppholdet ditt i Split.

Bestill en pakkereise og spar opptil $603!

Med bare noen få klikk kan du bestille alt du og reisefølget ditt trenger til den neste ferieturen gjennom vår store globale database. Du kan velge blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller i hele verden.

Sjekk de fantastiske tilbudene på Expedia og bestill reisen du har drømt om. Du vil lure på hvorfor du har ventet så lenge.

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i planene, siden størstedelen av våre reservasjoner ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Split

Innbyggertallet i denne delen av Split-Dalmatia er omtrent 180 000.

Reisemålet ligger ca. 9 kilometer sørøst for Kastela og 250 kilometer sør for Zagreb fylke, landets hovedstad.

Dersom du liker å utfordre dealeren i blackjack innimellom, kan du ta et besøk til Platinum Casino.

Når du trenger en pause fra sightseeing, dra ut og gå langs stranda på Bacvice-stranden. Du kan også legge deg ned og beundre solnedgangen på Kasuni-stranden eller Meje-stranden.

Marjan-åsen er godt likt blant naturelskere.

Se verden med nye øyne på Det etnografiske museum i Split, et fascinerende kultursted. Ta turen til Det etnografiske museum i Split og se nærmere på de forskjellige utstillingene.

Fortellinger om denne regionens sjøfartshistorie, vises i restene av gamle fartøy som utstilles på Det kroatiske maritime museum. På Det kroatiske maritime museum kan du se flotte båtgjenstander og få et bedre innblikk i sjøfartshistorien i Split.

Jorda vår er et rart og vidunderlig sted. Om du av en eller annen merkelig grunn ikke er enig, bør en liten stund på Arkeologisk museum (Arheoloski Muzej) eller Arkeologisk museum være mer enn nok til å overbevise deg. Museo Nacional de Historia Natural skilter også med et bemerkelsesverdig utvalg av kuriositeter og eksemplarer.

Unn deg selv litt kunst og design på de ulike utstillingslokalene i området. Du kan nyte den kreative atmosfæren på Mestrovic-galleriet, Gallery of Fine Arts eller Froggyland.

Ta deg tid til å se på de interessante utstillingene og se gjennom de godt bevarte gjenstandene i Split bymuseum.

Salona-ruinene og Gregory of Nin-statuen er absolutt verdt å se nærmere på selv om du ikke er så interessert i historie. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Riva og Saint Duje klokketårn er to andre flotte steder å besøke. Der kan du lære mer om det som en gang var.

Enhver med interesse for historie vil bli imponert av bygningene og murene ved Klis festning.

Mange av områdets rikeste familier har kalt Diokletians slott og Papalic-palasset for sitt «hjem». Husk å få tatt et par bilder mens du legger merke til den flotte utsmykningen og det luksuriøse interiøret. Nakic palass og Cindro-palasset er to andre fantastiske hjem som har en rekke utrolige historier å fortelle. Når du er der kan du vandre rundt slottsanlegget og lytte til historiene om disse storslåtte bygningene.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Katedralen i Split eller St. Stefans kloster. Hvis du vil ta en titt på noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Jupiters tempel og Synagogen. Du kan også besøke Jupiters tempel og Synagogen.

Mange torg har flotte fontener, monumenter og arkitektur, men å lære om det som har utspilt seg på plassen er gjerne vel så fascinerende. Både Peristil-torget og Strossmayer park er trivelige plasser å gå innom når man besøker i Split. Lokalbefolkingen vil ganske sikkert også foreslå at du besøker Frukttorget og Folkets plass.

Se på de siste trendene og kjøp noen gaver på noen av områdets kjøpesentre og markeder, slik som Det grønne marked og Fiskemarkedet.

Hvis du er i humør for noe kreativt, kan du dra til Kroatias nasjonalteater, en av de fremste arenaene for liveforestillinger i området. Når showet er ferdig, kan du dra til en av de nærliggende restaurantene eller barene og nyte regionale retter.

Det vil ikke være vanskelig å bestille det riktige stedet å overnatte i Split. Expedia kan tilby så mange som 114 overnattingsalternativer i denne fantastiske byen.

Hvorfor ikke starte søket etter det perfekte overnattingsstedet i Split med å kikke på gode priser på velrenommerte Hotel Vestibul Palace, som ligger i Iza Vestibula 4, og Cornaro Hotel, som ligger i Sinjska 6.

Stipan Apartment i Radmilovica 11 og Design Hostel Goli & Bosi i Morpurgova poljana 2 er to mer økonomiske alternativer det er verdt å undersøke hvis du ønsker å spare penger.

Hvis du bare er på besøk en dag eller to og ønsker å bo i nærheten av Diokletians slott, er Split Allure Apartments og Marmont Hotel begge gode valg.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Split

Vis alle de 2 228 overnattingsstedene i Split
Cornaro Hotel 1 570 kr
Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019
Mer informasjon
 
Cornaro Hotel

Cornaro Hotel

Sinjska ulica 6, Ulica kralja Tomislava 9, Split
   
  4,7 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Meget flott hotell som ligger sentralt i gamlebyen. Flott takterrasse med nydelig utsikt. Terrassen har bar og 3 stk jacuzzi, som anbefales å benytte seg av. Pent og rent rom. Utsøkt frokost og veldig hyggelig betjening. Flott spa avdeling. Anbefaler dette.

  Radisson Blu Resort & Spa, Split 1 082 kr
  Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019
  Mer informasjon
   
  Radisson Blu Resort & Spa, Split

  Radisson Blu Resort & Spa, Split

  Put Trstenika 19, Split, Split-Dalmatia
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet er rett og slett fantastisk på alle mulige måter. Det ligger sentralt til i Split, med nærhet til sjø og byen. Rommene er nye, rene og stilfulle. Betjeningen er utrulig hyggelige og frukosten er nydelig.

   Boban Luxury Suites
   Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Boban Luxury Suites

   Boban Luxury Suites

   Hektorovićeva 49, Split
     
    4,6 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Sinnsyk serviceinnstilte arbeidere, aldri møtt så hyggelige folk som de som jobbet her. Sjekket inn på meg og mine kompiser ved bassenget for å spørre om vi trengte noe spesielt som drinker eller bare vann i varmen. Ville definitivt kommet tilbake!

    Piazza Heritage Hotel 1 289 kr
    Anmeldelse skrevet 20. jul. 2017
    Mer informasjon
     
    Piazza Heritage Hotel

    Piazza Heritage Hotel

    Kraj Svete Marije 1, Split
      
     4,8 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Fantastisk hotell. Det er få rom på hotellet som medfører at hver enkelt gjest får en topp service. Beliggenheten midt inne i gamlebyen var perfekt. Gåavstand til omtrent alt. Godt isolerte rom, men en kan selvsagt høre litt fra plassen utenfor, uten at dette var plagsomt. Meget rent og pent rom. ...

     Boutique Hotel Luxe 730 kr
     Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Boutique Hotel Luxe

     Boutique Hotel Luxe

     K. Zvonimira 6, Split
       
      4,6 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Hotellet og personalet var helt topp. Suiten vi fikk var stor og romslig for 5 personer. Personalet var veldig serviceminded og behjelpelige på alle måter. I tillegg var beliggenheten veldig bra og sentral.

      Villa Split Heritage Hotel 693 kr
      Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Villa Split Heritage Hotel

      Villa Split Heritage Hotel

      Bajamontijeva 5, Split
        
       4,8 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Oustanding sevice in every aspect🤗 Staff were the best we have encountered throughout Croatia. ( Jure, Ivan and the guy who’s driving the golfcar was so funny) and in fact, probably among the best we have ever had the pleasure to deal with. We enjoyed our stay immensely. And we can’t wait to come ...

       Marvie Hotel & Health 992 kr
       Anmeldelse skrevet 23. sep. 2019
       Mer informasjon
        
       Marvie Hotel & Health

       Marvie Hotel & Health

       Periciceva 1, Split
         
        4,5 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Flott hotell med fine fasiliteter

        La Porta Luxury Rooms 622 kr
        Anmeldelse skrevet 21. jun. 2019
        Mer informasjon
         
        La Porta Luxury Rooms

        La Porta Luxury Rooms

        Hrvojeva 6, Split
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Clean new rooms with great space! Perfect location in Split and supreme service!

         De beste tingene å gjøre i Split

         Se de 12 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Split