Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Nyt en tur til Spania

Fra Pyreneenes topper til solrike strender og ørkenlignende områder er Spania et land med et mangfoldig landskap. Med dette naturlandskapet i bakgrunnen kan du se eklektisk arkitektur, smake regional mat og la deg rive med på en av landets mange festivaler.

Dra til Spania som gjennom sine 17 regioner tilbyr fascinerende landskap, spennende friluftsaktiviteter og en avslappet atmosfære på de vakre strendene. På ferie i Spania kan du reise gjennom landsbyer i åsene som er fulle av hvite kalksteinshus, besøke mauriske festninger og romanske kirker og se en av verdens flotteste kunstsamlinger.

Reis rundt i noen av Spanias byer for å se på arkitekturen. Rusle rundt i Barcelonas gotiske kvarter og beundre bygningene til Gaudi. Disse omfatter den spektakulære Sagrada Familia, den uferdige basilikaen med en fasade som minner om dryppende voks. I Granada kan du se Alhambra, en maurisk palass-festning, og slappe av i de velduftende hagene i Generalife. Opplev Plaza de España i Sevilla. Mens du er i byen, kan du se en flamencoforestilling i Triana, et av stedene som hevder at de er opphavsstedet til denne folkemusikken og dansen.

Kulturelskere vil sette pris på muligheten til å besøke landets museer og kunstgallerier. Bilbaos hovedattraksjon er Guggenheim-museet, med sitt titantak og futuristiske arkitektur. Ta en nærmere titt på verkene til Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internasjonalt anerkjente samlingene til Pradomuseet i Madrid, landets hovedstad. Se utviklingen til verkene til en av Spanias mest kjente personer på Picasso-museet i Barcelona.

Del den spanske entusiasmen for utendørsaktiviteter. Delta på en åsvandring gjennom Picos de Europa nasjonalpark. Stå på ski i Pyreneene eller Sierra Nevada, fjellkjeden over Granada. Sykle gjennom landsbygda på mer enn 1 600 km med ubrukte jernbanelinjer, kjent som Via Verde.

Jo lenger sør i Spania du befinner deg, jo varmere er været. Mange av feriestedene på sørkysten er feriereisemål hele året. Dra til strendene på Costa Blanca eller Costa del Sol. Selv om nakenhet er tillatt på spanske strender, velger mange å sole seg nakne på Vera Playa, der du også finner landets første naturisthotell.

Reis til Tarifa på Atlanterhavskysten for å oppleve vannsport. Sterk vind hele året gir perfekte forhold for brettseiling og kitesurfing. Tarifa er også det punktet i Spania som ligger nærmest Afrika. Sett av tid i reiseplanen til den 35 minutter lange fergeturen til Tangier i Marokko.

Spanjolene har en kalender full av festivaler og feiringer, så det er enkelt å legge besøket til en av disse begivenhetene. Få med deg at Sevilla endrer seg helt under den ukelange religiøse festivalen Semana Santa før påske, eller velg en by langs kysten for å se festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i juni, eller dra til Barcelona i september, da byen har sin største gatefest under La Mercè.


Guide til Spania


De beste hotelltilbudene i Spania

Vis alle de 133 752 overnattingsstedene i Spania
Hotel Riu Plaza España 1 192 kr
Anmeldelse skrevet 2. nov. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4,5 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Hotellet er perfekt plassert midt i Madrid sentrum. Kommer du med bil er det lite hyggelig å stoppe for å lesse av baggasjen. Dog er parkeringshuset rett over veien og ned i kjeller. Vi booket hotellet fordi det var basseng der men dette var stengt og det var vi veldig lei oss for da vi og barna ...

  Barcelona Airport Hotel 902 kr
  Anmeldelse skrevet 5. feb. 2020
  Mer informasjon
   
  Barcelona Airport Hotel

  Barcelona Airport Hotel

  Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
    
   4,1 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Ok hotel , lite hjelp med baggasje ellers bra hotel

   Hotel Colón Barcelona 1 452 kr
   Anmeldelse skrevet 14. des. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Colón Barcelona

   Hotel Colón Barcelona

   Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
     
    4,5 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Serviceinnstilt personale. God frokost. Stille og rolig atmosfære.

    Hotel SB Plaza Europa 830 kr
    Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019
    Mer informasjon
     
    Hotel SB Plaza Europa

    Hotel SB Plaza Europa

    Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Flott hotell, litt stort og upersonlig, ingen sitteplasser på rommet, bare senger og en kontorpult med stol. Jeg likte ikke at det ikke var vask på toilettet, vasken var utenfor. Dusjen var i badekaret, jeg liker bedre at det er egen dusj, og vannet rant ikke ned når man dusjet, så man stod med vann ...

     Hotel Barcelona Universal 665 kr
     Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019
     Mer informasjon
      
     Hotel Barcelona Universal

     Hotel Barcelona Universal

     Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
       
      4,4 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Fint hotell,veldig bra frokost. Rommet vi hadde ut mot gaten var noe skjemmet av støy fra trafikken og hadde en dårlig og ustabil wifi.

      H10 Madison 1 082 kr
      Anmeldelse skrevet 3. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      H10 Madison

      H10 Madison

      C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
        
       4,8 av 5
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Vi hadde et flott opphold på hotell H10 Alt fungerte utmerket, rent, pent og bra beliggenhet. Takterrassen var rett og slett fantastisk. Personalet var vennlige og imøtekommende på en personlig, men profesjonell måte. Når flyet vårt ble kansellert og vi måtte bli en natt til hev de seg rundt og ordnet ...

       Hotel Nuevo Madrid 511 kr
       Anmeldelse skrevet 10. des. 2019
       Mer informasjon
        
       Hotel Nuevo Madrid

       Hotel Nuevo Madrid

       C/ Bausa, 27, Madrid, Madrid
         
        4,2 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Var et flott hotell og god service for de 4 netter eg var der

        Arc la Rambla 600 kr
        Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019
        Mer informasjon
         
        Arc la Rambla

        Arc la Rambla

        La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
          
         4,2 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         At beliggenheten var bra visste jeg på forhånd, det var grunnen til at jeg valgte hotellet. Men andre ting var også gledelig bra. Senga var god og komfortabel, frokosten meget god, og betjeningen var dyktige og trivelige. Rommet var ikke så stort, men for en som ikke sitter mye på rommet var det ...

         De beste tilbudene på fly + hotell Spania

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.