Reiser til Norge

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Norge og spar

Mest populære reisemål i Norge

De beste tilbudene på fly + hotell Norge

Hotel Oleana
To Sostre Guesthouse
Floating House Bergen
Clarion Collection Hotel Havnekontoret
Clarion Hotel Admiral

De mest populære hotellene i Norge

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
4 out of 5
Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker, 2060
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 490 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
4,2/5 Excellent! (2 111 anmeldelser)
Finnes bedre alternativ
"Unødvendig lang tid på innsjekk. Kjempedyr overnatting uten å se det ekstra prisen burde gi. Frokost kunne man få med tillegg i prisen. Altså enda dyrere. Renhold av rommet var ikke bra. Ba om kvittering på mail og ble meldt inn i kundeklubb uten at det var ønskelig, men ingen kvittering ..."

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2022

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
4 out of 5
Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo, N-0134
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 735 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
4,3/5 Excellent! (2 127 anmeldelser)
Supert hotell som fortsatt holder stilen :)
"Fikk en kjempefin mottakelse i resepsjonen, oppgradering av rom, og til og med frukt bragt opp til oss, alltid koselig med litt ektra service! Topp utsikt, og rent og pent overalt,veldig stille og rolig. Kort sagt, et perfekt opphold. Deilig at de har kjøleskap på rommene, og Nespressomaskin :) Veldig ..."

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2022

Anker Hostel
Anker Hostel
3 out of 5
Storgata 53H, Oslo, N-0182
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 690 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
3,5/5 Good! (1 141 anmeldelser)
Rom
"Romer var ren. Den hadde kjøkkenkrok men ingen kopp, port eller bestikk. God lokalisasion"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Norge?
Det er bare å gjøre seg klar, for en ferie i Norge starter på 2,598 kr. Når du kombinerer hotell, flyreise og leiebil til en pakkereise, kan du få de laveste prisene.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Norge?
Ønsker du å spare så mye som mulig, kan du slå sammen bestillingene dine til en pakkereise i Norge. Uansett om du ser etter flyreiser, hoteller, leiebil eller aktiviteter, kan du bestille alt på ett og samme sted – og valgmulighetene er mange. Expedia gir deg tilgang til over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden. Fly med selskapet du foretrekker, bo der du vil og spar penger samtidig – mer perfekt blir det ikke.
Hvor bør man bo i Norge?
Med interessante attraksjoner som Operahuset i Oslo og Vikingskipshuset å friste med, er det massevis å se og gjøre i Oslo. Foretrekker du severdigheter som Fløyen og Fløybanen, kan Bergen være stedet å besøke for deg.
Hvilke er de beste hotellene i Norge?
Når det gjelder overnattingssteder i Oslo, er Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo og Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen to bra alternativer. Hvis du også skal overnatte i Åseral, kan du blant annet velge Eikerapen Gjestegard Åseral og Feriehus Oddbu (SOW103) i Kyrkjebygd - 4 personer, 1 soverom.
Når på året er det best å reise til Norge?
Hva som er det beste tidspunktet for å reise til Norge, avhenger av deg. Hvis du har et begrenset budsjett, kan det være lurt å unngå , som anses for å være den dyreste tiden på året. I finner du som regel de beste tilbudene. Vil du oppleve den fantastiske stemningen i høysesongen, er den beste tiden, mens du bør vurdere hvis du gjerne vil unngå større folkemengder.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Norge?
Det kan være vanskelig å vite nøyaktig når det lønner seg å bestille reisen til Norge. Men stort sett finner du de beste prisene jo tidligere du bestiller. I noen tilfeller er det mulig å bestille flyreiser og hoteller nærmere et år før avreisedatoen. Hvis du planlegger en ferie i siste liten, er det ingen grunn til panikk. Du finner uslåelige tilbud på Expedia.
Hva inkluderer en pakkereise til Norge fra Expedia?
Leiebiler, hoteller og flyreiser – vi gir deg de beste tilbudene. Du behøver bare å velge den kombinasjonen du foretrekker. Etter at du har bestilt, kan du legge til spennende ting som utflukter og opplevelser Våre pakkereiser gjør det lett å skreddersy en fantastisk ferie i Norge.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Norge?
Det å bestille alle deler av reisen din sammen er en smart måte å spare på. Sett sammen leiebiler, flyreiser og hoteller til én oversiktlig pakkereise. Du er imidlertid ikke begrenset til hoteller. Expedia tilbyr alle typer overnattingssteder, inkludert ferieboliger som leiligheter ved stranden og ferieboliger for korttidsleie. Listen er uendelig.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Norge hos Expedia?
Det kan du. Expedia har over 500 partnerflyselskaper å velge fra. Med så mange valgmuligheter er det ikke vanskelig å finne et perfekt flyselskap for ferien din i Norge.
Kan jeg reise til Norge akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er den perfekte siden for å finne oppdatert informasjon om karantenekrav og reiserestriksjoner for Norge.

Populære steder å besøke