Reiser til Portugal

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Portugal og spar

Mest populære reisemål i Portugal

De beste tilbudene på fly + hotell Portugal

Hotel Britania Art Deco, a Lisbon Heritage Collection
Torel Palace Lisbon
Solar Do Castelo, a Lisbon Heritage Collection
As Janelas Verdes Inn, a Lisbon Heritage Collection
Hotel Lisboa Plaza, a Lisbon Heritage Collection

De mest populære hotellene i Portugal

Hotel Star Inn Lisbon Aeroporto
Hotel Star Inn Lisbon Aeroporto
3 out of 5
Aeroporto Internacional Lisboa, Rua C-2, Lisbon, 1749-125
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 535 kr per natt fra 24. okt. til 25. okt.
4,5/5 Wonderful! (1 608 anmeldelser)
"Ypperlig når man skal med fly tidlig neste morgen. Frokostservering fra kl 2 om natten!"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2022

Radisson Blu Hotel
Radisson Blu Hotel
4 out of 5
Avenida Marechal Craveiro Lopes, 390, Campo Grande, Lisbon, 1749-009
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 659 kr per natt fra 29. okt. til 30. okt.
4,2/5 Very Good! (1 128 anmeldelser)
"Efficient hotel close to Lisbon airport. A bit worn and in need of some care but comfortable beds and a very good option for one night before a morning flight."

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2022

Dom Pedro Lisboa
Dom Pedro Lisboa
5 out of 5
Avenida Engenheiro Duarte Pacheco 24, Lisbon, 1070-110
Prisen er 1 768 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
4,5/5 Wonderful! (998 anmeldelser)
"Great hotel only 15 minutes away from down town. A good alternative when visiting Lisbon."

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Portugal?
Sannsynligvis mindre enn du tror. Du kan faktisk få priser fra kun 4,692 kr. Ved å sette sammen flyreise, hotell og leiebil til en tilpasset pakkereise er turen til Portugal bare noen klikk unna.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Portugal?
Hvis du kombinerer alle bestillinger hos Expedia, kan du spare mye penger. Med over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder fra alle verdens deler, kan du sette sammen en pakkereise til Portugal som passer ditt budsjett. Og hvorfor ikke bruke noe av pengene du sparer på å legge til et par interessante utflukter og aktiviteter? Din drømmeferie i Portugal har aldri vært mer tilgjengelig.
Hvor bør man bo i Portugal?
Med bemerkelsesverdige attraksjoner som Sao Jorge-borgen og Lisboa oceanarium å friste med, er det vanskelig å overgå Lisboa-distriktet. Foretrekker du severdigheter som Zoomarine og Praia da Falésia, kan Albufeira være det rette stedet for deg.
Hvilke er de beste hotellene i Portugal?
Du kan jo begynne med å sjekke ut EPIC SANA Lisboa Hotel og EXE Liberdade. De er ofte de mest populære overnattingsstedene blant besøkende i Lisboa-distriktet. Hvis Albufeira står på reiseruten din, er Clube Praia da Oura - Apartments og Hotel Maritur et par utmerkede alternativer.
Når på året er det best å reise til Portugal?
Det kommer helt an på deg. Hvis du ser etter det beste tilbudet, bør du besøke Portugal i . Prisene på fly og hoteller er ofte mye lavere på denne årstiden enn de er i . Hvis du vil oppleve den pulserende atmosfæren i Portugal i høysesongen, kan du bestille besøket ditt i . Det er stort sett langt færre turister i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Portugal?
Selv om prisene kan variere, anbefales det stort sett at du bestiller flyreise så tidlig som mulig. De fleste internasjonale flyvninger blir tilgjengelige på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute, du kan fremdeles ha hellet med deg. Noen ganger kan man finne billige flybilletter til Portugal få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Portugal fra Expedia?
Expedia har alt du behøver for å planlegge en ferie i Portugal, men hva pakkereisen skal inneholde, er det du som bestemmer. Du kan velge mellom en kombinasjon av hoteller, flyreiser og leiebiler. Ser du også setter interessante aktiviteter? Du kan legge til et par etter at du har bestilt. Uansett hva du ønsker, så finnes det et tilbud som passer deg og dine behov.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Portugal?
Du kan nyte godt av fantastiske besparelser når du setter sammen en pakkereise med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både penger og tid? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller en tur med vennegjengen, bør du ta en titt på våre pakkereiser i dag.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Portugal hos Expedia?
Ja, det kan du. Med over 500 flyselskaper å velge blant i hele verden, har du godt med alternativer. Ta en titt på de tilgjengelige alternativene for å finne flyselskapet som best passer dine ønsker.
Kan jeg reise til Portugal akkurat nå?
For å få den seneste informasjonen om reiser til Portugal kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Det er der du finner nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye annet.

Populære steder å besøke