Billige flybilletter til Verona

Billige flyreiser til Verona

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 155 kr for enveisflyvninger og 1 539 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
KLM
Air Baltic
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Fly til Verona

Flyvninger til Verona

Verona er en sjarmerende italiensk by som ligger ganske langt nord i Italia. Den er kjent som stedet hvor Shakespeares Romeo og Julie utspilte seg, så det er kanskje ikke så rart denne byen er et populært reisemål for turister. Når du setter deg på et fly til Verona, er det flyplassen Verona-Villafranca Lufthavn du til slutt lander på, men først må du finne ut når du skal fly, og kjøpe flybilletter. Hvis du vil finne et billig fly til og fra Verona på en enkel og grei måte, bør du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Det lister opp alle billige flybilletter for datoene du skal reise, noe som gir deg full oversikt. Bestiller du leiebil og hotell i Verona samtidig som du bestiller fly, har du mulighet til å spare enda mer.

Romeo, Romeo, hvor er du, Romeo?!

En ferie til Verona er en innholdsrik og allsidig opplevelse. Byen er nok aller mest kjent for balkongen hvor Julie sto da hun ropte ”Romeo, Romeo, hvor er du, Romeo?!”. Så ta en tur til gamlebyen og finn denne kjente balkongen. Du vil nok neppe være alene der, og det er ofte kø av par som vil bli avbildet mens de kysser på balkongen. En annen svært populær attraksjon i byen, er Arena. Denne arenaen er faktisk 50 år eldre enn Colosseum, og innsiden er i mye bedre stand enn den romerske arenaen. Selv om nesten hele den ytterste, høyeste fasaden mangler, er Arena fortsatt i full bruk den dag i dag.

Flyreiser til Verona fra flyplasser i Norge

Det er ikke noe problem å komme seg fra Norge til Verona, men det er ingen flyselskaper som flyr deg direkte til byen. Du må regne med én eller to mellomlandinger, noe som gir en flyreise på i overkant av fire timer, vel og merke hvis du har kort tid mellom flyene når du mellomlander.

Siden Italia er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du i utgangspunktet verken visum eller pass for å reise til Verona. Pass er imidlertid det eneste godkjente ID-beviset vi nordmenn har i Italia, så husk derfor på å ta med deg passet allikevel.

Verona-Villafranca Lufthavn

Denne flyplassen heter offisielt Valerio Catullo di Verona Villafranca, men i Italia omtales den ofte bare som Verona-Villafranca. Opprinnelige var denne flyplassen en militær flyplass, og deler av den bruker fortsatt av flyvåpenet den dag i dag. I høysesongen vil du kunne oppleve en del kø når du ankommer, siden flyplassen egentlig ikke er dimensjonert for alle turistene som kommer reisende til Verona. Flyplassen ligger 12 kilometer sørvest for Verona, og det går busser jevnlig fra terminalen til Verona sentralstasjon (Porta Nuova). Det er flere selskaper som driver med utleie av biler. Hvis du har planer om å ha leiebil i Verona, kan du avtale at denne skal hentes på flyplassen. Ellers kan det nevnes at flyplassen er ganske liten, så det er kun et begrenset utvalg butikker og kiosker.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Verona

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 155 kr for enveisflyvninger og 1 539 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air Baltic
Lufthansa