Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Nyt en tur til Spania

Fra Pyreneenes topper til solrike strender og ørkenlignende områder er Spania et land med et mangfoldig landskap. Med dette naturlandskapet i bakgrunnen kan du se eklektisk arkitektur, smake regional mat og la deg rive med på en av landets mange festivaler.

Dra til Spania som gjennom sine 17 regioner tilbyr fascinerende landskap, spennende friluftsaktiviteter og en avslappet atmosfære på de vakre strendene. På ferie i Spania kan du reise gjennom landsbyer i åsene som er fulle av hvite kalksteinshus, besøke mauriske festninger og romanske kirker og se en av verdens flotteste kunstsamlinger.

Reis rundt i noen av Spanias byer for å se på arkitekturen. Rusle rundt i Barcelonas gotiske kvarter og beundre bygningene til Gaudi. Disse omfatter den spektakulære Sagrada Familia, den uferdige basilikaen med en fasade som minner om dryppende voks. I Granada kan du se Alhambra, en maurisk palass-festning, og slappe av i de velduftende hagene i Generalife. Opplev Plaza de España i Sevilla. Mens du er i byen, kan du se en flamencoforestilling i Triana, et av stedene som hevder at de er opphavsstedet til denne folkemusikken og dansen.

Kulturelskere vil sette pris på muligheten til å besøke landets museer og kunstgallerier. Bilbaos hovedattraksjon er Guggenheim-museet, med sitt titantak og futuristiske arkitektur. Ta en nærmere titt på verkene til Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internasjonalt anerkjente samlingene til Pradomuseet i Madrid, landets hovedstad. Se utviklingen til verkene til en av Spanias mest kjente personer på Picasso-museet i Barcelona.

Del den spanske entusiasmen for utendørsaktiviteter. Delta på en åsvandring gjennom Picos de Europa nasjonalpark. Stå på ski i Pyreneene eller Sierra Nevada, fjellkjeden over Granada. Sykle gjennom landsbygda på mer enn 1 600 km med ubrukte jernbanelinjer, kjent som Via Verde.

Jo lenger sør i Spania du befinner deg, jo varmere er været. Mange av feriestedene på sørkysten er feriereisemål hele året. Dra til strendene på Costa Blanca eller Costa del Sol. Selv om nakenhet er tillatt på spanske strender, velger mange å sole seg nakne på Vera Playa, der du også finner landets første naturisthotell.

Reis til Tarifa på Atlanterhavskysten for å oppleve vannsport. Sterk vind hele året gir perfekte forhold for brettseiling og kitesurfing. Tarifa er også det punktet i Spania som ligger nærmest Afrika. Sett av tid i reiseplanen til den 35 minutter lange fergeturen til Tangier i Marokko.

Spanjolene har en kalender full av festivaler og feiringer, så det er enkelt å legge besøket til en av disse begivenhetene. Få med deg at Sevilla endrer seg helt under den ukelange religiøse festivalen Semana Santa før påske, eller velg en by langs kysten for å se festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i juni, eller dra til Barcelona i september, da byen har sin største gatefest under La Mercè.


Guide til Spania


De beste hotelltilbudene i Spania

Vis alle de 70 405 overnattingsstedene i Spania
Barcelona Airport Hotel 809 kr
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  4,1
  av 5, basert på 5 284 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna RCDE Stadium, Fira Barcelona og Gran Via 2. Dessuten ligger Placa d'Espanya og Poble Espanyol 15 kilometer unna.

  Hotel Rec Barcelona - Adults only 808 kr
  Hotel Rec Barcelona - Adults only

  Hotel Rec Barcelona - Adults only

  Carrer del Rec Comtal, 19, Barcelona
    
   4,8
   av 5, basert på 541 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i Ciutat Vella og 10 kilometer unna Sjokolademuseet, Barcelona zoologiske hage og Picasso-museet. Dessuten ligger Katedralen i Barcelona og Port Vell kun 10 kilometer unna.

   H10 Madison 1 277 kr
   H10 Madison

   H10 Madison

   C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona
     
    4,8
    av 5, basert på 428 anmeldelser
    4.5 av 5.0

    Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Det gotiske kvarteret og få skritt fra Katedralen i Barcelona og Palau de la Musica Catalana. Dessuten ligger Port Vell og Barcelona akvarium kun 10 kilometer unna.

    W Barcelona 2 526 kr
    W Barcelona

    W Barcelona

    Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
      
     4,4
     av 5, basert på 1 203 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Dette hotellet, som ligger i den historiske bydelen, befinner seg ved stranden i Barceloneta og 10 kilometer unna Barceloneta strand, Port Vell og Montjuïc, Barcelona, Spania. Dessuten ligger Park Guell og Port Olimpic kun 10 kilometer unna.

     Arc la Rambla 622 kr
     Arc la Rambla

     Arc la Rambla

     La Rambla 19, Barcelona
       
      4,2
      av 5, basert på 2 264 anmeldelser
      3.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i Det gotiske kvarteret og få skritt unna Teatre Principal, Centre d'Art Santa Monica og Palau Guell. Dessuten ligger Columbus-moumentet og Barcelona voksmuseum 10 kilometer unna.

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto 627 kr
      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

      Zona Franca Calle K, Barcelona
        
       3,9
       av 5, basert på 1 605 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette strålende hvite hotellet ved inngangen til Zona Franca ligger to kilometer fra El Prat flyplass og innen fire kilometer fra Barcelona Fira-varemessen, Barcelonas olympiske port og Galería Olímpica.

       Barceló Raval 878 kr
       Barceló Raval

       Barceló Raval

       Rambla del Raval, 17-21, Barcelona
         
        4,3
        av 5, basert på 3 624 anmeldelser
        4.5 av 5.0

        Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Ciutat Vella og få skritt unna Rambla del Raval og El Gato del Raval-statuen. Dessuten ligger La Rambla og Boqueria marked kun 10 minutter unna. Liceu stasjon ligger 7 minutters gange unna og Parc de Montjuïc stasjon ligger 7 minutters gange unna.

        Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan 1 708 kr
        Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

        Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

        Avenida Los Marrero 35, Mogan
          
         4,5
         av 5, basert på 524 anmeldelser
         5.0 av 5.0

         Dette hotellet er familievennlig og ligger ved havet og 10 kilometer unna Plaza Las Gananias, Angry Birds aktivitetspark og Puerto Rico kjøpesenter. Dessuten ligger Amadores-stranden og Puerto Rico-stranden 15 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell