Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Nyt en tur til Spania

Fra Pyreneenes topper til solrike strender og ørkenlignende områder er Spania et land med et mangfoldig landskap. Med dette naturlandskapet i bakgrunnen kan du se eklektisk arkitektur, smake regional mat og la deg rive med på en av landets mange festivaler.

Dra til Spania som gjennom sine 17 regioner tilbyr fascinerende landskap, spennende friluftsaktiviteter og en avslappet atmosfære på de vakre strendene. På ferie i Spania kan du reise gjennom landsbyer i åsene som er fulle av hvite kalksteinshus, besøke mauriske festninger og romanske kirker og se en av verdens flotteste kunstsamlinger.

Reis rundt i noen av Spanias byer for å se på arkitekturen. Rusle rundt i Barcelonas gotiske kvarter og beundre bygningene til Gaudi. Disse omfatter den spektakulære Sagrada Familia, den uferdige basilikaen med en fasade som minner om dryppende voks. I Granada kan du se Alhambra, en maurisk palass-festning, og slappe av i de velduftende hagene i Generalife. Opplev Plaza de España i Sevilla. Mens du er i byen, kan du se en flamencoforestilling i Triana, et av stedene som hevder at de er opphavsstedet til denne folkemusikken og dansen.

Kulturelskere vil sette pris på muligheten til å besøke landets museer og kunstgallerier. Bilbaos hovedattraksjon er Guggenheim-museet, med sitt titantak og futuristiske arkitektur. Ta en nærmere titt på verkene til Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internasjonalt anerkjente samlingene til Pradomuseet i Madrid, landets hovedstad. Se utviklingen til verkene til en av Spanias mest kjente personer på Picasso-museet i Barcelona.

Del den spanske entusiasmen for utendørsaktiviteter. Delta på en åsvandring gjennom Picos de Europa nasjonalpark. Stå på ski i Pyreneene eller Sierra Nevada, fjellkjeden over Granada. Sykle gjennom landsbygda på mer enn 1 600 km med ubrukte jernbanelinjer, kjent som Via Verde.

Jo lenger sør i Spania du befinner deg, jo varmere er været. Mange av feriestedene på sørkysten er feriereisemål hele året. Dra til strendene på Costa Blanca eller Costa del Sol. Selv om nakenhet er tillatt på spanske strender, velger mange å sole seg nakne på Vera Playa, der du også finner landets første naturisthotell.

Reis til Tarifa på Atlanterhavskysten for å oppleve vannsport. Sterk vind hele året gir perfekte forhold for brettseiling og kitesurfing. Tarifa er også det punktet i Spania som ligger nærmest Afrika. Sett av tid i reiseplanen til den 35 minutter lange fergeturen til Tangier i Marokko.

Spanjolene har en kalender full av festivaler og feiringer, så det er enkelt å legge besøket til en av disse begivenhetene. Få med deg at Sevilla endrer seg helt under den ukelange religiøse festivalen Semana Santa før påske, eller velg en by langs kysten for å se festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i juni, eller dra til Barcelona i september, da byen har sin største gatefest under La Mercè.


Guide til Spania


De beste hotelltilbudene i Spania

Vis alle de 153 077 overnattingsstedene i Spania
Hotel Riu Plaza España 1 012 kr
Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020
Mer informasjon
 
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4,6 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Nice hotel Central in Madrid. Fast check in and out, good sevice by reseption personel. Breakfast general very good, however stays away from terrible bacon(skin). Free Access to 360 bar with a fantastic view

  Sol Pelícanos Ocas 1 107 kr
  Anmeldelse skrevet 3. jan. 2020
  Mer informasjon
   
  Sol Pelícanos Ocas

  Sol Pelícanos Ocas

    
   4,2 av 5
   3.0 av 5.0 Stjerner

   At man må betale for vann til maten og at det skal koste 18 Euro for en natts parkering er dårlig service. Stort flott hotell men det blir for mye folk og støy i spisesalen både ved frokost og middag. Mange engelske og spanjoler og da blir det ofte mye lyd. Hotellet ligger i engelsk sone så det var ...

   Hotel Helios Benidorm 586 kr
   Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Helios Benidorm

   Hotel Helios Benidorm

     
    4,6 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Fint rom m stor balkong og romslig bad.Skinnende rent på alle fellesområder! Effektive og service instilte ansatte i matsalen hvor de forøvrig hadde veldig god mat og godt utvalg, spesielt bra utvalg av vegetarretter. Rent og ryddig ved bassenget som hadde deilig avkjølende vann. Ingen ting å sette ...

    Helios Mallorca Hotel & Apartments 607 kr
    Anmeldelse skrevet 19. nov. 2019
    Mer informasjon
     
    Helios Mallorca Hotel & Apartments

    Helios Mallorca Hotel & Apartments

    Carrer de la Carabela, 7, Playa de Palma, Mallorca
      
     4,4 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Rommet og badet var ok. Vi hadde halvpensjon, frokost og middag som var veldig bra. Kort vei til stranden og den lille byen Can Pastilla. Mange restauranter og butikker i nærheten. Bussen inn til Palma gikk rett i nærheten. Hotellet lå ikke langt unna flyplassen.

     Travelodge Barcelona Poblenou 479 kr
     Anmeldelse skrevet 15. mar. 2020
     Mer informasjon
      
     Travelodge Barcelona Poblenou

     Travelodge Barcelona Poblenou

     Carrer de Llacuna 32, Barcelona, Barcelona
       
      3,9 av 5
      1.0 av 5.0 Stjerner

      Var der i 4 netter. Fryktelig dårlig service, og lovte ting de ikke holdt. Dårlig luft på rommet. Personalet var ikke villige til å yte service. Ble fortalt v/innsjekk at det var gratis kaffe for å ta med på rommet. Men da vi skulle hente på morgenen, var det veldig problematisk. Dette skjedde hver ...

      Arc la Rambla 623 kr
      Anmeldelse skrevet 16. des. 2019
      Mer informasjon
       
      Arc la Rambla

      Arc la Rambla

      La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
        
       4,3 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Bare en tur for å slappe av

       Negresco Princess 1 131 kr
       Anmeldelse skrevet 20. jan. 2020
       Mer informasjon
        
       Negresco Princess

       Negresco Princess

       Roger de Lluria, 16-18, Barcelona
         
        4,4 av 5
        4.5 av 5.0 Stjerner

        Flott hotell som ligger perfekt i forhold til de fleste severdigheter og restauranter 😍

        INNSiDE by Melia Palma Bosque 1 448 kr
        Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        INNSiDE by Melia Palma Bosque

        INNSiDE by Melia Palma Bosque

        Camilo Jose Cela 5, Palma de Mallorca, Mallorca
          
         4,4 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         helt supert hotell, men det var virkelig ikke rent!!

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.