Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Nyt en tur til Spania

Fra Pyreneenes topper til solrike strender og ørkenlignende områder er Spania et land med et mangfoldig landskap. Med dette naturlandskapet i bakgrunnen kan du se eklektisk arkitektur, smake regional mat og la deg rive med på en av landets mange festivaler.

Dra til Spania som gjennom sine 17 regioner tilbyr fascinerende landskap, spennende friluftsaktiviteter og en avslappet atmosfære på de vakre strendene. På ferie i Spania kan du reise gjennom landsbyer i åsene som er fulle av hvite kalksteinshus, besøke mauriske festninger og romanske kirker og se en av verdens flotteste kunstsamlinger.

Reis rundt i noen av Spanias byer for å se på arkitekturen. Rusle rundt i Barcelonas gotiske kvarter og beundre bygningene til Gaudi. Disse omfatter den spektakulære Sagrada Familia, den uferdige basilikaen med en fasade som minner om dryppende voks. I Granada kan du se Alhambra, en maurisk palass-festning, og slappe av i de velduftende hagene i Generalife. Opplev Plaza de España i Sevilla. Mens du er i byen, kan du se en flamencoforestilling i Triana, et av stedene som hevder at de er opphavsstedet til denne folkemusikken og dansen.

Kulturelskere vil sette pris på muligheten til å besøke landets museer og kunstgallerier. Bilbaos hovedattraksjon er Guggenheim-museet, med sitt titantak og futuristiske arkitektur. Ta en nærmere titt på verkene til Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internasjonalt anerkjente samlingene til Pradomuseet i Madrid, landets hovedstad. Se utviklingen til verkene til en av Spanias mest kjente personer på Picasso-museet i Barcelona.

Del den spanske entusiasmen for utendørsaktiviteter. Delta på en åsvandring gjennom Picos de Europa nasjonalpark. Stå på ski i Pyreneene eller Sierra Nevada, fjellkjeden over Granada. Sykle gjennom landsbygda på mer enn 1 600 km med ubrukte jernbanelinjer, kjent som Via Verde.

Jo lenger sør i Spania du befinner deg, jo varmere er været. Mange av feriestedene på sørkysten er feriereisemål hele året. Dra til strendene på Costa Blanca eller Costa del Sol. Selv om nakenhet er tillatt på spanske strender, velger mange å sole seg nakne på Vera Playa, der du også finner landets første naturisthotell.

Reis til Tarifa på Atlanterhavskysten for å oppleve vannsport. Sterk vind hele året gir perfekte forhold for brettseiling og kitesurfing. Tarifa er også det punktet i Spania som ligger nærmest Afrika. Sett av tid i reiseplanen til den 35 minutter lange fergeturen til Tangier i Marokko.

Spanjolene har en kalender full av festivaler og feiringer, så det er enkelt å legge besøket til en av disse begivenhetene. Få med deg at Sevilla endrer seg helt under den ukelange religiøse festivalen Semana Santa før påske, eller velg en by langs kysten for å se festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i juni, eller dra til Barcelona i september, da byen har sin største gatefest under La Mercè.


Guide til Spania


De beste hotelltilbudene i Spania

Vis alle de 134 360 overnattingsstedene i Spania
Hotel Riu Plaza España 1 478 kr
Anmeldelse skrevet 2. nov. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4,6 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Hotellet er perfekt plassert midt i Madrid sentrum. Kommer du med bil er det lite hyggelig å stoppe for å lesse av baggasjen. Dog er parkeringshuset rett over veien og ned i kjeller. Vi booket hotellet fordi det var basseng der men dette var stengt og det var vi veldig lei oss for da vi og barna ...

  Barcelona Airport Hotel 1 134 kr
  Anmeldelse skrevet 5. feb. 2020
  Mer informasjon
   
  Barcelona Airport Hotel

  Barcelona Airport Hotel

  Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
    
   4,1 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Ok hotel , lite hjelp med baggasje ellers bra hotel

   Hotel Barcelona Universal 3 207 kr
   Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Barcelona Universal

   Hotel Barcelona Universal

   Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
     
    4,4 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Fint hotell,veldig bra frokost. Rommet vi hadde ut mot gaten var noe skjemmet av støy fra trafikken og hadde en dårlig og ustabil wifi.

    Hotel Nuevo Boston 706 kr
    Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019
    Mer informasjon
     
    Hotel Nuevo Boston

    Hotel Nuevo Boston

    Avenida de Aragon 332, Madrid, Madrid
      
     4,4 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     This is an excellent hotel. Spacious and nice rooms, very good and tasteful breakfast, serviceminded staff and a good transportation service to and from the airport. Walking distance (15 minutes) to a big shopping center. We highly recommend this hotel if you want to stay close to the airport.

     Eurostars Grand Marina 1 587 kr
     Anmeldelse skrevet 22. des. 2019
     Mer informasjon
      
     Eurostars Grand Marina

     Eurostars Grand Marina

     Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
       
      4,3 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      A very good price for a 5 star hotel. Got free upgrade. Excellent breakfast and very good service. Have stayed here before and will stay here again.

      ME Madrid by Melia 2 119 kr
      Anmeldelse skrevet 18. mai 2019
      Mer informasjon
       
      ME Madrid by Melia

      ME Madrid by Melia

      Plaza de Santa Ana, 14, Madrid, Madrid
        
       4,4 av 5
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Flott hotell sentralt på Plaza Santa Ana. Veldig hyggelig betjening, og god mat i restauranten. Likte spesielt godt roof top baren

       Melia Madrid Princesa 1 821 kr
       Anmeldelse skrevet 5. nov. 2018
       Mer informasjon
        
       Melia Madrid Princesa

       Melia Madrid Princesa

       Princesa 27, Madrid, Madrid
         
        4,4 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Helt greit upersonlig hotell. Kort avstand til Madrids historiske sentrum.

        Iberostar Las Letras Gran Via 1 947 kr
        Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020
        Mer informasjon
         
        Iberostar Las Letras Gran Via

        Iberostar Las Letras Gran Via

        Gran Via 11, Madrid, Madrid
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Utrolig hyggelig betjening og god service Fantastisk delikat frokost

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.