Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Nyt en tur til Spania

Fra Pyreneenes topper til solrike strender og ørkenlignende områder er Spania et land med et mangfoldig landskap. Med dette naturlandskapet i bakgrunnen kan du se eklektisk arkitektur, smake regional mat og la deg rive med på en av landets mange festivaler.

Dra til Spania som gjennom sine 17 regioner tilbyr fascinerende landskap, spennende friluftsaktiviteter og en avslappet atmosfære på de vakre strendene. På ferie i Spania kan du reise gjennom landsbyer i åsene som er fulle av hvite kalksteinshus, besøke mauriske festninger og romanske kirker og se en av verdens flotteste kunstsamlinger.

Reis rundt i noen av Spanias byer for å se på arkitekturen. Rusle rundt i Barcelonas gotiske kvarter og beundre bygningene til Gaudi. Disse omfatter den spektakulære Sagrada Familia, den uferdige basilikaen med en fasade som minner om dryppende voks. I Granada kan du se Alhambra, en maurisk palass-festning, og slappe av i de velduftende hagene i Generalife. Opplev Plaza de España i Sevilla. Mens du er i byen, kan du se en flamencoforestilling i Triana, et av stedene som hevder at de er opphavsstedet til denne folkemusikken og dansen.

Kulturelskere vil sette pris på muligheten til å besøke landets museer og kunstgallerier. Bilbaos hovedattraksjon er Guggenheim-museet, med sitt titantak og futuristiske arkitektur. Ta en nærmere titt på verkene til Francisco de Goya og andre spanske kunstnere i de internasjonalt anerkjente samlingene til Pradomuseet i Madrid, landets hovedstad. Se utviklingen til verkene til en av Spanias mest kjente personer på Picasso-museet i Barcelona.

Del den spanske entusiasmen for utendørsaktiviteter. Delta på en åsvandring gjennom Picos de Europa nasjonalpark. Stå på ski i Pyreneene eller Sierra Nevada, fjellkjeden over Granada. Sykle gjennom landsbygda på mer enn 1 600 km med ubrukte jernbanelinjer, kjent som Via Verde.

Jo lenger sør i Spania du befinner deg, jo varmere er været. Mange av feriestedene på sørkysten er feriereisemål hele året. Dra til strendene på Costa Blanca eller Costa del Sol. Selv om nakenhet er tillatt på spanske strender, velger mange å sole seg nakne på Vera Playa, der du også finner landets første naturisthotell.

Reis til Tarifa på Atlanterhavskysten for å oppleve vannsport. Sterk vind hele året gir perfekte forhold for brettseiling og kitesurfing. Tarifa er også det punktet i Spania som ligger nærmest Afrika. Sett av tid i reiseplanen til den 35 minutter lange fergeturen til Tangier i Marokko.

Spanjolene har en kalender full av festivaler og feiringer, så det er enkelt å legge besøket til en av disse begivenhetene. Få med deg at Sevilla endrer seg helt under den ukelange religiøse festivalen Semana Santa før påske, eller velg en by langs kysten for å se festivalen Moros y Cristianos (maurere og kristne) i juni, eller dra til Barcelona i september, da byen har sin største gatefest under La Mercè.


Guide til Spania


De beste hotelltilbudene i Spania

Vis alle de 64 660 overnattingsstedene i Spania
Barcelona Airport Hotel 684 kr
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  4,1
  av 5, basert på 5 014 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna RCDE Stadium, Fira Barcelona og Gran Via 2. Dessuten ligger Casa Batllo og Palau de la Musica Catalana 15 kilometer unna.

  Hotel Barcelona Princess 671 kr
  Hotel Barcelona Princess

  Hotel Barcelona Princess

  Avinguda Diagonal 1, Barcelona
    
   4,3
   av 5, basert på 2 202 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i Diagonal Mar i el Front Maritim del Poblenou, 0,2 kilometer unna Barcelona internasjonale konferansesenter og 5 kilometer unna Sagrada Familia og Palau de la Musica Catalana. Dessuten ligger Casa Batllo og La Rambla 10 kilometer unna. El Maresme – Fòrum stasjon ligger bare 4 minutters gange unna og Besòs Mar stasjon ligger 7 minutters gange unna.

   W Barcelona 2 084 kr
   W Barcelona

   W Barcelona

   Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
     
    4,4
    av 5, basert på 1 143 anmeldelser
    5.0 av 5.0

    Dette hotellet, som ligger i den historiske bydelen, befinner seg ved stranden i Barceloneta og få skritt fra San Sebastian-stranden og Barceloneta strand. Dessuten ligger Palau de la Musica Catalana og Basilica de Santa Maria del Mar kun 3 kilometer unna. Barcelonata stasjon ligger 21 minutters gange unna og Jaume I stasjon ligger 29 minutters gange unna.

    easyHotel Barcelona 295 kr
    easyHotel Barcelona

    easyHotel Barcelona

    Avinguda de la Granvia 22, L'Hospitalet de Llobregat
      
     4,0
     av 5, basert på 112 anmeldelser
     3.0 av 5.0

     Dette hotellet ligger i L'Hospitalet de Llobregat og 15 minutters gange unna Gran Via 2 og Fira Barcelona. Dessuten ligger Placa d'Espanya og Den magiske fontenen i Montjuic kun 3 kilometer unna. Ildefons Cerdà stasjon ligger to minutters gange unna, og Europa – Fira stasjon ligger 8 minutters gange unna.

     Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas 469 kr
     Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

     Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

     8 10 12 Calle Junta De Comerc, Barcelona
       
      4,2
      av 5, basert på 1 069 anmeldelser
      3.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i Ciutat Vella og 5 minutters gange unna La Rambla og Gran Teatre del Liceu. Dessuten ligger Palau Guell og Katedralen i Barcelona kun 10 minutter unna. Liceu stasjon ligger bare 4 minutters gange unna og Parc de Montjuïc stasjon ligger 10 minutters gange unna.

      Hotel Escuela Madrid 397 kr
      Hotel Escuela Madrid

      Hotel Escuela Madrid

      Crta de Colmenar Viejo salidas 14 y 15, Madrid
        
       4,2
       av 5, basert på 24 anmeldelser
       2.5 av 5.0

       Dette hotellet ligger i Fuencarral-El Pardo, 4,3 kilometer unna Madrid autonome universitet og 10 kilometer unna Hospital Ruber Internacional og Den britiske ambassaden. Dessuten ligger IFEMA - Feria de Madrid og Santiago Bernabéu stadion 15 kilometer unna.

       Expo Hotel Barcelona 528 kr
       Expo Hotel Barcelona

       Expo Hotel Barcelona

       Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona
         
        3,8
        av 5, basert på 2 262 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Hotel Expo Barcelona ligger ved siden av stasjonen Sants, én stopp fra sentrum, og 500 meter fra Fira messesenter i Barcelonas forretningsstrøk.

        Vasanta Hotel Boutique 600 kr
        Vasanta Hotel Boutique

        Vasanta Hotel Boutique

        Carrer de Casp, 31, Barcelona
          
         4,6
         av 5, basert på 753 anmeldelser
         3.5 av 5.0

         Dette pensjonatet i boutique-stil ligger i Eixample og 10 minutters gange unna Casa Calvet, Palau de la Musica Catalana og Placa de Catalunya. Dessuten ligger Casa Batllo og La Rambla kun 15 minutter unna. Urquinaona stasjon ligger bare 3 minutters gange unna og Passeig de Gràcia stasjon ligger 7 minutters gange unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell