Portugal kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Portugal 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Portugal med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Portugal. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Portugal

The One Palácio da Anunciada
The One Palácio da Anunciada
5 out of 5
Rua das Portas de Santo Antão, 112-134, Lisboa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 944 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
4.5/5Wonderful! (160 anmeldelser)
Amazing hotel

"Our stay at this hotel was absolutely amazing. The hotel was beautiful, rooms were big and luxurious. Breakfast out of this world"…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

The One Palácio da Anunciada
Hotel Da Rocha
Hotel Da Rocha
4 out of 5
Ave Tomas Cabreira, Praia da Rocha, Portimao
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 547 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
4.6/5Wonderful! (565 anmeldelser)
Strålende oversikt over Bocha strandområde.

"Topp havutsikt og en fin, liten og varm balkong venter på dem som bestiller dette. Ganske stort rom med et større sittegruppe. Fin service. Frokosten så innbydende ut, selv om jeg desverre ikke var helt i form til å sette pris på det. Relativt enkelt å finne frem til, og bra ned gratis parkeringsmuligheter ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. des. 2018

Hotel Da Rocha
Tivoli Marina Vilamoura
Tivoli Marina Vilamoura
5 out of 5
Apartado 65, Marina Vilamoura, Vilamoura
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 290 kr per natt fra 4. nov. til 5. nov.
4.4/5Excellent! (974 anmeldelser)
Fantastisk hotell rett på stranden

"Fantastisk hotell med flotte rom og masse bekvemmeligheter. Flott bassengområde med stort basseng og barnebasseng. En dør ut fra bassengområdet og du er rett på stranden. Mange flotte restauranter med god mat. En kjempe flott frokost buffet med alt du kan ønske deg, også champagne. Mye glutenfritt ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2018

Tivoli Marina Vilamoura
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Pakkereise til Portugal

Hjemlandet til Vasco da Gama, portvinen og en europeisk teplantasje ligger på den iberiske halvøya, og det er kjent for sine historiske byer og atlanterhavsøyer. Portugal spilte en sentral rolle under kolonitiden. Fra Portugals kyst ankom den første europeeren til India via sjøveien. Portugiserne erobret også store deler av Sør-Amerika. I dag oppretter ikke Portugal lenger kolonier, men byene avslører landets tidligere storhetstid. Se de kjente havnebyene, og utforsk de vakre atlanterhavsøyene.

Lisboa, Portugals hovedstad, viser frem landets rikdom fra kolonitidens dager. Reis rundt i havnedistriktet Belém. Det var herfra verdenskjente oppdagere som Vasco da Gama, satte seil for flere hundre år siden. Da Gamas legeme ble begravet i det lange klosteret Mosteiro dos Jerónimos som stammer fra 1700-tallet, og en statue av Vasco da Gama er oppført på triumfbuen på Rua Augusta. På reise til Lisboa kan du også se Portugals egen historie som et land som ble kolonisert av andre imperier. Oppe i åsen ligger fortet Castelo de São Jorge fra det sjette århundre. Det har spor både etter romere, vestgotere og maurere.

Mens Lisboa er en by som har basert seg på import, har den store byen Porto lyktes med en av landets mest kjente eksportvarer, portvinen, en søt dessertvin. Utforsk vinmarkene som omgir byen i terrasser, i dalene ved Douro-elven som slynger seg gjennom terrenget. Landskapet i Portos daler inneholder både barokke og moderne arkitektoniske bygninger blant de fargerike husene.

En av attraksjonene som skiller Portugal fra sine europeiske naboer, er øygruppen Azorene, som ligger et godt stykke fra kysten, men som er innenfor atlanterhavsgrensen. Ta fly til disse ni vulkanske øyene for å få noen av de beste friluftsopplevelsene når du er på ferie i Portugal. Øverst i øygruppen ligger landets høyeste topp, Ponta do Pico. Ta turen til toppen for å få en formidabel utsikt over de største øyene i Azorene. Den største øya, São Miguel, har vulkanske varmekilder, en vakker kratersjø og en av Europas få teplantasjer.

Reis til i Portugal ved å fly til den internasjonale flyplassen utenfor Lisboa eller til Ponta Delgada på São Miguel. Utemmet vulkansk villmark og tidligere imperisk rikdom venter.