Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Spania 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Spania med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Spania. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell Spania

InmoSantos Casa Tordera
Hotel Marina Tossa
NM Suites
Apartamentos Checkin Beatrix
InmoSantos Oasis D4

De mest populære hotellene i Spania

Hotel Riu Plaza España
Hotel Riu Plaza España
4 out of 5
C/ Gran Via, 84, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 478 kr per natt fra 2. mai til 3. mai
4.5/5Wonderful! (1,039 anmeldelser)
God service er mer enn et fint Hotel
"Innsjekking var rask, effektiv og hyggelig. Fikk til og med er kort med 15 % avslag på alt mat og drikke. Dessverre var restauranten steng, men det var mulig snaks på terrassen i etasjen 26 med supert fint utsikt. Veldig hyggelig personal særlig i denne baren. Frokost var helt fantastisk !! Anbefales.. ..."

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2020

Hotel Riu Plaza España
SLEEP’N Atocha – B Corp Certified
SLEEP’N Atocha – B Corp Certified
2 out of 5
Calle Doctor Drumen, 4, Madrid, Madrid
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 482 kr per natt fra 23. apr. til 24. apr.
4.2/5Very Good! (692 anmeldelser)
Alternativt og hyggelig
"Sentralt beliggende, litt alternativ opplevelse. Ganske enkelt men hyggelig"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019

SLEEP’N Atocha – B Corp Certified
W Barcelona
W Barcelona
5 out of 5
Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 655 kr per natt fra 25. apr. til 26. apr.
4.3/5Excellent! (987 anmeldelser)
Må oppleves
"Over all forvetning"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

W Barcelona
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Nyt en tur til Spania

Fra Pyreneenes topper til solrike strender og ørkenlignende områder er Spania et land med et mangfoldig landskap. Med dette naturlandskapet i bakgrunnen kan du se eklektisk arkitektur, smake regional mat og la deg rive med på en av landets mange festivaler. Dra til Spania som gjennom sine 17 regioner tilbyr fascinerende landskap, spennende friluftsaktiviteter og en avslappet atmosfære på de vakre strendene. På ferie i Spania kan du reise gjennom landsbyer i åsene som er fulle av hvite kalksteinshus, besøke mauriske festninger og romanske kirker og se en av verdens flotteste kunstsamlinger.

Reis rundt i noen av Spanias byer for å se på arkitekturen. Rusle rundt i Barcelona s gotiske kvarter og beundre bygningene til Gaudi. Disse omfatter den spektakulære Sagrada Familia, den uferdige basilikaen med en fasade som minner om dryppende voks. I Granada kan du se Alhambra, en maurisk palass-festning, og slappe av i de velduftende hagene i Generalife. Opplev Plaza de España i Sevilla. Mens du er i byen, kan du se en flamencoforestilling i Triana, et av stedene som hevder at de er opphavsstedet til denne folkemusikken og dansen.

Kulturelskere vil sette pris på muligheten til å besøke landets museer og kunstgallerier. Bilbao s hovedattraksjon er Guggenheim-museet, med sitt titantak og futuristiske arkitektur. Ta en nærmere titt på verkene til Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internasjonalt anerkjente samlingene til Pradomuseet i Madrid, landets hovedstad. Se utviklingen til verkene til en av Spanias mest kjente personer på Picasso-museet i Barcelona.

Del den spanske entusiasmen for utendørsaktiviteter. Delta på en åsvandring gjennom Picos de Europa nasjonalpark. Stå på ski i Pyreneene eller Sierra Nevada, fjellkjeden over Granada. Sykle gjennom landsbygda på mer enn 1 600 km med ubrukte jernbanelinjer, kjent som Via Verde.

Jo lenger sør i Spania du befinner deg, jo varmere er været. Mange av feriestedene på sørkysten er feriereisemål hele året. Dra til strendene på Costa Blanca eller Costa del Sol. Selv om nakenhet er tillatt på spanske strender, velger mange å sole seg nakne på Vera Playa, der du også finner landets første naturisthotell.

Reis til Tarifa på Atlanterhavskysten for å oppleve vannsport. Sterk vind hele året gir perfekte forhold for brettseiling og kitesurfing. Tarifa er også det punktet i Spania som ligger nærmest Afrika. Sett av tid i reiseplanen til den 35 minutter lange fergeturen til Tangier i Marokko.

Spanjolene har en kalender full av festivaler og feiringer, så det er enkelt å legge besøket til en av disse begivenhetene. Få med deg at Sevilla endrer seg helt under den ukelange religiøse festivalen Semana Santa før påske, eller velg en by langs kysten for å se festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i juni, eller dra til Barcelona i september, da byen har sin største gatefest under La Mercè.

Ofte stilte spørsmål