Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Portugal 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Portugal med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Portugal. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell Portugal

Casa do Príncipe
The Icons Hotel
Myriad by SANA Hotels
Hotel White Lisboa
The Leaf Boutique Hotel

De mest populære hotellene i Portugal

Rossio Garden Hotel
Rossio Garden Hotel
3 out of 5
Rua Jardim do Regedor, 24, Lisboa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 312 kr per natt fra 5. mar. til 6. mar.
4.3/5Excellent! (969 anmeldelser)
Sentralt og godt hotell i Lisboa.

"Sentral beliggenhet i Lisboa sentrum. Gangavstand til det meste. Veldig hyggelig personale. Vi hadde et stort rom med to enkelt- senger. Veldig gode madrasser. Vannkoker på rommet. I tillegg kunne vi hele døgnet forsyne oss med vanilje-terter( Pastel natal) og drikke fra kaffemaskinen i hotellets ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. mai 2019

Rossio Garden Hotel
Myriad by SANA Hotels
Myriad by SANA Hotels
5 out of 5
Cais das Naus, Lote 2.21.01, Parque Das Nacoes, Lisboa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 951 kr per natt fra 7. mar. til 8. mar.
4.8/5Exceptional! (678 anmeldelser)
Fantastisk!

"Beste hotell opplevelsen vi har hatt . Alt var fantastisk ! Service ut av en annen verden! Skal absolutt tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 21. aug. 2019

Myriad by SANA Hotels
EPIC SANA Algarve Hotel
EPIC SANA Algarve Hotel
5 out of 5
Praia da Falésia, Pinhal do Concelho, Albufeira
Prisen er 1 479 kr per natt fra 16. mar. til 17. mar.
4.8/5Exceptional! (375 anmeldelser)
Supert sted vi gjerne drar tilbake til

"Fantastisk hotell. Moderne bygg hvor service og renhold var førsteklasses. Ligger i et nokså stille område med direkte adgang via trapper ned til nydelig strand. Service i alle ledd var veldig bra, både i restaurant, ved basseng og resepsjon. Mange fasiliteter tilgjengelig og hvor alt det vi gjorde ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2017

EPIC SANA Algarve Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Pakkereise til Portugal

Hjemlandet til Vasco da Gama, portvinen og en europeisk teplantasje ligger på den iberiske halvøya, og det er kjent for sine historiske byer og atlanterhavsøyer. Portugal spilte en sentral rolle under kolonitiden. Fra Portugals kyst ankom den første europeeren til India via sjøveien. Portugiserne erobret også store deler av Sør-Amerika. I dag oppretter ikke Portugal lenger kolonier, men byene avslører landets tidligere storhetstid. Se de kjente havnebyene, og utforsk de vakre atlanterhavsøyene.

Lisboa, Portugals hovedstad, viser frem landets rikdom fra kolonitidens dager. Reis rundt i havnedistriktet Belém. Det var herfra verdenskjente oppdagere som Vasco da Gama, satte seil for flere hundre år siden. Da Gamas legeme ble begravet i det lange klosteret Mosteiro dos Jerónimos som stammer fra 1700-tallet, og en statue av Vasco da Gama er oppført på triumfbuen på Rua Augusta. På reise til Lisboa kan du også se Portugals egen historie som et land som ble kolonisert av andre imperier. Oppe i åsen ligger fortet Castelo de São Jorge fra det sjette århundre. Det har spor både etter romere, vestgotere og maurere.

Mens Lisboa er en by som har basert seg på import, har den store byen Porto lyktes med en av landets mest kjente eksportvarer, portvinen, en søt dessertvin. Utforsk vinmarkene som omgir byen i terrasser, i dalene ved Douro-elven som slynger seg gjennom terrenget. Landskapet i Portos daler inneholder både barokke og moderne arkitektoniske bygninger blant de fargerike husene.

En av attraksjonene som skiller Portugal fra sine europeiske naboer, er øygruppen Azorene, som ligger et godt stykke fra kysten, men som er innenfor atlanterhavsgrensen. Ta fly til disse ni vulkanske øyene for å få noen av de beste friluftsopplevelsene når du er på ferie i Portugal. Øverst i øygruppen ligger landets høyeste topp, Ponta do Pico. Ta turen til toppen for å få en formidabel utsikt over de største øyene i Azorene. Den største øya, São Miguel, har vulkanske varmekilder, en vakker kratersjø og en av Europas få teplantasjer.

Reis til i Portugal ved å fly til den internasjonale flyplassen utenfor Lisboa eller til Ponta Delgada på São Miguel. Utemmet vulkansk villmark og tidligere imperisk rikdom venter.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i Portugal?
Det finnes mange fantastiske steder å besøke i Portugal, blant annet Lisboa-distriktet. Dette reisemålet kan by på kjente landemerker som Sao Jorge-borgen og Lisboa oceanarium. Du kan også legge turen til Porto (og omegn), der du kan få med deg Sandeman Cellars (vinmaker) og Casa da Musica. Har du godt med tid, bør du utforske begge disse interessante byene.
Hvilke er de beste hotellene i Portugal?
Du kan jo begynne med å sjekke ut Santa Justa 77 -Lisbon Luxury Apartments og Downtown Santa Justa by Homing. De er vanligvis de mest populære overnattingsstedene blant tilreisende i Lisboa-distriktet. Hvis Porto (og omegn) står på reiseruten din, er Feel Porto LBV Townhouse og Feel Porto Vintage Townhouse et par utmerkede alternativer.
Når på året er det best å besøke Portugal?
Hvis du ser etter et godt tilbud, er januar en fin måned å ta ferien i Portugal. I juli er prisene mye høyere, og hvis du foretrekker å reise denne måneden, må du forberede deg på å betale litt ekstra. Vil du gjerne styre unna store folkemengder, bør du vurdere å ta en tur i februar, desember, november. Det er imidlertid noe spesielt med å reise i høysesongen, og Portugal har mye å by på i juli, august, juni.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Portugal?
Det er ikke så lett å vite når det lønner seg å bestille turen til Portugal. Men stort sett finner du de laveste prisene jo tidligere du bestiller. Noen ganger er det mulig å bestille flyreiser og hoteller opptil tolv måneder før avreise. Hvis du planlegger en ferie i siste liten, er det ingen grunn til panikk. Det dukker hele tiden opp gode tilbud på Expedia.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Portugal?
Finn tilbud som passer ditt budsjett med en pakkereise fra Expedia. Hos oss får du både hotell, fly og leiebil på ett og samme sted. Du kan spare mye penger bare ved å samle bestillingene dine. Uansett om du skal på et skieventyr eller til varmere strøk, er drømmeferien bare noen klikk unna.