Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Nyt en tur til Spania

Fra Pyreneenes topper til solrike strender og ørkenlignende områder er Spania et land med et mangfoldig landskap. Med dette naturlandskapet i bakgrunnen kan du se eklektisk arkitektur, smake regional mat og la deg rive med på en av landets mange festivaler.

Dra til Spania som gjennom sine 17 regioner tilbyr fascinerende landskap, spennende friluftsaktiviteter og en avslappet atmosfære på de vakre strendene. På ferie i Spania kan du reise gjennom landsbyer i åsene som er fulle av hvite kalksteinshus, besøke mauriske festninger og romanske kirker og se en av verdens flotteste kunstsamlinger.

Reis rundt i noen av Spanias byer for å se på arkitekturen. Rusle rundt i Barcelonas gotiske kvarter og beundre bygningene til Gaudi. Disse omfatter den spektakulære Sagrada Familia, den uferdige basilikaen med en fasade som minner om dryppende voks. I Granada kan du se Alhambra, en maurisk palass-festning, og slappe av i de velduftende hagene i Generalife. Opplev Plaza de España i Sevilla. Mens du er i byen, kan du se en flamencoforestilling i Triana, et av stedene som hevder at de er opphavsstedet til denne folkemusikken og dansen.

Kulturelskere vil sette pris på muligheten til å besøke landets museer og kunstgallerier. Bilbaos hovedattraksjon er Guggenheim-museet, med sitt titantak og futuristiske arkitektur. Ta en nærmere titt på verkene til Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internasjonalt anerkjente samlingene til Pradomuseet i Madrid, landets hovedstad. Se utviklingen til verkene til en av Spanias mest kjente personer på Picasso-museet i Barcelona.

Del den spanske entusiasmen for utendørsaktiviteter. Delta på en åsvandring gjennom Picos de Europa nasjonalpark. Stå på ski i Pyreneene eller Sierra Nevada, fjellkjeden over Granada. Sykle gjennom landsbygda på mer enn 1 600 km med ubrukte jernbanelinjer, kjent som Via Verde.

Jo lenger sør i Spania du befinner deg, jo varmere er været. Mange av feriestedene på sørkysten er feriereisemål hele året. Dra til strendene på Costa Blanca eller Costa del Sol. Selv om nakenhet er tillatt på spanske strender, velger mange å sole seg nakne på Vera Playa, der du også finner landets første naturisthotell.

Reis til Tarifa på Atlanterhavskysten for å oppleve vannsport. Sterk vind hele året gir perfekte forhold for brettseiling og kitesurfing. Tarifa er også det punktet i Spania som ligger nærmest Afrika. Sett av tid i reiseplanen til den 35 minutter lange fergeturen til Tangier i Marokko.

Spanjolene har en kalender full av festivaler og feiringer, så det er enkelt å legge besøket til en av disse begivenhetene. Få med deg at Sevilla endrer seg helt under den ukelange religiøse festivalen Semana Santa før påske, eller velg en by langs kysten for å se festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i juni, eller dra til Barcelona i september, da byen har sin største gatefest under La Mercè.


Guide til Spania


De beste hotelltilbudene i Spania

Vis alle de 96 839 overnattingsstedene i Spania
Barcelona Airport Hotel 786 kr
Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019
Mer informasjon
 
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
   
  4,1 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Decent hotell and fairly close to the airport, free shuttle bus. Big minus as I ordered 2 rooms for 2 adults and 1 kid in each room, but the hotel did not want to make extra beds for the kids and we had to share the queen size bed with the children.

  Hotel Riu Plaza España 1 106 kr
  Anmeldelse skrevet 5. des. 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Riu Plaza España

  Hotel Riu Plaza España

  C/ Gran Via, 84, Madrid
    
   4,5 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Estupendo hotel en el centro de Madrid. Perfectamente comunicado.

   Hotel Barcelona Universal 515 kr
   Anmeldelse skrevet 20. sep. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Barcelona Universal

   Hotel Barcelona Universal

   Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
     
    4,4 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Hotellet har utmerket beliggenhet, en meget god frokost og servicen var ypperlig.

    Seventy Barcelona 1 418 kr
    Anmeldelse skrevet 4. des. 2019
    Mer informasjon
     
    Seventy Barcelona

    Seventy Barcelona

    Carrer de Còrsega 344, Barcelona, Barcelona
      
     4,9 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Amazing stay here in the new hotel , Just few minutes walk from the metro station Diagonal . Rooms are spacious and beautiful. Breakfast with various choices. Staffs are nice and helpful. I will stay in this hotel again for the next stay !!

     H10 Madison 1 187 kr
     Anmeldelse skrevet 3. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     H10 Madison

     H10 Madison

     C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
       
      4,8 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      Vi hadde et flott opphold på hotell H10 Alt fungerte utmerket, rent, pent og bra beliggenhet. Takterrassen var rett og slett fantastisk. Personalet var vennlige og imøtekommende på en personlig, men profesjonell måte. Når flyet vårt ble kansellert og vi måtte bli en natt til hev de seg rundt og ordnet ...

      Barceló Raval 776 kr
      Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Barceló Raval

      Barceló Raval

      Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
        
       4,2 av 5
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Område rundt hotell sa litt shabby men ikke noen problemer for oss, fine restauranter der pluss en liten festival som viste barcefolk på sitt beste

       Hotel Colón Barcelona 1 263 kr
       Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Hotel Colón Barcelona

       Hotel Colón Barcelona

       Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
         
        4,5 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        There are so many hotels in Barcelona, and this one is located just next to the famous Barcelona Cathedral and Gothic Quarter. We had a room on sixth floor with private terrace, furnished with sunbeds, table for two, an awning to prevent direct sunlight and some potted plants. Very nice and with ...

        Novotel Madrid Center 859 kr
        Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Novotel Madrid Center

        Novotel Madrid Center

        O'donnell 53, Madrid, Madrid
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Perfekt hotell! Fin beliggenhet, fin rom, nærhet til det meste.

         De beste tilbudene på fly + hotell Spania

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.